Ετσι ακριβως τυπε...σαπιλα σε ολα τα επιπεδα
Ελεεινη γκομενα που πιπωσε κ τα πομολα για να κανει εκπομπη και τωρα παντρευτηκε και εγινε κυρια.Πιο στημενο και ψευτικο χαμογελο δεν εχω ξαναδει.Για μπουνιες και ροχαλες στη μουρη.
Ετσι ακριβως τυπε...σαπιλα σε ολα τα επιπεδα
Ετσι ακριβως τυπε...
Ελεεινη γκομενα που πιπωσε κ τα πομολα για να κανει εκπομπη και τωρα παντρευτηκε και εγινε κυρια.Πιο στημενο και ψευτικο χαμογελο δεν εχω ξαναδει.Για μπουνιες και ροχαλες στη μουρη.
Ετσι ακριβως τυπε...
πεστα χρυσοστομεΕτσι ακριβως τυπε...
Τη πέτυχα τυχαία στην Αθηνα σε μια εκδήλωση. Μας σύστησαν......... έσκυψα να την αγκαλιάσω και να τη φιλήσω. Ακομη πονάει η μέση μου. 1,22 πρεπει να το εχει.
Αν είναι τούμπανο να πάει στην παρέλασησας αρεσει η σταματινα?τη θεωρω ενα απο τα καλυτερα κομματια που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη στη τηλεοραση.οποιος εχει φωτο η βιντεο ας ανεβασει εδω να απολαυσουμε.την βλεπω τωρα στο αλτερ και ειπα να ανοιξω ενα θρεντ για αυτην.ειναι πολυ τουμπανο η γκομενα.
και μένα με σύστησαν και μου πήρε πίπα όρθια, όντως είναι 1,22Τη πέτυχα τυχαία στην Αθηνα σε μια εκδήλωση. Μας σύστησαν......... έσκυψα να την αγκαλιάσω και να τη φιλήσω. Ακομη πονάει η μέση μου. 1,22 πρεπει να το εχει.