Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Ποσες πουτσες εχει αρμέξει για να φτασει απο γλαστρα στο Alter να γινει κεντρική παρουσιαστρια σε πρωινή εκπομπή στον Alpha, τελικα εχει απολυτο δικιο ο Μπογδανος που ειπε εχθες το βραδυ στην εκπομπή του Κωστοπουλου οτι «Οι μισές γυναίκες που φέρνεις εδώ είναι ο τύπος της γυναίκας που δεν έχει να δώσει τίποτα στο έξω. Οι μισές που περνάνε από τις εκπομπές είναι γυναίκες οι οποίες δεν έχουν κανένα άλλο προσόν πέρα από το γεγονός ότι είναι όμορφες και διαθέσιμες.«Είσαι ρατσιστής», απάντησε ο Πέτρος για να πάρει την… πληρωμένη απάντηση «Δεν είμαι εγώ ρατσιστής, αυτές είναι βίζιτες».
Στον ΣΚΑΙ ειδικα πολλες παρουσιαστρες θα εχουν κατσει στα ποδια του Λυριτζη Οικονομου ( Μπουσδουκου Βραχαλη Λυμπερακη Βαλαβανη Αναστασοπουλου ) του Μπαμπη και αλλων .υποθετωΈχει πολύ δίκιο ο Μπογδάνος. Και για να το λέει, δεν το λέει στην τύχη. Μες στα πράγματα είναι..Κάτι θα ξέρει..
Αν και δεν το πάω αυτό το τυπάκι, η δήλωση είναι μεγάλη...«Είσαι ρατσιστής», απάντησε ο Πέτρος για να πάρει την… πληρωμένη απάντηση «Δεν είμαι εγώ ρατσιστής, αυτές είναι βίζιτες».
Ποσες πουτσες εχει αρμέξει για να φτασει απο γλαστρα στο Alter να γινει κεντρική παρουσιαστρια σε πρωινή εκπομπή στον Alpha, τελικα εχει απολυτο δικιο ο Μπογδανος που ειπε εχθες το βραδυ στην εκπομπή του Κωστοπουλου οτι «Οι μισές γυναίκες που φέρνεις εδώ είναι ο τύπος της γυναίκας που δεν έχει να δώσει τίποτα στο έξω. Οι μισές που περνάνε από τις εκπομπές είναι γυναίκες οι οποίες δεν έχουν κανένα άλλο προσόν πέρα από το γεγονός ότι είναι όμορφες και διαθέσιμες.«Είσαι ρατσιστής», απάντησε ο Πέτρος για να πάρει την… πληρωμένη απάντηση «Δεν είμαι εγώ ρατσιστής, αυτές είναι βίζιτες».
ελα μου ντε την πριονισε κανονικα!!Ε ρε μυτόγκα το γυφτάκι
τι ασυναρτησια ειναι αυτη που γραφειςΗ Σταματίνα μας σε τρυφερή ηλικία σε κάστινγκ Σειρηνάκη στο στούντιο του MAD για ταινία με σενάριο πάλι σχετικό με σαμπάνια
]
Κατευθείαν από την India..........Η Σταματίνα μας σε τρυφερή ηλικία σε κάστινγκ Σειρηνάκη στο στούντιο του MAD για ταινία με σενάριο πάλι σχετικό με σαμπάνια
www.imagebam.com/image/9929f5487717778] [/URL] www.imagebam.com/image/de1482487717784] [/URL] www.imagebam.com/image/236253487717793] [/URL] www.imagebam.com/image/13a042487717800] [/URL]