Επισκέπτης
Μηπως ειναι χώμενος εδω μεσα και για αυτο ειναι πετυχημένος;;;;
Ξέχασέ το...για να μπεις εκεί μέσα πρέπει να απαρνηθείς ολοκληρωτικά τη θρησκεία σου !
Μηπως ειναι χώμενος εδω μεσα και για αυτο ειναι πετυχημένος;;;;
Ασχετο !!!!!
Μηπως το ξανασκεφτηκες?
Ασχετο !!!!!
Σε αυτη η φωτο με τα μαυρα δεν μοιαζει στην Μαριανναστοπουλου καπως ?
Γενικα και οι δυο αναφερομενες ειναι Θεαρες !!!!!!!!Ωραίο κωλοράκι για πισοκολλητά απ'ότι βλέπω !!
Με τον συγκεκριμένο τι πρόβλημα έχεις;
Το λεω γιατί τον έχεις αναφέρει πολλάκις...
Ο τύπος που έχει παντρευτεί η Τσιμτσίλο μοιάζει με διανοητικά καθυστερημένο,και όμως απ'ότι έχω μάθει απο τους ειδήμονες,αυτή τη στιγμή θεωρείται από τους καλύτερους δικηγόρους στην πιάτσα !!
μηπως εχεις δει αλλη;; την εχω πολακις στο ντα καπο, κοντη και μετρια γκομενα ειναι!!
εμετικό ζευγάρι
Πάντως από κοντά είναι πιο λαμπερή και όμορφη
οι γυναίκες προτιμούν τους μελαχροινούληδες.
μηπως εχεις δει αλλη;; την εχω πολακις στο ντα καπο, κοντη και μετρια γκομενα ειναι!!
Ο σοφούλης που τον ξέρω από όταν ήταν 27-28 στα 30του αναλάμβανε υποθέσεις που άλλοι και ποδιές να κατουράγανε δεν θα τις παίρνανε, όχι γιατί δεν ήταν καλοί, αλλά γιατί δεν είχανε τις διασυνδέσεις.
Πολλά κονέξια με Άγιο Όρος, με πολιτικούς φορείς κλπ.
χωμένος σε όλες τις μεγάλες δίκες
και οκ, άσχημο δεν τον λες όταν τον δεις από κοντά... μάλλον γοητευτικό τον λες, ειδικά από τη στιγμή που οι γυναίκες προτιμούν τους μελαχροινούληδες.
Τωρα ενταξει ο φουφουτος εχει εναν καλο λογο για ολο τον κοσμο ....
αλλα και παλι .... ειναι πονηρη.
Ίσα ρε γύφτοι ......
Τους καστανόξανθους προτιμούν!
Συμπαθητικό παλληκαράκι φαίνεται...τιποτα προσωπικο....απλα μερικοι ανθρωποι σου την σπανε ετσι
-Σαν αυτα που ποσταρει ο τραμουμπαζος?Την εχεις δει ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ;;;;;
Εκεινο το βραδυ που ακουσα πρωην υπαλληλο του αλτερ σε κοινο τραπεζι να μιλαει για το ποσο ΜΠΑΖΟ ΗΤΑΝ σκεφτηκα οτι ηταν μαλακας που την ζηλευε
Μεχρι που ειδα φωτογραφιες τις πριν την πλαστικη..
Μιλαμε ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΟ...
-Σαν αυτα που ποσταρει ο τραμουμπαζος?