Νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα requiem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.647
Πόντοι
12.756
Κώλαρο η Σταματίνα.
483916843_18496205602053648_6649651922153096768_n.jpg

Κάτσε να κάνω ταγκ τον @Μπιρλας που λατρευει κώλο Σταματινας :coffee:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
15.330
Πόντοι
3.556
Ολες αυτες οι θεουσες γαμιουνται σαν τα σκυλιά :rockon::rockon:
Τι με βάζεις και θυμάμαι τωρα :coffee:
Πολύ παλιά τύπε είχα γνωρίσει μια γκόμενα, πρώτο ραντεβού τη πήγα βόλτα με το αυτοκίνητο στον Λυκαβηττό,μου ζήτησε να ανέβουμε στο Αη Γιώργη μόλις μπήκε στο εκκλησάκι άρχισε να σταυροκοπιεται και να γονατίζει στης εικόνες , λέω από μέσα μου τη πάτησα σε θεούσα έπεσα, το περίεργο μετά ήταν ότι τον έπαιρνε μέχρι το το λαρύγγι και ζήτησε και πήδημα από κωλο !

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.288
Πόντοι
2.606
Ολες αυτες οι θεουσες γαμιουνται σαν τα σκυλιά :rockon::rockon:
Τι με βάζεις και θυμάμαι τωρα :coffee:
αστο,οταν θα ξυπνησει η κυρα ματινα κανα πρωι ,που εχει κανει καριερα με το λιγακι βυζο παραπανω και λιγο κυλοτα πριν το μινι σε πρωιναδομεσημεριανα αριστουργηματα για να τον παιζει ο καθε αργυροτοξος μεχρι αφυδατωσης και θα βρει καμια περιπολο απο χοντρες με ματσουκια και βιτσες στο χερι, να της μετρανε το μινι,το μακιγιαζ και αν ειναι πολυ κολλητο το μπουστακι της θα της μετρανε και τα πλευρακια μετα ...τοτε να ερθει να βαρεσει παλαμακια και να το παιξει πολυ θρησκα και να μας εξηγησει τι ειναι τεχνη στα αληθεια....εξω απο το χωρο ολοι τραγουδανε ,μολις παιζει η μουσικη ομως σωπαινουν!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.288
Πόντοι
2.606
Πολύ παλιά τύπε είχα γνωρίσει μια γκόμενα, πρώτο ραντεβού τη πήγα βόλτα με το αυτοκίνητο στον Λυκαβηττό,μου ζήτησε να ανέβουμε στο Αη Γιώργη μόλις μπήκε στο εκκλησάκι άρχισε να σταυροκοπιεται και να γονατίζει στης εικόνες , λέω από μέσα μου τη πάτησα σε θεούσα έπεσα, το περίεργο μετά ήταν ότι τον έπαιρνε μέχρι το το λαρύγγι και ζήτησε και πήδημα από κωλο !
τυπε μια που ηξερα επαιρνε τηλεφωνα αν εχει κανονιστει παρτουζα για το βραδυ !

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.288
Πόντοι
2.606

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.647
Πόντοι
12.756

Αυτο ακριβως :rockon:
Σου πω στορυ ταιμ να γελάσεις και να σε επιβεβαιωσω :coffee: (ειμαστε και νημα Σταματινας θα γουσταρει και Μπιρλας)

Γνωριζω απο κοινη παρέα μουναρο , κυριλε κανονικα κτλ δεν εδειχνε τετοια
Καποιοι που την ηξεραν περισσοτερο μου λεγαν μην μπλεξεις , θα τρεχεις στις εκκλησιες και
σε μοναστηρια να μαζευεις πρόσφορα και αγιασμους και να αναβεις κεριά να φιλάς εικόνες να κανεις νηστείες κτλ.
Και ετσι και ηταν η γκομενα , ολο σε κατι ξωκλησια πηγαινε , παντου σταυρουδακια , ηξερε οπου υπηρχε μοναστηρι
και εκκλησία σε κάθε χωραφι και βουνοκορφη , μεχρι και το ονομα του αγιου της εκκλησιας εκει κτλ.
Καλα δεν μιλαω για το σπιτι της που το ειχε κάνει σαν μαγαζί που πουλαει εκκλησιαστικά προιοντα ,
καρβουνακια αναμένα παντα , να ραντιζει , γαμησε τα , απο την εισοδο μυριζε λες και μπαινεις στην Μητροπολη.

Εχω δειξει ελαφρό ενδιαφερον οπως και αυτη .. αλλα παω πολυ χαλαρα , γιατι ειχα και κατι αλλο πιο βασικό που
περνουσα το χρονο μου .. Ξαφνικα φτανει Πασχα εχω κανονισει Μυκονο , ολα , επιταφιους , αναστασεις , αρνια , γλεντια κτλ , η βασική
επρεπε να παει εξωτερικό και λεω ας πω στην κυρία Λουκά να ερθει να φαει και κανα μπουτσο.
Και τρωω ακυρο πανηγυρικό γιατι ειχε κανονισει να παει εκδρομή Αγιους Τόπους , και σε αυτη εκει την σπηλια που βγαινει το Αγιο Φως κτλ :confused::confused::confused:
Και μου λεει και με τρόπο, επειδη ειπαμε Θεουσα αλλα οχι χαζη , οτι και να ερχοταν δεν θα μπορουσε να γινει κάτι γιατι ειναι Αγιες μέρες και
δεν ειναι σωστο.. Λεω δεν γαμιεται , παλι καλα που μου το ειπε και εχει και κανονισει απο να την κουβαλουσα Μυκονο και να μην γινοταν τιποτα ..

Μου υποσχεθηκε οτι μολις γυρισει ομως θα με αποζημιώσει γι αυτο και να μην στεναχωριεμαι .. ( μ αρεσε που μου ειπε να μην στεναχωριεμαι :coffee:)

Για να μην γινει σεντονι , τυπε μου γυρναει , κανονιζουμε σπιτι μου , ερχεται , μου δειχνει φωτο απο Παναγιο Ταφο , μου λεει
με καθε λεπτομέρεια τι εγινε εκει , μου δειχνει και κομποσκοινια αγιασμενα , μου ειχε φερει και δωρο καποια + 2 εικόνιτσες .. και μετα γαμηθηκε σαν να μην
υπαρχει αυριο .. πορνοσταρ πιο σεμνα θα γαμιοταν , ξεσκισμα απο παντου , φτυσιματα μουρη ηθελε , ξυλο , δεσιματα , ξεφτίλισμα κτλ

Και ολα αυτα με το σταυρουδακι στο λαιμο και τα κομποσκοινια στα χερια .. αα και πριν γαμηθει με ξεμάτιασε κιολας γιατι λεει ειχα μάτι.

Αφηνω χωρο απο κατω για να βαλετε

images

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
42.420
Πόντοι
22.936
Σου πω στορυ ταιμ να γελάσεις και να σε επιβεβαιωσω :coffee: (ειμαστε και νημα Σταματινας θα γουσταρει και Μπιρλας)

Καποιοι που την ηξεραν περισσοτερο μου λεγαν μην μπλεξεις , θα τρεχεις στις εκκλησιες και
σε μοναστηρια να μαζευεις πρόσφορα και αγιασμους και να αναβεις κεριά να φιλάς εικόνες να κανεις νηστείες κτλ.
Και ετσι και ηταν η γκομενα , ολο σε κατι ξωκλησια πηγαινε , παντου σταυρουδακια , ηξερε οπου υπηρχε μοναστηρι
και εκκλησία σε κάθε χωραφι και βουνοκορφη , μεχρι και το ονομα του αγιου της εκκλησιας εκει κτλ.
Καλα δεν μιλαω για το σπιτι της που το ειχε κάνει σαν μαγαζί που πουλαει εκκλησιαστικά προιοντα ,
καρβουνακια αναμένα παντα , να ραντιζει , γαμησε τα , απο την εισοδο μυριζε λες και μπαινεις στην Μητροπολη.

Εχω δειξει ελαφρό ενδιαφερον οπως και αυτη .. αλλα παω πολυ χαλαρα , γιατι ειχα και κατι αλλο πιο βασικό που
περνουσα το χρονο μου .. Ξαφνικα φτανει Πασχα εχω κανονισει Μυκονο , ολα , επιταφιους , αναστασεις , αρνια , γλεντια κτλ , η βασική
επρεπε να παει εξωτερικό και λεω ας πω στην κυρία Λουκά να ερθει να φαει και κανα μπουτσο.
Και τρωω ακυρο πανηγυρικό γιατι ειχε κανονισει να παει εκδρομή Αγιους Τόπους , και σε αυτη εκει την σπηλια που βγαινει το Αγιο Φως κτλ :confused::confused::confused:
Και μου λεει και με τρόπο, επειδη ειπαμε Θεουσα αλλα οχι χαζη , οτι και να ερχοταν δεν θα μπορουσε να γινει κάτι γιατι ειναι Αγιες μέρες και
δεν ειναι σωστο.. Λεω δεν γαμιεται , παλι καλα που μου το ειπε και εχει και κανονισει απο να την κουβαλουσα Μυκονο και να μην γινοταν τιποτα ..

Μου υποσχεθηκε οτι μολις γυρισει ομως θα με αποζημιώσει γι αυτο και να μην στεναχωριεμαι .. ( μ αρεσε που μου ειπε να μην στεναχωριεμαι :coffee:)

Για να μην γινει σεντονι , τυπε μου γυρναει , κανονιζουμε σπιτι μου , ερχεται , μου δειχνει φωτο απο Παναγιο Ταφο , μου λεει
με καθε λεπτομέρεια τι εγινε εκει , μου δειχνει και κομποσκοινια αγιασμενα , μου ειχε φερει και δωρο καποια + 2 εικόνιτσες .. και μετα γαμηθηκε σαν να μην
υπαρχει αυριο .. πορνοσταρ πιο σεμνα θα γαμιοταν , ξεσκισμα απο παντου , φτυσιματα μουρη ηθελε , ξυλο , δεσιματα , ξεφτίλισμα κτλ

Και ολα αυτα με το σταυρουδακι στο λαιμο και τα κομποσκοινια στα χερια .. αα και πριν γαμηθει με ξεμάτιασε κιολας γιατι λεει ειχα μάτι.

images

:coffee: :coffee: :coffee:

not scared snake GIF by The Ed Bassmaster Show

Το ζήτησες :coffee:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.126
Πόντοι
9.297
ειναι θρησκα μαν, η μονη απο τις πρωινατζουδες που πηρε ξεκαθαρη θεση κατα των βλασφημων εικονων :rockon:
Θα την κάνω...εικόνισμα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάτσε να κάνω ταγκ τον @Μπιρλας που λατρευει κώλο Σταματινας :coffee:
..και ΔΕΝ είναι το δυνατό της σημείο!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.126
Πόντοι
9.297
κανε και αργυροτοξο,αν και θα τον ψωλοβρονταει ηδη ,αλλα καντον τον μαλακα καλου κακου!
Με συγκινεις ρε...για να δεις τι ανωτερότητα δείχνω ,εύχομαι να βγάλεις γούστα με την συντροφισσα Γιάμαλη.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.588
Πόντοι
3.656

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.588
Πόντοι
3.656

images
Το καλυτερο......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom