Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
εχεις παει κουρσα φανταρους Θηβα ;Η Θηβα φημιζεται για τις παραλιες της
εχεις παει κουρσα φανταρους Θηβα ;Η Θηβα φημιζεται για τις παραλιες της
Εκει παρουσιαστηκες?εχεις παει κουρσα φανταρους Θηβα ;
εγω οχι.....και δεν πηγα εκει για τον μονο λογο οτι δεν ειχε καλα ταχιΕκει παρουσιαστηκες?
Λοιπόν...ας το ξαναπούμε για ακόμα μια φορά...νομίζω ότι συμφωνούμε όλοι ότι ο κωλος δεν είναι το δυνατό σημείο της Σταματίνας...κανείς δεν μπορεί να πει ότι η σταματινα έχει θεϊκή κωλαρα γιατί θα πάμε κόντρα στα γεγονότα...αλλά το θέμα δεν είναι αυτό...δεν μας καυλωνει ο κωλος της αλλά η καυλα που βγάζει...η μιλφαρα σταζει καυλα και αυτό φαίνεται...της αρέσει να μας καυλωνει και αυτό είναι που μας ανάβει εμάς που τη γουστάρουμε...Ακολη ομως
Στα 4 όλες κωλαρα έχουνΛοιπόν...ας το ξαναπούμε για ακόμα μια φορά...νομίζω ότι συμφωνούμε όλοι ότι ο κωλος δεν είναι το δυνατό σημείο της Σταματίνας...κανείς δεν μπορεί να πει ότι η σταματινα έχει θεϊκή κωλαρα γιατί θα πάμε κόντρα στα γεγονότα...αλλά το θέμα δεν είναι αυτό...δεν μας καυλωνει ο κωλος της αλλά η καυλα που βγάζει...η μιλφαρα σταζει καυλα και αυτό φαίνεται...της αρέσει να μας καυλωνει και αυτό είναι που μας ανάβει εμάς που τη γουστάρουμε...
Εγώ συμφωνώ σε αυτο....αλλά αντε τώρα να τους αλλάξεις την αποψη για αυτοΣτα 4 όλες κωλαρα έχουν
Μιλφάρα!!Καύλα.
Πώς τα προσέχεις όλα αυτά ρε φίλε;; Ωραίος μπράβο είσαι πολύ παρατηρητικόςΤερέζα Μιχαλοπούλου-Λεντούδη.
Η καλλονή που το 2021 παντρέυτηκε τον 60χρονο εφοπλιστή με λουκ teenager Λεντούδη, δέχεται στα οπίσθιά της τις θωπείες της Σταματίνας.
Να πάρει θέση ο @argyrotoxos στις άδικες επιθέσεις που δεχόμαστε ότι απλά η Σταματίνα είναι φιλική και δεν χουφτώνει ασύστολα τις φίλες της.
Καλώ τους ιθύνοντες νοες του σαη να δι-ορίσουν την Σταματιναρα μας ως επίτιμο μέλος ..έχει χα'ι'δεψει( και όχι μόνο αυτό) τόσα γυναικεία κωλαρακια όσα πολλά μέλη μας...!!Τερέζα Μιχαλοπούλου-Λεντούδη.
Η καλλονή που το 2021 παντρέυτηκε τον 60χρονο εφοπλιστή με λουκ teenager Λεντούδη, δέχεται στα οπίσθιά της τις θωπείες της Σταματίνας.
Να πάρει θέση ο @argyrotoxos στις άδικες επιθέσεις που δεχόμαστε ότι απλά η Σταματίνα είναι φιλική και δεν χουφτώνει ασύστολα τις φίλες της.
Τερέζα Μιχαλοπούλου-Λεντούδη.
Δεν είναι δύσκολο αγαπητέ...Πώς τα προσέχεις όλα αυτά ρε φίλε;; Ωραίος μπράβο είσαι πολύ παρατηρητικός