Jax Teller
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 8.043
- Πόντοι
- 1.046
Αυτό είναι ότι καλύτεροΚαι πάντα μας κερνάει πόδια με τις πεδιλαρες της
Αυτό είναι ότι καλύτεροΚαι πάντα μας κερνάει πόδια με τις πεδιλαρες της
ε ναι ρε.... βαρεθηκαμε τελειως.... πλαστικα βυζια........ κωλος που αγνοειται απτο αμπε λα λε..... αι σιχτιρΒαρετή τελείως, αδιάφορη, πατσαβούρα, υπερπροωθημένη από το μιντιακό σύστημα ενώ είναι χιλιάδες καλύτερες παραπίσω, καλύτερα με την κατσίκα μου την Χάιδω!
Εγώ, πάντως, έναν πούτσο της τον έριχνα, βλέποντας αυτή τη φωτό...Δεν θα πω ότι ο κωλος είναι το δυνατό σημείο γιατί δεν μπορώ να πάω κόντρα στα γεγονότα...πάντως μύστες εμένα αυτός ο μεγάλος μαμαδιστικος κωλος της Σταματίνας με προκαλεί για άγριο σφυροκόπημα
![]()
Σταματιναρα...Δεν ξερω για εσάς...εμένα πάντως αυτή η μιλφοκορμαρα της με προκαλεί
![]()
Ας ελπίσουμε να φοράει κάτι καλόΜην ξεχνιόμαστε αύριο πρεμιέρα, όλοι με τις ψωλές στο χέρι καυλωμένες να αδειάζουμε πάλι για την Σταματίνα για άλλη μια χρονιά
Είναι το κάτι άλλοΑκριβώς αυτό...μπορεί να μην έχει κορμί λαμπάδα αλλά έχει κορμι της καθημερινής σεξυ μιλφαρας...αλλά αυτή η καυλα και η προστυχιά που βγάζει είναι που την κάνει τόσο καυλα
Για άλλη μια χρονιά βγήκε για να σηκώσει όλα τα καυλιά και της νέας τηλεοπτικής σεζόν!Και γαμω τις εμφανίσεις η καυλοσταματινα στην πρεμιέρα...κέρασε μπουταρες και ποδαρες για δυνατό χυσιμο![]()
Εμένα , αν και την λέω στραβοκάνα, μου αρέσει . Με κερδίζει το πρόσωπο.Μίνι και ευλάβεια και η μαμά
Ο αγιασμός αρέσει στον αγαπητό argyrotoxo.Εμένα , αν και την λέω στραβοκάνα, μου αρέσει . Με κερδίζει το πρόσωπο.
Τώρα, αγιασμός και αυτό το φόρεμα δεν πάνε. Τα έχουν μπερδέψει λίγο.
Προσπαθούν να βάλουν σε μια μασχάλη 2 καρπούζια. ... Κάτι λάθος κάνουν στην εκπομ΄πή.
Είναι και θεούσα .....Μίνι και ευλάβεια και η μαμά
Να σημειώσω , δεν λέω οτι κακώς έκανε αγιασμό. Δικαίωμα τους.Ο αγιασμός αρέσει στον αγαπητό argyrotoxo.
Συμφωνώ.Να σημειώσω , δεν λέω οτι κακώς έκανε αγιασμό. Δικαίωμα τους.
Αλλά θέλει λίγο να συμφωνεί με τον αγιασμό το περιβάλλον.
Δεν ντύνεσαι σαν να πηγαίνεις σε βραδινή έξοδο και κάνεις αγιασμό...