Ποδάρες μου, καβλάρα μου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λευκό;
Ποδάρες μου, καβλάρα μου!
Λευκό;
Ενυδατική;Αλλου είδους κρεμουλα χρειάζεται η μιλφαρα μας
Οριακά...Το παραλίγο...
Δεν με συγκινούν τα ολόσωμα μαγιό (προτιμώ τα μπικίνι) αλλά, το βλέμμα είναι όλο πόθο και νάζι μαζί...Το βλέμμα πιο σέξυ από την εμφάνιση...
Όταν γίνεται η εκπυρσοκρότηση, συνήθως "κλωτσά" το όπλο και τα σκάγια φεύγουν προς διάφορες κατευθύνσεις (αθάνατο Μ1)...Οπότε, λιγάκι δύσκολο να εστιαστούν μόνο στο πρόσωπο...Προσεκτική βολή
ωσάν ελεύθερου σκοπευτή...
(Είναι τρελός ο στιχουργοοοος!).
Η μεγάλη των καναλιών σχολή του μακαρίτη Γιώργου Κουρή...To Αλτερ πάντα θα μας θυμίζει τα καλύτερα μας χρόνια...
Χρυσή βροχή...Κι εμείς στέλνουμε βροχουλα.......στις κολασμένες κορμάρες των κοριτσιών.
Στο "ισόγειο" (παντόφλα) δεν έχει καλή θέα! Αντίθετα, στους "ορόφους" (τακούνια) η θέα είναι...μαγευτική!
Η άσπρη κάλτσα έλειπε...Τότε, θα ήταν και με τη βούλα, Γερμανίδα τουρίστρια...Που πας μωρη με την σαγιονάρα και το άθλιο σορτσακι λες και εισαι Αγγλιδα τουρίστρια.
Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές, αλλά στο τέλος παντρεύονται τις μελαχροινές!Μην ξεχνάς ότι ζούμε σε μια χώρα όπου οι άνδρες προτιμούν τις μελαχρινές, ακολουθούν αυτοί που δεν έχουν προτίμηση ιδιαίτερη και οι ξανθές έρχονται τριτες και κατα'ι'δρωμενες(...μμμμμ....)..
..και αργυρη...Χρυσή βροχή...
Το έσωσε...Η άσπρη κάλτσα έλειπε...Τότε, θα ήταν και με τη βούλα, Γερμανίδα τουρίστρια...
Αυτοί που παντρεύονται ξανθιές;;;Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές, αλλά στο τέλος παντρεύονται τις μελαχροινές!
Αυτή η βραχνάδα στη φωνή θα βγάζει τρελό βογγητο
ΚΟΜΠΟΤΑΡΕ τι θα κανει η Λεβαδειακαρα νεα χρονια;δεν πιστευω να τα βροντηξεις;Αυτή η βραχνάδα στη φωνή θα βγάζει τρελό βογγητο
Παμε για φοβερά πράγματα του χρόνου αχχαχαχαΚΟΜΠΟΤΑΡΕ τι θα κανει η Λεβαδειακαρα νεα χρονια;δεν πιστευω να τα βροντηξεις;