argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.157
- Πόντοι
- 9.297
Χάθηκε να βάλει και λίγη άσπρη σαλτσουλα να στάζει ηδονικα από το σαγόνι της για να κρεμανε με θαυμασμό και τα δικά μας;
Χάθηκε να βάλει και λίγη άσπρη σαλτσουλα να στάζει ηδονικα από το σαγόνι της για να κρεμανε με θαυμασμό και τα δικά μας;
Χύσατε η ακόμα??????
Αλογοοοοο...Χύσατε η ακόμα??????
Ακομα χύνω... με στράγγιξε η καριόλα!Χύσατε η ακόμα??????
Θα μπορούσα να γλειφω τις ποδαρες και τις μπουταρες της για ωρεςΜουνάρα μιλφάρα σήμερα και πάλι να μας κάνει τις ψωλές πέτρα
Την ίδια απορία έχουμε ολοιΜπορείτε να μου πείτε πως χωρταινει αυτή η κάβλα απ' τον παππού.....γτ θα τρελαθώ
Λιγο ο παππούς, λίγο τα πλακομουνια (ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ), λίγο κανας δονητής, βάλε και κάνα υψηλόβαθμο στέλεχος του ALPHA που θα τον πηδάει ώστε να κρατάει την θέση της στο καναλι... μια χαρα χορταίνει.Μπορείτε να μου πείτε πως χωρταινει αυτή η κάβλα απ' τον παππού.....γτ θα τρελαθώ
Bρηκε τον σουγκαρ νταντη της...Έχουν ακριβώς 12 χρόνια διαφοράς (1970-1982). Ο Σοφός προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια και είναι βαθιά "χωμένος" στο νομικό τομέα. Αναλαμβάνει υποθέσεις εκπροσωπώντας Συλλόγους συνδικαλιστές αλλά και ποινικά. Αυτή ήταν μια Λολίτα που μπήκε στο κύκλωμα των καναλιών, έκανε σχέσεις με τις σταρ της εποχής, κατάφερε, αναρριχήθηκε άρπαξε την ευκαιρία και την πούτσα του δυναμικού ποινικολόγου αλλά άπειρου στα ερωτικά ( η σκηνή με τα γλωσσόφιλα στο γάμο είναι ενδεικτική) και με τη βοήθεια και της φαρμακευτικής επιστήμης ίσως πορεύονται μια χαρά.
Χορταινει σε φράγκα και κοινωνική αναγνώριση χωρίς να εξαιρειται η αναγνώριση που απολαμβανει από τα μέλη μας.Μπορείτε να μου πείτε πως χωρταινει αυτή η κάβλα απ' τον παππού.....γτ θα τρελαθώ
Θα κάνει τέτοια θυσία για την καριέρα της γυναίκας του;Λιγο ο παππούς, λίγο τα πλακομουνια (ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ), λίγο κανας δονητής, βάλε και κάνα υψηλόβαθμο στέλεχος του ALPHA που θα τον πηδάει ώστε να κρατάει την θέση της στο καναλι... μια χαρα χορταίνει.
Γραψε λαθος ρε τυπε αλλα ποτε δεν ξέρεις!!!Θα κάνει τέτοια θυσία για την καριέρα της γυναίκας του;
χαλι μαυρο ...μολις επεσε πολυ στα ματια μουΣυνάδελφοι για τα βυζια το πρόσωπο και τα ποδια της τα εχουμε ξαναπει και οι περισσότεροι συμφωνούμε οτι ειναι τερμα καυλωτικά...για τον κωλο της Σταματίνας τι εχετε να πειτε;;;
με τα παντελονια, τις φουστιτσες και τους κορσεδες την εχω βρεξει σιγουρα.Δεν λέω μόνο για τη συγκεκριμένη φώτο...γενικά μιλάω
πες το ρε τυπε και εκοψα τη μαλακια πανω στο καλυτεροΚαλά ρε μεγάλε μην αγχώνεσαι...παλιά είναι η φώτο ούτως ή άλλως...τώρα σίγουρα έχει φτιάξει
Χαχαχα ναι ρε...αυτή τη φώτο βρήκα πρώτη γι αυτό την έβαλα...αλλά μην αγχώνεσαι...σίγουρα ο κωλος της είναι καλύτερος από τη συγκεκριμένη φώτοπες το ρε τυπε και εκοψα τη μαλακια πανω στο καλυτερο