argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.344
- Πόντοι
- 9.297
Πολυ σωστά.Αραγε κάνει κάνα φαγι η όλο έξω τρώνε;Πού τη θυμήθηκες την εκπομπή μαγειρικής?Και η Σταματίνα η ίδια δε θα τη θυμάται.
Πολυ σωστά.Αραγε κάνει κάνα φαγι η όλο έξω τρώνε;Πού τη θυμήθηκες την εκπομπή μαγειρικής?Και η Σταματίνα η ίδια δε θα τη θυμάται.
Είναι σίγουρα νοικοκυρά η Σταματίνα.Πολυ σωστά.Αραγε κάνει κάνα φαγι η όλο έξω τρώνε;
Μακάρι...Είναι σίγουρα νοικοκυρά η Σταματίνα.
Επειδή αργεί το Πάσχα δεν πάει να πει ότι αργεί και το καλοκαίρι χαχααχαΚαλοκαιριαζει;
Στην Βραζιλία είσαι ρε παικτη;
Ναι ...θα αρχίσουν να κυκλοφορούν οι καγκουρες με βερμούδες από τον Μάρτιο.Επειδή αργεί το Πάσχα δεν πάει να πει ότι αργεί και το καλοκαίρι χαχααχα
Ας αρχίσουν οι Ελλεηνιδες να βάζουν κάνα πέδιλοΝαι ...θα αρχίσουν να κυκλοφορούν οι καγκουρες με βερμούδες από τον Μάρτιο.
Πατουσακια για τρελό γλείψιμοΣημερινές
Ποδαρες σε όλο τους το μεγαλείοΑπ' τις καλύτερες φωτογραφήσεις της
Πωωω ρε πεδιλάρες καύλα, θέλω να τον χώσω ανάμεσα στο πέδιλο και στο πόδι να τα γαμήσωΑπ' τις καλύτερες φωτογραφήσεις της
Τα σπορτεξ δεν τα βγάζουν ούτε με εγχείρηση...αφού βαριουνται να ντυθούν γιατί δεν κάθονται στο σπίτι ;Ας αρχίσουν οι Ελλεηνιδες να βάζουν κάνα πέδιλο
Βγάλε τις μπότες και χώσε τις πατούσες σου στο στόμα μου σταματιναΈλα και πάτα με
Απ' τις καλύτερες φωτογραφήσεις της
Βουτηγμένη μέσα στη καύλα.
Για πολύ σπέρμαΒγάλε τις μπότες και χώσε τις πατούσες σου στο στόμα μου σταματινα
ΝτίβαΣημερινά