Jax Teller
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 7.075
- Πόντοι
- 1.046
Ορίστε και μια φωτό που δεν την αδικεί...
Tυποι στελνετε στον @Μπιρλας και του ζητατε το βιδεο,του λετε "Αυτο με την κωλαρα" θα καταλαβει αμεσως
Δεχονται ανταλλαγες με της Σοφιας?Για ρωτα να δουμεΌχι ο αξιοσέβαστος @Μπιρλας
Ο @RETRO και ο @Anemodoura τα έχουν αυτά όπως και της Ραλλη.
Δεν τα δίνουν με τίποτα οι τύποι.
Ευχαριστω για την αποκατασταση και την καταθεση της αληθειας και επισης ευχαριστω θερμα για το βιντεο της φυρουΌχι ο αξιοσέβαστος @Μπιρλας
Ευχαριστω για την αποκατασταση και την καταθεση της αληθειας και επισης ευχαριστω θερμα για το βιντεο της φυρου
θα φαω μπαν για την ακωλη ρεΔεν θα φανω αχαριστος,εξαιρετικο υλικο.Να το ακουν οι τυποι κι οποιος επιθυμει να σου στελνει πμ για να τον εξυπηρετησεις με την τεραστια συλλογη που διαθετεις
Aν ειχει κωλο ομωςθα φαω μπαν για την ακωλη ρε
Σε άρεσε τύπε;
Έχω μόνο 1ο πράμα.
γιατι την αδικει????Την αδικεί αυτή η photo…
Αν ειχε θα τον ζηταγε ο ΑγιοςAν ειχει κωλο ομως
Tην Λιλα γιατι την κρυβεις τυπε?Λοιπόν επειδή βλέπω γίνεται χαμουλης με την Σταματίνα , θα βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου με φωτός από κάτι εγκαίνια που την πέτυχα στο Κολωνάκι πριν 2 βδομάδες , για τσέκαρετε ....
Α τον σαρδαναπαλοΑν ειχε θα τον ζηταγε ο Αγιος
Λοιπόν επειδή βλέπω γίνεται χαμουλης με την Σταματίνα , θα βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου με φωτός από κάτι εγκαίνια που την πέτυχα στο Κολωνάκι πριν 2 βδομάδες , για τσέκαρετε ....
Θα συμφωνήσω με τους από πάνω , δεν έχει κωλο καθόλου , τελείως ακωλη η Σταματίνα , ήθελα να την τραβήξω φωτο και απ την πίσω μεριά για να σας το δείξω ότι είναι ακωλη τελείως , αλλά το καλοσκεφτηκα και δεν έκανα κίνηση για φωτο διότι θα με πέρναγαν για μέγα ανωμαλο , άσε που συνοδευομουν απο το γκομενάκι μου οπότε θα γινόμουν 2 φορές ρομπαΜπάζο
Πριν 11 χρόνια είχε ένα μικρό και ωραίο κολαράκι.
Δε φορούσε παντελόνι που να τον αναδεικνύει τύπε γι αυτόΘα συμφωνήσω με τους από πάνω , δεν έχει κωλο καθόλου , τελείως ακωλη η Σταματίνα , ήθελα να την τραβήξω φωτο και απ την πίσω μεριά για να σας το δείξω ότι είναι ακωλη τελείως , αλλά το καλοσκεφτηκα και δεν έκανα κίνηση για φωτο διότι θα με πέρναγαν για μέγα ανωμαλο , άσε που συνοδευομουν απο το γκομενάκι μου οπότε θα γινόμουν 2 φορές ρομπα
Νομίζω εχει πιο ωραίο σώμαγιατι την αδικει????
Εγω τυπε εχω μονο το βίντεο με την Ράλλη, τον Μαυρίδη και τον σκύλο του... Δεν το δινω ομως. Κατα καιρούς διοργανώνω κινηματογραφικές προβολές και καλο εκλεκτά με μελη του Bou οπως τους @RETRO @Μπιρλας κ.α. και το παρακολουθούμε ολοι μαζι σχολιάζοντας το πλούσιο και γυαλιστερο τρίχωμα του σκύλουΌχι ο αξιοσέβαστος @Μπιρλας