Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 37.689
- Πόντοι
- 9.931
Για το Ολγακι τυπε και εγω αν ημουν γυναίκα θα γινόμουν λεσβία.Πλακομουνια στο τετράγωνο.
Για το Ολγακι τυπε και εγω αν ημουν γυναίκα θα γινόμουν λεσβία.Πλακομουνια στο τετράγωνο.
Toτε μάλλον είμαι τσοκαρολαγνος....τσόκαρα...
@argyrotoxos αφιερωμένη για την πρωινήΆκωλη, αλλά λατρεύει τον κώλο της φίλης της Ιωάννας Σρόιτερ, συζύγου του Αντώνη Σρόιτερ.
Άκωλη, αλλά λατρεύει τον κώλο της φίλης της Ιωάννας Σρόιτερ, συζύγου του Αντώνη Σρόιτερ.
Σε ευχαριστώ!!
Ωραια ρώγα !!αραγε βγήκε έτσι και στην εκπομπή η φορούσε σουτιέν εκεί ;
τιποτα δεν έπαθε το μόνο λυγμένο είναι το μυαλό τους ισως.Οι ημερομηνιες ειναι μια εβδομαδα τουλαχιστον νωρίτερα πριν πραγματικα αρχίσουν να χαλανε ,οταν χαλάσουν ξυνίζουν και δεν μπορεις να τα φας.Αυτά που έχουν σκόνη και λιπος ,και δεν ειναι κανονικά γιαουρτια για αυτο και γραφουν επιδόρπιο , βρωμανε πιο πολυ βγαζουν καιο μουχλα μαυρα στίγματα ,πως δεν το καταλαβε ..βλακειες λενε για να εχουν κατι να πουν να περναει η ωρα της εκκομπής
ποιος θελει την καινουργιου? αντιπαθητικη! ψευτικη! κλαψομιρλιαρω!Ποια Μαλέσκου ρε φίλε η ανύπαρκτη.Αντι-ερωτικη, κρυόκωλη, κενή, χωρίς συναίσθημα, μιλάει λες και απαγγέλει ποίημα.Δεν μπορεί να κάνει διαχείριση της εκπομπής της.Μονοψήφια νούμερα έκανε.Δεν της φταίει κανένας.Μια χαρά βύσμα είχε και προωθήθηκε και πολύ.Ούτε στο μικρο δαχτυλάκι δεν φτάνει σκορδα και Σταματίνα.Καλά δεν μιλάω για Μενεγάκη που τόλμησαν οι ιερόσυλοι να την ονομάσουν ως νέα Μενεγάκη.Ούτε την Καινούργιου δεν φτάνει που έχει κάνει τρομερή εξέλιξη με την επιμονή της και κάνει μεγάλα νούμερα και όλα τα κανάλια την θέλουν.
Κόψε ένα βιντεάκι από το upskirt της προχθεσινής εκπομπής ..έχω ανεβάσει εδώ φωτό και το λεπτόΑπό την έναρξη της χθεσινής της εκπομπής Πέμπτη 02.02.2023
Ουαου ρεεεε...Ημαρτον,ελεος,mercy!!!!!Πράγματι και οι δύο είναι άκωλες, μα πολύ καλές φίλες
![]()
Βαρεσα μια φοβερή μαλακια νωρίτερα με αυτήν φωτογραφία...σε ευχαριστώ ρε@boobookies για την εστίαση στην λεπτομέρεια!Άκωλη, αλλά λατρεύει τον κώλο της φίλης της Ιωάννας Σρόιτερ, συζύγου του Αντώνη Σρόιτερ.