argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 49.749
- Πόντοι
- 9.297
Καμμία σχέση ,αυτοί τρώνε γρανίτες με φλέβες....τύπε τα ειχε πει ο ΚΥΡΙΟΣ ανδρέας τοτες στην ελλάδα ολοι κραζουνε τους γκεη αλλα τρων ολοι μιλφεη![]()
![]()
![]()
Καμμία σχέση ,αυτοί τρώνε γρανίτες με φλέβες....τύπε τα ειχε πει ο ΚΥΡΙΟΣ ανδρέας τοτες στην ελλάδα ολοι κραζουνε τους γκεη αλλα τρων ολοι μιλφεη![]()
![]()
![]()
τύπε μια παρενθεση να πουμε. γιατι εχεις κανει δυο παραθέσεις στο ιδιο ποστ μου; μιλησε μας για αυτοΑυτό είναι επιστήμη ολόκληρη έτσι όπως το θέτεις...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μονοβυζι;Θα μπορούσε να είναι όνομα χωριού!!!!!
Α)Θεα ο κύριος Ανδρέας,ούτε έναν σφυγμο δεν ανέβασε με τα μπινελικια....τύπε τα ειχε πει ο ΚΥΡΙΟΣ ανδρέας τοτες στην ελλάδα ολοι κραζουνε τους γκεη αλλα τρων ολοι μιλφεη![]()
![]()
![]()
Με εντυπωσίασε αρκετά για να μείνω στην μια παράθεση....τύπε μια παρενθεση να πουμε. γιατι εχεις κανει δυο παραθέσεις στο ιδιο ποστ μου; μιλησε μας για αυτομια οικογενεια ειμαστε εδω μεσα
![]()
τυπε μου τι σου λεει η ζάρα στο δερμα στην αριστερη μερια μεταξυ συνορων ποδιου και μουνοχώρας ;εχει βαλει τα μαλλια τύπε να κρύψουν τεχνηέντως την ένωση πεκ ντεκ στα μονοβυζι![]()
τύπε επιβεβαιωνω χρησιμοποίησα τεχνολογία και πράγματι φαινεται πολλα υποσχόμενο ζαρωμένο δέρμα πανω απο το κοκκαλακι στη βαση των προσαγωγών.τυπε μου τι σου λεει η ζάρα στο δερμα στην αριστερη μερια μεταξυ συνορων ποδιου και μουνοχώρας ;
Μηπως ειναι δείγμα οτι η περιοχη του μουνιου εχει χρησιμοποιηθεί αρκετα και ε΄χει ανοιξει ;
Μηπως απο το πολυ το ανοιγμα που ειναι συνεχεια καβάλα σε καποιον πουτσο ειχαμε μια ελαφρια χαλάρωση σε εκεινο το σημειο της ενωσης ;![]()
Τυπε μου επαγγελματικο ζουμ,οχι μαλακιεςτύπε επιβεβαιωνω χρησιμοποίησα τεχνολογία και πράγματι φαινεται πολλα υποσχόμενο ζαρωμένο δέρμα πανω απο το κοκκαλακι στη βαση των προσαγωγών.![]()
Σιγουρα ζαρα τυπε?Μηπως ειναι απο καμια λαϊκητύπε επιβεβαιωνω χρησιμοποίησα τεχνολογία και πράγματι φαινεται πολλα υποσχόμενο ζαρωμένο δέρμα πανω απο το κοκκαλακι στη βαση των προσαγωγών.![]()
και το ζάρα λαϊκή ειναι τύπε.Σιγουρα ζαρα τυπε?Μηπως ειναι απο καμια λαϊκη![]()
και σε ρωτω τωρα..τύπε επιβεβαιωνω χρησιμοποίησα τεχνολογία και πράγματι φαινεται πολλα υποσχόμενο ζαρωμένο δέρμα πανω απο το κοκκαλακι στη βαση των προσαγωγών.![]()
Λειπει ενας @brabus67 να μας ενημερωσει.Να μαθουμε και που εχει παρκινγκ κοντα στα ζαρακαι σε ρωτω τωρα..
Γιατι δεν σβηστηκε στο φωτοσοπ αυτο ;
Μηπως υπαρχει κάποιο κρυμμενο μηνυμα πισω απο αυτο ;
Γαμιεται με κανεναν απο τα ZARA ?
Μηπως παει και κρυβεται στα δοκιμαστηρια και πιπωνει πελάτες και κανει ψαλιδια με πελάτισσες και εμεις εδω κοιμόμαστε ;
![]()
άσχετος εντελώς
ηρθαν ολοι για το κρυφό μηνυμα
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 115 άτομα (27 μέλη και 88 επισκέπτες)
![]()
Θα μπερδευτηκαν της ευπ,ή ειπαν μηπως βγαλουν λαυρακι.Απο το μπου ενημερωνονται κι αυτοι
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 115 άτομα (27 μέλη και 88 επισκέπτες)
![]()
και σε ρωτω τωρα..
Γιατι δεν σβηστηκε στο φωτοσοπ αυτο ;
Μηπως υπαρχει κάποιο κρυμμενο μηνυμα πισω απο αυτο ;
Γαμιεται με κανεναν απο τα ZARA ?
Μηπως παει και κρυβεται στα δοκιμαστηρια και πιπωνει πελάτες και κανει ψαλιδια με πελάτισσες και εμεις εδω κοιμόμαστε ;
![]()
Μυστες μου για απαντηστε μου,υπευθυνα ομως,το χει φουλ γυαλισμενο ξυρισμενο το γατακι της η οχι;Καιριο ερωτημα που με ταλανιζει καιρο,η παρακατω φωτο ισως βοηθησει.Κρινονται πολλα για την μαλακια μας με την απαντηση σαςκαι το ζάρα λαϊκή ειναι τύπε.απαντησα νιπλικα γιατι μπορω
![]()
θες να σου πω τι έχει ;παντως η σταματίνα παρότι ακωλη μονοβυζι με ψευτικη μουρη κλπ, εχει αυτο το ετσι που σε τρελαίνει που ελεγε και ο λάκης![]()
λεγεθες να σου πω τι έχει ;![]()
ξεκαθαρα λέιζερΜυστες μου για απαντηστε μου,υπευθυνα ομως,το χει φουλ γυαλισμενο ξυρισμενο το γατακι της η οχι;Καιριο ερωτημα που με ταλανιζει καιρο,η παρακατω φωτο ισως βοηθησει.Κρινονται πολλα για την μαλακια μας με την απαντηση σας
![]()
![]()
![]()
είναι το πουτανάκι που γινεται αποδεκτό οταν το συστησεις στην οικογένεια ,μαναδες, συγγενεις κτλ
ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ. τα πες ολα με ενα ποστ.είναι το πουτανάκι που γινεται αποδεκτό οταν το συστησεις στην οικογένεια ,μαναδες, συγγενεις κτλ
το ινκογκνιτο τριμπουρδελο , που ειναι συμπαθητικο , οχι προκλητικά προστυχο, τσαχπινα ομως , και φυσικα οχι ΑΣΧΗΜΗ ΣΑΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΧΝΕΣ![]()