Διαγραμμένο μέλος 197740
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2020
- Like
- 601
- Πόντοι
- 81
Τι βυζαρες έχει; Γουστάρω που τα δειχνει
ΚΑΙ με την Σταματινα τον παιζεις ρε αθεοφοβε;Ευγε,εισαι μεγας μυστης-χυστης!Παιδιά μήπως υπάρχει και το βίντεο της προηγουμενης εβδομάδας;
Τυπε έστειλα pm δεν απάντησε μήπως το έχεις εσυ;ΚΑΙ με την Σταματινα τον παιζεις ρε αθεοφοβε;Ευγε,εισαι μεγας μυστης-χυστης!
Για το βιντεο πμ ξερεις που
Οχι τυπε μου,κι εγω εστειλα κι ειμαι στο περιμενε...Τυπε έστειλα pm δεν απάντησε μήπως το έχεις εσυ;
τι πηρε το ματι σου σε αυτο και το αναζητας ;Παιδιά μήπως υπάρχει και το βίντεο της προηγουμενης εβδομάδας;
Τυπε μου είπαν πως όταν είναι στο καπό φωνάζει "γουστάρεις να με γαμάς στο καπό του land Rover ε"τι πηρε το ματι σου σε αυτο και το αναζητας ;
Θα έπρεπε αλλά δυστυχώς δεν είναι γνωστή...αυτη του Σροιτερ ειναι τσόντα εντελως
έχει νήμα ?
τρελενομαι οταν λενε τετοιαΤυπε μου είπαν πως όταν είναι στο καπό φωνάζει "γουστάρεις να με γαμάς στο καπό του land Rover ε"
Καταλαβαίνεις εμείς η πλουτοκρατια κάτι τέτοια περιμενουμε να την παιξουμε
Αφού δεν έχει πρόβλημα ο άλλος που την παντρεύτηκεΤι βυζαρες έχει; Γουστάρω που τα δειχνει
Το βίντεο το εχει αυτός που έχει και το βίντεο της Ράλλη.Τυπε μου είπαν πως όταν είναι στο καπό φωνάζει "γουστάρεις να με γαμάς στο καπό του land Rover ε"
Καταλαβαίνεις εμείς η πλουτοκρατια κάτι τέτοια περιμενουμε να την παιξουμε
Μαλλον την ολοστρογγυλη κωλαρα τηςτι πηρε το ματι σου σε αυτο και το αναζητας ;
Μέρος της δουλειάς της είναι...ας φέρνει και αυτή κάνα φράγκο στο σπίτι αλλιώς θα τον πρήξει τον άνθρωπο.Αφού δεν έχει πρόβλημα ο άλλος που την παντρεύτηκε
Για καλύτερο αποτέλεσμα προτείνονται και οι δύο ΜΑΖΙ!Διαφορα ύψους …
…..και κλάσης,
Έφαγε και Λενακι;.πρέπει να έχει πολλή τεστοστερόνη η Σταματίνα.Kώλοι και εσωτερικά μπουτιών τα αγαπημένα της σημεία για χούφτωμα. Οι αρχισυντάκτριες και οι πρώην οικοδέσποινες στις εκπομπές που συμετείχε είναι η αδυναμία της.
Κραταω την ψηλη ξανθια με το μαυρο και την διπλανη της με το κιτρινο,την αλλη σας την χαριζω,δεν ενδιαφερομαι...Kώλοι και εσωτερικά μπουτιών τα αγαπημένα της σημεία για χούφτωμα. Οι αρχισυντάκτριες και οι πρώην οικοδέσποινες στις εκπομπές που συμετείχε είναι η αδυναμία της.
Κα(υ)λημερα μυστες...
Διαφορα ύψους …
Tα πλακωνεις στο σκισιμο και στο τελος τον βαλασμαωνεις
…..και κλάσης,
μπουταρες μουΚραταω την ψηλη ξανθια με το μαυρο και την διπλανη της με το κιτρινο,την αλλη σας την χαριζω,δεν ενδιαφερομαι...