Νέα

Στα χαρτιά και το κύπελλο...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Η καλυτερη ομαδα της Ελλαδας

• ΠΑΟΚ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΑΡΗΣ

• ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

• ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

• ΑΕΚ

• ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΘΗΝΑΣ

• ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
ρε μαγκα? γιατι να ντρεπομαστε? εγινε ενσταση? κοιτα να βγεις ευρωπη καημενε και ασε το γαυρο
Υπάρχουν και υγιείς Ολυμπιακοί που όλοι μα όλοι ντρέπονται μόνο και μόνο που (ξανά)ακούγεται αυτό το πράγμα για την ένσταση,αλλά πιο πολύ με την ειρωνία μου αναφέρομαι στους και καλά "ξύπνιους" που το υπερασπίζονται κιόλας αυτό(ότι και καλά έχει δίκιο ο ΟΣΦΠ αν ζητήσει να το πάρει στα χαρτιά).
Υ.Γ:Δε θέλω έτσι κι αλλιώς να ασχολούμαι με τον ΟΣΦΠ,αλλά για δες λίγο και στο thread της ΑΕΚ πόσοι δικοί σου έρχονται και ασχολούνται με την ΑΕΚ και μας ζαλίζουν τ'αρχ***,αυτοί γτ το κάνουν?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Α-Ν-Τ-Ε   Γ-Α-Μ-Η-Σ-Ο-Υ  Α-Ν-Υ-Π-Α-Ρ-Κ-Τ-Ε  που θα μας πεις και να ντρεπόμαστε
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ......έτσι δείξε σε όλους πιο είναι το επίπεδο σου,αλλά κατά βάθος ξέρεις πως έχω δίκιο και δε μπορείς να απαντήσεις κάπως.
Υ.Γ:Αρκετά χαράμισα το χρόνο μου μαζί σας....καθίστε και απολαύστε την ψευδαίσθηση στην οποία ζείτε(ότι όλα πάνε πρίμα στον ΟΣΦΠ και ότι σας ευχαριστεί το ποδόσφαιρο που παίζει.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ......έτσι δείξε σε όλους πιο είναι το επίπεδο σου,αλλά κατά βάθος ξέρεις πως έχω δίκιο και δε μπορείς να απαντήσεις κάπως.
Υ.Γ:Αρκετά χαράμισα το χρόνο μου μαζί σας....καθίστε και απολαύστε την ψευδαίσθηση στην οποία ζείτε(ότι όλα πάνε πρίμα στον ΟΣΦΠ και ότι σας ευχαριστεί το ποδόσφαιρο που παίζει.

αυτά με το επίπεδο δεν πιάνουν σε μένα! χεσμΈνο το χω το επίπεδο, τους ΑΕΚΤΖΉΔΕΣ και κάθε πούστη ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αυτά με το επίπεδο δεν πιάνουν σε μένα! χεσμΈνο το χω το επίπεδο, τους ΑΕΚΤΖΉΔΕΣ και κάθε πούστη ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
μην χαλιεσαι, η μονη κουπα που βλεπουν ειναι αυτη του καφε....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ε όχι ρε παιδιά πρέπει να κάνει ένσταση...έλεος δηλαδή.Σε τέσσερα λεπτά μπορεί να κριθεί όλο το ματς και να χάσει το στόχο του ο ΟΣΦΠ.....ε όχι και άλλη κατάφορη αδικία εναντίνο του Θρύλου....ΟΧΙ!!!!!Τί δε θυμάστε και τότε με το πρωτάθλημα?θα το έχανε επειδή η Καλαμαριά τον νίκησε βάζοντας μέσα παράνομα το ΜΕΓΑ επιθετικό Ρομάν Βάλνερ!!!!!!
Είμαστε υπερβολικοί με τον ΟΣΦΠ......την πιο Τ-Ι-Μ-Ι-Α ομάδα στην Ελλάδα(για να μη πω και στο κόσμο όλο).

Θα έπρεπε απλά να Ν-Τ-Ρ-Ε-Π-Ε-Σ-Τ-Ε και να μη μιλάτε καθόλου μέχρι να ξαναξεχαστεί και αυτό.
Έτσι, η ΑΔΕΚΑΡΑ 44, η πιο περήφανη :kissass:  :kissass2: ομάδα της Ελλάδας να μας κάνει και μαθήματα αξιοπρέπειας... :jerking: :jerking:
Ας πληρώνατε όλα τα χρέη σας(δηλαδή προς όποιον μιλάει ελληνικά) και μετά να μας κλαφτείτε για ισονομίες.

Έπρεπε να είστε Δ' Εθνική εκείνη τη χρονιά(άντε Β' αν πούμε ότι κάθε χρόνο θα ανεβαίνατε κατηγορία)
και θες και την Κούπα;;; :uglystupid:

ΠΑΥΛΟΣ G7

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τωρα λοιπον που ο ΟΣΦΠ δεν κατεθεσε τελικα έφεση και ολος ο ντόρος που εγινε τζαμπα , ενα πραγμα απεδειξε. ποσο πολύ ποναει που ο Θρύλος γαμαει. αυτος ειναι ο πραγματικός λόγος που ξεσπάθωσαν ολοι οι  αντιολουμπιακοί. δεν αντέχουν αλλη πουτσα. Πλακα πλακα και εγω αρχισα να τους λυπαμαι. ιδιως αυτο το ΑΕΚΑΚΙ 24 ειναι για κλαματα. Αλλα να μιλαει και ο βαζελος για ηττα απο τις Σερρες πολύ παει.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Να τις βράσω τις κούπες σας αν είναι να τις παίρνω με αυτό το τρόπο:
Δε βράζεις καλύτερα την Α' Εθνική, όπου βρίσκεσαι με χαρισμένα φέσια;;
Και τα οποία ξαναδημιουργείς με απίστευτο ρυθμό;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Έτσι, η ΑΔΕΚΑΡΑ 44, η πιο περήφανη :kissass:  :kissass2: ομάδα της Ελλάδας να μας κάνει και μαθήματα αξιοπρέπειας... :jerking: :jerking:
Ας πληρώνατε όλα τα χρέη σας(δηλαδή προς όποιον μιλάει ελληνικά) και μετά να μας κλαφτείτε για ισονομίες.

Έπρεπε να είστε Δ' Εθνική εκείνη τη χρονιά(άντε Β' αν πούμε ότι κάθε χρόνο θα ανεβαίνατε κατηγορία)
και θες και την Κούπα;;; :uglystupid:
κοροιδα ειναι που δεν επεσαν, θα ειχαν πανυγηρισει τωρα 2 πρωταθληματα και θα ειχαν ξεκαβλωσει, και δε θα μας ζαλιζαν τα αρχιδια...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Δε βράζεις καλύτερα την Α' Εθνική, όπου βρίσκεσαι με χαρισμένα φέσια;;
Και τα οποία ξαναδημιουργείς με απίστευτο ρυθμό;;
Ξεχνάς μάλλον ότι κάποτε ήσουν και εσύ σε παρόμοια θέση.Τέλος θα σου κάνω μια ερώτηση και θέλω να απαντήσεις ειλικρινά και μόνο ειλικρινά:Αν ήταν ο ΟΣΦΠ  στη θέση της ΑΕΚ το 2004 δεν θα γινόταν το ίδιο ακριβώς πράγμα?(θέλω απλώς ένα ΝΑΙ ή ένα ΌΧΙ τίποτα άλλο).

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
κοροιδα ειναι που δεν επεσαν, θα ειχαν πανυγηρισει τωρα 2 πρωταθληματα και θα ειχαν ξεκαβλωσει, και δε θα μας ζαλιζαν τα αρχιδια...
Ότι να ναι λες....αλλά δε πειράζει,εγώ απλά θα σου πω το εξής:
ΔΕΝέχω γράψει ποτέ το οτιδήποτε σε thread που αφορά τον ΟΣΦΠ ΠΟΤΕ όμως(αυτό για να καταλάβεις ότι δεν θέλω να ασχολούμαι μαζί σας και ούτε να σας ζαλίζω τ'αρχίδια),σε αντίθεση με σας τους γαύρους που μπαίνετε στο θέμα "ρε μόνο η χανούμα" και μας τα πρήζετε.Ε?αυτό γιατί γίνεται?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Ότι να ναι λες....αλλά δε πειράζει,εγώ απλά θα σου πω το εξής:
ΔΕΝέχω γράψει ποτέ το οτιδήποτε σε thread που αφορά τον ΟΣΦΠ ΠΟΤΕ όμως(αυτό για να καταλάβεις ότι δεν θέλω να ασχολούμαι μαζί σας και ούτε να σας ζαλίζω τ'αρχίδια),σε αντίθεση με σας τους γαύρους που μπαίνετε στο θέμα "ρε μόνο η χανούμα" και μας τα πρήζετε.Ε?αυτό γιατί γίνεται?

Ασε τις μαλακίες γιατί το φαί ήταν χάλια και πάνω σου θα ξεσπάσω πούστη χανουμάκο μέχρι τ απόγευμα!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ξεχνάς μάλλον ότι κάποτε ήσουν και εσύ σε παρόμοια θέση.Τέλος θα σου κάνω μια ερώτηση και θέλω να απαντήσεις ειλικρινά και μόνο ειλικρινά:Αν ήταν ο ΟΣΦΠ  στη θέση της ΑΕΚ το 2004 δεν θα γινόταν το ίδιο ακριβώς πράγμα?(θέλω απλώς ένα ΝΑΙ ή ένα ΌΧΙ τίποτα άλλο).
Απ'τη στιγμή που δεν απαντάς με ΝΑΙ ή ΟΧΙ για τον αν έπρεπε να υποβιβαστείτε, θα απαντήσω κ'εγώ όπως γουστάρω.
Ο Κρόκους πλήρωσε σταδιακά τα χρέη που βρήκε, ενώ εσάς χαρίστηκαν και μετά βάλατε και νέα φέσια!!

Έπρεπε να είστε σε μικρότερη κατηγορία εκείνη τη χρονιά ή έστω να σας απαγορέψουν να κάνετε μεταγραφές,
οπότε η συζήτηση περί CAS, όπου μας τα κλάσατε :bigdick: :badair: μαζί με τα συνεταιράκια σας δε θα είχε ξεκινήσει καν.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ......ΚΑΙ ΔΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΓΑΥΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΥΣ!!!!
Δε μπορείτε να καταλάβετε γιατί κάποιος είναι ΑΕΚ ενώ έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο όλο κι όλο μέσα σε 16 χρόνια(ή μήπως και ένα πρωτάθλημα?)......και ΟΥΤΕ πρόκειται.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ......ΚΑΙ ΔΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΓΑΥΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΥΣ!!!!
Δε μπορείτε να καταλάβετε γιατί κάποιος είναι ΑΕΚ ενώ έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο όλο κι όλο μέσα σε 16 χρόνια(ή μήπως και ένα πρωτάθλημα?)......και ΟΥΤΕ πρόκειται.

ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ! ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Επειδή είστε μαζόχες... :s&m_1:

Μια πιθανή απάντηση σε www.private.com/movies/movie.php?a=a&movie_id=XTR041&agreed_terms=agreed]αυτό το βίντεο.(addicted to cock)[/url]

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ! ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ
Και αγαπημένο τους στέκι, οι πιάτσες με τα τραβέλια στη Φιλαδέλφια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom