Νέα

Στα χαρτιά και το κύπελλο...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Η καλυτερη ομαδα της Ελλαδας

• ΠΑΟΚ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΑΡΗΣ

• ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

• ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

• ΑΕΚ

• ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΘΗΝΑΣ

• ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ε βέβαια, στην αδεκάρα 44 χαρίστηκαν 100-150εκ ευρώ αντί να πέσει Δ' Εθνική και έπρεπε να πάρει και Κούπα.... :jerking: :jerking: :jerking:
Ή είστε συνεταιράκια ή βαρέθηκες να σε γαμάει μόνο ο γαύρος και ήθελες μια προσωρινή αλλαγή γαμιά.

ρε γραφεις ακομα εδω μετα το ξεκωλιασμα απο τον πανσεραικο?? σε τσουξε το καταλαβαινω.

συρε κρυψου σε κανενα λαγουμι :2funny: :2funny:

συζηταμε για την πιποενσταση του κροκους και δεν βλεπετε τι καφενειο ειστε.. :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καλα ρε σεις οι "οπαδοι" οκ οι "αντικειμενικοι" τι λενε που δεν εγινε τελικα ενσταση?γιατι δεν ακουμε κανα μπραβο ρε αδελφε?Αυτο δειχνη ποσο "αντικειμενικοι" ειστε ολοι σας.Αυτο δειχνη ποσο αντιολυμπιακοι ειστε ολοι σας.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΘΡΥΛΕ
                            ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
ρε γραφεις ακομα εδω μετα το ξεκωλιασμα απο τον πανσεραικο?? σε τσουξε το καταλαβαινω.

συρε κρυψου σε κανενα λαγουμι :2funny: :2funny:

συζηταμε για την πιποενσταση του κροκους και δεν βλεπετε τι καφενειο ειστε.. :2funny: :2funny:

Εσύ σε ποιό λαγούμι κρύβεσαι τόσα χρόνια ρε ξεκωλιάρη? Που με μια ήττα βγήκατε όλες οι πουτάνες και χαιρόσαστε?

Πες μου... ΣΤΟ ΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ?

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
ειδικα η κλαψα δεν πρεπει να μιλαει γιατι ναι χασαμε 3-1 απο μια αλλη ερυθρολευκη ομαδα ενω εσεις τον ρουφηξξατε (οπως λεει κι ο ντιεγκο) οταν ακομα ειμαστε μισοι και...κουτσοι....για να μην παω πιο πισω που μετραγατε κι αυτος ο αμοιρος ο ηλιας ακομα μετραει....
γεωργεα,φερουζεμ,κωλοτουμπα?ατιτλοι κολλοσε,κωλοτουμπα και γλυμπε ακους???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
καλα μαιμου να εχει μαιμου για κατοικιδιο πρωτη φορα βλέπω. ερε γλεντια. ομως σταματαω να ασχολουμαι μαζι σου γιατι με κουρασες. αρκετους μαλακες εχω να αντιμετωπισω καθε μερα στη ζωη μου. και στο ιντερνετ παει πολυ. γραψε οτι θελεις. ετσι και αλλιως εισαι μοναδικος στο ειδος σου
Κλωναράκι, ετοιμάσου για μπανάκι. :2on1: :piss:

Όπως είναι φυσικό, υπάρχουν και γαύροι λούγκρες(ΑΥΤΟΙ είναι οι λεγόμενοι GAYροι) που μετά από γκέλες
μπαίνουν με τον κλώνο τους για να γράψουν μαλακίες.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ΡΕ ΑΙΓΑΙΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ. ΜΙΛΑΜΕ Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΕΠΙΔΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΙΛΗΣΑ.
ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ BAN ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 POY SAI SE GRAFV STA ARXIDIA MOY ALEFANTE
Κλάσε μου τώρα τον πούτσο :bigdick: :badair: κλωνάκο και περίμενε να ευκαιρήσει κάποιος moderator να σε μπανάρει.
Να μπαίνεις με τον κανονικό σου λογαριασμό και μετά από γκέλες αν έχεις αρχίδια στη θέση τους,
εκτός από τον κώλο σου. Σε εσένα μόνο έκανα αναφορά γιδόγαμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλα ρε σεις οι "οπαδοι" οκ οι "αντικειμενικοι" τι λενε που δεν εγινε τελικα ενσταση?γιατι δεν ακουμε κανα μπραβο ρε αδελφε?Αυτο δειχνη ποσο "αντικειμενικοι" ειστε ολοι σας.Αυτο δειχνη ποσο αντιολυμπιακοι ειστε ολοι σας.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΘΡΥΛΕ
                            ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
διάβασε ρε μαλέα τι έγραψα......
Μεγαλέφα σ αγαπάω πιότερο όσο περνάει ο καιρός........

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
διάβασε ρε μαλέα τι έγραψα......
Μεγαλέφα σ αγαπάω πιότερο όσο περνάει ο καιρός........
Κ' εγώ σε πάω Περσόνα.
party0016.gif

Τώρα που απαλλαχτήκαμε από το κλωναράκι τον GAYro (προσωρινά δυστυχώς, οι κλώνοι ποτέ δεν πεθαίνουν :headbang:) ,
ας επιστρέψουμε στο αθλητικό/πρακτορικό κομμάτι. :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ξέρω μεγαλέφα μου εγώ πιστεύω ότι ο γάβρος έκανε τη γκέλα σε σημείο που θα του στοιχίσει λιγότερο.....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Βιάστηκα να μιλήσω, με το mute μπορεί και στέλνει ακόμα ΠΜ η λούγκρα.
Αυτό είναι το κακό όταν γαμάς τα κλωνάρια...

δεν ξέρω μεγαλέφα μου εγώ πιστεύω ότι ο γάβρος έκανε τη γκέλα σε σημείο που θα του στοιχίσει λιγότερο.....

Λιγότερο;;Χάσαμε το Κύπελλο και γίναμε ρόμπα.
Και το χειρότερο είναι ότι τώρα δε θα πάρουν ευκαιρίες οι πιτσιρικάδες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βιάστηκα να μιλήσω, με το mute μπορεί και στέλνει ακόμα ΠΜ η λούγκρα.
Αυτό είναι το κακό όταν γαμάς τα κλωνάρια...

Λιγότερο;;Χάσαμε το Κύπελλο και γίναμε ρόμπα.
Και το χειρότερο είναι ότι τώρα δε θα πάρουν ευκαιρίες οι πιτσιρικάδες.

ελα ρε σιγά τη διοργάνωση.....
γιατομπουτσο θεσμός είναι......
η παρηγοριά των απρωτάθλητων είναι.......

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ελα ρε σιγά τη διοργάνωση.....
γιατομπουτσο θεσμός είναι......
η παρηγοριά των απρωτάθλητων είναι.......
Κατά τη γνώμη μου είναι μια εξαιρετική διοργάνωση για να παίζουν οι νέοι σε επίσημα παιχνίδια.
Ο Sir Takis το μισό Κύπελλο το έβγαλε(μετά τον αποκλεισμό από τα Γιάννενα)
με Κατσικογιάννη, Μήτρογλου(19 τότε) και Κ.Παπαδόπουλο(16 τότε!!!)

Είναι καταστροφικός ο τόσο γρήγορος αποκλεισμός για την εξέλιξη της ομάδας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κατά τη γνώμη μου είναι μια εξαιρετική διοργάνωση για να παίζουν οι νέοι σε επίσημα παιχνίδια.
Ο Sir Takis το μισό Κύπελλο το έβγαλε(μετά τον αποκλεισμό από τα Γιάννενα)
με Κατσικογιάννη, Μήτρογλου(19 τότε) και Κ.Παπαδόπουλο(16 τότε!!!)

Είναι καταστροφικός ο τόσο γρήγορος αποκλεισμός για την εξέλιξη της ομάδας.

δε συμφωνώ..... στην Ισπανία οι πιτσιρικάδες αρχίζουν ως αλλαγή σε παίγνια πρωταθλήματος...... ο πιτσιρικάς πρεπει να ψηθεί με τις βεντέτες και τους αντιπάλους βεντέτες για να τους απομυθοποιήσει...
ο κασίγιας στα 17 του είχε πάρει τσου λου......

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΜΕ 6ΑΡΕΣ ΚΑΙ 4ΑΡΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΦΤΥΛΑΣ?
Κάτσε να θυμηθώ ποιο παιχνίδι είχε λήξει τελευταίο 4-0.
Να ήταν πριν ενάμησι χρόνο το ΑΕΚ-Ολυμπιακός?
Αλλα και τότε χάρτινο ήταν το πρωτάθλημα σωστά;

Τέλος πάντων, επειδή δεν αξίζει να τσακωνόμαστε,
μακάρι ο Ολυμπικακός να μην δεχθεί καμια απόφαση κανενός (ΕΠΟ κτλ)
και να σταθεί στο ύψος του γιατί κακά τα ψέματα είναι η καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια και με τέτοιες κινήσεις μόνο το γόητρό του κινδυνεύει να χάσει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περιμένοντας το «μαγειρείο» της Ομοσπονδίας

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009, 21:47

Γιώργος Αρκουλής

Τόσο στις Σέρρες, όσο και στον Πειραιά, αναμένεται με ενδιαφέρον αν θα υπάρξει «παράταση» του αγώνα Κυπέλλου, που έληξε με εντυπωσιακή πρόκριση (3-1) της ομάδας με τον Λέοντα της Πέλλας στη φανέλα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, προς τιμήν της, ανακοίνωσε ότι «δεν θα προσφύγει με ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, διότι θεωρεί ανθρώπινο λάθος ό,τι συνέβη στο γήπεδο», δηλαδή να αγωνιστεί ο αντίπαλος (ομάδα δεύτερης κατηγορίας) με 6ο αλλοδαπό ποδοσφαιριστή  για ένα τρίλεπτο!

Γενναία η απόφαση, όμως ενδέχεται να μη «λέει» όλη την αλήθεια. Πλήθος ρεπορτάζ, επιμένουν ότι η αρμόδια επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ (λες και κατατέθηκε έφεση!), είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ώρες να επιληφθεί και με βάση τον κανονισμό (δηλαδή το γράμμα του νόμου) να μηδενίσει τον Πανσερραϊκό κλπ.

Η θέση του επίσημου Ολυμπιακού θα έχει ασφαλώς αντίκρισμα, αν ο Σωκράτης Κόκκαλης επιμείνει στη θέση του και να στηρίξει το λάθος των Σερραίων. Τότε θα μπορούσε να τον χειροκροτήσει κάποιος ο οποίος δίνει σημασία στο ηθικό μέρος και ακολούθως στο τυπικό του κανονισμού. Εκτός αν ισχύσει το κλασικό (από υπουργικά χείλη νεοδημοκράτη) «Ηθικό είναι το νόμιμο»!!!

Κάτι ακόμη: αν ο κανονισμός (μέχρι πέντε ξένοι) ισχύει για το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής, τότε γιατί να δεσμεύει ομάδες Β’ Εθνικής σε αγώνες Κυπέλλου; Όταν μάλιστα ο «μεγάλος» αντίπαλος (εν προκειμένω ο Ολυμπιακός) έχει δικαίωμα –στην ίδια διοργάνωση- να ρίξεις τη μάχη ακόμη και έντεκα παλικάρια από την αλλοδαπή;

Τα συμπεράσματα δικά σας και πάντως μετά τα όσα προκύψουν –αν προκύψουν- στα «μαγειρεία» της ΕΠΟ. Αυτά που ουσιαστικά διέλυσαν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (για να μη ξεχνάμε πριν δύο χρόνια…).

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Κάτσε να θυμηθώ ποιο παιχνίδι είχε λήξει τελευταίο 4-0.
Να ήταν πριν ενάμησι χρόνο το ΑΕΚ-Ολυμπιακός?

Από τότε το κοντέρ γράφει 4 νίκες του Γαύρου σε 4 παιχνίδια. :fuck2:
Λίγο πιο πριν είχατε φάει σε μια χρονιά 3χ3 τεμάχια. :fuck1:
Και το 2001 ο Ηλίας έσκυψε 6 φορές. :pipa3:
Επίσης στη φανέλα του  Διονύση, ο Αλέκος είχε χύσει. Παρά τα 2 πέναλτι του [glow=yellow,2,300]τιτανομέγιστου Βασσάρα[/glow]. :2on1:

Και για να μην ξεχνιόμαστε, μετά το ατυχές εκείνο παιχνίδι φάγατε 2 τεσσάρες μαζεμένες στα play-off.
Και είχατε φάει και 1 από τη Σεβίλλη στην αρχή της χρονιάς,
την ώρα που εμείς είχαμε την Ιερή Νύχτα  :rockon: με τη Βέρντερ στο CL.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
aigeas ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΑΛΑΡΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ και ζοριζεσαι γατουλη ε???

που ησουν οταν ρουφαγες τεσσαρες ρε νουμερο

ολοι σας και μονοι μας..ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΑ Κ ΦΕΤΟΣ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446