Νέα

Squirting-Γυναικεία εκσπερμάτιση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spartan_Gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Καλά ρε σεις,ολόκληρο φόρουμ,τόσο πλούσιο και δεν υπάρει thread για το squirting?(Εκτός και αν δεν το έχω βρει ακόμα).

Ακούω τις απόψεις σας επί του θέματος!!!

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
Καλά ρε σεις,ολόκληρο φόρουμ,τόσο πλούσιο και δεν υπάρει thread για το squirting?(Εκτός και αν δεν το έχω βρει ακόμα).

Ακούω τις απόψεις σας επί του θέματος!!!

Εσύ, που είσαι ο θεματοθέτης, κάνε την εισήγησή σου, για να τοποθετηθούμε κι εμείς στην συνέχεια...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
πάρτε και ένα ντοκιμαντέρ επί του θέματος  :cum: :cum: :cum: :cum:

[redtube]
]

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Εσύ, που είσαι ο θεματοθέτης, κάνε την εισήγησή σου, για να τοποθετηθούμε κι εμείς στην συνέχεια...

Λοιπόν ας ξεκινήσω!!!

Η γυναικεία εξπερμάτιση είναι τεράστιο θέμα και επιτυγχάνεται με τον ερεθισμό του σημείου G.Εαν ψάξετε στο διαδύκτιο θα βρείτε πάρα πολλά άρθρα τα οποία αναφέρονται στο θέμα και θα δείτε ότι τίποτα δεν είναι 100% αποδεδειγμένο αλλά πάρα πολλές μελέτες αλλά και εμπειρίες λένε ότι πολλές γυναίκες μπορούν να χύσουν.Βέβαια στη βιομηχανία της τσόντας πολλά σκηνικά με squirting είναι fake,πολλές πορνοστάρ χρησιμοποιούν κλύσματα κι έτσι επιτυγχάνουν αυτόν τον πίδακα τον οποίο βλέπουμε.Κάποιες άλλες βέβαια χύνουν στ' αλήθεια.
Εσείς τι εμπειρίες έχετε πάνω στο θέμα?
Πάντως με την κοπέλα μου το έχουμε ψάξει πάρα πολύ και όντως συμβαίνει και είναι φανταστικό και για τη γυναίκα αλλά και για τον άντρα!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Λοιπόν ας ξεκινήσω!!!

Η γυναικεία εξπερμάτιση είναι τεράστιο θέμα και επιτυγχάνεται με τον ερεθισμό του σημείου G.Εαν ψάξετε στο διαδύκτιο θα βρείτε πάρα πολλά άρθρα τα οποία αναφέρονται στο θέμα και θα δείτε ότι τίποτα δεν είναι 100% αποδεδειγμένο αλλά πάρα πολλές μελέτες αλλά και εμπειρίες λένε ότι πολλές γυναίκες μπορούν να χύσουν.Βέβαια στη βιομηχανία τηςjavascript:void(0); τσόντας πολλά σκηνικά με squirting είναι fake,πολλές πορνοστάρ χρησιμοποιούν κλύσματα κι έτσι επιτυγχάνουν αυτόν τον πίδακα τον οποίο βλέπουμε.Κάποιες άλλες βέβαια χύνουν στ' αλήθεια.
Πάντως με την κοπέλα μου το έχουμε ψάξει πάρα πολύ και όντως συμβαίνει και είναι φανταστικό και για τη γυναίκα αλλά και για τον άντρα!
τυπε τελικα τι αποκαμες με την κυρα και το γαλα? :think:

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Guys?
Επίσης θα πρότεινα να παραμείνει στα πλαίσια της σοβαρότητας το thread και να ποσταριστούν θέματα (απορίες,εμπειρίες κτλ) και από άλλα μέλη!

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Ελπίζω πως υπάρχουν και μέλη που θα ήθελαν να συζητήσουν στα σοβαρά κάποια θέματα!

Λέτε να μείνω με την ελπίδα?

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
Λοιπόν ας ξεκινήσω!!!

Η γυναικεία εξπερμάτιση είναι τεράστιο θέμα και επιτυγχάνεται με τον ερεθισμό του σημείου G.Εαν ψάξετε στο διαδύκτιο θα βρείτε πάρα πολλά άρθρα τα οποία αναφέρονται στο θέμα και θα δείτε ότι τίποτα δεν είναι 100% αποδεδειγμένο αλλά πάρα πολλές μελέτες αλλά και εμπειρίες λένε ότι πολλές γυναίκες μπορούν να χύσουν.Βέβαια στη βιομηχανία της τσόντας πολλά σκηνικά με squirting είναι fake,πολλές πορνοστάρ χρησιμοποιούν κλύσματα κι έτσι επιτυγχάνουν αυτόν τον πίδακα τον οποίο βλέπουμε.Κάποιες άλλες βέβαια χύνουν στ' αλήθεια.
Δεν θα έλεγα ότι πρόκειται για εκσπερμάτιση, αλλά μάλλον για το γυναικείο αντίστοιχο της ανδρικής εκσπερμάτισης. Επιτυγχάνεται με τον ερεθισμό του σημείου G, αλλά σε συνδυασμό με τον ερεθισμό της κλειτορίδας. Οι ειδικοί δεν συμφωνούν για την χημική σύσταση του υγρού που εκκρίνεται κι αυτό μοιάζει περίεργο. Μόνη λογική εξήγηση, ότι κάθε γυναίκα εκκρίνει διαφορετικό υγρό, ανάλογα με την ηλικία, την διάθεση, την τροφή που έχει καταναλώσει κ.α. Κοινό στοιχείο των εκκριμάτων η φρουκτόζη (ή γλυκόζη, δεν θυμάμαι ακριβώς) και γι' αυτό το υγρό έχει κολλώδη υφή.
Κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει, είναι ότι η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει squirt, όταν έχει μέσα της πέος, δονητή, αγγούρι, κολοκυθάκι κ.λ.π. Η τάση είναι να "εκπωματίσει" και μετά να "καταβρέξει".
Επίσης, πολύ πιο έντονο και συχνό είναι το squirt στην περίπτωση του dp, αλλά αυτό μάλλον οφείλεται στην στενότητα του χώρου και στην έντονη πίεση στο σημείο G, επιταχύνοντας την διαδικασία.
Τέλος, αν και το squirt έχει σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα με την ανδρική εκσπερμάτιση (δηλ. κούραση, χαύνωση, αίσθημα πληρότητας), μπορεί να είναι επαναλαμβανόμενο και να μην απαιτεί χρονικό διάστημα ανασυγκρότησης και περισυλλογής.

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Καμια επαγγελματιας υπαρχει???

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Hμαύρη μουναρα j ADA fire έχει πολλές σκηνές με squirting στις ταινίες της

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Δεν θα έλεγα ότι πρόκειται για εκσπερμάτιση, αλλά μάλλον για το γυναικείο αντίστοιχο της ανδρικής εκσπερμάτισης. Επιτυγχάνεται με τον ερεθισμό του σημείου G, αλλά σε συνδυασμό με τον ερεθισμό της κλειτορίδας. Οι ειδικοί δεν συμφωνούν για την χημική σύσταση του υγρού που εκκρίνεται κι αυτό μοιάζει περίεργο. Μόνη λογική εξήγηση, ότι κάθε γυναίκα εκκρίνει διαφορετικό υγρό, ανάλογα με την ηλικία, την διάθεση, την τροφή που έχει καταναλώσει κ.α. Κοινό στοιχείο των εκκριμάτων η φρουκτόζη (ή γλυκόζη, δεν θυμάμαι ακριβώς) και γι' αυτό το υγρό έχει κολλώδη υφή.
Κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει, είναι ότι η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει squirt, όταν έχει μέσα της πέος, δονητή, αγγούρι, κολοκυθάκι κ.λ.π. Η τάση είναι να "εκπωματίσει" και μετά να "καταβρέξει".
Επίσης, πολύ πιο έντονο και συχνό είναι το squirt στην περίπτωση του dp, αλλά αυτό μάλλον οφείλεται στην στενότητα του χώρου και στην έντονη πίεση στο σημείο G, επιταχύνοντας την διαδικασία.
Τέλος, αν και το squirt έχει σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα με την ανδρική εκσπερμάτιση (δηλ. κούραση, χαύνωση, αίσθημα πληρότητας), μπορεί να είναι επαναλαμβανόμενο και να μην απαιτεί χρονικό διάστημα ανασυγκρότησης και περισυλλογής.

Ωραία τα λες,φαίνεσαι ψαγμένος!

Εντομεταξύ έχω παρατηρίσει ότι πολλές φορές η ποσότητα των υγρών που εκρίνεται δεν είναι πάντοντε η ίδια και παίζουν αρκετά πράγματα ρόλο σε αυτό.
Επίσης είναι αποδεδειγμένο νομίζω πως τα υγρά αυτά δεν είναι τσίσα (καλό αυτό).

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
Ωραία τα λες,φαίνεσαι ψαγμένος!

Εντομεταξύ έχω παρατηρίσει ότι πολλές φορές η ποσότητα των υγρών που εκρίνεται δεν είναι πάντοντε η ίδια και παίζουν αρκετά πράγματα ρόλο σε αυτό.
Επίσης είναι αποδεδειγμένο νομίζω πως τα υγρά αυτά δεν είναι τσίσα (καλό αυτό).

Είχα την τύχη να περάσω όλη την διαδικασία από την αρχή με την σύντροφό μου και έτσι την γνωρίζω βήμα-βήμα.
Θα έλεγα ότι η ποσότητα είναι ευθέως ανάλογη του ερεθισμού πρωτίστως και δευτερευόντως εξαρτάται από άλλους παράγοντες.
'Οντως, οι εκκρίσεις δεν είναι ούρα, αφού σ' αυτήν την περίπτωση οι ειδικοί για είχαν μία minimum συμφωνία για την σύστασή τους.
Κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει, είναι ότι όσο μεγαλύτερη σε ηλικία είναι η γυναίκα, τόσο πιο εύκολο και συχνό είναι το squirt.
Αυτό το αποδίδω μάλλον στον εγκεφαλικό τρόπο που αντιμετωπίζει το sex με την εμπειρία της, παρά σε άλλους παράγοντες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom