bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Καλό κρατιέται καλά ε;
Ναι ρε για τους λατρεις του ειδους ειναι must.
Καλό κρατιέται καλά ε;
130 παιρνει η Ναντια ετσι ξερω οχι 160. Και ειναι δυνατο μιλφ. Τωρα για την εμμανουελα τοσο καιρο που οι διπλα ειχαν κανει διθυραμβους το σαιτ αυτο δεν ειχε ασχοληθει μαζι της ουτε ηξερα επισης οτι κανει και squirting. Αλλα αν κανει θα ειναι πολυ ενδιαφερουσα.Η πολωνέζα ειναι πολύ μεγάλη για τα γούστα μου και πολύ ακριβή
160 την ώρα για 40ρα και δεν γκρινιάζει κανείς, του πείραξαν στα 140 για το πιπινι που ειναι και μουνάρα.
bourdeliaris1984 αλλού είσαι λαλίλαστος για την εμμανουέλα , εδώ δεν λές κουβέντα ?
Ντάρια ποια ειναι η ντάρια ρε παιδιά , ενδιφέρομαι και εγώ.
Οποιος μπορεί να στείλει Πμ
Χμμ ... θα την τσεκαρω και θα ενημερωσωγενικα ειναι δυνατη στο κρεββατι.....
τσου.σωμα καθαρο,οπως σχεδον σε ολη την παρεα.ΕΙναι η φίλη της σβελτάνας με το τατου στην μέση ?
ΠΡΙΝ την τσεκαρεις,παρε δυο μερες αδεια απο την δουλεια,και δυο ΜΕΤΑ..Χμμ ... θα την τσεκαρω και θα ενημερωσω
Επισης μια λεκανιτσα και μπολικα χαρτομαντηλαΠΡΙΝ την τσεκαρεις,παρε δυο μερες αδεια απο την δουλεια,και δυο ΜΕΤΑ..
τσου.σωμα καθαρο,οπως σχεδον σε ολη την παρεα.
παντως φίλε μου ανυπομονώ να το ζήσω , για να της προτείνω να την δω σε διπλό μαζί με μια κοινή μας φιλη που το χαίρετε και αυτή με τον ίδιο τρόπο .... αλλά στα 4 αυτή ! Δεν πειράζει διάφορες στάσεις έχει η κάθε κοπέλα .... Το φαντάζεσαι ΒΡΕΤΑΝΕ ... το ντουο έτσι;;Ο ΓΙωργος ? δεν τον ξερεις καλα ! Πρωτοποριακος
OK ευχαριστώ.για αυτή την Νταρια λες , ρώτα την σβετ και θα σου πει!
Φατε παραμυθα με το squirting. :S :S :S
πραγματι!! πολλα ..εμπειρα κοροιδα εχουν γευτει τα τσισα της..Σπέσιαλ αφιερωμένο στη Μαρίνα60