CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.579
- Πόντοι
- 2.536
Μουνί, κώλος (γυναικείος) και συναίσθημαΤι αξίζει στον Καπετάνιο, Καπετάνιε;
Μουνί, κώλος (γυναικείος) και συναίσθημαΤι αξίζει στον Καπετάνιο, Καπετάνιε;
Στόμα όχι;Μουνί, κώλος (γυναικείος) και συναίσθημα
Αν μου ζητηθεί πιεστικά ίσως και να ενδώσω αλλά και πάλι μόνο για προθέρμανσηΣτόμα όχι;
Για να μην σπαμάρουμε σε νήμα βασικής θεματολογίας, θα μας πείτε και την γνώμη σας για το squirting;Αν μου ζητηθεί πιεστικά ίσως και να ενδώσω αλλά και πάλι μόνο για προθέρμανση
Όχι. Τέτοια γνώση είναι μόνο για τους μαθητές μου, ΩρίωναΓια να μην σπαμάρουμε σε νήμα βασικής θεματολογίας, θα μας πείτε και την γνώμη σας για το squirting;
Περιμένω να μάθω, λοιπόν.Όχι. Τέτοια γνώση είναι μόνο για τους μαθητές μου, Ωρίωνα
Και λίγα λες...Βλέπω σε λίγο να χρεώνεται το σκουιρτ...
Anal +30
Cm +20
Squirt +20
Ε πόσο πια!!Και λίγα λες...
1η Απριλίου σηκώνεται, όμως...Ε πόσο πια!!
Ο κατώτατος είναι στα τάρταρα..
Καλημέρα
Ήταν πριν κάνα χρόνο μια Αννα ανεξάρτητη που έμενε Ν. Κόσμο που έκανε φοβερό, δεν ξέρω αν δουλευει ακόμαΑναζητώ κοπέλα που να κάνει squirt. Προτάσεις σας έμπειροι φίλοι;
Ήταν πριν κάνα χρόνο μια Αννα ανεξάρτητη που έμενε Ν. Κόσμο που έκανε φοβερό, δεν ξέρω αν δουλευει ακόμα
Όχι δεν έβαζε αγγελία, την ήξεραν αρκετοί συνάδελφοι από εδώ όπως μου είχε πει όταν την είδα μια και μοναδική φοράέχει κάποια αγγελία;
Υπάρχει το τηλ της κάπου;Όχι δεν έβαζε αγγελία, την ήξεραν αρκετοί συνάδελφοι από εδώ όπως μου είχε πει όταν την είδα μια και μοναδική φορά
Μην μπει στον κώλο μας δεν ξέρω... Αλλά είμαι και αντιδραστικός εγώ...1η Απριλίου σηκώνεται, όμως...
Αντιδραστικός και λουκουμάς;Μην μπει στον κώλο μας δεν ξέρω... Αλλά είμαι και αντιδραστικός εγώ...
Πώς θα ζήσουμε χωρίς αντίφαση;;Αντιδραστικός και λουκουμάς;
Οξύμωρο σχήμα.
Γειά σου μητσαρα. Αν έχεις τηλ και εμπειρία στείλε μια pm. Σε ευχαριστώ.Όχι δεν έβαζε αγγελία, την ήξεραν αρκετοί συνάδελφοι από εδώ όπως μου είχε πει όταν την είδα μια και μοναδική φορά
Και γω πληροφορία αν υπάρχει. Μερσί!Γειά σου μητσαρα. Αν έχεις τηλ και εμπειρία στείλε μια pm. Σε ευχαριστώ.
Έχουμε επίσης καμία άλλη πρόταση?