Νέα

Squirt

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mike1374
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.916
Πόντοι
8.346
Γεια σου ρε Τέα... Εμπειρία ζωής πρέπει να εισαι

• Αγάπη
Αντιδράσεις: TEA

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.142
Πόντοι
1.336
Καλησπέρα.
Καλό μήνα...
Ότι δεν γνωρίζεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.
Ότι δεν βίωσες δεν σημαίνει ότι δεν το βιώνουν άλλοι.
Ότι έμαθες δεν σημαίνει ότι μόνο αυτά είναι.
Ότι δεν έλαβες, δεν γνώρισες, δεν βίωσες κ σε ότι δεν πίστεψες μέχρι τώρα θα πρέπει να σε κάνει να μπεις στην αμφιβολία κ την αμφισβήτηση του ίδιου του εαυτού για να υπάρξει η πιθανότητα να αλλάξει κάτι...
Κρείττον οψιμαθή είναι ή αμαθή.
Καλύτερα να έχεις μάθει πρόσφατα παρά να μην έχεις μάθει καθόλου.
Σωκράτης 469-399 π.Χ. , Φιλόσοφος.
Σοφές φιλοσοφικές απαντήσεις Τέα μου , αλλά αυτός ο Σωκράτης ποιός είναι???

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Καλησπέρα.
Καλό μήνα...
Επίσης
Ότι δεν γνωρίζεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.
Ότι δεν βίωσες δεν σημαίνει ότι δεν το βιώνουν άλλοι.
Ότι έμαθες δεν σημαίνει ότι μόνο αυτά είναι.
Ότι δεν έλαβες, δεν γνώρισες, δεν βίωσες κ σε ότι δεν πίστεψες μέχρι τώρα θα πρέπει να σε κάνει να μπεις στην αμφιβολία κ την αμφισβήτηση του ίδιου του εαυτού για να υπάρξει η πιθανότητα να αλλάξει κάτι...
Αμπελοφιλοσοφίες άσχετες με το θέμα.
Επίσης δηκτικές εικασίες σχετικά με το άτομό μου που ουδόλως γνωρίζεις.
Κρείττον οψιμαθή είναι ή αμαθή.
Καλύτερα να έχεις μάθει πρόσφατα παρά να μην έχεις μάθει καθόλου.
Σωκράτης 469-399 π.Χ. , Φιλόσοφος.
Σε προχωρημένη ηλικία ή αργοπορημένα είναι η ορθή μετάφραση.
Σταματήστε το γκουγκλάρισμα, υπάρχουν και βιβλία...

Επί του προκείμενου.

Σκουίρτινγκ υπάρχει.

Το τι ακριβώς είναι (μηχανισμός, περιεχόμενο) δεν το γνωρίζουν ακόμα.

Κατά παραγγελία ΔΕΝ γίνεται.
Γίνεται όμως η ούρηση...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Και επειδή είμαι λιγότερο φιλοσοφημένο άτομο, προφανώς :confused: , κι επειδή λίγο τρελαίνομαι όταν μιλούν δηκτικά για το άτομό μου θα ξεστομίσω μια πιο λαική φράση:
"Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς".
Γενικότερα το λέω, όχι ειδικά...

Tsapou 35

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2022
Like
94
Πόντοι
0
Αχ βρε τεα πόσο θα θέλαμε να έρθουμε αλλά τα λεφτά είναι πολλά πλέον... Πολύ ωραίο πράγμα το squirt ή οι πολλαπλή οργασμοί μιας γυναίκας...

• Αγάπη
Αντιδράσεις: TEA

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
34
Πόντοι
1
Αντιγραφή του ποσταρισματος στο θρεντ TEA :

Στάθηκα λοιπόν τυχερός, και κέρδισα μια συνεδρία της μιας ώρας, χορηγία της Τέας ! Τη συνεδρία την προσέφερε η Τέα, όντας ο πρώτος ( έτυχε) που ποστάρησα τη στιγμη που άβλεπαν το σχετικό θρεντ ( squirt) 100 άτομα. To ραντεβού κλείστηκε σε χοτέλι των ΒΠ, μια χαρά, άνετη πρόσβαση, διακριτικό κλπ.......Συνεννόηση άψογη, άκριβως στην ώρα της, χτύπησε την πόρτα του δωματιου, κι ανοίγοντας βλέπω μια κοπέλα, σχεδόν ίδια με τη φωτο της, μεσ' στην καλη χαρά και τα χαμόγελα.....καάτσαμε, ήπιαμε καφεδάκι, τα πάμε στο χαλαρό, και μετά αράξαμε στο κρεβάτι, όπου ξεκινώντας με κάποιες ασκήσεις αναπνοής, κατάφερε και με χαλάρωσε τελείως. Σα να μου ξεβιδωσε βαλβιδα και ξεφούσκωσα. Μ' εγδυσε σιγά σιγά, ξεκινώντας ενα συνδυασμό μασσάζ και γλυψίματος, το οποίο με χαλάρωνε απ' τη μιά, με τρέλλαινε απ την άλλη........Προσπαθουσα επίμονα να σκέφτομαι την εφορια , το ικα, το φπα, το ενφια.........μπας και μου πέσει......τίποτα.......στο δεκάλεπτο εγινε η πρωτη καταθεσηηηη...........το κοριτσι ομως οσο περναγε η ωρα ολο κι ανεβαζε στροφές, αρχισε να μπαινει στα κοκκινα..........το πρόβλημα ξεκινησε τη στιγμη που της εβαλα δαχτυλο . Αφού μου υπέδειξε το ακριβές σημείο, την ταχύτητα και την κινηση που γουσταρε, αρχισε η απογειωση. Πρεπει να μας ακουσε ολο το Μαρουσι, η Πευκη, το Χαλανδρι και η Κηφισια. Και ναι, εχυνε και ξαναχυνε και ξαναχυνε. Μιλαμε για πολύ πραμα, ποσότητα..........Μιλαμε για καβλα........Στο μεταξύ , αναμεσα στα διαλλειματα που εκανε, αρχισε να ασχολειται ξανα μαζι μου......τρελλο γλειψιμο............δεν αντεξα ο χριστιανός.........δευτερη καταθεση... εχει δε η ατιμη κατι ωραια χερακια με μακρια ωραια περιποιημενα νυχια, που τα δουλευει τέλεια.....μιά αργά, μια γρήγορα, πως να αντεξεις ????
Α, παραλίγο να το ξεχάσω......μιλάμε για βυζάρες , οχι μαλακιες, τεσσαροπένταρα, φυσικά !! Οι βυζολάγνοι θα τρελλαθουνε........
Συμπερασμα: Κατσαμε περιπου δυομιση ωρές......ουτε που καταλαβα πως περασανε. περάσαμε μπόμπα. Εφυγα με την αισθηση οτι βρεθηκα με μια παλια μου γκομενα, που χα πολύ καιρό να τη δω .......η τυπισσα ειναι και γαμώ τα παιδιά. Ανετη, χαβαλές, ξηγημενη. Γουσταρει αυτο που κανει, γουσταρει να περναει καλα. Μου πε οτι της εκανε πολύ καλη εντυπωση οτι ημουν καθαρός, ειχα κανει οντως καλό μπανιο πριν παω. Ξενερωνει - μου ειπε - αν ο αλλος δεν ειναι πεντακάθαρος.
Να σαι καλά Τέα, σ' ευχαριστώ πολύ, πέρασα τέλεια μαζι σου, χαλαρωσα, ξεφόρτωσα, οτι ακριβώς χρειαζόμουνα. Εις το επανειδείν !!

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.741
Πόντοι
3.556
, όπου ξεκινώντας με κάποιες ασκήσεις αναπνοής, κατάφερε και με χαλάρωσε τελείως.
τύπε οταν λες ασκησεις αναπνοής εννοεις σε φαση μιγιαγκι με ντανιελ σαν μπριδ ιν μπριδ αουτ; :wanker::wanker::wanker:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.518
Πόντοι
11.956
Να κάνω μια γρήγορη ερώτηση στην Τεα....οι άντρες κάνουν σκουιρτ....

artemismatsas24

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
187
Πόντοι
0
https://*****/sexy-girl-in-kreta/
Αυτη που ειχα αναφερει στο νήμα τη Ιωάννας έβγαλε το τηλέφωνο της.
Και να θυμαστε το σκουιρτ δεν γίνεται ολες τις φορές κια ειδικά παραγγελία, οσες ισχυρίζονται κατι τέτοιο σας κοροϊδεύουν.

artemismatsas24

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
187
Πόντοι
0
https://*****/sexy-girl-in-kreta/
Αυτη που ειχα αναφερει στο νήμα τη Ιωάννας έβγαλε το τηλέφωνο της.
Και να θυμαστε το σκουιρτ δεν γίνεται ολες τις φορές κια ειδικά παραγγελία, οσες ισχυρίζονται κατι τέτοιο σας κοροϊδεύουν.
Μην με ρωτατε για την κοπέλα , έχει πάθει αυχενικό και δεν απαντάει στο τηλέφωνο , δεν εχω νέα της.

crazy bunny

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2021
Κριτικές
31
Like
2.712
Πόντοι
2.471

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.200
Πόντοι
4.510
Που θα βρούμε μια να μας το κάνει;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.984
Πόντοι
6.236
Αντιγραφή του ποσταρισματος στο θρεντ TEA :

Στάθηκα λοιπόν τυχερός, και κέρδισα μια συνεδρία της μιας ώρας, χορηγία της Τέας ! Τη συνεδρία την προσέφερε η Τέα, όντας ο πρώτος ( έτυχε) που ποστάρησα τη στιγμη που άβλεπαν το σχετικό θρεντ ( squirt) 100 άτομα. To ραντεβού κλείστηκε σε χοτέλι των ΒΠ, μια χαρά, άνετη πρόσβαση, διακριτικό κλπ.......Συνεννόηση άψογη, άκριβως στην ώρα της, χτύπησε την πόρτα του δωματιου, κι ανοίγοντας βλέπω μια κοπέλα, σχεδόν ίδια με τη φωτο της, μεσ' στην καλη χαρά και τα χαμόγελα.....καάτσαμε, ήπιαμε καφεδάκι, τα πάμε στο χαλαρό, και μετά αράξαμε στο κρεβάτι, όπου ξεκινώντας με κάποιες ασκήσεις αναπνοής, κατάφερε και με χαλάρωσε τελείως. Σα να μου ξεβιδωσε βαλβιδα και ξεφούσκωσα. Μ' εγδυσε σιγά σιγά, ξεκινώντας ενα συνδυασμό μασσάζ και γλυψίματος, το οποίο με χαλάρωνε απ' τη μιά, με τρέλλαινε απ την άλλη........Προσπαθουσα επίμονα να σκέφτομαι την εφορια , το ικα, το φπα, το ενφια.........μπας και μου πέσει......τίποτα.......στο δεκάλεπτο εγινε η πρωτη καταθεσηηηη...........το κοριτσι ομως οσο περναγε η ωρα ολο κι ανεβαζε στροφές, αρχισε να μπαινει στα κοκκινα..........το πρόβλημα ξεκινησε τη στιγμη που της εβαλα δαχτυλο . Αφού μου υπέδειξε το ακριβές σημείο, την ταχύτητα και την κινηση που γουσταρε, αρχισε η απογειωση. Πρεπει να μας ακουσε ολο το Μαρουσι, η Πευκη, το Χαλανδρι και η Κηφισια. Και ναι, εχυνε και ξαναχυνε και ξαναχυνε. Μιλαμε για πολύ πραμα, ποσότητα..........Μιλαμε για καβλα........Στο μεταξύ , αναμεσα στα διαλλειματα που εκανε, αρχισε να ασχολειται ξανα μαζι μου......τρελλο γλειψιμο............δεν αντεξα ο χριστιανός.........δευτερη καταθεση... εχει δε η ατιμη κατι ωραια χερακια με μακρια ωραια περιποιημενα νυχια, που τα δουλευει τέλεια.....μιά αργά, μια γρήγορα, πως να αντεξεις ????
Α, παραλίγο να το ξεχάσω......μιλάμε για βυζάρες , οχι μαλακιες, τεσσαροπένταρα, φυσικά !! Οι βυζολάγνοι θα τρελλαθουνε........
Συμπερασμα: Κατσαμε περιπου δυομιση ωρές......ουτε που καταλαβα πως περασανε. περάσαμε μπόμπα. Εφυγα με την αισθηση οτι βρεθηκα με μια παλια μου γκομενα, που χα πολύ καιρό να τη δω .......η τυπισσα ειναι και γαμώ τα παιδιά. Ανετη, χαβαλές, ξηγημενη. Γουσταρει αυτο που κανει, γουσταρει να περναει καλα. Μου πε οτι της εκανε πολύ καλη εντυπωση οτι ημουν καθαρός, ειχα κανει οντως καλό μπανιο πριν παω. Ξενερωνει - μου ειπε - αν ο αλλος δεν ειναι πεντακάθαρος.
Να σαι καλά Τέα, σ' ευχαριστώ πολύ, πέρασα τέλεια μαζι σου, χαλαρωσα, ξεφόρτωσα, οτι ακριβώς χρειαζόμουνα. Εις το επανειδείν !!
Να τα διαβάζουν αυτά μερικοί μερικοί...

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.945
Πόντοι
3.786
Να τα διαβάζουν αυτά μερικοί μερικοί...
Ωρίωνα, εσύ που ξέρεις από αυτά και έχεις υπομονή να διαβάζεις, για πες μου: ο κύριος την έβγαλε μόνο με πεολειχία και αυνανισμό;

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.945
Πόντοι
3.786
Έβαλε και δάχτυλο
Πφφ! Σαν να ανεβαίνεις στο Έβερεστ και να ανάβεις τσιγάρο 1 μέτρο πριν κατακτήσεις την κορυφή. Δεν αξίζει στον Καπετάνιο τέτοια σκληρή μοίρα.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.984
Πόντοι
6.236
Πφφ! Σαν να ανεβαίνεις στο Έβερεστ και να ανάβεις τσιγάρο 1 μέτρο πριν κατακτήσεις την κορυφή. Δεν αξίζει στον Καπετάνιο τέτοια σκληρή μοίρα.
Τι αξίζει στον Καπετάνιο, Καπετάνιε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom