Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.916
- Πόντοι
- 8.346
Γεια σου ρε Τέα... Εμπειρία ζωής πρέπει να εισαι
Σοφές φιλοσοφικές απαντήσεις Τέα μου , αλλά αυτός ο Σωκράτης ποιός είναι???Καλησπέρα.
Καλό μήνα...
Ότι δεν γνωρίζεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.
Ότι δεν βίωσες δεν σημαίνει ότι δεν το βιώνουν άλλοι.
Ότι έμαθες δεν σημαίνει ότι μόνο αυτά είναι.
Ότι δεν έλαβες, δεν γνώρισες, δεν βίωσες κ σε ότι δεν πίστεψες μέχρι τώρα θα πρέπει να σε κάνει να μπεις στην αμφιβολία κ την αμφισβήτηση του ίδιου του εαυτού για να υπάρξει η πιθανότητα να αλλάξει κάτι...
Κρείττον οψιμαθή είναι ή αμαθή.
Καλύτερα να έχεις μάθει πρόσφατα παρά να μην έχεις μάθει καθόλου.
Σωκράτης 469-399 π.Χ. , Φιλόσοφος.
ΕπίσηςΚαλησπέρα.
Καλό μήνα...
Αμπελοφιλοσοφίες άσχετες με το θέμα.Ότι δεν γνωρίζεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.
Ότι δεν βίωσες δεν σημαίνει ότι δεν το βιώνουν άλλοι.
Ότι έμαθες δεν σημαίνει ότι μόνο αυτά είναι.
Ότι δεν έλαβες, δεν γνώρισες, δεν βίωσες κ σε ότι δεν πίστεψες μέχρι τώρα θα πρέπει να σε κάνει να μπεις στην αμφιβολία κ την αμφισβήτηση του ίδιου του εαυτού για να υπάρξει η πιθανότητα να αλλάξει κάτι...
Σε προχωρημένη ηλικία ή αργοπορημένα είναι η ορθή μετάφραση.Κρείττον οψιμαθή είναι ή αμαθή.
Καλύτερα να έχεις μάθειπρόσφαταπαρά να μην έχεις μάθει καθόλου.
Σωκράτης 469-399 π.Χ. , Φιλόσοφος.
τύπε οταν λες ασκησεις αναπνοής εννοεις σε φαση μιγιαγκι με ντανιελ σαν μπριδ ιν μπριδ αουτ;, όπου ξεκινώντας με κάποιες ασκήσεις αναπνοής, κατάφερε και με χαλάρωσε τελείως.
Μην με ρωτατε για την κοπέλα , έχει πάθει αυχενικό και δεν απαντάει στο τηλέφωνο , δεν εχω νέα της.https://*****/sexy-girl-in-kreta/Αυτη που ειχα αναφερει στο νήμα τη Ιωάννας έβγαλε το τηλέφωνο της.
Και να θυμαστε το σκουιρτ δεν γίνεται ολες τις φορές κια ειδικά παραγγελία, οσες ισχυρίζονται κατι τέτοιο σας κοροϊδεύουν.
Οπότε εκτός αγωνιστικού χώρου...Μη ρωτατε για την κοπέλα , έχει πάθει αυχενικό και δεν απαντάει στο τηλέφωνο , δεν εχω νέα της.
Να τα διαβάζουν αυτά μερικοί μερικοί...Αντιγραφή του ποσταρισματος στο θρεντ TEA :
Στάθηκα λοιπόν τυχερός, και κέρδισα μια συνεδρία της μιας ώρας, χορηγία της Τέας ! Τη συνεδρία την προσέφερε η Τέα, όντας ο πρώτος ( έτυχε) που ποστάρησα τη στιγμη που άβλεπαν το σχετικό θρεντ ( squirt) 100 άτομα. To ραντεβού κλείστηκε σε χοτέλι των ΒΠ, μια χαρά, άνετη πρόσβαση, διακριτικό κλπ.......Συνεννόηση άψογη, άκριβως στην ώρα της, χτύπησε την πόρτα του δωματιου, κι ανοίγοντας βλέπω μια κοπέλα, σχεδόν ίδια με τη φωτο της, μεσ' στην καλη χαρά και τα χαμόγελα.....καάτσαμε, ήπιαμε καφεδάκι, τα πάμε στο χαλαρό, και μετά αράξαμε στο κρεβάτι, όπου ξεκινώντας με κάποιες ασκήσεις αναπνοής, κατάφερε και με χαλάρωσε τελείως. Σα να μου ξεβιδωσε βαλβιδα και ξεφούσκωσα. Μ' εγδυσε σιγά σιγά, ξεκινώντας ενα συνδυασμό μασσάζ και γλυψίματος, το οποίο με χαλάρωνε απ' τη μιά, με τρέλλαινε απ την άλλη........Προσπαθουσα επίμονα να σκέφτομαι την εφορια , το ικα, το φπα, το ενφια.........μπας και μου πέσει......τίποτα.......στο δεκάλεπτο εγινε η πρωτη καταθεσηηηη...........το κοριτσι ομως οσο περναγε η ωρα ολο κι ανεβαζε στροφές, αρχισε να μπαινει στα κοκκινα..........το πρόβλημα ξεκινησε τη στιγμη που της εβαλα δαχτυλο . Αφού μου υπέδειξε το ακριβές σημείο, την ταχύτητα και την κινηση που γουσταρε, αρχισε η απογειωση. Πρεπει να μας ακουσε ολο το Μαρουσι, η Πευκη, το Χαλανδρι και η Κηφισια. Και ναι, εχυνε και ξαναχυνε και ξαναχυνε. Μιλαμε για πολύ πραμα, ποσότητα..........Μιλαμε για καβλα........Στο μεταξύ , αναμεσα στα διαλλειματα που εκανε, αρχισε να ασχολειται ξανα μαζι μου......τρελλο γλειψιμο............δεν αντεξα ο χριστιανός.........δευτερη καταθεση... εχει δε η ατιμη κατι ωραια χερακια με μακρια ωραια περιποιημενα νυχια, που τα δουλευει τέλεια.....μιά αργά, μια γρήγορα, πως να αντεξεις ????
Α, παραλίγο να το ξεχάσω......μιλάμε για βυζάρες , οχι μαλακιες, τεσσαροπένταρα, φυσικά !! Οι βυζολάγνοι θα τρελλαθουνε........
Συμπερασμα: Κατσαμε περιπου δυομιση ωρές......ουτε που καταλαβα πως περασανε. περάσαμε μπόμπα. Εφυγα με την αισθηση οτι βρεθηκα με μια παλια μου γκομενα, που χα πολύ καιρό να τη δω .......η τυπισσα ειναι και γαμώ τα παιδιά. Ανετη, χαβαλές, ξηγημενη. Γουσταρει αυτο που κανει, γουσταρει να περναει καλα. Μου πε οτι της εκανε πολύ καλη εντυπωση οτι ημουν καθαρός, ειχα κανει οντως καλό μπανιο πριν παω. Ξενερωνει - μου ειπε - αν ο αλλος δεν ειναι πεντακάθαρος.
Να σαι καλά Τέα, σ' ευχαριστώ πολύ, πέρασα τέλεια μαζι σου, χαλαρωσα, ξεφόρτωσα, οτι ακριβώς χρειαζόμουνα. Εις το επανειδείν !!
Ωρίωνα, εσύ που ξέρεις από αυτά και έχεις υπομονή να διαβάζεις, για πες μου: ο κύριος την έβγαλε μόνο με πεολειχία και αυνανισμό;Να τα διαβάζουν αυτά μερικοί μερικοί...
Έβαλε και δάχτυλοΩρίωνα, εσύ που ξέρεις από αυτά και έχεις υπομονή να διαβάζεις, για πες μου: ο κύριος την έβγαλε μόνο με πεολειχία και αυνανισμό;
Πφφ! Σαν να ανεβαίνεις στο Έβερεστ και να ανάβεις τσιγάρο 1 μέτρο πριν κατακτήσεις την κορυφή. Δεν αξίζει στον Καπετάνιο τέτοια σκληρή μοίρα.Έβαλε και δάχτυλο
Τι αξίζει στον Καπετάνιο, Καπετάνιε;Πφφ! Σαν να ανεβαίνεις στο Έβερεστ και να ανάβεις τσιγάρο 1 μέτρο πριν κατακτήσεις την κορυφή. Δεν αξίζει στον Καπετάνιο τέτοια σκληρή μοίρα.