Νέα

Spyware

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blindz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κ.κ. Συναδελφοι,
ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.
1. Εχει δοκιμασει κανεις να εγκαταστησει το SpyWareDoctor 5.0.0.186 της PCTOOLS? εγκατασταθηκε σωστα? λειτουργησε?
  Ειχε μετα το PC του καποιο προβλημα?
  Εγω προσπαθησα να το βαλω σε 2 PC (win xp & sp2 eng.) αλλα και τα δυο μετα πηγαινανε σιγα. Το απεγκατεστησα και εβαλα το Webroot SpySweeper
  οποιον και λειτουργει κανονικο.
2. FORMAT: αν και ενα clean installation καθε 6 μηνες συνισταται σε μερικα sites (e.g. overclockers) δεν εχω καποιο προβλημα με boot time η
  αλλο. Δεν νομιιζω οτι υπαρχει λογος για fdisk-format τωρα. Θα το κανω ομως καποτε.
3. overclocking: Δεν ειναι ολοι οι συνδιασμοι motherboard/processor το ιδιο ανεκτικοι στο overclocking. Εγω παντως σε μια μηχανη που εχω, με
  mobo MSI K8N Neo4-FI (Nvidia Norce4) & AMD Athlon64 3200+ (2GHz) Manchester, DDR400, χωρις καμμια δυσκολια την εφτασα στα 2,460MHz,
  με το stock cooling. Ειναι prime95, memtest86+ και superpi stable μετα απο 12 ωρες. Μπορει να παει και παραπνω αλλα θα θελει αλλη ψυκτρα.
  Συμπερασμα: κερδισα 25% περιπου σε ταχυτητα κανοντας μερικες μικρορυθμισεις.
4. Αν καποιος εχει συνδιασμο MSI με AMD ας μας πει πως το εκανε και που το εφτασε.

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως σε εμένα είχε μπει κάποιος κατάσκοπος πριν 2 μήνες και κατέβασα το spywareRemover.Πλήρωσα 20€ με πιστωτική μέσω η/υ (αυτού που είχε τον κατάσκοπο)αν και είχα πολλές επιφυλάξεις  και έκτοτε δεν είχα το παραμικρό πρόβλημε.
Εννοείτε ότι πριν περάσουν μερικά δευτερόλεπτα πήρα την τράπεζα να ακυρώσει την κάρτα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom