Νέα

Spyware

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blindz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Ειμαι λιγο γαλλος στους υπολογιστες και μου βγαζει ενα οικονιδιο κατω δεξια και οταν ανοιγει εμφανιζει
system alert
a number of active spyware applications.......

Αν παω να το ανοιξω με παει σε μια σελιδα spylocked.com και σε καποια φαση μου εμφανισε και ενα μυνημα για trojan.
Εχω xp2000 και norton cooperate.
Υπαρχει απο καπου που μπορω να κατεβασω δωρεαν spyware η δεν το γλιτωνω το format.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
με ενα καλο αντιβαιρους και ενα full system scan θα στην πεταξει εξω την μαλακια...

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Να σας πω....είναι καλό το zonealarm για firewall και το spysweeper για anti-spyware?Μέχρι τώρα πάνε πολύ καλά πάντως.

Το avast είναι καλό antivirus?η καλύτερα bit defender10??

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
το avast ειναι καλο αλλα οταν τσιμπησα αυτο που λεει ο φιλος το σπαιγοθερ το NOD32 μου το εβγαλε...το αβαστ ενω το ειχα δεν το μπλοκαρε

OP
OP
B

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους τους συναγωνιστες για τις πληροφοριες που μου δωσαν.
Τελικα το προβλημα λυθηκε κατεβαζοντας απο το ενα trojan remover και ολα καλα.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Πληροφοριακα παντως εχω εδω και 2 χρονια το spybot μονο και δεν εχω το παραμικρο προβλημα.
Αν μπλεξεις με antivirus κτλ χανεις πολυ σε αποδοση.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Καταρχάς αντί να μπλέκεις με spyware προγράμματα γιατί δεν βγάζεις το spyware installer A.K.A Internet explorer και να βάλεις κανένα Firefox με Noscript....Προβλημά λύθηκε

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Ψάξε για "καθαρή" έκδοση του Spyware doctor. Για εμένα με διαφορά το καλύτερο πρόγραμμα

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Το Spyware Doctor και το WebRoot Spysweeper είναι τα καλύτερα ΑΛΛΑ το πρώτο είναι ΜΕΓΑΛΗ φασαρία να το εγκαταστήσεις και να το σπάσεις.ΠΟΛΥ μεγάλη φασαρία.Και τρώνε και πάρα πολλά resources.Βάλτα καθάρισε και σβήστα οπότε καλύτερα το Spysweeper.

Θα τα βρεις σπασμένα εδώ

Επισκέπτης
Ρε παιδια πως μπορω να κοψω ολες αυτες τις περιττες και σπαστικες διαφημισεις που εχει το σαιτ???Ειλικρινα με πιανει ζαλουρα εχει 15 διαφορετικα φλασακια ελεος

coverdale7

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για μενα το καλυτερο anti-spyware ειναι το spysweeper της webroot. Πολυ ευχρηστο και αποτελεσματικο

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Ρε παιδια πως μπορω να κοψω ολες αυτες τις περιττες και σπαστικες διαφημισεις που εχει το σαιτ???Ειλικρινα με πιανει ζαλουρα εχει 15 διαφορετικα φλασακια ελεος

Noscript με firefox και άντε γεια!

Επισκέπτης
ευχαριστω φιλε γιατι ειναι πραγματικα σπασαρχιδικες
warnmute.gif
 ..[/color[/URL]]

Επισκέπτης
κ.κ. Συναδελφοι,
1. Εχει κανεις εγκαταστησει το SpyWareDoctor 5.0.0.186 της PCTOOLS? λειτουργει το pc του μετα?
2. Υπαρχει ενδιαφερον για overclocking, για ανοιξω thread?

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Εγω λεω να ανοιξω ενα για το ubuntu 7.04  :think:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
γενικοτερα ενας υπολογιστης που μπαινει στο internet μετα απο ενα μεγαλο χρονικο διαστημα θελει ενα format για να ρθει στα ισια του..!!εγω πιστευω οτι και τα antivirus,firewall ολλα καλα ειναι αλλα αναλογως και την χρηση που κανει ο καθενας στον υπολογιστη του...!!

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Γιατι φορματ ρε θανος?Εγω τον εχω τιγκα εδω και 2 χρονια,ολη μερα κατεβαζει και οτι του βαζω το τρεχει.
Τωρα αν εννοεις οτι το boot αργει μερικα δεπτερολεπτα κατι το οποιο γινεται παντα σε ολα τα windows,παιζει μεγαλο ρολο και το εργαλειο που εχεις.
Το φορματ γινεται μονο σαν τελευταια λυση οταν δε μπουταρει σωστα,οχι επειδη δεν ξερουμε να σεταρουμε τις ρυθμισεις των windows σωστα η οταν εχουμε πχ p3 και θελουμε να του τρεχουμε hd movies με 6600. :blowup:
κ.κ. Συναδελφοι,
2. Υπαρχει ενδιαφερον για overclocking, για ανοιξω thread?
φιλε αν και προσπαθησα να κλοκαρω το pc οταν ειχα p3 απο 800-1000hz,αφενος ειδα μια διαφορα του 5% σε ταχυτητα(μηδαμινη),αφετερου μετα απο 1 ωρa fifa koλλαγε το συμπαν. :boobies:
Εκτοτε καταλαβα οτι αν θες αποδοση τα σκας και παιρνεις εργαλειο,χωρις να κινδυνευεις να το καψεις κιολας.
Ολα τα αλλα μου θυμιζουν τυπακια που παιρνουν το πουντο και προσπαθουν να το κανουν με αεροτομες,νιτρο και τσιπ σε μουρτσιλαγκο!!! :uglystupid:
Κατι τετοιο ειναι και το overclocking!. :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom