Είμαι 26. Τους τελευταίους 6 μήνες άρχισα και βγάζω κάποια σπυράκια στο σώμα του πέους μου. Δεν πονάνε αλλά υπάρχει μια μικρή αίσθηση. Στην αρχή άρχισαν σαν μικρά άσπρα στίγματα (1-2) και στη συνέχεια εγιναν σπυράκια. Στην αρχη ήταν μερικά, και πίστευα πως ήταν σπυράκια απο το ξύρισμα αλλά μάλλον δεν είναι έτσι γιατι δεν φεύγουν όσο καιρο και εαν το αφήσω αξύριστο, επίσης έχω την εντύπωση ότι άυξηθήκαν. Τα περισσότερα βρίσκονται στην αριστερή μεριά ενω υπάρχουν και 1-2 στην δεξιά. Επίσης έχω προσέξει και 2 παρομοιότυπα (χωρις να είμαι βέβαιος για αυτό) στο αριστερό μου πόδι πάνω ψηλά στο ύψος του πέους. Μέχρι πριν απο 6 μηνες είχα μια σχέση που κράτησε 1 χρονο με μια κοπελα 18 που μου έλεγε πως ημουνα ο δευτερος της (και πως με τον πρωτο το ειχε κανει μονο μια φορα, ίσως να ειναι και ψέματα αυτό), και με την οποία κάναμε σεξ χωρις προφυλάξεις για 1 χρονο, γιατι παραπονιόταν με το προφυλακτικό. Δεν έχω κάνει άλλοτε οτιδήποτε χωρις προφυλάξεις ούτε έχω πάει σε ύποπτα μέρη με γυναίκες. Είμαι μέλός στο forum εδω και καιρό περισσότερο για ενημέρωση
Αυτή είναι μια φώτο με το πεος μου για να δειτε την κατασταση. Επαναλαμβάνω, φώτο του πεους μου στη συγκεκριμένη περιοχή.
Σίγουρα κάποιοι απο εδω θα έχουν αρκετή εμπειρία με τέτοια θέματα τι μπορει να ειναι ;;; Σίγουρα θα παω σε γιατρό σε ποια ειδικότητα να απευθυνθώ ή τι να κάνω. Ξέρω μια δερματολόγο αλλά δεν ξέρω εαν κανει να παω εκεί, είναι γυναίκα και ντρέπομαι και δεν ξερω εαν κανει να την παρω τελ για να κλεισω ραντεβού και να της πω κάτι τετοιο, μπορώ όμως να βρω και άλλον εαν είναι να παω σε δερματολόγο..
Αυτή είναι μια φώτο με το πεος μου για να δειτε την κατασταση. Επαναλαμβάνω, φώτο του πεους μου στη συγκεκριμένη περιοχή.
Σίγουρα κάποιοι απο εδω θα έχουν αρκετή εμπειρία με τέτοια θέματα τι μπορει να ειναι ;;; Σίγουρα θα παω σε γιατρό σε ποια ειδικότητα να απευθυνθώ ή τι να κάνω. Ξέρω μια δερματολόγο αλλά δεν ξέρω εαν κανει να παω εκεί, είναι γυναίκα και ντρέπομαι και δεν ξερω εαν κανει να την παρω τελ για να κλεισω ραντεβού και να της πω κάτι τετοιο, μπορώ όμως να βρω και άλλον εαν είναι να παω σε δερματολόγο..