Νέα

Σπυράκια στο σώμα του πέους !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gzm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gzm

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Like
78
Πόντοι
1
Είμαι 26. Τους τελευταίους 6 μήνες άρχισα και βγάζω κάποια σπυράκια στο σώμα του πέους μου. Δεν πονάνε αλλά υπάρχει μια μικρή αίσθηση. Στην αρχή άρχισαν σαν μικρά άσπρα στίγματα (1-2) και στη συνέχεια εγιναν σπυράκια. Στην αρχη ήταν μερικά, και πίστευα πως ήταν σπυράκια απο το ξύρισμα αλλά μάλλον δεν είναι έτσι γιατι δεν φεύγουν όσο καιρο και εαν το αφήσω αξύριστο, επίσης έχω την εντύπωση ότι άυξηθήκαν. Τα περισσότερα βρίσκονται στην αριστερή μεριά ενω υπάρχουν και 1-2 στην δεξιά. Επίσης έχω προσέξει και 2 παρομοιότυπα (χωρις να είμαι βέβαιος για αυτό) στο αριστερό μου πόδι πάνω ψηλά στο ύψος του πέους. Μέχρι πριν απο 6 μηνες είχα μια σχέση που κράτησε 1 χρονο με μια κοπελα 18 που μου έλεγε πως ημουνα ο δευτερος της (και πως με τον πρωτο το ειχε κανει μονο μια φορα, ίσως να ειναι και ψέματα αυτό), και με την οποία κάναμε σεξ χωρις προφυλάξεις για 1 χρονο, γιατι παραπονιόταν με το προφυλακτικό. Δεν έχω κάνει άλλοτε οτιδήποτε χωρις προφυλάξεις ούτε έχω πάει σε ύποπτα μέρη με γυναίκες. Είμαι μέλός στο forum εδω και καιρό περισσότερο για ενημέρωση  :2funny:

Αυτή είναι μια φώτο με το πεος μου για να δειτε την κατασταση. Επαναλαμβάνω, φώτο του πεους μου στη συγκεκριμένη περιοχή.
Σίγουρα κάποιοι απο εδω θα έχουν αρκετή εμπειρία με τέτοια θέματα τι μπορει να ειναι ;;; Σίγουρα θα παω σε γιατρό σε ποια ειδικότητα να απευθυνθώ ή τι να κάνω. Ξέρω μια δερματολόγο αλλά δεν ξέρω εαν κανει να παω εκεί, είναι γυναίκα και ντρέπομαι και δεν ξερω εαν κανει να την παρω τελ για να κλεισω ραντεβού και να της πω κάτι τετοιο, μπορώ όμως να βρω και άλλον εαν είναι να παω σε δερματολόγο..

vivartia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφέ άν και έχεις καθυστερήσει να πάς σε δερματολόγο - αφροδοσιολόγο και μετά ψάχνεις να βρείς το λόγο ύπαρξης τους.

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Είμαι 26. Τους τελευταίους 6 μήνες άρχισα και βγάζω κάποια σπυράκια στο σώμα του πέους μου. Δεν πονάνε αλλά υπάρχει μια μικρή αίσθηση. Στην αρχή άρχισαν σαν μικρά άσπρα στίγματα (1-2) και στη συνέχεια εγιναν σπυράκια. Στην αρχη ήταν μερικά, και πίστευα πως ήταν σπυράκια απο το ξύρισμα αλλά μάλλον δεν είναι έτσι γιατι δεν φεύγουν όσο καιρο και εαν το αφήσω αξύριστο, επίσης έχω την εντύπωση ότι άυξηθήκαν. Τα περισσότερα βρίσκονται στην αριστερή μεριά ενω υπάρχουν και 1-2 στην δεξιά. Επίσης έχω προσέξει και 2 παρομοιότυπα (χωρις να είμαι βέβαιος για αυτό) στο αριστερό μου πόδι πάνω ψηλά στο ύψος του πέους. Μέχρι πριν απο 6 μηνες είχα μια σχέση που κράτησε 1 χρονο με μια κοπελα 18 που μου έλεγε πως ημουνα ο δευτερος της (και πως με τον πρωτο το ειχε κανει μονο μια φορα, ίσως να ειναι και ψέματα αυτό), και με την οποία κάναμε σεξ χωρις προφυλάξεις για 1 χρονο, γιατι παραπονιόταν με το προφυλακτικό. Δεν έχω κάνει άλλοτε οτιδήποτε χωρις προφυλάξεις ούτε έχω πάει σε ύποπτα μέρη με γυναίκες. Είμαι μέλός στο forum εδω και καιρό περισσότερο για ενημέρωση  :2funny:

Αυτή είναι μια φώτο με το πεος μου για να δειτε την κατασταση. Επαναλαμβάνω, φώτο του πεους μου στη συγκεκριμένη περιοχή.
Σίγουρα κάποιοι απο εδω θα έχουν αρκετή εμπειρία με τέτοια θέματα τι μπορει να ειναι ;;; Σίγουρα θα παω σε γιατρό σε ποια ειδικότητα να απευθυνθώ ή τι να κάνω. Ξέρω μια δερματολόγο αλλά δεν ξέρω εαν κανει να παω εκεί, είναι γυναίκα και ντρέπομαι και δεν ξερω εαν κανει να την παρω τελ για να κλεισω ραντεβού και να της πω κάτι τετοιο, μπορώ όμως να βρω και άλλον εαν είναι να παω σε δερματολόγο..
για κανε μια βολτα απο το συγγρου...δεν φαινετε καλα το εργαλειο φιλος!!!

lenakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε μας δουλευεις?
Τραβα στο Συγγρο κ ασε τις μαλακιες.....δεν υπαρχει γιατρος εδω μεσα....εκει ομως πολλοι..... :uglystupid:

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
αναρωτιέμαι τι περιμένεις. πήγαινε σε εναν γιατρό και αφησε τις γνώμες από "ειδικούς"

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μαγκα κονδυλωματα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εδω που τα λεμε, δεν φαινονται για κονδυλωματα.
Αλλά τι συζηταμε? Γιατρο γρηγορα. Ακου εκει "ντρεπεσαι".

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Λυση αμεση και διακριτικη...Αυριο στο Α.Συγγρος παιρνεις εισιτηριακι και περιμενεις την σειρα σου. Δινεις συμβολικο τιμημα, αν θελεις και ψευτικο ονομα και σε εξεταζουν οι καλυτεροι αφροδισιολογοι της χωρας...

Οσο το αφηνεις θα επιδεινωνεται, χρειαζεσαι θεραπεια

Πηγαινε αυριο :s&m_1:

Αν δεν μενεις αθηνα, κανε μια αρχη στο κοντινοτερο ιατρικο κεντρο και μετα βλεπεις...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Καλα βρε παιχτη, 6 μηνες και σε γιατρο δεν πηγες???  :think: Χωρις να κανουμε διαγνωση εδω, εχεις σιγουρα προβλημα οποτε κατευθειαν εδω

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
EIΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ?
τι στο διαολο περιμενεις για να πας σε γιατρο? παρτε ατομα που θελουν και να γαμανε. ορσε ζωον.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
EIΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ?
τι στο διαολο περιμενεις για να πας σε γιατρο? παρτε ατομα που θελουν και να γαμανε. ορσε ζωον.
γιατι τον βριζεις ρε παρταλι εσυ?
μηπως θυμηθηκες κανενα μαλακα που σε γαμησε με τετοια πουτσα,και στο εκανε το μουνι σου για πεταμα.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16

μεγαλε παρε και την γκομενα που γαμουσες κανενα χρονο ακαποτα,και αυριο χερι χερι μαζι σε κανενα γιατρο να την δει και αυτη και εσενα,γιατι απο εκει τα κολησες τα παρασημα.και ριξτην και κανενα χαστουκι στο δρομο να σου πει με ποσους γαμηθηκε οσο ησασταν μαζι,γιατι πολυ ακαποτο δουλευε η γκομενα που ειχες.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Βαλε πιο σκοτεινη φωτογραφια φιλε την επομενη φορα.

Πηγαινε ΑΜΕΣΑ σε γιατρο. Αφροδισιολογο-δερματολογο. Αν θες πηγαινεις στο νοσοκομειο Αντρεας Συγγρος πισω απο το Χιλτον. Αλλιως υπαρχουν και οι ιδιωτικοι γιατροι.

Το σιγουρο ειναι οτι κατι ειναι, και ισως δεν ειναι και καλο, αλλα δεν θα μαθεις μεσα απο το bourdela.com

Πηγαινε ΑΥΡΙΟ κιολας και παρε και το γκομενακι μαζι οπωσδηποτε να εξετασουν και αυτη.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Πηγαινε στον Ευαγγελισμο στο Δερματολογο που βγαινει στον Τριανταφυλλοπουλο !
Θα σε κανει καλα !
Θεραπευσε και τα κονδυλωματα στο πωπουδακι του πιπουλη !

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
γιατι τον βριζεις ρε παρταλι εσυ?
μηπως θυμηθηκες κανενα μαλακα που σε γαμησε με τετοια πουτσα,και στο εκανε το μουνι σου για πεταμα.

σιγα ρε ζωο μην εμπαινε στο μουνι μου τετοιος πουτσος, μαλακα.

τα εχει 6 ΜΗΝΕΣ!! για ονομα δλδ!
3 ευρω θα πληρωσει στο συγγρο!
www.e-database.gr/%CE%9D%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1/%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82_%CE%A3%CF%85%CE%B3%CE%B3%CF%81%CF%8C%CF%82]http://www.e-database.gr/%CE%9D%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1/%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82_%CE%A3%CF%85%CE%B3%CE%B3%CF%81%CF%8C%CF%82[/url]

παρε κ το που ειναι.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Βαλε πιο σκοτεινη φωτογραφια φιλε την επομενη φορα.

Πηγαινε ΑΜΕΣΑ σε γιατρο. Αφροδισιολογο-δερματολογο. Αν θες πηγαινεις στο νοσοκομειο Αντρεας Συγγρος πισω απο το Χιλτον. Αλλιως υπαρχουν και οι ιδιωτικοι γιατροι.

Το σιγουρο ειναι οτι κατι ειναι, και ισως δεν ειναι και καλο, αλλα δεν θα μαθεις μεσα απο το bourdela.com

Πηγαινε ΑΥΡΙΟ κιολας και παρε και το γκομενακι μαζι οπωσδηποτε να εξετασουν και αυτη.

αυριο?

σε 2μιση ωρες πρεπει να ξεκινησει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom