Νέα

Σπυράκι στο μάγουλο, στην μέσα μεριά.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Εχθές το μεσημέρι, εντελώς ξαφνικά, σαν να δημιουργήθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα, κατάλαβα με την γλώσσα μου, πως εσωτερικά στο μάγουλό μου έχω ένα πολύ σκληρό, ημισφαιρικό σπυράκι!

Στα πρώτα δευτερόλεπτα νόμιζα πως ήταν κάτι μεταλλικό και αναρωτιόμουν πως διάβολο μπήκε στο στόμα μου.

Πήγα στον καθρέφτη και ήταν πράγματι σαν κύστη, σαν το σκληρό μέρος από κάποιο κανονικό σπυράκι που μπορείς να βγάλεις στο πρόσωπο, μόνο που ήταν κόκκινο προς το μαύρο.

Στον δρόμο για το σπίτι, εκεί που το έψαχνα με την γλώσσα μου εξαφανίστηκε! Κατάλαβα πως έσπασε επειδή ένιωθα αίμα στο σάλιο. Κράτησα το σάλιο μου και όταν ήρθα σπίτι, έφτυσα και ήταν σκούρο μαύρο.

Πήγα σε δερματολόγο και μου είπε πως δεν είναι τίποτα, μάλλον κάποιος τραυματισμός. Όταν όμως της είπα πως πηγαίνω συστηματικά με ιερόδουλες, μου είπε να πάω στο Ανδρέας Συγγρός επειδή ίσως να είναι κάτι. Συγκεκριμένα μίλησε για σύφιλη, αν και είπε πως μάλλον δεν είναι τίποτα.

Πήγα λοιπόν στο Συγγρού και αφού το κοίταξε για λίγο η γιατρός (όμορφο μωρό, ντράπηκα να της πω για τις ιερόδουλες, αλλά έπρεπε) είπε πως δεν βλέπει να είναι αφροδίσιο και αν κάτι με ξαναενοχλήσει να ξαναπάω αμέσως. Όμως για καλό και για κακό να πάω για εξετάσεις για αφροδίσιο σε καμιά δεκαπενταριά μέρες.

Να τονίσω πως είμαι από τους ΜΑΛΑΚΕΣ που ζητάω γλωσσόφιλα από τις ιερόδουλες ακόμα και από την Φυλής.

Κανένας με κάτι παρόμοιο;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:rolleyes:

δεν ειναι κυριακη σημερα μαν  :headbang:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Υπομονη λιγο να ερθουν οι ειδικοι να σου κανουν διαγνωση.Παντως μου θυμιζει ενα φιλαρακι π ειχε κατι παρομοιο.Προχτες του καναμε και τα 40.Οποτε μην αγχωνεσαι

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Υπομονη λιγο να ερθουν οι ειδικοι να σου κανουν διαγνωση.Παντως μου θυμιζει ενα φιλαρακι π ειχε κατι παρομοιο.Προχτες του καναμε και τα 40.Οποτε μην αγχωνεσαι
Δεν θέλω διάγνωση, θέλω να μου πει κανένας αν έχει πάθει κάτι παρόμοιο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
Αφού σου είπε και ο δερματολόγος και η γιατρός στο Συγγρού ότι δεν είναι κάτι, τί ανησυχείς; Για την γιατρό πες περισσότερα αν θες. Ηλικία;  :cheesy:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

funeral.gif
URL]]

Επισκέπτης
εισαι ατυχος τυπε  :S
ο δοκτωρ Απολυτος ηταν ειδικος σε κατι τετοια  :grin:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εχθές το μεσημέρι, εντελώς ξαφνικά, σαν να δημιουργήθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα, κατάλαβα με την γλώσσα μου, πως εσωτερικά στο μάγουλό μου έχω ένα πολύ σκληρό, ημισφαιρικό σπυράκι!

Στα πρώτα δευτερόλεπτα νόμιζα πως ήταν κάτι μεταλλικό και αναρωτιόμουν πως διάβολο μπήκε στο στόμα μου.

Πήγα στον καθρέφτη και ήταν πράγματι σαν κύστη, σαν το σκληρό μέρος από κάποιο κανονικό σπυράκι που μπορείς να βγάλεις στο πρόσωπο, μόνο που ήταν κόκκινο προς το μαύρο.

Στον δρόμο για το σπίτι, εκεί που το έψαχνα με την γλώσσα μου εξαφανίστηκε! Κατάλαβα πως έσπασε επειδή ένιωθα αίμα στο σάλιο. Κράτησα το σάλιο μου και όταν ήρθα σπίτι, έφτυσα και ήταν σκούρο μαύρο.

Πήγα σε δερματολόγο και μου είπε πως δεν είναι τίποτα, μάλλον κάποιος τραυματισμός. Όταν όμως της είπα πως πηγαίνω συστηματικά με ιερόδουλες, μου είπε να πάω στο Ανδρέας Συγγρός επειδή ίσως να είναι κάτι. Συγκεκριμένα μίλησε για σύφιλη, αν και είπε πως μάλλον δεν είναι τίποτα.

Πήγα λοιπόν στο Συγγρού και αφού το κοίταξε για λίγο η γιατρός (όμορφο μωρό, ντράπηκα να της πω για τις ιερόδουλες, αλλά έπρεπε) είπε πως δεν βλέπει να είναι αφροδίσιο και αν κάτι με ξαναενοχλήσει να ξαναπάω αμέσως. Όμως για καλό και για κακό να πάω για εξετάσεις για αφροδίσιο σε καμιά δεκαπενταριά μέρες.

Να τονίσω πως είμαι από τους ΜΑΛΑΚΕΣ που ζητάω γλωσσόφιλα από τις ιερόδουλες ακόμα και από την Φυλής.

Κανένας με κάτι παρόμοιο;
Μηπως δαγκωθηκες στον υπνο σου?Συμβαινει...νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να ανυσηχεις...Αμα ξαναεμφανιστει τοτε αντε στο συγγρος ξανα.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Αφού σου είπε και ο δερματολόγος και η γιατρός στο Συγγρού ότι δεν είναι κάτι, τί ανησυχείς; Για την γιατρό πες περισσότερα αν θες. Ηλικία;  :cheesy:
Κάπου 28 - 33 θα την έκανα. Ψηλό μωρό, ίσως 1.70, καστανό προς το ξανθό μαλλί, δεν ήταν υπερβολικά όμορφη στο πρόσωπο, αλλά επειδή ήταν σοβαρή έβγαζε κάτι πολύ έκφυλο. Προς το ελαφρώς σκυλέ. Θα μπορούσες να την φανταστείς να ανεβαίνει σε ένα τραπέζι να χορεύει σε μπουζούκια.

Παρατήρηση: Όταν της είπα πως εδώ και αρκετά χρόνια πηγαίνω συστηματικά με ιερόδουλες, το πρόσωπό της φάνηκε εντελώς αδιάφορο, φαντάζομαι πως το ακούει από πολύ κόσμο εκεί.

Όμως όταν κάποια στιγμή κοίταξα κάτι χαρτιά στην καρέκλα της, αυτή φάνηκε να νόμισε πως κοιτάω προς το αιδοίο της και έσπευσε να σκεπάσει το μέρος αυτό με την ποδιά της, λες και δεν φόραγε το ιατρικό παντελόνι. Εκεί φάνηκε να αισθάνεται άβολα.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
Όμως όταν κάποια στιγμή κοίταξα κάτι χαρτιά στην καρέκλα της, αυτή φάνηκε να νόμισε πως κοιτάω προς το αιδοίο της και έσπευσε να σκεπάσει το μέρος αυτό με την ποδιά της, λες και δεν φόραγε το ιατρικό παντελόνι. Εκεί φάνηκε να αισθάνεται άβολα.
:2funny:  :rockon:

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ναι ρε φιλαράκι, αλλά εμένα δεν ήταν ο σκοπός μου αυτός.

Επειδή είπα πως πάω με ιερόδουλες αμέσως να νομίσει πως είμαι καραλιγούρης;;;
Καλά όχι πως δεν είμαι αλλά αυτή που το ξέρει;

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ναι ρε φιλαράκι, αλλά εμένα δεν ήταν ο σκοπός μου αυτός.

Επειδή είπα πως πάω με ιερόδουλες αμέσως να νομίσει πως είμαι καραλιγούρης;;;
Καλά όχι πως δεν είμαι αλλά αυτή που το ξέρει;
φαινονται αυτα

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Όχι, σε εμένα δεν φαίνεται. Επειδή είμαι από μικρός πολύ κομπλεξικός, έχω προσπαθήσει και έχω καταφέρει να μην φαίνομαι σαν σεξουαλικό ον.

Φαίνομαι εντελώς ασέξουαλ στις γυναίκες. Φίλες φίλων μου λένε πως δεν κοιτάω καθόλου και φαίνομαι σαν να μην ψάχνω και να μην ενδιαφέρομαι.

Η παραδοχή μου πως πάω σε ιερόδουλες, πιο πολύ θα την μπέρδεψε (αυτός; μα, φαίνεται εντελώς περίεργο) παρά κάτι άλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom