Νέα

Σπυράκι στο μάγουλο, στην μέσα μεριά.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
tumblr_n8rrbdAqgi1sk0sb4o1_400.gif
Αλήθεια λέω. Είναι προϊόν χρόνων επεξεργασίας, διάβασα και δυο βιβλία για γλώσσα σώματος, πως να κάθεσαι, να στέκεσαι, να κοιτάς. Έχω καταφέρει και να μεγαλώνω ή να μικραίνω τις κόρες των ματιών μου στις ίδιες συνθήκες φωτός για να μην καταλαβαίνει όταν γουστάρω οποιαδήποτε κοπέλα.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Αλήθεια λέω. Είναι προϊόν χρόνων επεξεργασίας, διάβασα και δυο βιβλία για γλώσσα σώματος, πως να κάθεσαι, να στέκεσαι, να κοιτάς. Έχω καταφέρει και να μεγαλώνω ή να μικραίνω τις κόρες των ματιών μου στις ίδιες συνθήκες φωτός για να μην καταλαβαίνει όταν γουστάρω οποιαδήποτε κοπέλα.
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Αυτά είναι κόλπα ζόρικα που κάνουν στην Ινδία τύπε.

Άμα ξαναπαρουσιαστεί τύπε η μόνη θεραπεία για να μην προλάβει να εξαπλωθεί είναι αυτή:

9858406_2.jpg

Για οδηγίες χρήσης και δοσολογία στείλε pm στον lakis33.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Αυτά είναι κόλπα ζόρικα που κάνουν στην Ινδία τύπε.

Άμα ξαναπαρουσιαστεί τύπε η μόνη θεραπεία για να μην προλάβει να εξαπλωθεί είναι αυτή:

9858406_2.jpg

Για οδηγίες χρήσης και δοσολογία στείλε pm στον lakis33.
Κομμένες οι ιερόδουλες φίλε. Δεν το ρισκάρω ξανά. Θα μείνω για πάντα αγάμητος πλέον.

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Εχθές το μεσημέρι, εντελώς ξαφνικά, σαν να δημιουργήθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα, κατάλαβα με την γλώσσα μου, πως εσωτερικά στο μάγουλό μου έχω ένα πολύ σκληρό, ημισφαιρικό σπυράκι!

Στα πρώτα δευτερόλεπτα νόμιζα πως ήταν κάτι μεταλλικό και αναρωτιόμουν πως διάβολο μπήκε στο στόμα μου.

Πήγα στον καθρέφτη και ήταν πράγματι σαν κύστη, σαν το σκληρό μέρος από κάποιο κανονικό σπυράκι που μπορείς να βγάλεις στο πρόσωπο, μόνο που ήταν κόκκινο προς το μαύρο.

Στον δρόμο για το σπίτι, εκεί που το έψαχνα με την γλώσσα μου εξαφανίστηκε! Κατάλαβα πως έσπασε επειδή ένιωθα αίμα στο σάλιο. Κράτησα το σάλιο μου και όταν ήρθα σπίτι, έφτυσα και ήταν σκούρο μαύρο.

Πήγα σε δερματολόγο και μου είπε πως δεν είναι τίποτα, μάλλον κάποιος τραυματισμός. Όταν όμως της είπα πως πηγαίνω συστηματικά με ιερόδουλες, μου είπε να πάω στο Ανδρέας Συγγρός επειδή ίσως να είναι κάτι. Συγκεκριμένα μίλησε για σύφιλη, αν και είπε πως μάλλον δεν είναι τίποτα.

Πήγα λοιπόν στο Συγγρού και αφού το κοίταξε για λίγο η γιατρός (όμορφο μωρό, ντράπηκα να της πω για τις ιερόδουλες, αλλά έπρεπε) είπε πως δεν βλέπει να είναι αφροδίσιο και αν κάτι με ξαναενοχλήσει να ξαναπάω αμέσως. Όμως για καλό και για κακό να πάω για εξετάσεις για αφροδίσιο σε καμιά δεκαπενταριά μέρες.

Να τονίσω πως είμαι από τους ΜΑΛΑΚΕΣ που ζητάω γλωσσόφιλα από τις ιερόδουλες ακόμα και από την Φυλής.

Κανένας με κάτι παρόμοιο;

κανε δυο φορες σε μια μερα πλυσεις στο στομα και γαργαρες με αγιασμο, θα φυγει αμεσως θα δεις..

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
κανε δυο φορες σε μια μερα πλυσεις στο στομα και γαργαρες με αγιασμο, θα φυγει αμεσως θα δεις..
Α ΟΚ, μαλακία μου που πήγα σε γιατρό δηλαδή. Εμ δεν σκέφτηκα να ρωτήσω πρώτα εδώ.

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τύπε πέτυχες γυναικάκι-γκομενάκι γιατρίνα στο συγγρός και δεν πέταξες έξω τη μαλαπέρδα σου για μία στοιχειώδη εξέταση  :S

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Άφθα είναι μεγάλε.Σιγά το πράγμα.Πόσων ετών είσαι και δεν έβγαλες ποτέ;Πλύσεις με αλατόνερο,ή πήγαινε στο φαρμακείο και πάρε Amosan.
Δεν πεθαίνεις.Πάντως να πλένεις καλά τα χέρια σου πριν φας,και κυρίως να πας στον οδοντίατρο να δει αν χρήζουν επισκευής μερικά δόντια.Από τα χαλασμένα δόντια προκαλείται συχνά.

a-aprilios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2012
Κριτικές
4
Like
396
Πόντοι
21
Α ΟΚ, μαλακία μου που πήγα σε γιατρό δηλαδή. Εμ δεν σκέφτηκα να ρωτήσω πρώτα εδώ.
.....

....... Κάτι άνάλογο άγαπητέ μου είχα και έγώ για έν διάστημα 40 ήμερων .....
Ακου τώρα , έχω έναν φίλο πού άσχολείται με βότανα ό όποίος μού έφερε άγριο θυμάρι
λοιπόν μασώντας το 2-3 φορές την ημέρα και σε ένα διάστημα 4 ήμερων έξαφανίστηκε .
Βέβαια είναι παμπικρο άλλα κανη δουλειά.

sildenafil

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Like
24
Πόντοι
1
έχω την εντύπωση πως είναι κύστη σιελογόνου αδένα και πρέπει πάει σε ΩΡΛ

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
έχω την εντύπωση πως είναι κύστη σιελογόνου αδένα και πρέπει πάει σε ΩΡΛ
Έβαλα στο google φωτογραφίες για κύστη σιελογόνου και δεν μοιάζει με τίποτα από αυτά.

Τι να πω. Δεν ξέρω.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
.....

....... Κάτι άνάλογο άγαπητέ μου είχα και έγώ για έν διάστημα 40 ήμερων .....
Ακου τώρα , έχω έναν φίλο πού άσχολείται με βότανα ό όποίος μού έφερε άγριο θυμάρι
λοιπόν μασώντας το 2-3 φορές την ημέρα και σε ένα διάστημα 4 ήμερων έξαφανίστηκε .
Βέβαια είναι παμπικρο άλλα κανη δουλειά.
Αστειεύεσαι έτσι; Φίλε, η δυτική ιατρική δεν ξεπερνιέται εύκολα.

Αν έκαναν δουλειά τα βότανα τότε δεν θα αυξάνονταν το προσδόκιμο ζωής από τότε που ξεκίνησε η μέγιστη δυτική ιατρική.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.593
Πόντοι
3.506
http://[URL unfurl="true"]www.iatropedia.gr/images/cache/c795261e7f54a45e5698c546f13ca6d4.w600.h340.z1.jpg[/img[/URL]]

Αν ειναι κατι τετοιο μαλλον προκειται για "αφθα".Προκαλείται από μορφές ενός μύκητα που ονομάζεται Candida.
Πλυσεις με αντιμυκητιασικό στοματικό διάλυμα (νυστατίνη).
Απο μονη της δεν ειναι τιποτα σοβαρο,αλλα πρεπει ελεγχθει μηπως υπαρχει καποιο γενικοτερο προβλημα.
(πχ αδυνατο ανοσοποιητικο συστημα)

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
http://[URL unfurl="true"]www.iatropedia.gr/images/cache/c795261e7f54a45e5698c546f13ca6d4.w600.h340.z1.jpg[/img[/URL]]

Αν ειναι κατι τετοιο μαλλον προκειται για "αφθα".Προκαλείται από μορφές ενός μύκητα που ονομάζεται Candida.
Πλυσεις με αντιμυκητιασικό στοματικό διάλυμα (νυστατίνη).
Απο μονη της δεν ειναι τιποτα σοβαρο,αλλα πρεπει ελεγχθει μηπως υπαρχει καποιο γενικοτερο προβλημα.
(πχ αδυνατο ανοσοποιητικο συστημα)
[/quote]
Όχι φίλε, ήταν μαύρο-κόκκινο, σκληρό, σαν το σκληρό μέρος ενός σπυριού με πύον.

Επίσης δεν είχε μεγάλη έκταση, ήταν σφαιρικό, δηλαδή η ρίζα που το ένωνε με το μάγουλο ήταν πολύ μικρό κομμάτι της σφαίρας.

Φαντάσου μια ελαφρώς ξεφούσκωτη μπάλα που ακουμπάει στο πάτωμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom