kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Εγω΄σκοπεύω να πάω να ζήσω στο Ιράν μαζί με τη Βαβάτση ! Λες να μας απαγορεύσουν την είσοδο στη χώρα ?
εσύ είσαι που θες να παντρευτείς την βαβάτση?
Εγω΄σκοπεύω να πάω να ζήσω στο Ιράν μαζί με τη Βαβάτση ! Λες να μας απαγορεύσουν την είσοδο στη χώρα ?
τυπε να πας στην β.κορεαΘελω να πιασω Ιρανή γκόμενα.
Μπορω να παω?
Και αν οχι, γιατι εκεινοι πρεπει να θεωρουν οτι εχουν το δικαιωμα να ερχονται εδω επειδη "δεν υπαρχουν συνορα και κρατη"?
εχει γκομενα την Μηλαρακηρε μαστούρη αλεξ όταν διάβασες το παραπάνω, γιατί σουρθε να πας στο ιράν?
δεν ξερω μαν.....σαν τι θα την δηλωσεις;κατοικιδιο;
Αααααααααααααααααααα δεν ειναι τετοια η σημερινη????μίλησα για εποχές χωρίς σύνορα κι εθνικά κράτη.
σου μοιάζει τέτοια η σημερινή?
κι επιμένεις τόση ώρα να μαλακίζεσαι?
κι είσαι κι από τους έξυπνους δεξιούς.
τι θα κάνω με τους βλάκες?
εσύ είσαι που θες να παντρευτείς την βαβάτση?
κραταει αρχειο ολων των ασθενων του σαιτ για τα ιατρικα μας συμβουλιαχαίρομαι που θυμάσαι την περίπτωσή μου !
κραταει αρχειο ολων των ασθενων του σαιτ για τα ιατρικα μας συμβουλια
απεναντίας κάποιους εξ αυτών επιλεκτικά τους ενθαρρύνεις
τα περί "φαντασιακής κοινότητας", άποψή σου, ταυτίζεις προφανώς αυθαίρετα την έννοια της φαντασίας με αυτήν της συνείδησης
καλα αστο τσακωνομαστε αλλη φοραΔε σε θυμάμαι ρε,τον άλλον τον θυμάμαι γιατί είχαμε πολλούς τσακωμούς...
Αααααααααααααααααααα δεν ειναι τετοια η σημερινη????
Και τοτε γιατι πρεπει να δεχομαστε εδω οποιον ερχεται???
Επ, συγνωμη, γιατι εχουν δικαιωμα καποιοι να αρνουνται την εκταση ή την υπαρξη του ολοκαυτωματος?λοιπόν.
οι εθνικισμοί ως ιδεολογία είναι αντίπαλή μου.
το δικαίωμα των ανθρώπων να αυτοπροσδιορίζονται εθνικά είναι δικαίωμά τους και το υπερασπίζομαι.
όπως και το δικαίωμα των ναζί να αρνούνται την έκταση ή την ύπαρξη του ολοκαυτώματος.
τι δεν καταλαβαίνεις?
Τύπε μην μασας, αν εισαι ερωτευμενος μαζι της μην κολλας πουθενα.ρε ουστ !!
λοιπόν.
οι εθνικισμοί ως ιδεολογία είναι αντίπαλή μου.
το δικαίωμα των ανθρώπων να αυτοπροσδιορίζονται εθνικά είναι δικαίωμά τους και το υπερασπίζομαι.
όπως και το δικαίωμα των ναζί να αρνούνται την έκταση ή την ύπαρξη του ολοκαυτώματος.
τι δεν καταλαβαίνεις?
Τύπε μην μασας, αν εισαι ερωτευμενος μαζι της μην κολλας πουθενα.
Εχουμε καει κι εμεις απο ερωτες και ξερουμε.
Τους το δινουν το δικαιωμα οι ιδιοι με τον μετεπειτα βιον τους.Επ, συγνωμη, γιατι εχουν δικαιωμα καποιοι να αρνουνται την εκταση ή την υπαρξη του ολοκαυτωματος?
Γιατι πρεπει να υπερασπιζομαστε το δικαιωμα καποιου να λεει οτι ο ηλιος βγαινει απο τη δυση?
Γιατι Δημοκρατια ειναι να υπερασπιζεσαι τον ψευτη να διαδιδει τα ψεματα του?
Εγω αντίθετα αντιλαμβανομαι τη Δημοκρατια. Αυτο ειναι ασυδοσια.
οι σκοπιανοί δεν αυτοπροδιορίζονται απλώς εθνικά, επιδιώκουν να δημιουργήσουν εθνικό κράτος (=εθνικισμός)
άρα πέραν του ότι ουσιαστικά υποστηρίζεις τον εθνικισμό, με την στάση σου ενθαρρύνεις να δημιουργηθεί ένα επιπλέον έθνος + επιπλέον σύνορα, πράγμα που λογικά πάει τον σκοπό σου ένα βήμα πιο πίσω
τι δεν καταλαβαίνεις?
Πλάκα κάνεις κι'εσύ βραδυατικά τώρα ? Επειδή δεν αναγνωρίζει αυτό το έθνος η Ελλάδα,σημαίνει ότι δεν υπάρχει ? Μην τρελαθούμε τελείως !
Επ, συγνωμη, γιατι εχουν δικαιωμα καποιοι να αρνουνται την εκταση ή την υπαρξη του ολοκαυτωματος?
αυτοί μπορεί να λένε ότι είναι εθνικά ζουλού, προφανώς και υπάρχουν αλλά δεν είναι ζουλού