Νέα

Σποτ αλβανικού κόμματος στο MEGA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα piderof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Οι ναζί είναι στη Βουλή γιατί μας έχουν κατσικωθεί στο σβέρκο 1.000.000 Αλβανοί. Και έφτασαν στο σημείο να παίζουν στα ελληνικά κανάλια σποτάκια προεκλογικά γιατί με τόσο μεγάλο πληθυσμό εδώ επηρεάζονται οι Αλβανικές εκλογές. Ανήμερα λοιπόν που ο Αλβανός δραπέτης σκότωσε τον αστυνομικό πατέρα 2 παιδιών εμείς ανοίγουμε την τηλεόραση και κάθε λίγη ώρα βλέπουμε αλβανικά σποτ. Αλλά τέτοια μυαλά σαν τα δικά σου είχανε πολλοί και λέγανε φασίστες όσους φώναζαν τόσα χρόνια για το πρόβλημα μέχρι που ήρθαν να παίξουν μπάλα οι πραγματικοί φασίστες. Τώρα τσιμουδιά.
Τοσα μυαλα εχουν αυτοι που τους επηρεαζει προς τα δεξια το κοκκινισμενο, οχι εγω, μπερδευτηκες. Ακου να δεις, τι εκανα και τι δεν εκανα τοσα χρονια δε μπορεις να το ξερεις. Οσο για τους φασιστες και παλια υπηρχαν και τωρα υπαρχουν. Απλα συσπειρωνονται στους Ναζι επειδη ειναι ζωα και δεν καταλαβαινουν οτι ειναι Ναζι, τοσο απλο, θα περασει η μοδα. Ουτε εσενα ειπα φασιστα, απλα εχεις τη μυγα...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Οι ναζί είναι στη Βουλή γιατί μας έχουν κατσικωθεί στο σβέρκο 1.000.000 Αλβανοί. Και έφτασαν στο σημείο να παίζουν στα ελληνικά κανάλια σποτάκια προεκλογικά γιατί με τόσο μεγάλο πληθυσμό εδώ επηρεάζονται οι Αλβανικές εκλογές. Ανήμερα λοιπόν που ο Αλβανός δραπέτης σκότωσε τον αστυνομικό πατέρα 2 παιδιών εμείς ανοίγουμε την τηλεόραση και κάθε λίγη ώρα βλέπουμε αλβανικά σποτ. Αλλά τέτοια μυαλά σαν τα δικά σου είχανε πολλοί και λέγανε φασίστες όσους φώναζαν τόσα χρόνια για το πρόβλημα μέχρι που ήρθαν να παίξουν μπάλα οι πραγματικοί φασίστες. Τώρα τσιμουδιά.

Δεν ανέβηκε γι'αυτό η χρυσή αυγή.Καθαρή έλλειψη παιδείας και μόρφωσης είναι που εκδηλώθηκε με την κρίση.

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
ο ενας στους δυο 15αχρονους ειναι αναλφαβητος λεει.Και τα Ελληνικα πως τα μαθαινουν ετσι ευκολα τα πουστηκα μου λες?  :tickedoff:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δημοσιευσατε το δικό μου σχόλιο αλλά παρουσιάσατε ένα σποτ με κοκκινα γράμματα ότι την στιγμή που εγραφα το σχολιό μου κάποιος άλλος φίλος έγραφε κάτι άλλο. Μπήκα εγώ στο μυαλό το δικό του ή αυτος στο δικό μου ???? SERAPIS

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δημοσιευσατε το δικό μου σχόλιο αλλά παρουσιάσατε ένα σποτ με κοκκινα γράμματα ότι την στιγμή που εγραφα το σχολιό μου κάποιος άλλος φίλος έγραφε κάτι άλλο. Μπήκα εγώ στο μυαλό το δικό του ή αυτος στο δικό μου ???? SERAPIS

ρε φίλε πλάκα μας κάνεις?

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
νομίζω ότι αφορά τους Αλβανούς που θα πάνε στην πατρίδα τους να ψηφίσουν.

παπαριες....αυτος που εχει σπιτι στην ελλαδα και δουλευει και τα παιδια του εχουν μεγαλωσει εδω....ουτε καν θα πατησουν......απλα το σποτακι αυτο ειναι προπαγανδα στην ελλαδα !!!πολιτικες σκοπιμοτητες του μελλοντος απο διαφορους τυχαρπαστους ελληνες επιχειρηματιες και πολιτικους!!!

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Καλά εντωμεταξύ δεν αμφιβάλλω ότι στο forum παίζουν και κάποιοι Αλβανοί μετανάστες που υποδύονται τους αριστερούς προοδευτικούληδες Έλληνες και θα τους χαλάσω τη μανέστρα με αυτό το thread αλλά τι να κάνουμε; Αν είσαι Έλληνας πατριώτης και βλέπεις αλβανικό προεκλογικό αγώνα στα ελληνικά κανάλια, εκνευρίζεσαι.

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Καλά εντωμεταξύ δεν αμφιβάλλω ότι στο forum παίζουν και κάποιοι Αλβανοί μετανάστες που υποδύονται τους αριστερούς προοδευτικούληδες Έλληνες και θα τους χαλάσω τη μανέστρα με αυτό το thread αλλά τι να κάνουμε; Αν είσαι Έλληνας πατριώτης και βλέπεις αλβανικό προεκλογικό αγώνα στα ελληνικά κανάλια, εκνευρίζεσαι.
Eχεις και εσυ τα δικια σου πατριωτη αλλα πρεπει να συμβιβαστεις καποια στιγμη με την πραγματικοτητα.Το 30% στην Ελλαδα ειναι ξενοι

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Eχεις και εσυ τα δικια σου πατριωτη αλλα πρεπει να συμβιβαστεις καποια στιγμη με την πραγματικοτητα.Το 30% στην Ελλαδα ειναι ξενοι
Καλά μην κουράζεσαι. Καταλάβαμε.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

30% ? Δηλαδή αν βάλεις και Αρβανίτες,Σλαβομακεδόνες,Τούρκους της Θράκης και άλλες μειονότητες, αν υπάρχουν, τι μας μένει ?  :grin: :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
παπαριες....αυτος που εχει σπιτι στην ελλαδα και δουλευει και τα παιδια του εχουν μεγαλωσει εδω....ουτε καν θα πατησουν......απλα το σποτακι αυτο ειναι προπαγανδα στην ελλαδα !!!πολιτικες σκοπιμοτητες του μελλοντος απο διαφορους τυχαρπαστους ελληνες επιχειρηματιες και πολιτικους!!!
Δηλαδη οτι ειδικα το καλοκαιρι πανε Αλβανοι στην πατριδα τους (που ειναι και δυο βηματα) να ψηφισουν σου φαινεται παραλλογο. Οτι ομως το σποτακι ειναι προπαγανδα απο πολιτικους και επιχειρηματιες και κεντρα συμφεροντων  σου φαινεται μια χαρα λογικο.
:2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
eb6.jpg

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Οι Αρβανίτες δεν είναι Αλβανοί. Είναι ορθόδοξοι με ελληνική εθνική συνείδηση και επί επαναστάσεως 1821 είχαν γαμησει αρκετούς κωλους Τουρκαλβανων. Σλαβομακεδόνες δεν υπάρχουν στην Ελλάδα ως μειονότητα. Η μόνη μειονότητα είναι η μουσουλμανική της Θράκης με περίπου 150.000 ανθρώπους.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Δηλαδη οτι ειδικα το καλοκαιρι πανε Αλβανοι στην πατριδα τους (που ειναι και δυο βηματα) να ψηφισουν σου φαινεται παραλλογο. Οτι ομως το σποτακι ειναι προπαγανδα απο πολιτικους και επιχειρηματιες και κεντρα συμφεροντων  σου φαινεται μια χαρα λογικο.
:2funny:

Δεν ξέρω αν είναι προπαγάνδα,πάντως απο όσουν δεν έχουν πάρει Ελληνική υπηκοότητα πηγαίνουν αρκετοί. Μόνο εδώ στη γειτονιά μου ξέρω αρκετούς Αλβανούς που στις προηγούμενες εκλογές είχαν πάει. Είναι αρκετά πολιτικοποιημένοι, γιατί κι'αυτοί μια ζωή χούντες είχαν εκεί...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Οι Αρβανίτες δεν είναι Αλβανοί. Είναι ορθόδοξοι με ελληνική εθνική συνείδηση και επί επαναστάσεως 1821 είχαν γαμησει αρκετούς κωλους Τουρκαλβανων. Σλαβομακεδόνες δεν υπάρχουν στην Ελλάδα ως μειονότητα. Η μόνη μειονότητα είναι η μουσουλμανική της Θράκης με περίπου 150.000 ανθρώπους.

Έλληνες είναι φυσικά στη συνείδηση οι Αρβανίτες,αλλά όχι και στην καταγωγή,αυτό εννοώ....

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Δεν ξέρω αν είναι προπαγάνδα,πάντως απο όσουν δεν έχουν πάρει Ελληνική υπηκοότητα πηγαίνουν αρκετοί. Μόνο εδώ στη γειτονιά μου ξέρω αρκετούς Αλβανούς που στις προηγούμενες εκλογές είχαν πάει. Είναι αρκετά πολιτικοποιημένοι, γιατί κι'αυτοί μια ζωή χούντες είχαν εκεί...
:jerking:μωρη χυσοντουλαπα εμαθες και τους πολιτικοποιημενους αλβανους

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6

Αρβανίτες
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Συνολικός πληθυσμός: περίπου 150.000 (50.000 ομιλούντες)
Σημαντικοί πληθυσμοί: Ελλάδα
Γλώσσα Αρβανίτικα, Ελληνικά

Οι Αρβανίτες (Αρβανίτικα: Arbëreshë ή Αρbε̰ρεσ̈ε̰) είναι πληθυσμιακή ομάδα της Ελλάδας, τα μέλη της οποίας μιλούν τα Αρβανίτικα, κλάδο της τοσκικής διαλέκτου της αλβανικής γλώσσας. Κατάγονται από πληθυσμούς οι οποίοι μετακινήθηκαν κυρίως στη νότια και κεντρική Ελλάδα από την σημερινή νότια Αλβανία κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, ιδίως μεταξύ του 13ου και 16ου αιώνα λόγω διάφορων κοινωνικοπολιτικών συνθηκών της εποχής.[3] Οι Αρβανίτες έπαιξαν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της Eλληνικής Επανάστασης του 1821. Ωστόσο σημειώνεται ότι σε πηγές τις εποχής "αρβανίτες" ονομάζονται κυρίως οι μουσουλμάνοι Αλβανοί που μάχονταν με την πλευρά του Οθωμανικού κράτους ή του Αλή Πασά ή και αυτόνομα ως ληστές (π.χ. βλ. δημοτικά τραγούδια συλλογής T. Kind[4])

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σοσιαλισμο δεν ειχαν τυπε? :think:
http://[URL unfurl="true"]www.tiranaobserver.al/wp-content/uploads/2012/11/59603079_hoxha_alb_com484.jpg[/img[/URL]]
[img]http://marxistleninist.files.wordpress.com/2009/10/enverhoxha-tomb-birthday101.jpg

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Έλληνες είναι φυσικά στη συνείδηση οι Αρβανίτες,αλλά όχι και στην καταγωγή,αυτό εννοώ....

καλά μην είσαι τόσο κάθετος ότι δεν είναι και στην καταγωγή, υπάρχουν διάφορες επιστημονικές απόψεις πάνω στο ζήτημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom