Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (7 μέλη και 21 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.801
Πόντοι
3.936
Αν πας Κωνσταντινούπολη θα εντυπωσιαστείς.Ουρανοξύστες,επιβλητικά ξενοδοχεία,μαγαζιά,χλιδάτο αεροδρόμιο κτλ.Μέχρι κάποιος να έρθει σε επαφή με τους ντόπιους.
Οι βαλκανικές πρωτεύουσες είναι τελείως ασήμαντες σε σχέση με Κωνσταντινούπολη.
Μα πηγες πραγματικα ή νοερα μεσα απ τα βιντεο οπως τότε με τις ΗΠΑ. -Τι χλιδατο αεροδρομιο κ πρασινοι ιπποι, λες κ πηγαινες να προσκυνησεις στην μεκκα ηταν σπ τα ισλαμικα ζομπι. Οσο για την πολη, αντε να έχει το 10% με ουρανοξύστες και ούτε- η υπόλοιπη πόλη είναι γύφτο Τούρκο μαχαλας- πλαστικές καρέκλες έξω απ τα καφέ και μυρτωκολωνιες γι απολύμανση κ φρεσκάδα. Αιθαλομυχλη κ υγρασια παντου- κωλοτοπος. Στην πιάτσα ταξιμ απέραντος μπάχαλο @@ καμπος. Τεράστιες μεμετο σημαιες να κυματίζουν κ ο ιμαμης να παίζει στο τέρμα απ τις 6 ώρα το πρωί. Εξπρες του μεσονυχτιου η κατάσταση. Αντικουκου όλη η φαση. Μέσα στην πισίνα 5στερου χοτελ μόνο προφυλακτικά δε βρήκα. Αν ζητούσες στο πρωινό μπέικον σε κοίταζαν σαν να ήσουν εξωγήινος. Η πόλη είναι για 500.000 άτομα κ έχουν κατσικωθει επάνω 16μυρια μεμετια από φόβο μην τους την πάρουν. Αρκετα μπλοκ θυμιζουν βουλγαρια. Οι τουρκαλες εκει ήταν σαν τρομαγμένα κουναβια. Ούτε την φωτογραφία μ δε θα ξανά έστελνα στην πόλη. Μόνο η Αγία Σοφία κ το υδραγωγειο του ιστουνιανου αξίζουν. Πήγε να πει ο προσκυνημενος ξεναγός ρωμαϊκή ανατολική αυτοκρατορία και του είπα μπροστά,σε κόσμο όχι- ελληνόφωνη βυζαντινή αυτοκρατορία.

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.174
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα.
Ποια χώρα προτείνεται για σεξοτουρισμο?
Και αυτό το λέω και όσο αναφορά φλερτ αλλά και πουτανες
Και τι τιμές παίζουν σε πουτανες.
Ευχαριστώ
Κένυα Νεπάλ Λαος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι πακέτο θέλει 3 μήνες ρωσία ;
Όχι για να τρως πιροσκί ... για να έχεις ... ελπίδες για μοίρα ... όχι στον ήλιο ... σε ροδαλά μουνάκια ...
που απέχουν από το έδαφος πάνω από μέτρο !
2500ε μινιμ συν βασικά ρωσικά

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.174
Πόντοι
3.656
Μα πηγες πραγματικα ή νοερα μεσα απ τα βιντεο οπως τότε με τις ΗΠΑ. -Τι χλιδατο αεροδρομιο κ πρασινοι ιπποι, λες κ πηγαινες να προσκυνησεις στην μεκκα ηταν σπ τα ισλαμικα ζομπι. Οσο για την πολη, αντε να έχει το 10% με ουρανοξύστες και ούτε- η υπόλοιπη πόλη είναι γύφτο Τούρκο μαχαλας- πλαστικές καρέκλες έξω απ τα καφέ και μυρτωκολωνιες γι απολύμανση κ φρεσκάδα. Αιθαλομυχλη κ υγρασια παντου- κωλοτοπος. Στην πιάτσα ταξιμ απέραντος μπάχαλο @@ καμπος. Τεράστιες μεμετο σημαιες να κυματίζουν κ ο ιμαμης να παίζει στο τέρμα απ τις 6 ώρα το πρωί. Εξπρες του μεσονυχτιου η κατάσταση. Αντικουκου όλη η φαση. Μέσα στην πισίνα 5στερου χοτελ μόνο προφυλακτικά δε βρήκα. Αν ζητούσες στο πρωινό μπέικον σε κοίταζαν σαν να ήσουν εξωγήινος. Η πόλη είναι για 500.000 άτομα κ έχουν κατσικωθει επάνω 16μυρια μεμετια από φόβο μην τους την πάρουν. Αρκετα μπλοκ θυμιζουν βουλγαρια. Οι τουρκαλες εκει ήταν σαν τρομαγμένα κουναβια. Ούτε την φωτογραφία μ δε θα ξανά έστελνα στην πόλη. Μόνο η Αγία Σοφία κ το υδραγωγειο του ιστουνιανου αξίζουν. Πήγε να πει ο προσκυνημενος ξεναγός ρωμαϊκή ανατολική αυτοκρατορία και του είπα μπροστά,σε κόσμο όχι- ελληνόφωνη βυζαντινή αυτοκρατορία.
Εκτός τον Βόσπορο είναι για τον πεο η Πόλη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.174
Πόντοι
3.656
Είμαι σε μία ομάδα στο facebook με ταξίδια, κλπ και τις προάλλες είδα διθυραμβικά σχόλια για Σλοβενία, από ανθρώπους που ταξίδεψαν σχεδόν παντού, και αρκετούς, όχι έναν και δύο.
Είναι όντως τόσο καλή;
Όχι στο γκομενικό κομμάτι που μας αφορά, αλλά γενικά σαν χώρα, άνθρωποι, κλπ
Τα αρχίδια μου κουνιούνται όσον αφορά γκιομενοκατασταση
Στα υπόλοιπα μια, σκάλα πάνω από Ελλάδα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.174
Πόντοι
3.656
Και το δικο μου επειδη οπως ξερεις στα μερη μας εχει τα καλυτερα μουνια πηγαινει γρηγοροτερα :D:
al.jpg
190????
Ζωή σε μας

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.174
Πόντοι
3.656
Θέμα γούστου είναι αλλά οι σέρβες είναι εντελώς απεριποίητες ((σαν ελληνίδες)) σε σύγκριση με βουλγαρορούμενες που και για ψώνια στο σούπερ μάρκετ βγαίνουν στην τρίχα. 4 μέρες Σερβία Βελιγραδι- Νόβι Σαντ , δεν είδα κάτι αξιόλογο και πέρασα όλα τα moll ,παλιά πόλη,Ζέμουν, και πολλά εστιατόρια. Σε ενα μολ μόνο της Σοφίας θα δεις όλα αυτά που δεν θα δεις για μια βδομάδα Σερβία ,τόσο απλά . Προσωπικά αυτά είδα μέσα σε 9 ημέρες που πέρασα Σερβία -Μαυροβούνιο
Δεν συγκρίνονται βουκγσρες με τις καβλετες στο νοβισαντ
Μες στα τοπ 5 ανώτερα μουνια της Ευρώπης
Βουκγσρες ούτε καν στο δέκα.15 ίσως
Ρουμάνες ίσως κάπου στο νο 10

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.174
Πόντοι
3.656
Πήγα και εγώ το καλοκαιρινό μουνέτο Σερβία στα ίχνη του Κμαν ,για να μην πληρώνω βίζες κτλ. Μεγάλη ήττα πλήρες απογοήτευση. Γύρισα σχεδόν όλη την Σερβία ,έχουν μείνει πολύ πίσω οι σέρβοι.
Ναι έχει ένα ντεκαντανς η Σερβία
Λίγο Βελιγράδι κάπως κάτι λεει αλλά σε σποτ σημεία

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.036
Πόντοι
1.056
Στο Ελλαδιστάν είναι οι πιο άσχημες και χαμηλοκωλες τσακωμενες με τη γυμναστική , όμως η πυρφοριαση των ντόπιων τις ανεβάζει επίπεδο

Τύπε, ας παραβλέψουμε τον χαμηλό κώλο και το χρυσό μουνί...

Το στραβό στόμα μέσα στη μαγκιά,την ηλίθια φωνή και κάτι "στ'αρχίδια μου" πως να τα παραβλέψεις..
Δεν είναι όλες έτσι, αλλά πολλές κάτω των 30, ειδικά τα βλαμμένα της τραπ γενιάς, είναι όλα έτσι..

Η Κωνσταντινουπολη βγαζει μια τριτοκοσμικοτητα ( κυριως οι ανθρωποι)

Η Κωνσταντινούπολη έχει τα ιστορικά vibes , αλλά πέραν τούτου ουδέν...
Μάο μάο,παντού σημαίες,ο κατσικογάμης να γκαρίζει κάθε τρεις και λίγο...
Το IST υπερσύγχρονο, αλλά τι να το κάνεις όταν με το που κατεβαίνεις βλέπεις στρατιώτες
με το δάχτυλο στην σκανδάλη λες και είμαστε στο Αφγανιστάν..

Είμαι σε μία ομάδα στο facebook με ταξίδια, κλπ και τις προάλλες είδα διθυραμβικά σχόλια για Σλοβενία, από ανθρώπους που ταξίδεψαν σχεδόν παντού, και αρκετούς, όχι έναν και δύο.
Είναι όντως τόσο καλή;
Όχι στο γκομενικό κομμάτι που μας αφορά, αλλά γενικά σαν χώρα, άνθρωποι, κλπ

Η χώρα είναι πολύ όμορφη, οι άνθρωποι είναι ευγενικοί και γενικά παίζει ένα άλφα επίπεδο.
Είναι και της μόδας τελευταία, ξέρω πολλούς που έχουν πάει και λένε καλά λόγια.

Ναι αλλα Κισιναου εχει τωρα πενηντα χιλιαδες ουκρανες ...
ακριβυνε ομως η πολη αρκετα

Εδώ πέτυχα στη Νέα Υόρκη Ουκρανές προσφυγοπούλες..
Ακόμη δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί αυτό με το άσυλο.
Περπατάς στη χώρα σου στο δρόμο με τις πρεσβείες και όποιο κτίριο σου αρέσει περισσότερο μπαίνεις
και κάνεις αίτηση;

Ναι έχει ένα ντεκαντανς η Σερβία
Λίγο Βελιγράδι κάπως κάτι λεει αλλά σε σποτ σημεία

Bελιγράδι είναι τελείως βαλκάνια κατάσταση...
Προσωπικα δε θα έμενα ποτέ μόνιμα.
Γκρίζο,μουντό και ψιλοδιαλυμένες υποδομές.
Έχουν ρίξει πολύ χρήμα στα projects στην προκυμαία,αλλά γενικά αν βγεις λίγο από τα γνωστά μέρη, είναι λίγο καταθλιπτικό..

Στα καλά ότι δεν βλέπεις μάο μάο,ότι μας συμπαθούν, ότι πολλοί μιλάνε ελληνικά,κ.λ.π.
Και Λέσκοβατς που είχα πάει σε ένα φεστιβαλ, έχουν μείνει πίσω...
Καμία σχέση με τις καλοβαλμένες μικρές τσέχικες ή πολωνικές πόλεις..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.299
Πόντοι
2.356
Περπατάς στη χώρα σου στο δρόμο με τις πρεσβείες και όποιο κτίριο σου αρέσει περισσότερο μπαίνεις
και κάνεις αίτηση;
Πραγματι εχει γεμισει ολη η Δυση,αυτη που ειχα γνωρισει στην Οδησσο ζει πλεον μονιμα εκει ...
υγ. τι λεει πως σου φανηκε το Big Apple?
ny.jpg

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.880
Πόντοι
3.556

Το στραβό στόμα μέσα στη μαγκιά,την ηλίθια φωνή και κάτι "στ'αρχίδια μου" πως να τα παραβλέψεις..
Δεν είναι όλες έτσι, αλλά πολλές κάτω των 30, ειδικά τα βλαμμένα της τραπ γενιάς, είναι όλα έτσι..
Να ακούς την χαμηλοκωλα να λέει «στα αρχιδια μου ρε μαλακα γουστάρω να καπνίσω» και να σου γίνεται σίδερο , λες και περπατάς στην Αυστροουγγαρία του Καιζερ

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.036
Πόντοι
1.056
Πραγματι εχει γεμισει ολη η Δυση,αυτη που ειχα γνωρισει στην Οδησσο ζει πλεον μονιμα εκει ...
υγ. τι λεει πως σου φανηκε το Big Apple?
ny.jpg

Για μένα ήταν πολιτισμικό σοκ η όλη φάση, είδα πολλά πράγματα,αλλά δε θα έμενα μόνιμα με τίποτα.
Ούτε στο Λος Άντζελες που πέρα από τα γνωστά τουριστικά που έκανα και μια αυθόρμητη σκασιά Λας Βέγκας,δεν...Απλά δεν..

Στη Νέα Υόρκη δούλεψα πολύ Tinder και αυτό που κατάλαβα είναι ότι αν έχεις χρόνο και χρήμα,μπορείς να βγαίνεις κάθε μέρα με διαφορετική και να μην την/σε ξαναπετύχει ποτέ..
Ουκρανεζες βρήκα μαζεμένες σε συγκεκριμένο Event που πήγα επί τούτου και πολλές ήταν "προσφυγοπούλες"...

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.036
Πόντοι
1.056
Να ακούς την χαμηλοκωλα να λέει «στα αρχιδια μου ρε μαλακα γουστάρω να καπνίσω» και να σου γίνεται σίδερο , λες και περπατάς στην Αυστροουγγαρία του Καιζερ

Έχω ζήσει συμφοιτητή αγαπουλη που έκανε παρατήρηση να μην ανάψει η ελλεηνίδα του τσιγάρο στο αμάξι:"Βούλωσέ το για μην στο σβήσω στο μάτι":2funny::2funny::2funny:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.495
Πόντοι
4.587

και κάνεις αίτηση;
5,6 στριπερ που ηξερα ουκρανες,ολες και φιλες τους νεα υορκη...κανουν ζωαρα..

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.880
Πόντοι
3.556
Έχω ζήσει συμφοιτητή αγαπουλη που έκανε παρατήρηση να μην ανάψει η ελλεηνίδα του τσιγάρο στο αμάξι:"Βούλωσέ το για μην στο σβήσω στο μάτι":2funny::2funny::2funny:
θα πρέπει να βγει ένα υπουργείο που να κόβει αρχιδια από όσους τα έχουν διακοσμητικά

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.036
Πόντοι
1.056
5,6 στριπερ που ηξερα ουκρανες,ολες και φιλες τους νεα υορκη...κανουν ζωαρα..

Λας Βέγκας είδα πολύ πράγμα,δηλαδή σαν να μαζεύτηκαν πολλές Champions League πουτανες,όχι μόνο Σλαβες,αλλά από όλες τις χώρες.

Μπορεί και Ντουμπάι να είναι έτσι,αλλά δεν έχω πάει.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.036
Πόντοι
1.056
θα πρέπει να βγει ένα υπουργείο που να κόβει αρχιδια από όσους τα έχουν διακοσμητικά

Η συγκεκριμένη γκόμενα ήταν εμφανισιακά out of his league,ο τύπος υπέμενε τα πάντα και αυτή βρήκε τον υπηρέτη,ταξιτζή,κεραστή που επιθυμούσε..

Η υπόλοιπη παρέα δεν την αντέχαμε και τον λυπομασταν..
Ακόμη και η μάνα του τον λυπόταν :confused:

Κλασσικές ελληνικες καθημερινές ιστορίες..:2funny:

Υ.Γ. Τύπε,ελλεηνιδες Αμερικής hardcore πατριώτισσες τύπου:"Ή θα βρω Έλληνα άντρα ή καλύτερα να μην παντρευτώ":confused:
Νέα Υόρκη πέρασα κατά λάθος από ελληνικό μαγαζι,κοντοσταθηκα λίγο να παρλάρω και βγήκε ηρωίδα μάνα από την κουζίνα να με ρωτήσει πόσο χρονών είμαι,μου είπε ότι έχει δύο κορες και μου τις εδειξε και στο κινητό:confused:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.299
Πόντοι
2.356
Για μένα ήταν πολιτισμικό σοκ η όλη φάση, είδα πολλά πράγματα,αλλά δε θα έμενα μόνιμα με τίποτα.
Ούτε στο Λος Άντζελες που πέρα από τα γνωστά τουριστικά που έκανα και μια αυθόρμητη σκασιά Λας Βέγκας,δεν...Απλά δεν..

Στη Νέα Υόρκη δούλεψα πολύ Tinder και αυτό που κατάλαβα είναι ότι αν έχεις χρόνο και χρήμα,μπορείς να βγαίνεις κάθε μέρα με διαφορετική και να μην την/σε ξαναπετύχει ποτέ..
Ουκρανεζες βρήκα μαζεμένες σε συγκεκριμένο Event που πήγα επί τούτου και πολλές ήταν "προσφυγοπούλες"...
Σωστα,ο yorkie που εμεινε μια διετια στο LA πριν αρκετα χρονια ελεγε οτι ειναι η χειροτερη χωρα για να ζεις.
Εγω θα προσθεσω αν εισαι ετεροφυλος αντρας με εισοδημα κατω απο 100Κ

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.299
Πόντοι
2.356
Λας Βέγκας είδα πολύ πράγμα,δηλαδή σαν να μαζεύτηκαν πολλές Champions League πουτανες,όχι μόνο Σλαβες,αλλά από όλες τις χώρες.

Μπορεί και Ντουμπάι να είναι έτσι,αλλά δεν έχω πάει.
Ειχα παρει τηλ σε οικους ανοχης που βρισκονται καμια ωρα εξω απο την πολη, ενας που θα ερχοταν να μας παρει με ρωτησε τι ποσο διαθετουμε,ειπα 300 ο καθενας και απαντησε καλυτερα να το διπλασιασουμε γιατι μαλλον δεν θα δεχοταν καμμια, μιλαμε για κατι 5αρια/6αρια που ειδα στις φωτο στο σαιτ.
Δεν νομιζω να υπαρχει πιο υπερτιμημενο μερος για πουτανες, μονο Ιαπωνια και αν ...
Ευρωπη ειναι ετη φωτος μπροστα σε αυτο το θεμα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.880
Πόντοι
3.556
Ειχα παρει τηλ σε οικους ανοχης που βρισκονται καμια ωρα εξω απο την πολη, ενας που θα ερχοταν να μας παρει με ρωτησε τι ποσο διαθετουμε,ειπα 300 ο καθενας και απαντησε καλυτερα να το διπλασιασουμε γιατι μαλλον δεν θα δεχοταν καμμια, μιλαμε για κατι 5αρια/6αρια που ειδα στις φωτο στο σαιτ.
Δεν νομιζω να υπαρχει πιο υπερτιμημενο μερος για πουτανες, μονο Ιαπωνια και αν ...
Ευρωπη ειναι ετη φωτος μπροστα σε αυτο το θεμα
Για αυτό βλέπεις κάτι φώκιες με χαλκά στη μύτη και πράσινα μαλλιά να ψάχνουν τους ναυαγοσώστες του Baywatch (και όχι για να τις ρίξουν πίσω στη θάλασσα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom