Βασικά είναι και τυχερές που οι γκόμενοι τους είναι σκυλάκια τελείως
Δηλαδή άμα πάνε ταξίδι Πράγα και του πει χωρίζουμε,ο άλλος αντι να πει στ'αρχίδια μου,μπορεί να πάει να πέσει απο καμια γέφυρα,τέτοια φάση
Εγώ έτσι την πάτησα.Πήγα με ξανθιά Πολωνέζα πολύ δυνατή γκόμενα Πράγα το 2012 και με τσάκωσε να κοιτάζω συνέχεια Τσέχες,να βγαίνω από το ξενοδοχείο να καμακώσω,βασικά με έβλεπε από πάνω από το παράθυρο χωρίς να το καταλάβω και έκανε σκηνή φώναζε οτι δεν τη γουστάρω,οτι θέλω τις τσεχικές κοπέλες όπως τις έλεγε και οτι την έχω σαν υποκατάστατο γιατί δεν μπορώ να έχω Τσέχες.Πήγαν όλα κατά διαβόλου.
Κάλεσα μια πανύψηλη Τσέχα από το χωριό να την αντικαταστήσει την επόμενη μέρα και στα μισά του δρόμου ενώ η Τσέχα ερχότανε,ξυπνάει και κάνει η Πολωνέζα μεγαλειώδες μπούκι.Ηθελε να την πάω και Δρέσδη οπότε κατάλαβε οτι σε περίπτωση χωρισμού θα πήγαινε στράφι το ταξίδι.Η Τσέχα να στέλνει μηνύματα από το τρένο οτι την κοροιδεύω και εμείς να φεύγουμε για Δρέσδη.Είναι αυτά τα psycho των Πολωνέζων,δεν ξέρεις τι σε περιμένει.
Βασικά αν φέρεις Σλάβα σε άλλη σλαβική χώρα έχεις το πλεονέκτημα οτι μπορείς να την αντικαταστήσεις αμέσως αν κάτι στραβώσει αλλά από την άλλη εύκολα θα παρασυρθείς και θα θυμώσει οτι την περιφρονείς,κοιτάς άλλες κτλ.Οι Σλάβες γουστάρουν με τα χίλια μεσογειακές χώρες που έχουν χαμηλό ανταγωνισμό από τις ντόπιες και υπάρχουν πολλοί πούτσοι γύρω οπότε έχουν μεγάλη προσοχή και ανεβαίνει η αξία τους αυτομάτως.Εκεί έχεις το πρόβλημα οτι μπορεί να σε κατηγορήσει οτι δε μετράς πολύ σε σχέση με τους πλοιοκτήτες και σφίχτες που βλέπει γύρω κτλ.