Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 266K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.948
Πόντοι
3.656
Αυτό το σκουπίδι .... το πατημένο σκυλόσκατο ...
με ψήφισε στον κωλοδιαγωνισμό του ξεφτίλα σαιντ ....

Μία βρώμικη σερβιέτα είναι .... χέστον ..........
Που τον ξέρεις τον σούπερ νικνειμ ΑγαμιδηΜπούλη?

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
7.254
Πόντοι
3.691
Τα συγχαρητηρια μου, εξαιρετικες. Σαν μαμα και κορη ειναι. Πως εγινε η γνωριμια αφου δεν τo δουλευεις το ονλινε και σου ζητησαν λεφτα, σε καποιο μαγαζι? Εγω μιλαω με μια 35αρα λευκωροσιδα παλι μανα χωρισμενη με ωραιο vibe απο Μινσκ για μια πρωτη καβατζα.

Μου λεει αμπελοφιλοσοφιες για σοβαρη σχεση και να της πληρωνω ταξιδια για Τουρκια για να βλεπομαστε... Τεσπα αν μπορεις να δωσεις καποιες εξτρα info για μαγαζια που γινοταν/γινεται παιχνιδι πες μου. Σκοπευω να κατσω 12-21 Φλεβ και να παω με bus απο Βιλνιους οποτε θα εχω καποιο περιθωριο να κανω καλυτερο παιχνιδι αυτη τη φορα αλλα δεν γουσταρω το πληρωμενο γενικα.

Ευχαριστω.
1735231719724.jpeg

Πολύ ωραίο μουνί.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.424
Πόντοι
1.056
Συνοπτικά και μετά από το πρώτο 24ωρο στην Βαρσοβία, και μετά από 20 χρόνια από την προηγούμενη φορά, δεν έχω δει ακόμα ΤΟ μουνί.- Θα επανέλθω.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.073
Πόντοι
26.141
Συνοπτικά και μετά από το πρώτο 24ωρο στην Βαρσοβία, και μετά από 20 χρόνια από την προηγούμενη φορά, δεν έχω δει ακόμα ΤΟ μουνί.- Θα επανέλθω.
Είπαμε αν θες μουνια πραγματικά να δεις τότε Ρουάντα ουγκαντα Τσαντ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.354
Πόντοι
3.656

Προφανώς δε θα το δεις στους δρόμους.Και πουθενά σε κανενα δρόμο καμιας πόλης δε βλέπεις ΤΑ μουνιά.Πήγαινε βράδυ στα μαγαζιά που προτείνει ο αρχηγός.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
931
Πόντοι
96

Περιμένουμε ανταπόκριση μαν :rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είπαμε αν θες μουνια πραγματικά να δεις τότε Ρουάντα ουγκαντα Τσαντ

Και Αντις Αμπέμπα :rockon:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.909
Πόντοι
2.306
Προφανώς δε θα το δεις στους δρόμους.Και πουθενά σε κανενα δρόμο καμιας πόλης δε βλέπεις ΤΑ μουνιά.Πήγαινε βράδυ στα μαγαζιά που προτείνει ο αρχηγός.

Στην Κρεσάτικ βλέπεις.Και στη Βαρσοβία βλέπεις στη Nowy Swiat και στη Μαρσαλκόβσκα αλλά την άνοιξη,καλοκαίρι.Το χειμώνα μόνο σε εμπορικά κέντρα,εστιατόρια,κλαμπς,γενικά εσωτερικούς χώρους.
Σίγουρα ο άλλος θα έχει πάει με γκόμενα από Ελλάδα οπότε σιγά μη γυρνάει στα εμπορικά κέντρα.Ούτε Sen θα πάει ή Level27 γιατί είναι ακριβό το τραπέζι.
Γενικά Πράγα,Βαρσοβία,Κρακοβία πάνε οι περισσότεροι με έτοιμες γκόμενες από ελλάδα,δε βλέπεις ελεύθερους Ελληνες καμακιέρο.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
931
Πόντοι
96
Γενικά Πράγα,Βαρσοβία,Κρακοβία πάνε οι περισσότεροι με έτοιμες γκόμενες από ελλάδα,δε βλέπεις ελεύθερους Ελληνες καμακιέρο.

Αυτοί με γκόμενες πήγαν να δουν το δέντρο

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.909
Πόντοι
2.306

Δεν πάνε καμάκια καμικάζι Πράγα,Βαρσοβία,Κρακοβία γιατί θεωρούν το ταξίδι επένδυση.Θα φέρουν γκόμενα για ρομαντικές στιγμές και πουλ μουρ.Καμικάζι θα πήγαιναν Κίεβο κτλ αλλά τώρα είναι off charts.
Εμένα μου αρέσει το στυλ καμικάζι,έρχεσαι στην πόλη μόνος και αφού τακτοποιηθείς ξενοδοχείο ξεχύνεσαι στα κλαμπς.Μπαίνεις π.χ. στο Ritual βλέπεις τα μουνάκια σε παράταξη στο μπαρ και λες νατα τα πουλάκια μου.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.073
Πόντοι
26.141
Δεν πάνε καμάκια καμικάζι Πράγα,Βαρσοβία,Κρακοβία γιατί θεωρούν το ταξίδι επένδυση.Θα φέρουν γκόμενα για ρομαντικές στιγμές και πουλ μουρ.Καμικάζι θα πήγαιναν Κίεβο κτλ αλλά τώρα είναι off charts.
Εμένα μου αρέσει το στυλ καμικάζι,έρχεσαι στην πόλη μόνος και αφού τακτοποιηθείς ξενοδοχείο ξεχύνεσαι στα κλαμπς.Μπαίνεις π.χ. στο Ritual βλέπεις τα μουνάκια σε παράταξη στο μπαρ και λες νατα τα πουλάκια μου.
Η σπονσορετες δέχονται πλέον bitcoin ή είναι παραδοσιακές του κασσεριου;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.909
Πόντοι
2.306
Η σπονσορετες δέχονται πλέον bitcoin ή είναι παραδοσιακές του κασσεριου;

Σιγά μη δέχονται και Etherium ή να έχουν βάλει POS στο μουνί.Το κασέρι ζει και βασιλεύει,είναι και η γοητεία του χαρτονομίσματος που μαγεύει.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.073
Πόντοι
26.141

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.354
Πόντοι
3.656
Σίγουρα ο άλλος θα έχει πάει με γκόμενα από Ελλάδα οπότε σιγά μη γυρνάει στα εμπορικά κέντρα.Ούτε Sen θα πάει ή Level27 γιατί είναι ακριβό το τραπέζι.

Το παράδοξο είναι ότι οι ελλεεινίδες καταδέχονται να πάνε σ'αυτά τα μέρη,που εμφανισιακά το μέσο 5αρι-6αρι γίνεται εκεί 2αρι-3αρι

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.909
Πόντοι
2.306
Το παράδοξο είναι ότι οι ελλεεινίδες καταδέχονται να πάνε σ'αυτά τα μέρη,που εμφανισιακά το μέσο 5αρι-6αρι γίνεται εκεί 2αρι-3αρι

Οι Ελληνίδες δεν το βλέπουν έτσι.Συγκρίνουν τον εαυτό τους με τις άλλες τουρίστριες και όχι σε σχέση με τις Τσέχες,Πολωνέζες.Οπότε σου λέει σε σχέση με την Κινέζα ή την Αράβισσα ή τη χοντροαγγλίδα εγώ είμαι κουκλάρα.
Τις Τσέχες,Πολωνέζες δεν τις βλέπουν καν.Αν τις πας σε μέρος με πολλές ντόπιες π.χ. Πίλσεν,Μπρνο,Βρότσλαβ,Πόζναν,Κατοβίτσε θα είναι όπου φύγει φύγει οι Ελληνίδες.Βασικά δεν παίζει καν,σιγά μην πάει η άλλη Κατοβίτσε.Σου λέει τι να πάω να δω στο Κατοβίτσε ή στο Πόζναν?Οπότε ούτε ο Ελληνας πάει.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.354
Πόντοι
3.656
Οι Ελληνίδες δεν το βλέπουν έτσι.Συγκρίνουν τον εαυτό τους με τις άλλες τουρίστριες και όχι σε σχέση με τις Τσέχες,Πολωνέζες.Οπότε σου λέει σε σχέση με την Κινέζα ή την Αράβισσα εγώ είμαι κουκλάρα.
Τις Τσέχες,Πολωνέζες δεν τις βλέπουν καν.Αν τις πας σε μέρος με πολλές ντόπιες π.χ. Πίλσεν,Μπρνο,Βρότσλαβ,Πόζναν,Κατοβίτσε θα είναι όπου φύγει φύγει οι Ελληνίδες.

Βασικά είναι και τυχερές που οι γκόμενοι τους είναι σκυλάκια τελείως

Δηλαδή άμα πάνε ταξίδι Πράγα και του πει χωρίζουμε,ο άλλος αντι να πει στ'αρχίδια μου,μπορεί να πάει να πέσει απο καμια γέφυρα,τέτοια φάση

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.909
Πόντοι
2.306
Βασικά είναι και τυχερές που οι γκόμενοι τους είναι σκυλάκια τελείως

Δηλαδή άμα πάνε ταξίδι Πράγα και του πει χωρίζουμε,ο άλλος αντι να πει στ'αρχίδια μου,μπορεί να πάει να πέσει απο καμια γέφυρα,τέτοια φάση

Εγώ έτσι την πάτησα.Πήγα με ξανθιά Πολωνέζα πολύ δυνατή γκόμενα Πράγα το 2012 και με τσάκωσε να κοιτάζω συνέχεια Τσέχες,να βγαίνω από το ξενοδοχείο να καμακώσω,βασικά με έβλεπε από πάνω από το παράθυρο χωρίς να το καταλάβω και έκανε σκηνή φώναζε οτι δεν τη γουστάρω,οτι θέλω τις τσεχικές κοπέλες όπως τις έλεγε και οτι την έχω σαν υποκατάστατο γιατί δεν μπορώ να έχω Τσέχες.Πήγαν όλα κατά διαβόλου.

Κάλεσα μια πανύψηλη Τσέχα από το χωριό να την αντικαταστήσει την επόμενη μέρα και στα μισά του δρόμου ενώ η Τσέχα ερχότανε,ξυπνάει και κάνει η Πολωνέζα μεγαλειώδες μπούκι.Ηθελε να την πάω και Δρέσδη οπότε κατάλαβε οτι σε περίπτωση χωρισμού θα πήγαινε στράφι το ταξίδι.Η Τσέχα να στέλνει μηνύματα από το τρένο οτι την κοροιδεύω και εμείς να φεύγουμε για Δρέσδη.Είναι αυτά τα psycho των Πολωνέζων,δεν ξέρεις τι σε περιμένει.

Βασικά αν φέρεις Σλάβα σε άλλη σλαβική χώρα έχεις το πλεονέκτημα οτι μπορείς να την αντικαταστήσεις αμέσως αν κάτι στραβώσει αλλά από την άλλη εύκολα θα παρασυρθείς και θα θυμώσει οτι την περιφρονείς,κοιτάς άλλες κτλ.Οι Σλάβες γουστάρουν με τα χίλια μεσογειακές χώρες που έχουν χαμηλό ανταγωνισμό από τις ντόπιες και υπάρχουν πολλοί πούτσοι γύρω οπότε έχουν μεγάλη προσοχή και ανεβαίνει η αξία τους αυτομάτως.Εκεί έχεις το πρόβλημα οτι μπορεί να σε κατηγορήσει οτι δε μετράς πολύ σε σχέση με τους πλοιοκτήτες και σφίχτες που βλέπει γύρω κτλ.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.909
Πόντοι
2.306

Αμα πας Ελληνίδα στο Sen,το Ritual ή το Κουμπάνο θα κουφαθεί τελείως,δεν έχει μέλλον η σχέση.Μόνο το Κουμπάνο θα της αρέσει επειδή έχει πολλούς Λατίνους,Ιταλούς και Αραπάδες.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
216
Πόντοι
1
Αυτό το σκουπίδι .... το πατημένο σκυλόσκατο ...
με ψήφισε στον κωλοδιαγωνισμό του ξεφτίλα σαιντ ....

Μία βρώμικη σερβιέτα είναι .... χέστον ..........
Το νημα πρεπει να τιμα τους ηρωες του.
Δεν φτάνει που πάμε να σε βγάλουμε από την αφάνεια να πάρεις τίτλο (( MISTER )) μας την λες και από πάνω

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.851
Πόντοι
456

Πράγα τίγκα στα ζευγάρια Ελλήνων.

Είδα και ότι οι Έλληνες είναι πολύ πρόθυμοι να βγάζουν τις γκόμενες τους καμιά 10φορες την ίδια φωτογραφία μέχρι το αμόρε να εγκρίνει :confused:

Μετά τα τσέχικα,άκουγες γερμανικά και μετά ελληνικά :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom