Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 282K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.739
Πόντοι
6.056
Οι Ελληνίδες δεν το βλέπουν έτσι.Συγκρίνουν τον εαυτό τους με τις άλλες τουρίστριες και όχι σε σχέση με τις Τσέχες,Πολωνέζες.Οπότε σου λέει σε σχέση με την Κινέζα ή την Αράβισσα ή τη χοντροαγγλίδα εγώ είμαι κουκλάρα.
Δεν είναι έτσι . Τελευταία έχω δει άπειρες κινέζες πάνω από 1.70 , με κορμιά μοντελέ.
Αγγλίδες σε λέβελ πάνω από ταγάρι , τσαντήρι γιουθ χοστάλ , ανέκαθεν είχε μουνάρες.
Αγγλίδες λέμε που και ο προπάππους τους να ήταν άγγλος.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.739
Πόντοι
6.056
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.110
Πόντοι
2.306
Δεν είναι έτσι . Τελευταία έχω δει άπειρες κινέζες πάνω από 1.70 , με κορμιά μοντελέ.
Αγγλίδες σε λέβελ πάνω από ταγάρι , τσαντήρι γιουθ χοστάλ , ανέκαθεν είχε μουνάρες.

Η Ελληνίδα θα πάει σε κοσμοπολίτικα μέρη.Θα επισκεφτεί π.χ. το Λονδίνο που οι Αγγλίδες είναι μειονότητα.Δε θα πάει στο Λίβερπουλ ή στο Μάντσεστερ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.035
Πόντοι
26.141
Πράγα τίγκα στα ζευγάρια Ελλήνων.

Είδα και ότι οι Έλληνες είναι πολύ πρόθυμοι να βγάζουν τις γκόμενες τους καμιά 10φορες την ίδια φωτογραφία μέχρι το αμόρε να εγκρίνει :confused:

Μετά τα τσέχικα,άκουγες γερμανικά και μετά ελληνικά :confused:
Περιμένω προτάσεις για Πράγα ...θα φέρω την σίκαλη κοπέλα μου σπονσορετα στην Πράγα τον Γενάρη κ θέλω να την εντυπωσιάσω .....

Σσ ελπίζω το κα'ί'κι να φτάσει σύντομα από Αλεξάνδρεια που την φέρνει :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.035
Πόντοι
26.141
Η Ελληνίδα θα πάει σε κοσμοπολίτικα μέρη.Θα επισκεφτεί π.χ. το Λονδίνο που οι Αγγλίδες είναι μειονότητα.Δε θα πάει στο Λίβερπουλ ή στο Μάντσεστερ.
Έχεις αρχηγέ κάνει ποτέ σπόνσοριγκ σε Ελληνίδα ;:think::think:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.591
Πόντοι
3.656
Εμένα μου αρέσει το στυλ καμικάζι,έρχεσαι στην πόλη μόνος και αφού τακτοποιηθείς ξενοδοχείο ξεχύνεσαι στα κλαμπς.Μπαίνεις π.χ. στο Ritual βλέπεις τα μουνάκια σε παράταξη στο μπαρ και λες νατα τα πουλάκια μου.

Τα μουνάκια είναι παρέες όμως,πρέπει να'χεις κι εσύ άλλον έναν καμικάζι για να χώνεστε έστω σε δυάδες

Φυσικά όλα αυτά μέχρι 30...το πολύ

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.739
Πόντοι
6.056
Τι τον πέρασες τύπε για ανώμαλο ;
Με ελληνίδες ... μπορεί τα 5χιλιαρα με τα οποία γαμάει 3-4 μέρες 2μετρες ,,,,
να του έτρωγε κανά 50ρικο μια τριχωτή πατόζα .... σιτεμένη ... και να μη γάμαγε ......

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.707
Πόντοι
2.606
Περιμένω προτάσεις για Πράγα ...θα φέρω την σίκαλη κοπέλα μου σπονσορετα στην Πράγα τον Γενάρη κ θέλω να την εντυπωσιάσω .....

Σσ ελπίζω το κα'ί'κι να φτάσει σύντομα από Αλεξάνδρεια που την φέρνει :confused:
Μποσκολο καρλο 5 δες να μείνεις

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.110
Πόντοι
2.306

Οχι.Δεν κάνουν οι Ελληνίδες για σπόνσορινγκ.Οι Ελληνίδες είναι για διακριτικές βίζιτες δε θέλουν να τις βλέπουν μαζί σου.Ωστε αν κα΄ποιος τις κατηγορήσει να μπορούν να το αρνηθούν.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.739
Πόντοι
6.056

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.035
Πόντοι
26.141
Πψι.Δεν κάνοπυν οι Ελληνίδες για σπόνσορινγκ.Οι Ελληνίδες είναι για διακριτικές βίζιτες δε θέλουν να τις βλέπουν μαζί σου.
Ε άμα πχ είσαι ενφανισημως γιατί να μην κάνουν σπόνσοριγκ ??
Λεφτά θα πάρουν ...πχ μια από Ηράκλειο Κρήτης να ανέβει Αθήνα κ εσύ πχ από Θεσσαλονίκη να την βρεις εκεί κάτω για τρεις μέρες κ να περάσετε καλά

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.110
Πόντοι
2.306
Τα μουνάκια είναι παρέες όμως,πρέπει να'χεις κι εσύ άλλον έναν καμικάζι για να χώνεστε έστω σε δυάδες

Καλύτερα όντως να είσαι με άλλο αλλά οι πιο πολλοί είναι άχρηστοι,πιο πολλή ζημιά κάνουν παρά όφελος έχεις.
Βασικά οι πιο πολλοί δεν είναι καλιμπραρισμένοι είναι εκτος τόπου και χρόνου.Για να καλιμπραριστεί ο άλλος χρειάζεται κανά μήνα μίνιμουμ να μένει εκεί,φέξε μου και γλιστρησε δηλαδή.Δεν έχεις χρόνο πρέπει να έχεις άμεσα αποτελέσματα.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.591
Πόντοι
3.656

Ποια ελλεεινίδα,ακόμα κι απ'τις γνωστές,θα κάλυπτε τα κμανικά στάνταρ;

Στα ύψη που θέλει αυτός 1,85+,μόνο κάποια σαν την Παντέλη μπορώ να σκεφτώ ή τη Νάταλι Θάνου

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.110
Πόντοι
2.306
Ποια ελλεεινίδα,ακόμα κι απ'τις γνωστές,θα κάλυπτε τα κμανικά στάνταρ;

Στα ύψη που θέλει αυτός 1,85+,μόνο κάποια σαν την Παντέλη μπορώ να σκεφτώ ή τη Νάταλι Θάνου

Οι Ελληνίδες τα βάζουν όλα σε κουτάκια και θέλουν τα σίγουρα,γνωριμίες μέσω κύκλου δε θέλουν ρίσκα,περιπέτεια.Πιο πολύ θέλουν το στημένο.
Οι Σλάβες είναι ανοιχτές,απο εκεί και πέρα εξαρτάται πόσο καλός παίκτης είσαι,πόσο καλή τεχνική έχεις.
Η Ελληνίδα δε θέλει να τη γαμήσει καποιος απλά γιατί έχει καλή τεχνική στο καμάκι.Προτιμά τον ατσούρμπαλο και μέτριο που όμως έχει γνωρίσει από κύκλο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.591
Πόντοι
3.656
Οι Ελληνίδες τα βάζουν όλα σε κουτάκια και θέλουν τα σίγουρα,γνωριμίες μέσω κύκλου δε θέλουν ρίσκα,περιπέτεια.Πιο πολύ θέλουν το στημένο.
Η Ελληνίδα δε θέλει να τη γαμήσει καποιος απλά γιατί έχει καλή τεχνική στο καμάκι.Προτιμά τον ατσούρμπαλο και μέτριο που όμως έχει γνωρίσει από κύκλο.

Μονο με τους Έλληνες όμως αυτά

Καλοκαίρι σε κανα νησί...ή σε εράσμους και ταξίδια...την πούτσα του Ιταλού και του Ισπανού καμακα θα τη φάνε

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.691
Πόντοι
3.556
Που ρε μαν, Ίντερνετ ;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.691
Πόντοι
3.556

Πόσους κλώνους έκανες μωρή κλασομπανιερα για να γλυτώσεις την πρόκριση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom