Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 266K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.948
Πόντοι
3.656
60e για τετραστερο ειναι πολυ καλα..
Όντως
Πολύ καλά
Αν κινειναι εναντίον των χοτελ γενικά όταν πας για γκόμενες
Πάντως η τιμή είναι πολύ φτηνή για 4στερο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ βάζω αποδείξεις από εστιατόρια,μαγαζιά με ημερομηνίες κτλ μαζί με τις φωτός οπότε δεν μπορούν να αμφισβητηθούν και πάλι βλέπεις αντιρρήσεις.
Μην αγχώνεσαι αρχηγέ, τους ισχυρούς πολεμούν

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.851
Πόντοι
456
Εγώ βάζω αποδείξεις από εστιατόρια,μαγαζιά με ημερομηνίες κτλ μαζί με τις φωτός οπότε δεν μπορούν να αμφισβητηθούν και πάλι βλέπεις αντιρρήσεις.

Αυτοί όλοι θέλουν ένα καλό γαμησι για να έρθουν στα ίσια τους,αλλά στην Ελλάδα παίζει πολύ αγάπη και προδερμ στους μπουλούκους γόνους..

Για την ώρα ας αρκεστουν στο ψηφιακό γαμησι και χάρη τους κάνουμε που ασχολούμαστε με παρακαλογλυφομουνάκηδες του 10ευρου...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
216
Πόντοι
1
@Μπουλης Αγαμηδης
Βλέπω το κωλοσουφρίδι σου ζητάει και άλλο ξεφτίλισμα:fuck1:

Κατέβασε τις φωτογραφίες από το παρακάτω ποστ,βρες τους σειριακούς αριθμούς και βάλε τους πάλι στον ΠΑΤΟ σου

7 Μαρτίου το ποστ

6 Μαρτίου ξεκινάει και η κράτηση στο booking.com

Screenshot_2024-12-26-12-16-20-951_com.booking~4.jpg

:2on1::2on1::2on1:
Με τέτοια screenshots μας κανείς τα μούτρα κιμά. :2funny:
Όπως είχες κάνει και του Δημητράκη 29 τότε που πηγές Αγία Πετρούπολη και τον έστειλες στο νοσοκομείο :2funny::2funny::2funny:
Με τα πιο απλά προγράμματα τον windows φτιάχνεις εκατοντάδες τέτοια σε ένα μισάωρο.
Και στην τελική ρε βλακα ο Kman εδώ ποστάρει σε φωτογραφίες τα μουνέτα ,τον εαυτό του και το μέρος που βρίσκονται. Και εσύ ποστάρεις ποτήρια για γκόμενες και booking.com για μέρη που έχεις επισκεφτεί :jerking:

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.353
Πόντοι
3.656
Ο Ντι Κάπριο ε΄χει γαμήσει πολύ.Μου έλεγε μια μοντέλα οτι ερχόταν ο Ντι Κάπριο στα πάρτυ που κάνανε τα μοντέλα στο Παρίσι,το Μιλάνο κτλ και τις ξεμούνιαζε στο υπόγειο.
Πάνω πάρτυ,δεξιώσεις,πασαρέλα και κάτω στο υπόγειο ξεμούνιασμα.
Μάλιστα δεν ήξερε πώς τον λέγανε,τον αναγνώρισε σε ένα φιλμ που βλέπαμε μαζί,λέει αυτόν τον έχω δει,ερχόταν στα πάρτυ και πήδαγε τις κοπέλες.

Μήπως ήταν ο Ρωσος σωσίας του Ντι Κάπριο;Πρέπει να'χει ξεμουνιάσει πολλές κι αυτός :tooth:

57dc320d-c8a4-4f53-9b50-fbd1c2617c57_c281444d.jpg

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.909
Πόντοι
2.306
Μήπως ήταν ο Ρωσος σωσίας του Ντι Κάπριο;Πρέπει να'χει ξεμουνιάσει πολλές κι αυτός :tooth:

57dc320d-c8a4-4f53-9b50-fbd1c2617c57_c281444d.jpg

Ο Ντι Κάπριο η΄ταν.Αυτοί γαμάνε αβέρτα,μοντέλα,σταρλετίτσες,τους καλούνε σε όλα τα πάρτυ και όλες μαγεύονται και ψήνονται για το promotion.
Στάνταρντ μετά από καμιά εικοσαριά χρόνια θα τον κυνηγάνε τον Κάπριο οι μυτούδες όταν θυμηθούν οτι τις γάμησε.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.353
Πόντοι
3.656
Ο Ντι Κάπριο η΄ταν.Αυτοί γαμάνε αβέρτα,μοντέλα,σταρλετίτσες,τους καλούνε σε όλα τα πάρτυ και όλες μαγεύονται και ψήνονται για το promotion.

Σίγουρα κάποιες θα εντυπωσιάζονταν που ο Ντι Κάπριο ήξερε και ρωσικά :tooth:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.909
Πόντοι
2.306
Σίγουρα κάποιες θα εντυπωσιάζονταν που ο Ντι Κάπριο ήξερε και ρωσικά :tooth:

Αυτή μου είπε οτι οι Ρωσίδες μοντέλες το έπαιζαν ντίβες ενώ οι Τσέχες,Σλοβάκες,Πολωνέζες ήταν πιο γλυκομίλητες και προσιτές.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.948
Πόντοι
3.656
Με τέτοια screenshots μας κανείς τα μούτρα κιμά. :2funny:
Όπως είχες κάνει και του Δημητράκη 29 τότε που πηγές Αγία Πετρούπολη και τον έστειλες στο νοσοκομείο :2funny::2funny::2funny:
Με τα πιο απλά προγράμματα τον windows φτιάχνεις εκατοντάδες τέτοια σε ένα μισάωρο.
Και στην τελική ρε βλακα ο Kman εδώ ποστάρει σε φωτογραφίες τα μουνέτα ,τον εαυτό του και το μέρος που βρίσκονται. Και εσύ ποστάρεις ποτήρια για γκόμενες και booking.com για μέρη που έχεις επισκεφτεί :jerking:
Φίλε. Μπούλη μάλλον πέταξες κερκίδα την μπάλα...

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
931
Πόντοι
96
Στάνταρντ μετά από καμιά εικοσαριά χρόνια θα τον κυνηγάνε τον Κάπριο οι μυτούδες όταν θυμηθούν οτι τις γάμησε.

Τι συγκρίνεις τώρα, αυτοί οι άντρες είναι τρόπαια για όλον τον γυνακείο πληθυσμό, όπως ήταν κάποτε ο Ελβις.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.851
Πόντοι
456
Μπούλη,τι μισάωρο να αφιερώσω σε ζωγραφικες ρε ναυάγιο..
Και που κάθισα και έσβησα με κόκκινο,χάρη σου έκανα..

Το παρακάτω ήταν ένα τρολάρισμα μαζί με άλλα δύο γνωστά μέλη

Όποιος το πίστεψε,ας πάει να παραδώσει αυτοβούλως εκλογικό βιβλιάριο, δίπλωμα αυτοκίνητου,κ.ο.κ.

@Μπουλης Αγαμηδης
Επί της ουσίας ουδέν..
Δεν είσαι ούτε για κόντρες,ούτε για τίποτα.
Ignore list μαζί με τα άλλα ναυάγια

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.263
Πόντοι
6.056
Αν κάποιος ισχυρίζεται πως καθαρά στο σεξουαλικό θέμα προτιμά μια 35χρονη-40χρονη από την 20χρονη-25χρονη version της, είναι για μένα οριακά ανώμαλος...
Μπορεί να είμαι ανώμαλος.
20χρονες δεν γούσταρα ούτε όταν ήμουν συνομίληκός τους.
Τώρα ... δεν το συζητώ καν .....
Τις κάτω των 25 .... μόνο να τις ρωτήσω ... αν έρθει ο μπαμπάς τους να τις πάει σπίτι ...
ή αν θέλουν να τις βάλω σε κανά ταξί .
Για μένα, μόνο 30+
Θέμα γούστου, δεν το συζητώ.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.263
Πόντοι
6.056

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
79
Πόντοι
0
Καλησπέρα και πάλι, λοιπόν ότι κάνουμε το κάνουμε με βάση βιώματα και εμπειρίες.

Γενικά δεν είμαι μόνογαμικος (μόνο να γαμαω) Τύπος οτανταξιδευω. Μου αρέσει να μαθαίνω την νοοτροπία του λαού της χώρας που επισκέπτομαι να βγαίνω με ντόπιες ή σλαβες γκόμενες ανεξαρτήτως καταγωγής. Αν κολλάνε τα χνωτα μας το πουσαρω για γαμησι αν όχι να πάει στο καλό του Θεού. Αν είναι ζώο στα soft skills συνήθως είναι ζώο και στο κρεβάτι.

Αναφορικά με το να φέρω γκόμενα σε δικό μου μέρος είχα " τραυματική" εμπειρία. Είχα φέρει μια Ολλανδέζα που είχα γνωρίσει σε ένα language school στην Ισπανία στο διαμέρισμα μου για σκ στο Μόναχο. Πέρα από το γαμησι μου βγήκε ξινό γιατί η γκόμενα ήταν στόκος και το στόμα της το άνοιγε μόνο για πίπες αλλά δεν είχε τίποτε άλλο να πει. Αναγκαστικά την έφερα σε μια ελληνική καφετέρια για να δω final 4 τότε στο μπάσκετ. Από τότε δεν ξαναφερνω σχετικά άγνωστη ποσό μάλλον πλήρως άγνωστη σε δικό μου χώρο να χρειάζεται να την παρλαω 24/7.

Στο πρόσφατο αυτό που μου συνεβη οταν ήμουν Λεμεσό τέλη Οκτώβρη όπου είναι σλαβικός παράδεισος όπως ανέφερε ένας άλλος συναγωνιστής και συμφωνώ και επαυξάνω. Πέρα από μια Ουκρανή που μου έφαγε ένα 70αρι σε Dinner αλλά μόλις κατάλαβε ότι είμαι περαστικος έκλεισε τα πόδια
Και μια νεαρή Λιθουανή που έφαγα
η ωραία φάση ήταν με μια Ρωσίδα. Δούλευα από καφέ στην Ριβιέρα εκεί στη Λεμεσό και μπαίνει μαμά κόρη για καφέ. Μετά από λίγο σε ένα διάλειμμα πλησιάζω και παίρνω στοιχεία από την κόρη 25αρα μοντέλο που μένει Πράγα. Fast Forward μετά από 3 εβδομάδες είμαι Πράγα με αμάξι για ΠΣΚ. Το μουνι ενώ έκανα 400++ χιλιόμετρα ήθελε να την πάω Κάρλο Βιβάρι για Σάββατο βραδο. Λέω δεν γμιεται ξενοδοχείο θα είμαστε παρέα. Θα δώσω εγγυημένα ρεύμα. Αμ δε

Της πάω λουλούδια και μόνο που δεν μου τα έφερε στο κεφάλι γιατί ήταν Ζυγός αριθμός. Λέω ωραία ξεκινήσαμε...Όταν είμαστε εκεί και ενώ είχε παίξει ήδη φασωμα πριν το χοτελ θίγω ο μλκας το θέμα του γυρισμού αύριο. Η γκόμενα περιμένε να την γυρίσω 200χλμ πίσω αντιδιαμετρικά από Μόναχο επειδή έτσι κάνουν οι άνδρες όπως είπε.... Εγώ έπαθα κοκομπλοκο με τον απιθμενο εγωισμό , θράσος και μλκια στον εγκέφαλο που την δέρνει και αντί να κάνω τον μλκα το πήγα με την λογική ένω με δαυτες αν το πας με λογική έχεις χάσει το παιχνίδι. Μόνο τσιλιμπουρδισμα συναισθηματικές επιφανειακές συζητήσεις και κάπως έτσι θα γμσεις. Τεσπά είχα ένα μαρτυρικό βράδυ φουλ καυλωμένος με μια μαλακισμένη να κλαίει που δεν την σέβομαι και αλλά κουλά επειδή θα την έβαζα σε ένα πληρωμένο λεωφορείο να την πάει πίσω την επόμενη μέρα.... Τώρα τα τρώει από ένα Γάλλο στο Παρίσι, δεν έχω προφανώς καμιά επαφή μαζί της

462643575_1561458077877886_5483728828589805355_n.jpg

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.909
Πόντοι
2.306
Τι συγκρίνεις τώρα, αυτοί οι άντρες είναι τρόπαια για όλον τον γυνακείο πληθυσμ

Καλησπέρα και πάλι, λοιπόν ότι κάνουμε το κάνουμε με βάση βιώματα και εμπειρίες.

Γενικά δεν είμαι μόνογαμικος (μόνο να γαμαω) Τύπος οτανταξιδευω. Μου αρέσει να μαθαίνω την νοοτροπία του λαού της χώρας που επισκέπτομαι να βγαίνω με ντόπιες ή σλαβες γκόμενες ανεξαρτήτως καταγωγής. Αν κολλάνε τα χνωτα μας το πουσαρω για γαμησι αν όχι να πάει στο καλό του Θεού. Αν είναι ζώο στα soft skills συνήθως είναι ζώο και στο κρεβάτι.

Αναφορικά με το να φέρω γκόμενα σε δικό μου μέρος είχα " τραυματική" εμπειρία. Είχα φέρει μια Ολλανδέζα που είχα γνωρίσει σε ένα language school στην Ισπανία στο διαμέρισμα μου για σκ στο Μόναχο. Πέρα από το γαμησι μου βγήκε ξινό γιατί η γκόμενα ήταν στόκος και το στόμα της το άνοιγε μόνο για πίπες αλλά δεν είχε τίποτε άλλο να πει. Αναγκαστικά την έφερα σε μια ελληνική καφετέρια για να δω final 4 τότε στο μπάσκετ. Από τότε δεν ξαναφερνω σχετικά άγνωστη ποσό μάλλον πλήρως άγνωστη σε δικό μου χώρο να χρειάζεται να την παρλαω 24/7.

Στο πρόσφατο αυτό που μου συνεβη οταν ήμουν Λεμεσό τέλη Οκτώβρη όπου είναι σλαβικός παράδεισος όπως ανέφερε ένας άλλος συναγωνιστής και συμφωνώ και επαυξάνω. Πέρα από μια Ουκρανή που μου έφαγε ένα 70αρι σε Dinner αλλά μόλις κατάλαβε ότι είμαι περαστικος έκλεισε τα πόδια
Και μια νεαρή Λιθουανή που έφαγα
η ωραία φάση ήταν με μια Ρωσίδα. Δούλευα από καφέ στην Ριβιέρα εκεί στη Λεμεσό και μπαίνει μαμά κόρη για καφέ. Μετά από λίγο σε ένα διάλειμμα πλησιάζω και παίρνω στοιχεία από την κόρη 25αρα μοντέλο που μένει Πράγα. Fast Forward μετά από 3 εβδομάδες είμαι Πράγα με αμάξι για ΠΣΚ. Το μουνι ενώ έκανα 400++ χιλιόμετρα ήθελε να την πάω Κάρλο Βιβάρι για Σάββατο βραδο. Λέω δεν γμιεται ξενοδοχείο θα είμαστε παρέα. Θα δώσω εγγυημένα ρεύμα. Αμ δε

Της πάω λουλούδια και μόνο που δεν μου τα έφερε στο κεφάλι γιατί ήταν Ζυγός αριθμός. Λέω ωραία ξεκινήσαμε...Όταν είμαστε εκεί και ενώ είχε παίξει ήδη φασωμα πριν το χοτελ θίγω ο μλκας το θέμα του γυρισμού αύριο. Η γκόμενα περιμένε να την γυρίσω 200χλμ πίσω αντιδιαμετρικά από Μόναχο επειδή έτσι κάνουν οι άνδρες όπως είπε.... Εγώ έπαθα κοκομπλοκο με τον απιθμενο εγωισμό , θράσος και μλκια στον εγκέφαλο που την δέρνει και αντί να κάνω τον μλκα το πήγα με την λογική ένω με δαυτες αν το πας με λογική έχεις χάσει το παιχνίδι. Μόνο τσιλιμπουρδισμα συναισθηματικές επιφανειακές συζητήσεις και κάπως έτσι θα γμσεις. Τεσπά είχα ένα μαρτυρικό βράδυ φουλ καυλωμένος με μια μαλακισμένη να κλαίει που δεν την σέβομαι και αλλά κουλά επειδή θα την έβαζα σε ένα πληρωμένο λεωφορείο να την πάει πίσω την επόμενη μέρα.... Τώρα τα τρώει από ένα Γάλλο στο Παρίσι, δεν έχω προφανώς καμιά επαφή μαζί της

462643575_1561458077877886_5483728828589805355_n.jpg

Οντως αυτό είναι το πρόβλημα με τις Ρωσίδες.Αμα βάλουν κάτι στο μυαλό τους δεν το αλλάζουν με τίποτα.Είναι απαιτητικές και δε συμβιβάζονται.
Με όλες τις Ρωσίδες έχω τσακωθεί.Δεν είναι βολικές να κάνουν αυτό που θες εσύ όπως οι Ουκρανέζες,Πολωνέζες,Τσέχες κτλ.
Η άλλη στο Καλίνινγκραντ κάποια στιγμή την κοπάνησε να πάει μουσείο World Ocean ενώ ήθελα να κοιμηθώ,μετά ξυπνάω έρχομαι μουσείο και την έχει κοπανήσει για Baltisk να πάει να δει το ρωσικό στόλο.Αρχίζω τα γαμωσταυρίδια,λέω θα σε περιμένω και τελικά καταφτάνει δώδεκα το βράδυ πίσω γιατί έπαθε βλάβη το ταξί που τη μετέφερε από την εκδρομή Μπαλτίσκ και σταμάτησε στη μέση του δρόμου.

Βασικά για να γαμήσεις τη Ρωσίδα που λες έπρεπε να της κάνεις ένα δώρο τουλάχιστον 400 ευρώ.

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.948
Πόντοι
3.656
Τις κάτω των 25 .... μόνο να τις ρωτήσω ... αν έρθει ο μπαμπάς τους να τις πάει σπίτι ...
Για μένα, μόνο 30+
Άλλο 30+ που σημαίνει έως 35 κι άλλο 45...μερα με νύχτα

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.851
Πόντοι
456
Για μένα, μόνο 30+

Ο καθένας ας κάνει ότι γουστάρει..
Άλλος milf, ο Αρχηγός 1.85+κ.λ.π.

Αυτό που λέω εγώ είναι ότι για τα μουνια υπάρχουν παγκόσμιες χρηματιστηριακές αξίες.
Και αυτές δεν είναι ούτε στα 35,ούτε κάτω από 1.65,ούτε πάνω από 1.85.

Οι γυναίκες δεν είναι κρασιά να ωριμάζουν με το χρόνο,ούτε αυτοκίνητα αντίκες να ανεβαίνει η αξία τους..

Φυσικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.618
Πόντοι
3.936
Γενικά η τακτική μου είναι να τσεκάρω τέτοια μέρη στην εκάστοτε πόλη,
αλλά να μην μένω στο ίδιο hotel, γιατί πολλές φορές η αίσθηση ότι είσαι το θήραμα
τη λαμβάνεις από τη reception μέχρι τις καμαριέρες και δε μου αρέσει.

Eπίσης θέλω να κάνω τον ανήξερο που τυχαία μπήκα να πιω ένα ποτό
και όχι κάρτα πορνοτουρίστας μαζί με μπάρμπες ή τίποτα τούρκους μαλάκες.

Το Μάρτιο που πήγα, του 2024 εννοώ(βλέπε Ρίγα thread) και όχι όταν πλήρωνες με ρούβλια :2funny:, έμεινα σε γνωστή αλυσίδα στο κέντρο, που όμως συγκεντρώνει τον κόσμο που θέλω και που ακόμη και αν το πεις σε καμιά ντόπια,
δε σε βάζει σε καμία κατηγορία..

Συνημμένα

• giphy.gif
    giphy.gif
    3,1 MB · Εμφανίσεις: 1

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.618
Πόντοι
3.936
Ο Ντι Κάπριο ε΄χει γαμήσει πολύ.Μου έλεγε μια μοντέλα οτι ερχόταν ο Ντι Κάπριο στα πάρτυ που κάνανε τα μοντέλα στο Παρίσι,το Μιλάνο κτλ και τις ξεμούνιαζε στο υπόγειο.
Πάνω πάρτυ,δεξιώσεις,πασαρέλα και κάτω στο υπόγειο ξεμούνιασμα.
Μάλιστα δεν ήξερε πώς τον λέγανε,τον αναγνώρισε σε ένα φιλμ που βλέπαμε μαζί,λέει αυτόν τον έχω δει,ερχόταν στα πάρτυ και πήδαγε τις κοπέλες.

Συνημμένα

• Y9WcFd.gif
    Y9WcFd.gif
    68,5 KB · Εμφανίσεις: 3

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.618
Πόντοι
3.936
Αν κάποιος ισχυρίζεται πως καθαρά στο σεξουαλικό θέμα προτιμά μια 35χρονη-40χρονη από την 20χρονη-25χρονη version της, είναι για μένα οριακά ανώμαλος...
Ενώ εσύ ο ομαλος ομορφαντρας που τον βλέπουν τα μιλφ κ κόβουν λάσπη( μόνος σου δωθηκες λίγες σελίδες παραπανω) πας για 25αρες.-25αρες χειρογλυκανες χαλβαδιαζοντας πισω απ την οθόνη του υπολογιστή όπως και ο άλλος το έτερο ήμισυ με το @σπεργκερ μπορεί.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.948
Πόντοι
3.656
Οντως αυτό είναι το πρόβλημα με τις Ρωσίδες.Αμα βάλουν κάτι στο μυαλό τους δεν το αλλάζουν με τίποτα.Είναι απαιτητικές και δε συμβιβάζονται.
Με όλες τις Ρωσίδες έχω τσακωθεί.Δεν είναι βολικές να κάνουν αυτό που θες εσύ όπως οι Ουκρανέζες,Πολωνέζες,Τσέχες κτλ.
Η άλλη στο Καλίνινγκραντ κάποια στιγμή την κοπάνησε να πάει μουσείο World Ocean ενώ ήθελα να κοιμηθώ,μετά ξυπνάω έρχομαι μουσείο και την έχει κοπανήσει για Baltisk να πάει να δει το ρωσικό στόλο.Αρχίζω τα γαμωσταυρίδια,λέω θα σε περιμένω και τελικά καταφτάνει δώδεκα το βράδυ πίσω γιατί έπαθε βλάβη το ταξί που τη μετέφερε από την εκδρομή Μπαλτίσκ και σταμάτησε στη μέση του δρόμου.

Βασικά για να γαμήσεις τη Ρωσίδα που λες έπρεπε να της κάνεις ένα δώρο τουλάχιστον 400 ευρώ.

Αρχηγέ δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά 70% πλας για γαμησι είχαν πάει κι έλειπαν. Είτε με επιβήτορα το πιθανότερο, μουχε τύχει αρκετές φορες οταν ήμουν εγώ ο επιβήτορα εποχές Μολδαβίας με ρωσιδες πουχαν έρθει με σπόνσορα η άντρα βόλτα από ρωσσια καλοκαίρια βασικά,
είτε ένα 30% για κάνα εξτραδακι με τυχαίο άραβοτουρκο
Θα μου πεις τι με νοιάζει εμένα ποιος τις γαμαει, γυναίκα την έχω..
Σωστό απλά πληροφοριακά και με άλλη οπτική το λέω
Υγ θυμάμαι μια καραμοθναρα δεν κρατιόμουν να την γαμισω είχε πει θα πάει για ψώνια στον σπόνσορα έναν Τούρκο μεγαλοαοετωνα όπως κατάλαβα, κ μόλις την είχα στο κρεβάτι την παίρνει τηλ και δεν τοκλεινε, οπότε όπως στην τσόντες ξεκίνησα να την γαμαω πισοκολητα ενώ μιλούσε ακόμα στο τηλέφωνο μαζί του
Όπως στις τσόντες...
Ωραίες εποχές αλλά όπως λέει και ο βαλκάνιος από τότε παν 15 χρονια
Δεν υπήρχε το ινστα και το ονλυφανς ακομα

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom