Καλησπέρα και πάλι, λοιπόν ότι κάνουμε το κάνουμε με βάση βιώματα και εμπειρίες.
Γενικά δεν είμαι μόνογαμικος (μόνο να γαμαω) Τύπος οτανταξιδευω. Μου αρέσει να μαθαίνω την νοοτροπία του λαού της χώρας που επισκέπτομαι να βγαίνω με ντόπιες ή σλαβες γκόμενες ανεξαρτήτως καταγωγής. Αν κολλάνε τα χνωτα μας το πουσαρω για γαμησι αν όχι να πάει στο καλό του Θεού. Αν είναι ζώο στα soft skills συνήθως είναι ζώο και στο κρεβάτι.
Αναφορικά με το να φέρω γκόμενα σε δικό μου μέρος είχα " τραυματική" εμπειρία. Είχα φέρει μια Ολλανδέζα που είχα γνωρίσει σε ένα language school στην Ισπανία στο διαμέρισμα μου για σκ στο Μόναχο. Πέρα από το γαμησι μου βγήκε ξινό γιατί η γκόμενα ήταν στόκος και το στόμα της το άνοιγε μόνο για πίπες αλλά δεν είχε τίποτε άλλο να πει. Αναγκαστικά την έφερα σε μια ελληνική καφετέρια για να δω final 4 τότε στο μπάσκετ. Από τότε δεν ξαναφερνω σχετικά άγνωστη ποσό μάλλον πλήρως άγνωστη σε δικό μου χώρο να χρειάζεται να την παρλαω 24/7.
Στο πρόσφατο αυτό που μου συνεβη οταν ήμουν Λεμεσό τέλη Οκτώβρη όπου είναι σλαβικός παράδεισος όπως ανέφερε ένας άλλος συναγωνιστής και συμφωνώ και επαυξάνω. Πέρα από μια Ουκρανή που μου έφαγε ένα 70αρι σε Dinner αλλά μόλις κατάλαβε ότι είμαι περαστικος έκλεισε τα πόδια
Και μια νεαρή Λιθουανή που έφαγα
η ωραία φάση ήταν με μια Ρωσίδα. Δούλευα από καφέ στην Ριβιέρα εκεί στη Λεμεσό και μπαίνει μαμά κόρη για καφέ. Μετά από λίγο σε ένα διάλειμμα πλησιάζω και παίρνω στοιχεία από την κόρη 25αρα μοντέλο που μένει Πράγα. Fast Forward μετά από 3 εβδομάδες είμαι Πράγα με αμάξι για ΠΣΚ. Το μουνι ενώ έκανα 400++ χιλιόμετρα ήθελε να την πάω Κάρλο Βιβάρι για Σάββατο βραδο. Λέω δεν γμιεται ξενοδοχείο θα είμαστε παρέα. Θα δώσω εγγυημένα ρεύμα. Αμ δε
Της πάω λουλούδια και μόνο που δεν μου τα έφερε στο κεφάλι γιατί ήταν Ζυγός αριθμός. Λέω ωραία ξεκινήσαμε...Όταν είμαστε εκεί και ενώ είχε παίξει ήδη φασωμα πριν το χοτελ θίγω ο μλκας το θέμα του γυρισμού αύριο. Η γκόμενα περιμένε να την γυρίσω 200χλμ πίσω αντιδιαμετρικά από Μόναχο επειδή έτσι κάνουν οι άνδρες όπως είπε.... Εγώ έπαθα κοκομπλοκο με τον απιθμενο εγωισμό , θράσος και μλκια στον εγκέφαλο που την δέρνει και αντί να κάνω τον μλκα το πήγα με την λογική ένω με δαυτες αν το πας με λογική έχεις χάσει το παιχνίδι. Μόνο τσιλιμπουρδισμα συναισθηματικές επιφανειακές συζητήσεις και κάπως έτσι θα γμσεις. Τεσπά είχα ένα μαρτυρικό βράδυ φουλ καυλωμένος με μια μαλακισμένη να κλαίει που δεν την σέβομαι και αλλά κουλά επειδή θα την έβαζα σε ένα πληρωμένο λεωφορείο να την πάει πίσω την επόμενη μέρα.... Τώρα τα τρώει από ένα Γάλλο στο Παρίσι, δεν έχω προφανώς καμιά επαφή μαζί της