Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 345K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.365
Πόντοι
3.656
Θα εκτιμουσα αν κάποιος έχει εμπειρίες απο Μινσκ να αναφερεί. Ευχαριστω.
Έχει ο θείος τασος. Με 150ε το γαμησι (δίωρο) πήρε δύο γκόμενες Καλές έως πολύ καλές
Κατά τα άλλα έπιασε το Λία του
Βεβαια δεν ξέρει ρωσσικα. Αλλά μάλλον ούτε εσύ ξέρεις

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.365
Πόντοι
3.656
Αρχηγε, μια υπενθυμηση στο κοινο οτι μιλαμε για σπονσοριλικια
Επειδη εχω μεινει Μοσχα σε καθεστως ημιμονιμου, παλι χρειαζεται προσπαθεια, γκαπ 5ετιας αλλα γαμας πολυ καλυτερα απο Ελλαδα. Χωρις κασερι οι γκομενες δεν θα σε κυνηγανε
Άστον αρχηγό ονειρεύεται και τον κάνει λάστιχο μέχρι να μπει στο σιδερένιο πουλί η άλογο να πατήσει τα Αγία χώματα

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.632
Πόντοι
1.056
Έπαιξα κι εγώ ένα deeptissue χθες δυνατό με πέθανε η ρουφιανα :confused:

Πριν το αναφέρεις δεν είχα ιδέα τι είναι το deeptissue.
Εγώ έκανα lingam σε ένα από τα γνωστότερα ιδρύματα της Πράγας

IMG_20241220_120047.jpg

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ggthd

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.632
Πόντοι
1.056
αυτή είναι απρόβλεπτη ΒΠ

Μια έτσι μια αλλιώς, για μένα δίνω 10% να φάω

Προσπαθώ να μπω σε μια άλλη από δουλειά , η οποία όμως είναι 12 χρόνια μικροτερη

Με βλέπω ταμείο ανεργίας σύντομα

Καλά, άμα περάσει τελικά από το σπίτι σου,
δίνω 101% να φας

Για τη μικρή, για γράψε μια εθνικότητα,αν είναι καινούργια στη δουλειά/πόλη,αν εχει καλό πόστο
ώστε η ειδική επιτροπή του bou να βγάλει πιθανότητες επιτυχίας:rockon:

Πάντως καλύτερα να φας δέκα χυλόπιτες από γυναίκες 12 χρόνια μικρότερες, παρά μία από milf.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.632
Πόντοι
1.056
Οταν γράφεις ich spiele τι εννοείς?Μπάλα?Videogames?Μπιλιάρδο?Φρουτάκια?Αμα εννοείς φλιπεράκια πρέπει να είσαι γεννημένος δεκαετία του 60.

Παίζω αναγεννησιακό λαούτο, οπότε είμαι τουλάχιστον 500 χρονών :2funny:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.632
Πόντοι
1.056
Θα εκτιμουσα αν κάποιος έχει εμπειρίες απο Μινσκ να αναφερεί. Ευχαριστω.

Έχω λίγο πριν από κορόνα,δηλαδή και προ πολέμου, οπότε η εμπειρία μου πλέον έχει μόνο ιστορική και λαογραφική αξία...

Όταν πας γράψε μας πως είναι τα πράγματα..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
12.204
Πόντοι
3.936
Τυπικες ερωτησεις υποτιθεται οτι κανουν ...
Αν πεσεις σε μαυρο μπορει να ειναι και χειροτερα ,δεν ειναι βεβαια απολυτο αυτο αλλα συνηθως βγαζουν το αχτι τους
Είχα πέσει σε έναν πορτορίκο που ενώ μου είχε κάνει μια σειρά ερωτήσεων ύστερα απο λιγο επανελαβε την πρώτη ερώτηση, και μόλις του ειπα: μα σας απάντησα πριν, τότε χαμογέλασε χτυπησε την ημερομηνία εισόδου και πέρασα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
12.204
Πόντοι
3.936
Επίσης επειδή χθες καραγούσταρα με ΝΑΥΑΓΙΑ που δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι δεν τρώμε όλοι απόρριψη από τη ζωή
Τα εν οίκω μη εν δήμω. Μην ανησυχείς γνωρίζουμε καλα ότι από το χωριό του Τραμπακουλα που δεν είχες στον ηλιο μοίρα, βρέθηκες σε ένα άλλο χωριό του εξωτερικού για να παίρνεις τον βασικό μισθο κ νομίζεις ότι κάποιος είσαι. Σε έχει ξερασει προ πολλού το σύστημα της Ελλάδας και έτρεξες έξω να σωθεις λουζερ- γιατί εδώ θα πεθαινες από την πείνα, στραπάτσο της ζωής.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
12.204
Πόντοι
3.936
Γυρνάς τόσα χρόνια στο μπλοκ,πετυχαίνεις πουθενά Έλληνες καμάκια;
Φαίνεται ότι οι ξένες τόσα χρόνια που γεννοβολουν κατά το ήμισυ ελληνόπουλα (και δεν ειναι λιγα) τα πιάνουν με τον Κρίνο.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
12.204
Πόντοι
3.936
Οταν γράφεις ich spiele τι εννοείς?Μπάλα?Videogames?Μπιλιάρδο?Φρουτάκια?Αμα εννοείς φλιπεράκια πρέπει να είσαι γεννημένος δεκαετία του 60.
Όπως εσύ την δεκαετία του '60 και το έτερο ήμισυ-ο βαλκανιος παραμυθας την δεκαετία του '70 με τον παιδικό ήρωα του- Φλας Γκορντον. Γι αυτό μην το παίζετε μαθητουδια- ετσι παλιόγεροι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.373
Πόντοι
3.556
Σε έχει ξερασει προ πολλού το σύστημα της Ελλάδας και έτρεξες έξω να σωθεις λουζερ- γιατί εδώ θα πεθαινες από την πείνα, στραπάτσο της ζωής.
Αλήθεια ; Τι δηλαδή , τρώει πόρτα από μπουρδελα στο μετάξι το ναυάγιο ;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
12.204
Πόντοι
3.936
Καταστάσεις στο Sen.Μουνάκια παντού,τα καμάκια παρουσιάζουν όπλα.Κλασική ανατολική Ευρώπη.
Γενικώς παραλύεις από την υπερπληθώρα των στόχων.Μιλάμε για πολύ μουνί.
Η κλασική κατάληξη μετά το κλάμπινγκ.
Εχει τόσο μουνί γύρω,είναι τόσο μεγάλη η καυλίαση και η ερωτική ατμόσφαιρα που γενικά δεν παίζει ρόλο ποια από όλες θα γαμήσεις.
Αρα κανεις καμακι με οποιοδηποτε παρουσιαστικο χωρις γλωσσα- και γ@μας στο τελος της βραδιάς γυναικες της διπλανης πορτας- όχι αυτές που κάνουν το αρχαιότερο επάγγελμα. Ουαου-ή γη της επαγγελίας (και δεν το είχα δει) τότε θα ξαναπαω, αυτή τη φορά σόλο να ξεχυθω στα καμακια με την νοηματική- γιατί αυτές από αγγλικά κ ιταλικά δεν..

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
204
Πόντοι
20
Αυτός δεν πήγε στο Cubano.Το Cubano είναι τρασιά τελείως,έχει πηδιόλες μεθυσμένες μικρές και Λατίνους.Αυτός πήγε στα κυριλέ όπως το Level27,είδε οτι είναι υψηλό το επίπεδο του ανταγωνισμού και αποφάσισε να πάει στα λαικά disco polo μαγαζιά τύπου Wesele με ντόπια καθοδήγηση.Το Wesele έχει μουσική ντίσκο πόλο,δεν είναι λατινάδικο ούτε mainstream οπότε βασικά μόνο Πολωνοί πατάνε εκεί.

Ναι, όπως τα λες ήταν.
Απλά στο L27 έιχα πάει με πιτσιρικα απο ιντερνετ, και ίσως και για αυτό να άκουσα με το καλησπέρα σας 4000 από μια μουνάρα που πήγα και της μίλησα.
Στο επόμενο ταξίδι θα είμαι πολύ πιο "έτοιμος" και θα πάω σε αρκετά από τα μαγαζιά που έχεις αναφέρει. Επίσης θα έχω πάντα στο πλάνο και τη πιθανότητα τριολε με την "εσκορτού" που θα ναι μαζί μου.

Update για Τζουλια.
Τραγέλαφος...
Εμφάνιση μέτρια προς κακή. Vibe καλό. Average sex με δόσεις τσόντας. Δεν συγκινείτε από το χρήμα. Ξέρει τις ανάγκες της και απλά προσπαθεί όντας ξενερωμένη από την πορεία της να τις καλύψει με γαμήσια του 300ρικου κλπ. Συνολικά μέτρια πράγματα, αλλά αν δεν πήγαινα θα έσκαγα. Όπως είπε κάτι παρόμοιο και κάποιος σε μια κριτική, η φωνή της είναι όλα τα λεφτά.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.504
Πόντοι
6.056
Φαίνεται ότι οι ξένες τόσα χρόνια που γεννοβολουν κατά το ήμισυ ελληνόπουλα (και δεν ειναι λιγα) τα πιάνουν με τον Κρίνο.

Παλιά αυτά.Τώρα που βλέπεις εσυ ξένες με ελληνόπουλα;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.682
Πόντοι
2.356
Έχει ο θείος τασος. Με 150ε το γαμησι (δίωρο) πήρε δύο γκόμενες Καλές έως πολύ καλές
Κατά τα άλλα έπιασε το Λία του
Βεβαια δεν ξέρει ρωσσικα. Αλλά μάλλον ούτε εσύ ξέρεις
100 δολλαρια
minsk19.jpg
εκαστη, ζηταγαν 200 ... καλοκαιρι του 19
και ρωσικα καλα να μιλουσα δεν νομιζω να δεχοντουσαν με λιγοτερα εκτος αν πηγε κανεις αλλος και γαμησε με 50 (για το πληρωμενο παντα), για γκομενες αν ξερεις σαφως ειναι πλεονεκτημα.
Αυτα το πρωτο βραδυ, συνολικα εκατσα τεσσερα και εννοειται χωρις καμμια ιντερνετικη προεργασια (ειμαι της παλιας σχολης)
Πιστευω τωρα θα ειναι καπως καλυτερα, μενει να αποδειχθει βεβαια ...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.373
Πόντοι
3.556
100 δολλαρια
minsk19.jpg
εκαστη, ζηταγαν 200 ... καλοκαιρι του 19
και ρωσικα καλα να μιλουσα δεν νομιζω να δεχοντουσαν με λιγοτερα εκτος αν πηγε κανεις αλλος και γαμησε με 50 (για το πληρωμενο παντα), για γκομενες αν ξερεις σαφως ειναι πλεονεκτημα.
Αυτα το πρωτο βραδυ, συνολικα εκατσα τεσσερα και εννοειται χωρις καμμια ιντερνετικη προεργασια (ειμαι της παλιας σχολης)
Πιστευω τωρα θα ειναι καπως καλυτερα, μενει να αποδειχθει βεβαια ...
Πριν πέντε χρόνια τύπε . Τώρα δε θα ζήταγαν τόσα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom