Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 258K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.849
Πόντοι
2.306
Δεν είναι θέμα περιβάλλοντος,ο Έλλην έχει μάθει μονο με κονέ και προξενιά + το ότι του έχουν κοψει το ενστικτο του κυνηγού οι ελλεεινίδες και η όλη ξενερωτίλα της Ελλάδας.

Δηλαδή ο Έλλην μπορεί να πάθει και κοκομπλόκο αν πάει στο εξωτερικό και βλέπει γκόμενες να τον κοιτάνε ή να του μιλάνε,ενώ στην Ελλάδα δεν του μιλάει καμία ακομα κι αν είναι εμφανίσιμος.

Θέλουν τα εύκολα.Δε θέλουν την περιπέτεια,την αδρεναλίνη τα ρίσκα.Αν ο άλλος πάει Βαρσοβία χρειάζεται άλλον Ελληνα να τον χώσει.Να έχει π.χ. ο μόνιμος Ελληνας μια ντόπια γκόμενα και να του κάνει γνωριμίες,να του δείξει τα μέρη,να τον κατατοπίσει κτλ.
Να πάει ο άλλος στο άσχετο και να χωθεί Τεάτρο Κουμπάνο να τρίψει την ψωλή του στη μάπα των αράπηδων και των Λατίνων και να γαμήσει δεν το κάνει.
Και να τύχει να πάει που λέει ο λόγος θα δει τις γκόμενες να τραβιούνται με αραπολατίνους και θα ψαρώσει,θα πει δεν είναι αυτά για εμένα.

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
65
Πόντοι
0
Καλησπερά, δεν ξέρω πως προέκυψε το παραπάνω νημα αλλα ας καταθέσω τις εμπειριές μου απο Βαρσοβία όπου βρέθηκα 13-16 δεκ 2024.

Γενικά τον τελευταίο χρόνο έχω γαμηθει στα ταξιδια σολο αλλα εκει βρεθηκα με ενα φιλο λατινο απο Μοναχο οπου μενω και ενα φιλο ελληνα.

Πέρα από τα sightseeing που δεν ειναι σημαντικο τελικα πηγα σε ενα μπαρ dom whisky καθε μερα και στο Enklawa μετα. Για να μην πολυλογω τα καλυτερα μουνια που συναντησα ηταν απο λευκορωσια και μια μικρη απο Σιλεσια. Τελικα δεν μου καθησε καποια παρα το flirt που πηγαινε καλα και κατεληξα να γνωρισω μια 40++ νυμφομανη Πολωνη μανα χωρισμενη στο Enklawa. Τελικα ειναι σιγουρο pattern στην Πολωνια η τρελη χωρισμενη Μανα γιατι το ιδιο μου ελαχε περσι στην Κρακοβια. Σκυλι του πολεμου που τα εκανε ολα και συνεφερε οποτε για 3μιση μερες ηταν αρκετη. Εν κατακλειδι αν θελει καποιος κατι γρηγορο κοιταει προς τα εκει. Τωρα μπορει να κατσει και καμμια μικρη που θα το προτιμουσα αλλα εμενα δεν μου ελαχε δυστυχως.

Απο Σεπτεμβριο εχω παει και με δουλεια Ταλιν,Ριγα,Ελσινκι,Πραγα,Βαρσοβια. Αν τα εβαζα απο το Καλυτερο προς το χειροτερο σε καταταξη για game θα ηταν Βαρσοβια, Ταλιν, Ριγα, Πραγα , Ελσινκι. Πραγα/Καρλο Βιβαρι ημουν με μια μαλακισμενη Ρωσιδα που μου γαμησε το πορτοφολι οποτε μπορει και να μην ειμαι σωστος ως προς την καταταξη. Στα αλλα σολο ή με φιλους (Βαρσοβια).

Επομενο ταξιδι μεσα φλεβαρη 10 μερες στο Μινσκ μεσω Βιλνιους να κυνηγησω το Λευκορωσικο ονειρο. Ελπιζω πανω απο ολα να γυρισω.

Αυτα, καλο βραδυ.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
911
Πόντοι
96
Θέλουν τα εύκολα.Δε θέλουν την περιπέτεια,την αδρεναλίνη τα ρίσκα.Αν ο άλλος πάει Βαρσοβία χρειάζεται άλλον Ελληνα να τον χώσει.Να έχει π.χ. ο μόνιμος Ελληνας μια ντόπια γκόμενα και να του κάνει γνωριμίες,να του δείξει τα μέρη,να τον κατατοπίσει κτλ.
Να πάει ο άλλος στο άσχετο και να χωθεί Τεάτρο Κουμπάνο να τρίψει την ψωλή του στη μάπα των αράπηδων και των Λατίνων και να γαμήσει δεν το κάνει.
Και να τύχει να πάει που λέει ο λόγος θα δει τις γκόμενες να τραβιούνται με αραπολατίνους και θα ψαρώσει,θα πει δεν είναι αυτά για εμένα.

Ο ΣλαβικΑντικτ αυτό ακριβώς δεν έκανε;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.849
Πόντοι
2.306
Αρχηγε, μια υπενθυμηση στο κοινο οτι μιλαμε για σπονσοριλικια
Επειδη εχω μεινει Μοσχα σε καθεστως ημιμονιμου, παλι χρειαζεται προσπαθεια, γκαπ 5ετιας αλλα γαμας πολυ καλυτερα απο Ελλαδα. Χωρις κασερι οι γκομενες δεν θα σε κυνηγανε

Εννοείται το θρεντ όπως λέει και ο τίτλος με σπονσοριλίκια ασχολείται.Υπάρχει και το θρεντ των ερωτοτουριστών αλλά έχει 5 χρόνια να γράψει κάποιος κάτι ουσιαστικό εκεί.

Τελευταία τροποποίηση:

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
65
Πόντοι
0
Θα εκτιμουσα αν κάποιος έχει εμπειρίες απο Μινσκ να αναφερεί. Ευχαριστω.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.849
Πόντοι
2.306
Ο ΣλαβικΑντικτ αυτό ακριβώς δεν έκανε;

Αυτός δεν πήγε στο Cubano.Το Cubano είναι τρασιά τελείως,έχει πηδιόλες μεθυσμένες μικρές και Λατίνους.Αυτός πήγε στα κυριλέ όπως το Level27,είδε οτι είναι υψηλό το επίπεδο του ανταγωνισμού και αποφάσισε να πάει στα λαικά disco polo μαγαζιά τύπου Wesele με ντόπια καθοδήγηση.Το Wesele έχει μουσική ντίσκο πόλο,δεν είναι λατινάδικο ούτε mainstream οπότε βασικά μόνο Πολωνοί πατάνε εκεί.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
911
Πόντοι
96
Αυτός δεν πήγε στο Cubano.Το Cubano είναι τρασιά τελείως,έχει πηδιόλες μεθυσμένες μικρές και Λατίνους.Αυτός πήγε στα κυριλέ όπως το Level27,είδε οτι είναι υψηλό το επίπεδο του ανταγωνισμού και αποφάσισε να πάει στα λαικά disco polo μαγαζιά τύπου Wesele με ντόπια καθοδήγηση.Το Wesele έχει μουσική ντίσκο πόλο,δεν είναι λατινάδικο οπότε βασικά μόνο Πολωνοί πατάνε εκεί.

Νυχτοπερπάτησε όμως αυτό έχει σημασία.
Εξ άλλου τα νυχτομάγαζα αλλάζουν από χρόνο σε χρόνο, όπως γίνεται παντού.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
Καλησπερά, δεν ξέρω πως προέκυψε το παραπάνω νημα αλλα ας καταθέσω τις εμπειριές μου απο Βαρσοβία όπου βρέθηκα 13-16 δεκ 2024.

Γενικά τον τελευταίο χρόνο έχω γαμηθει στα ταξιδια σολο αλλα εκει βρεθηκα με ενα φιλο λατινο απο Μοναχο οπου μενω και ενα φιλο ελληνα.

Πέρα από τα sightseeing που δεν ειναι σημαντικο τελικα πηγα σε ενα μπαρ dom whisky καθε μερα και στο Enklawa μετα. Για να μην πολυλογω τα καλυτερα μουνια που συναντησα ηταν απο λευκορωσια και μια μικρη απο Σιλεσια. Τελικα δεν μου καθησε καποια παρα το flirt που πηγαινε καλα και κατεληξα να γνωρισω μια 40++ νυμφομανη Πολωνη μανα χωρισμενη στο Enklawa. Τελικα ειναι σιγουρο pattern στην Πολωνια η τρελη χωρισμενη Μανα γιατι το ιδιο μου ελαχε περσι στην Κρακοβια. Σκυλι του πολεμου που τα εκανε ολα και συνεφερε οποτε για 3μιση μερες ηταν αρκετη. Εν κατακλειδι αν θελει καποιος κατι γρηγορο κοιταει προς τα εκει. Τωρα μπορει να κατσει και καμμια μικρη που θα το προτιμουσα αλλα εμενα δεν μου ελαχε δυστυχως.

Απο Σεπτεμβριο εχω παει και με δουλεια Ταλιν,Ριγα,Ελσινκι,Πραγα,Βαρσοβια. Αν τα εβαζα απο το Καλυτερο προς το χειροτερο σε καταταξη για game θα ηταν Βαρσοβια, Ταλιν, Ριγα, Πραγα , Ελσινκι. Πραγα/Καρλο Βιβαρι ημουν με μια μαλακισμενη Ρωσιδα που μου γαμησε το πορτοφολι οποτε μπορει και να μην ειμαι σωστος ως προς την καταταξη. Στα αλλα σολο ή με φιλους (Βαρσοβια).

Επομενο ταξιδι μεσα φλεβαρη 10 μερες στο Μινσκ μεσω Βιλνιους να κυνηγησω το Λευκορωσικο ονειρο. Ελπιζω πανω απο ολα να γυρισω.

Αυτα, καλο βραδυ.
Γράψε για το Μινσκ να δούμε αν πιάσεις τα μύδια σου όπως όλοι. Βέβαια μην μας γράψεις... γαμήσα μια 40αρα.. (που θαναι 50 πάρα.) ...
Αυτά είναι παρατράγουδα δεν μείνουν στο λογαριασμό
Ασχολήσου μέχρι 3,4 φορές με μέτριες εξαριεφταρια ας πούμε κάτω των 25 (στην χειρότερη 29..)
να δούμε τη λέει η σκηνή μετά τον πόλεμο
Πριν ήταν εντελώς άκυρη να δούμε αν άλλαξε κατι
Ωραίο ποστ μπράβο

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
Έχει ο θείος τασος. Με 150ε το γαμησι (δίωρο) πήρε δύο γκόμενες Καλές έως πολύ καλές
Κατά τα άλλα έπιασε το Λία του
Βεβαια δεν ξέρει ρωσσικα. Αλλά μάλλον ούτε εσύ ξέρεις

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
Αρχηγε, μια υπενθυμηση στο κοινο οτι μιλαμε για σπονσοριλικια
Επειδη εχω μεινει Μοσχα σε καθεστως ημιμονιμου, παλι χρειαζεται προσπαθεια, γκαπ 5ετιας αλλα γαμας πολυ καλυτερα απο Ελλαδα. Χωρις κασερι οι γκομενες δεν θα σε κυνηγανε
Άστον αρχηγό ονειρεύεται και τον κάνει λάστιχο μέχρι να μπει στο σιδερένιο πουλί η άλογο να πατήσει τα Αγία χώματα

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.816
Πόντοι
456
Έπαιξα κι εγώ ένα deeptissue χθες δυνατό με πέθανε η ρουφιανα :confused:

Πριν το αναφέρεις δεν είχα ιδέα τι είναι το deeptissue.
Εγώ έκανα lingam σε ένα από τα γνωστότερα ιδρύματα της Πράγας

IMG_20241220_120047.jpg

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.816
Πόντοι
456
αυτή είναι απρόβλεπτη ΒΠ

Μια έτσι μια αλλιώς, για μένα δίνω 10% να φάω

Προσπαθώ να μπω σε μια άλλη από δουλειά , η οποία όμως είναι 12 χρόνια μικροτερη

Με βλέπω ταμείο ανεργίας σύντομα

Καλά, άμα περάσει τελικά από το σπίτι σου,
δίνω 101% να φας

Για τη μικρή, για γράψε μια εθνικότητα,αν είναι καινούργια στη δουλειά/πόλη,αν εχει καλό πόστο
ώστε η ειδική επιτροπή του bou να βγάλει πιθανότητες επιτυχίας:rockon:

Πάντως καλύτερα να φας δέκα χυλόπιτες από γυναίκες 12 χρόνια μικρότερες, παρά μία από milf.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.816
Πόντοι
456
Οταν γράφεις ich spiele τι εννοείς?Μπάλα?Videogames?Μπιλιάρδο?Φρουτάκια?Αμα εννοείς φλιπεράκια πρέπει να είσαι γεννημένος δεκαετία του 60.

Παίζω αναγεννησιακό λαούτο, οπότε είμαι τουλάχιστον 500 χρονών :2funny:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.816
Πόντοι
456

Έχω λίγο πριν από κορόνα,δηλαδή και προ πολέμου, οπότε η εμπειρία μου πλέον έχει μόνο ιστορική και λαογραφική αξία...

Όταν πας γράψε μας πως είναι τα πράγματα..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936
Τυπικες ερωτησεις υποτιθεται οτι κανουν ...
Αν πεσεις σε μαυρο μπορει να ειναι και χειροτερα ,δεν ειναι βεβαια απολυτο αυτο αλλα συνηθως βγαζουν το αχτι τους
Είχα πέσει σε έναν πορτορίκο που ενώ μου είχε κάνει μια σειρά ερωτήσεων ύστερα απο λιγο επανελαβε την πρώτη ερώτηση, και μόλις του ειπα: μα σας απάντησα πριν, τότε χαμογέλασε χτυπησε την ημερομηνία εισόδου και πέρασα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936
Επίσης επειδή χθες καραγούσταρα με ΝΑΥΑΓΙΑ που δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι δεν τρώμε όλοι απόρριψη από τη ζωή
Τα εν οίκω μη εν δήμω. Μην ανησυχείς γνωρίζουμε καλα ότι από το χωριό του Τραμπακουλα που δεν είχες στον ηλιο μοίρα, βρέθηκες σε ένα άλλο χωριό του εξωτερικού για να παίρνεις τον βασικό μισθο κ νομίζεις ότι κάποιος είσαι. Σε έχει ξερασει προ πολλού το σύστημα της Ελλάδας και έτρεξες έξω να σωθεις λουζερ- γιατί εδώ θα πεθαινες από την πείνα, στραπάτσο της ζωής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom