Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 240K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Αρχηγός είναι έτοιμος να ποστάρει καμιά 50αρια screenshots που του χαλάμε το νήμα :confused:

Αρχηγέ,αφήνω αυτό και φεύγω :hi:

Συνημμένα

• SaveClip.App_A44FC295A1764C5F8EDD9E0CE3D2748A_video_dashinit.mp4
    3,8 MB · Εμφανίσεις: 0
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.711
Πόντοι
2.306
Κατευθύνομαι τώρα προς Σεξοπολωνία να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι τις εξελίξεις.Μεγάλωσαν άραγε τα βυζιά των Πολωνέζων?Δύσκολο να έχουμε τόσο θετικές εξελίξεις στο γενικό ζόφο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.870
Πόντοι
26.141

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
844
Πόντοι
96
Να πάω Αστόρια στις πατριώτισσες και να συστηθώ σαν Ελληνοελβετός έμπορος τυριού όπως έκανε ο Αρχηγός στο Καλίνιγκραντ;

Ωχ, 95% πιθανότητα να γυρίσεις παντρεμένος από κει με καμιά κόρη εστιάτορα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Σύντροφε κ έτσι σε καρότσα θα πήγαινα
Ο κομμουνισμός κ ο εθνικογαμησμος θέλει θυσίες :confused:
Εθνικογαμισμος
. Τι μας θύμισες.. Ένα αγνό κίνημα που έσβησε λόγω οικονομικών δυσχεριων...

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Να γαμήσεις πιο πιθανό είναι τουρίστριες στη Νέα Υόρκη.

Αρχηγέ,αν ο πορνοτουρίστας που το έχει με ελευθέρας βοσκής,έπαιρνε χαμπάρι ότι ΟΠΟΥ και αν πας στον πλανήτη, το πιο εύκολο είναι να γαμησεις τουρίστριες,θα είχε ανεβάσει εκθετικά τις όποιες επιτυχίες του.
Στην Πράγα μπορώ να γράψω ανάλογα με ηλικία που να κλείσει κάποιος και τι τουρίστριες θα βρει.
Από ποιο Hostel για πιτσιρικάδες,μέχρι για Hotel ελευθέρας ή και Hotel μαύρη ζώνη.

Οταν για παράδειγμα έρχονταν ακόμη Ρωσίδια στην Πράγα,
πήγαινες λίγο πριν τα μεσάνυχτα καθημερινές και την άραζες ή αριστερά στο μπαρ ή δεξιά στο bistro εδώ
Screenshot_2024-11-30-17-14-15-438_com.google.android.apps.photos.jpg

Olsanka
600 κλίνες ξενοδοχείο, τίγκα Ρωσία.
Είχε από συλλόγους χωριών που έρχονταν εκδρομη,μέχρι συγκροτήματα παραδοσιακών χορών, γυναικείες αθλητικές ομάδες...Τα πάντα όλα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.163
Πόντοι
2.356
Έχεις τίποτα tips για Λος Αντζελες-Νέα Υόρκη-Βοστώνη;
Tρεις βδομάδες, 12-6-3 μέρες σε κάθε πόλη αντίστοιχα
Νεα Υορκη ισον Μανχαταν ... οτι και να πουμε ειναι λιγο.
κανενα rooftop παντως το βραδυ λεει να επισκεφθεις, ζητανε ταυτοτητα σχεδον σε ολα τα νυχτερινα μαγαζια οποτε καλυτερα να εχεις μαζι σου παντα το διαβατηριο.
Βοστωνη πιστευω θα σου αρεσει, ευρωπαικη σε αρκετα μεγαλο βαθμο και η πολη των λευκων. Στο λιμανι αν θυμαμαι καλα υπαρχει εκθεσειακος χωρος για την επανασταση που ξεκινησε απο εκει, καλη φαση αν μαλιστα διαβαζες μικρος Μπλεκ :grin:
Μια βολτα στο γηπεδο των θρυλικων Μποστον Σελτικς και στο προαστιο Κειμπριτζ με τα γνωστα πανεπιστημια αξιζει οπωσδηποτε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.870
Πόντοι
26.141
Νεα Υορκη ισον Μανχαταν ... οτι και να πουμε ειναι λιγο.
κανενα rooftop παντως το βραδυ λεει να επισκεφθεις, ζητανε ταυτοτητα σχεδον σε ολα τα νυχτερινα μαγαζια οποτε καλυτερα να εχεις μαζι σου παντα το διαβατηριο.
Βοστωνη πιστευω θα σου αρεσει, ευρωπαικη σε αρκετα μεγαλο βαθμο και η πολη των λευκων. Στο λιμανι αν θυμαμαι καλα υπαρχει εκθεσειακος χωρος για την επανασταση που ξεκινησε απο εκει, καλη φαση αν μαλιστα διαβαζες μικρος Μπλεκ :grin:
Μια βολτα στο γηπεδο των θρυλικων Μποστον Σελτικς και στο προαστιο Κειμπριτζ με τα γνωστα πανεπιστημια αξιζει οπωσδηποτε.
Πω πω τι μού θύμησες;;
Προάστιο Κέμπριτζ και στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ !! 5 χρόνια εκεί στις σπουδές μου και μετέπειτα με υποτροφία για μεταπτυχιακό με πήρε το πανεπιστήμιο της Τιμισοάρα :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
53.993
Πόντοι
12.756
Πω πω τι μού θυμίσεις
Προάστιο Κέμπριτζ και στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ !! 5 χρόνια εκεί στις σπουδές μου και μετέπειτα με υποτροφία για μεταπτυχιακό με πήρε το πανεπιστήμιο Τιμισοάρα :confused:
εχεις κανει διατριβη με τα συντροφια εσυ σε ΟΛΕΣ τις ΚΟΒΕΣ

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.737
Πόντοι
1.706
ΥΓ: μη δουλευόμαστε , χεσμενο τον έχεις , απλά μέσα μέσα βαριέσαι και αρπάζεσαι μέσα μέσα. Δεν κρίνω και εγώ γουστάρω να σκουπιδιαζω ψυχές

Εις γνώσιν αυτόκλητων καρδιολόγων,διαιτολόγων και λογιστών

Ανώριμος επικροτεί απερίσκεπτο. :confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.737
Πόντοι
1.706
Ο πρώτος είναι ενας παθολογικά φίλαυτος ψεύτης που πουλά τζάμπα διαδικτυακή μούρη, και ο δεύτερος ενας μοναχικός περιθωριακός τύπος που για να ξορκίσει την κατάσταση του ξοδεύει ό,τι έχει και δεν έχει σε γυναίκες.

Και οι δυο τους τρέφουν την ψευδαίσθηση ότι είναι σημαντικές προσωπικότητες. Η διαφορά τους είναι πως ο πρώτος είναι ένας αντιπαθητικός υπερφίαλος, ενώ ο δεύτερος ένας συμπαθής ταλαίπωρος. :coffee:

Τύπε τους ψυχολόγησες τέλεια χαχα γράψε και κάτι για τα ανώνυμα ναυάγια κλώνους με εγγραφή το 2024 που γράφουν στο θέμα.

Ναυαγίων ανάγνωσμα...

Το ναυάγιο της Ιταλίας που ονειρευόταν μεγαλεία σεφ και κατέληξε ταβερνιάρης στο κέντρο της Αθήνας με μαυρισμένα τα πνευμόνια από το καυσαέριο, ζει τώρα με τη συντροφιά ενός σκύλου για να μη φουντάρει από την πίκρα και τη μοναξιά και περιφέρεται στα νήματα παριστάνοντας το σπουδαίο με περίτεχνες παπαριές για να ξεχνά τη μίζερη καθημερινότητά του που θα είναι η ίδια μέχρι το τέλος.

Κι ο φτωχομπινές των βρωμερών μπουρδέλων του Μεταξιού που μπαίνει στη σειρά με τα πάκια και προσπαθεί να γίνει άντρας με ένα δεκάρικο για δέκα λεπτά, έχει παραδώσει την αξιοπρέπειά του σε μια τσατσά που θα τον επαναναφέρει στην τάξη, αν αργήσει λίγο παραπάνω. Προσέχει όπως βγαίνει μην πέσει σε κάναν γνωστό και δει την κατάντια του και μιλάει για ναυάγια αντί να κοιταχτεί στον καθρέπτη.

Ανθρωπάκια που σωρού που νομίζουν ότι μπορούν να κρίνουν, ενώ απέτυχαν παταγωδώς, γιατί η ζωή είναι σκληρή με τεμπελομαλάκες σαν την πάρτη τους.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.934
Πόντοι
25.467
Ναυαγίων ανάγνωσμα...

Το ναυάγιο της Ιταλίας που ονειρευόταν μεγαλεία σεφ και κατέληξε ταβερνιάρης στο κέντρο της Αθήνας με μαυρισμένα τα πνευμόνια από το καυσαέριο, ζει τώρα με τη συντροφιά ενός σκύλου για να μη φουντάρει από την πίκρα και τη μοναξιά και περιφέρεται στα νήματα παριστάνοντας το σπουδαίο με περίτεχνες παπαριές για να ξεχνά τη μίζερη καθημερινότητά του που θα είναι η ίδια μέχρι το τέλος.

Κι ο φτωχομπινές των βρωμερών μπουρδέλων του Μεταξιού που μπαίνει στη σειρά με τα πάκια και προσπαθεί να γίνει άντρας με ένα δεκάρικο για δέκα λεπτά, έχει παραδώσει την αξιοπρέπειά του σε μια τσατσά που θα τον επαναναφέρει στην τάξη, αν αργήσει λίγο παραπάνω. Προσέχει όπως βγαίνει μην πέσει σε κάναν γνωστό και δει την κατάντια του και μιλάει για ναυάγια αντί να κοιταχτεί στον καθρέπτη.

Ανθρωπάκια που σωρού που νομίζουν ότι μπορούν να κρίνουν, ενώ απέτυχαν παταγωδώς, γιατί η ζωή είναι σκληρή με τεμπελομαλάκες σαν την πάρτη τους.

:2funny::2funny::2funny:.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.934
Πόντοι
25.467
Ναυαγίων ανάγνωσμα...

Έχετε χάσει επεισόδια.

Είμαι τόσο ναυάγιο που μέχρι και την ταβέρνα έριξα έξω. :confused:

Τώρα μένω σε μια παράγκα στο Πέραμα, και δουλεύω σκαφτιάς σε κάποιον μεγαλοχωματουργό. Καλός άνθρωπος. Μου φέρνει αποφάγια για να φάω και να ταϊσω και τη φουκαριάρα τη σκύλα και την επόμενη εβδομάδα θα μου δώσει και ένα μπιτόνι πετρέλαιο να ρίξω στη σόμπα. :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
53.993
Πόντοι
12.756
Έχετε χάσει επεισόδια.

Είμαι τόσο ναυάγιο που μέχρι και την ταβέρνα έριξα έξω. :confused:

Τώρα μένω σε μια παράγκα στο Πέραμα, και δουλεύω σκαφτιάς σε κάποιον μεγαλοχωματουργό. Καλός άνθρωπος. Μου φέρνει αποφάγια για να φάω και να ταϊσω και τη φουκαριάρα τη σκύλα και την επόμενη εβδομάδα θα μου δώσει και ένα μπιτόνι πετρέλαιο να ρίξω στη σόμπα. :confused:
τι σημαινει φιλαυτος Τουτανχαμων;:coffee:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Πω πω τι μού θύμησες;;
Προάστιο Κέμπριτζ και στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ !! 5 χρόνια εκεί στις σπουδές μου και μετέπειτα με υποτροφία για μεταπτυχιακό με πήρε το πανεπιστήμιο της Τιμισοάρα :confused:
Που.. στο Βίκτωρ Μπαμπες;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.711
Πόντοι
2.306
Είδα πάντως τις ταινίες που πρότεινε ο Saint στην πτήση και το μικρό ψάρι είναι εντυπωσιακό.Οι τύποι μιλάνε όπως εγώ,μερικές φορές μιλάω έτσι στα ελληνικά και στους Γερμανούς.
Τώρα είμαι με την Πόλκα στο κυριλέ γαλλικό ρεστωράν Κρακοβία,έχει τόσες απίστευτες ξανθιές,ψηλές βυζαρούδες εδώ στο εστιατόριο που γλυκοκοιτάζουνε,η τύπισσα απλώς δεν έχει μέλλον.
Αυτό είναι που μου αρέσει σλαβικές χώρες.Με τόση πληθώρα επιλογών γύρω είναι πρακτικά αδύνατον να κολλήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom