Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.700
- Πόντοι
- 456
Σύντροφε κ έτσι σε καρότσα θα πήγαιναανεβα σε καροτσα σαν τον Βανταμα και τσουκου τσουκου θα φτασεις
Να πάω Αστόρια στις πατριώτισσες και να συστηθώ σαν Ελληνοελβετός έμπορος τυριού όπως έκανε ο Αρχηγός στο Καλίνιγκραντ;
ΕθνικογαμισμοςΣύντροφε κ έτσι σε καρότσα θα πήγαινα
Ο κομμουνισμός κ ο εθνικογαμησμος θέλει θυσίες
Να γαμήσεις πιο πιθανό είναι τουρίστριες στη Νέα Υόρκη.
Νεα Υορκη ισον Μανχαταν ... οτι και να πουμε ειναι λιγο.Έχεις τίποτα tips για Λος Αντζελες-Νέα Υόρκη-Βοστώνη;
Tρεις βδομάδες, 12-6-3 μέρες σε κάθε πόλη αντίστοιχα
Πω πω τι μού θύμησες;;Νεα Υορκη ισον Μανχαταν ... οτι και να πουμε ειναι λιγο.
κανενα rooftop παντως το βραδυ λεει να επισκεφθεις, ζητανε ταυτοτητα σχεδον σε ολα τα νυχτερινα μαγαζια οποτε καλυτερα να εχεις μαζι σου παντα το διαβατηριο.
Βοστωνη πιστευω θα σου αρεσει, ευρωπαικη σε αρκετα μεγαλο βαθμο και η πολη των λευκων. Στο λιμανι αν θυμαμαι καλα υπαρχει εκθεσειακος χωρος για την επανασταση που ξεκινησε απο εκει, καλη φαση αν μαλιστα διαβαζες μικρος Μπλεκ
Μια βολτα στο γηπεδο των θρυλικων Μποστον Σελτικς και στο προαστιο Κειμπριτζ με τα γνωστα πανεπιστημια αξιζει οπωσδηποτε.
εχεις κανει διατριβη με τα συντροφια εσυ σε ΟΛΕΣ τις ΚΟΒΕΣΠω πω τι μού θυμίσεις
Προάστιο Κέμπριτζ και στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ !! 5 χρόνια εκεί στις σπουδές μου και μετέπειτα με υποτροφία για μεταπτυχιακό με πήρε το πανεπιστήμιο Τιμισοάρα
ΥΓ: μη δουλευόμαστε , χεσμενο τον έχεις , απλά μέσα μέσα βαριέσαι και αρπάζεσαι μέσα μέσα. Δεν κρίνω και εγώ γουστάρω να σκουπιδιαζω ψυχές
Εις γνώσιν αυτόκλητων καρδιολόγων,διαιτολόγων και λογιστών
Ο πρώτος είναι ενας παθολογικά φίλαυτος ψεύτης που πουλά τζάμπα διαδικτυακή μούρη, και ο δεύτερος ενας μοναχικός περιθωριακός τύπος που για να ξορκίσει την κατάσταση του ξοδεύει ό,τι έχει και δεν έχει σε γυναίκες.
Και οι δυο τους τρέφουν την ψευδαίσθηση ότι είναι σημαντικές προσωπικότητες. Η διαφορά τους είναι πως ο πρώτος είναι ένας αντιπαθητικός υπερφίαλος, ενώ ο δεύτερος ένας συμπαθής ταλαίπωρος.
Τύπε τους ψυχολόγησες τέλεια χαχα γράψε και κάτι για τα ανώνυμα ναυάγια κλώνους με εγγραφή το 2024 που γράφουν στο θέμα.
Ναυαγίων ανάγνωσμα...
Το ναυάγιο της Ιταλίας που ονειρευόταν μεγαλεία σεφ και κατέληξε ταβερνιάρης στο κέντρο της Αθήνας με μαυρισμένα τα πνευμόνια από το καυσαέριο, ζει τώρα με τη συντροφιά ενός σκύλου για να μη φουντάρει από την πίκρα και τη μοναξιά και περιφέρεται στα νήματα παριστάνοντας το σπουδαίο με περίτεχνες παπαριές για να ξεχνά τη μίζερη καθημερινότητά του που θα είναι η ίδια μέχρι το τέλος.
Κι ο φτωχομπινές των βρωμερών μπουρδέλων του Μεταξιού που μπαίνει στη σειρά με τα πάκια και προσπαθεί να γίνει άντρας με ένα δεκάρικο για δέκα λεπτά, έχει παραδώσει την αξιοπρέπειά του σε μια τσατσά που θα τον επαναναφέρει στην τάξη, αν αργήσει λίγο παραπάνω. Προσέχει όπως βγαίνει μην πέσει σε κάναν γνωστό και δει την κατάντια του και μιλάει για ναυάγια αντί να κοιταχτεί στον καθρέπτη.
Ανθρωπάκια που σωρού που νομίζουν ότι μπορούν να κρίνουν, ενώ απέτυχαν παταγωδώς, γιατί η ζωή είναι σκληρή με τεμπελομαλάκες σαν την πάρτη τους.
Ναυαγίων ανάγνωσμα...
Το ναυάγιο της Ιταλίας που ονειρευόταν μεγαλεία σεφ και κατέληξε ταβερνιάρης στο κέντρο της Αθήνας με μαυρισμένα τα πνευμόνια από το καυσαέριο, ζει τώρα με τη συντροφιά ενός σκύλου για να μη φουντάρει από την πίκρα και τη μοναξιά και περιφέρεται στα νήματα παριστάνοντας το σπουδαίο με περίτεχνες παπαριές για να ξεχνά τη μίζερη καθημερινότητά του που θα είναι η ίδια μέχρι το τέλος.
Κι ο φτωχομπινές των βρωμερών μπουρδέλων του Μεταξιού που μπαίνει στη σειρά με τα πάκια και προσπαθεί να γίνει άντρας με ένα δεκάρικο για δέκα λεπτά, έχει παραδώσει την αξιοπρέπειά του σε μια τσατσά που θα τον επαναναφέρει στην τάξη, αν αργήσει λίγο παραπάνω. Προσέχει όπως βγαίνει μην πέσει σε κάναν γνωστό και δει την κατάντια του και μιλάει για ναυάγια αντί να κοιταχτεί στον καθρέπτη.
Ανθρωπάκια που σωρού που νομίζουν ότι μπορούν να κρίνουν, ενώ απέτυχαν παταγωδώς, γιατί η ζωή είναι σκληρή με τεμπελομαλάκες σαν την πάρτη τους.
τι σημαινει φιλαυτος Τουτανχαμων;Έχετε χάσει επεισόδια.
Είμαι τόσο ναυάγιο που μέχρι και την ταβέρνα έριξα έξω.
Τώρα μένω σε μια παράγκα στο Πέραμα, και δουλεύω σκαφτιάς σε κάποιον μεγαλοχωματουργό. Καλός άνθρωπος. Μου φέρνει αποφάγια για να φάω και να ταϊσω και τη φουκαριάρα τη σκύλα και την επόμενη εβδομάδα θα μου δώσει και ένα μπιτόνι πετρέλαιο να ρίξω στη σόμπα.
Φίλος μόνο του εαυτού του.τι σημαινει φιλαυτος Τουτανχαμων;
Που.. στο Βίκτωρ Μπαμπες;Πω πω τι μού θύμησες;;
Προάστιο Κέμπριτζ και στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ !! 5 χρόνια εκεί στις σπουδές μου και μετέπειτα με υποτροφία για μεταπτυχιακό με πήρε το πανεπιστήμιο της Τιμισοάρα
Kai εσύ εκει ησουν ;;Που.. στο Βίκτωρ Μπαμπες;
εγω ημουν VESTKai εσύ εκει ησουν ;;