Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 240K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
ΥΓ: μη δουλευόμαστε , χεσμενο τον έχεις , απλά μέσα μέσα βαριέσαι και αρπάζεσαι μέσα μέσα. Δεν κρίνω και εγώ γουστάρω να σκουπιδιαζω ψυχές
Εις γνώσιν αυτόκλητων καρδιολόγων,διαιτολόγων και λογιστών

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Και ομως, για τα μελη του φορουμ μας, καθε αλλο παρα αδιαφορος ειναι. Ποσταρει φωτο με γυμνο αλογατο και αντι να σχολιαζουν την γκομενα, σχολιαζουν τα αρχιδια η τα νυχια του

Ο kman έχει αναφέρει το λόγο που γίνεται αυτό.
Ο άλλος βλέποντάς τον δεν μπορεί να αποδεχθεί αυτά που κάνει, γιατί στο δικό του μυαλό, μπροστά στον καθρέφτη του ή μετά από κουβέντα με τη μαμά του,έχει την πεποίθηση ότι είναι κατά πολύ καλύτερος.
Απλά αυτή η πεποίθησή του δεν προκύπτει από πουθενά στην πράξη.

Ο Έλληνας παρά την κρίση,ζει σε ένα προστατευμένο περιβάλλον που επιτρέπει ψευδαισθήσεις.
Στη δύση αν πας να δηλώσεις κάτι που δεν είσαι,θα σε βάλει το σύστημα ή ο περίγυρός σου απευθείας στη θέση σου.

Και ο kman αυτά που γράφει,εδώ μέσα σε προστατευμένο περιβάλλον τα γράφει.
Αν πάει να τα πει παραέξω......

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.439
Πόντοι
446
Ή και 1000 πουτανέττες στα fkk που κυριολεκτικα παιζουν τριγυρω (σαν τα jumbo ενηλικων) αλλά κάποιος δεν.. προφανως λόγω κύκνειου άσματος.
Στους περισσοτερους ΔΕΝ αρεσουν τα μπουρδελα, τι να κανουμε?
Να αρχισουμε να κραζουμε τους εσκορτακηδες που για μια βιζιτα δινουν οσα για 15 γαμησια στο μεταξι?
Λες να μην τους σηκωνεται οταν παιρνουν βιζιτα για μια ωρα που μπορουν να ριξουν δυο μπαλακια σε αυτη την ωρα?

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.439
Πόντοι
446
Εσύ τυπε που ελεγες κάποτε ότι δήθεν πηγες στις ΗΠΑ (αλλά δεν) που είναι οι φωτός σου; Μέχρι και ο π/μεταναστης πήγε εκεί και έφτιαξε βίντεακι πριν χρόνια.
Και εσυ λες οτι γυρισες ολο το μπλοκ και γαμουσες για ενα καλτσον
Που ειναι οι φωτο? Σε κανα αλμπουμ? Παρε το φιλμ και πηγαινε σε ενα φωτογραφειο να τις κανουν ψηφιακες να τις ανεβασεις

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Και εσυ λες οτι γυρισες ολο το μπλοκ και γαμουσες για ενα καλτσον
Που ειναι οι φωτο? Σε κανα αλμπουμ? Παρε το φιλμ και πηγαινε σε ενα φωτογραφειο να τις κανουν ψηφιακες να τις ανεβασεις

Συμφωνώ ότι όποιος φλεξάρει ή όποιος κάνει μόνο κριτική πρέπει να ανεβάζει κάτι,έστω ότι πήγε στα μέρη που συζητάμε.

Αλλά από την άλλη και να πήγε,αν έχει περάσει μια δεκαετία και πολύ λέω, γίνεται απλά γραφικός..
Χεστηκαμε για παρελθοντικά γαμήσια επί Μπρέζνιεφ..

ΤΩΡΑ τι γίνεται είναι το θέμα...

Υ.Γ. Ψάχνω τα γραφόμενα του Yorkie για Καλιφόρνια-Λος Αντζελες στο section "Βόρεια Αμερική",αλλά δεν τα βρίσκω.
Θυμάται κανείς που είχε γράψει;
Πρέπει να αρχίσω να κάνω τα κουμάντα μου.
Screenshot_2024-11-30-10-09-25-924_com.google.android.gm~2.jpg

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
ψοφάει ο κωλος σου για φωτογραφίες εσένα ;
Θα χαρώ να χεις πάει κ να κάνα λάθος
Αλλα κάτω από 1%.. Και το ένα και το άλλο
Αναμένουμε
Ή και 1000 πουτανέττες στα fkk που κυριολεκτικα παιζουν τριγυρω (σαν τα jumbo ενηλικων) αλλά κάποιος δεν.. προφανως λόγω κύκνειου άσματος.
1000 γύφτο Ρουμάνες για την ακρίβεια
Πιο αποτυχία φάση δεν υπάρχει

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.917
Πόντοι
25.467

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Συμφωνώ ότι όποιος φλεξάρει ή όποιος κάνει μόνο κριτική πρέπει να ανεβάζει κάτι,έστω ότι πήγε στα μέρη που συζητάμε.

Αλλά από την άλλη και να πήγε,αν έχει περάσει μια δεκαετία και πολύ λέω, γίνεται απλά γραφικός..
Χεστηκαμε για παρελθοντικά γαμήσια επί Μπρέζνιεφ..

ΤΩΡΑ τι γίνεται είναι το θέμα...

Υ.Γ. Ψάχνω τα γραφόμενα του Yorkie για Καλιφόρνια-Λος Αντζελες στο section "Βόρεια Αμερική",αλλά δεν τα βρίσκω.
Θυμάται κανείς που είχε γράψει;
Πρέπει να αρχίσω να κάνω τα κουμάντα μου.
Screenshot_2024-11-30-10-09-25-924_com.google.android.gm~2.jpg
Υπάρχει ακόμα η βίζα για USA?
Εάν ναι την αιτηθηκες Ελβετία η Ελλάδα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.866
Πόντοι
26.141
Η Ελλάδα δεν έχει βίζα για USA παρά μόνο eesta
Πλέον με την απελευθέρωσης της βίζας κ στην Κίνα το ελληνικό διαβατήριο έχει τη μεγαλύτερη γεωγραφική έκταση χωρίς βίζα στη γη σσ δεν εννοώ αριθμών χώρων αλλά γεωγραφική έκταση .

Ευχαριστουκε Μητσοτάκη για το ελληνικό διαβατήριο κ για το μετρο Θεσσαλονίκης :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456

Δεν υπάρχει βίζα.
Μέχρι τώρα η αεροπορική μου ζήτησε να σκανάρω την πρώτη σελίδα του διαβατηρίου μέσω του app τους
και 72ώρες πριν την πτήση πρέπει να κάνω esta application.

Aυτό που με ανησυχούσε ήταν το θέμα ότι έχω πάει Ρωσία μέσα στην τελευταία 3ετία,
αλλά γνωστή μου στην αστυνομία αεροδρομίου μου είπε ότι έχω τις ίδιες πιθανότητες με τους άλλους επιβάτες
να φάω χυλόπιτα,είτε στη Ζυρίχη, είτε όταν προσγειωθώ Αμερική,αλλά αποκλείεται να είναι για το ταξίδι στη Ρωσία.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Η Ελλάδα δεν έχει βίζα για USA παρά μόνο eesta

Έχεις τίποτα tips για Λος Αντζελες-Νέα Υόρκη-Βοστώνη;
Tρεις βδομάδες, 12-6-3 μέρες σε κάθε πόλη αντίστοιχα

Να πάω Αστόρια στις πατριώτισσες και να συστηθώ σαν Ελληνοελβετός έμπορος τυριού όπως έκανε ο Αρχηγός στο Καλίνιγκραντ;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Έχεις τίποτα tips για Λος Αντζελες-Νέα Υόρκη-Βοστώνη;
Tρεις βδομάδες, 12-6-3 μέρες σε κάθε πόλη αντίστοιχα

Να πάω Αστόρια στις πατριώτισσες και να συστηθώ σαν Ελληνοελβετός έμπορος τυριού όπως έκανε ο Αρχηγός στο Καλίνιγκραντ;
Τορόντο έχω πάει πολλές φορές αλλά όχι στο USA μου την έσπαγε το στυλ των Αμερικανών στα σύνορά και οι ουρές

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Τορόντο έχω πάει πολλές φορές αλλά όχι στο USA μου την έσπαγε το στυλ των Αμερικανών στα σύνορά και οι ουρές

Δεν έχω ξαναπάει, ότι έχω δει σε ταινίες...
Όσο προετοιμάζω το ταξίδι, διαπιστώνω ότι οι τρεις πόλεις που θα επισκεφτώ, είναι σαν από διαφορετικό πλανήτη η καθεμία..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.711
Πόντοι
2.306
Να γαμήσεις πιο πιθανό είναι τουρίστριες στη Νέα Υόρκη.Βασικά Νέα Υόρκη είναι μακρσν η καλύτερη.Εγώ είχα πάει Σικάγο,Χιούστον μέτρια πράγματα.Βλέπεις λίγες μουνάρες ΗΠΑ γιατί έχουν επιμειχθεί πολύ.Οι Γερμανίδες φαίνονται Θεές εκεί.
Επίσης οι Ευρωπαίες που επισκέπτονται ΗΠΑ είναι πολύ ανοιχτές,καμία σχέση με Ευρώπη.Οι λευκές Αμερικανίδες είναι σχετικά συντηρητικές σε σχέση με Δυτικές Ευρωπαίες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.866
Πόντοι
26.141
Δεν έχω ξαναπάει, ότι έχω δει σε ταινίες...
Όσο προετοιμάζω το ταξίδι, διαπιστώνω ότι οι τρεις πόλεις που θα επισκεφτώ, είναι σαν από διαφορετικό πλανήτη η καθεμία..
Η πιο άκυρη χώρα του κόσμου
Προτιμώ να χωθώ σοβιέτ καλτιλα επαρχία ή ασιατικές πρώην σοσιαλιστικές δημοκρατίες παρά Μανχάταν ..

Όλο το ζουμί τώρα αγκαμπατ που είναι κλειστή χώρα κ βράζει το μουνι των σλαβικών σπονσορετωβ που ούτε καν Τουρκία μπορούν να πάνε

Δυστυχώς δεν έχει φτηνές πτήσεις κ δύσκολη βίζα για εμάς ..

Έχω σκάσει που δεν μπορώ να παν κ.με περιμένουν κ μοντέλα ρωσοφωνες

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
53.986
Πόντοι
12.756
Η πιο άκυρη χώρα του κόσμου
Προτιμώ να χωθώ σοβιέτ καλτιλα επαρχία ή ασιατικές πρώην σοσιαλιστικές δημοκρατίες παρά Μανχάταν ..

Όλο το ζουμί τώρα αγκαμπατ που είναι κλειστή χώρα κ βράζει το μουνι των σλαβικών σπονσορετωβ που ούτε καν Τουρκία μπορούν να πάνε

Δυστυχώς δεν έχει φτηνές πτήσεις κ δύσκολη βίζα για εμάς ..

Έχω σκάσει που δεν μπορώ να παν κ.με περιμένουν κ μοντέλα ρωσοφωνες
ανεβα σε καροτσα σαν τον Βανταμα και τσουκου τσουκου θα φτασεις:coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.604
Πόντοι
6.056

Stories

Νέο!