Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 241K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.721
Πόντοι
2.306
Σωστός. Πάντα πρέπει να γίνεται αναγωγή ανά ώρα. Όπως το κάνουν οι Αμερικάνοι που είναι πιο μπροστά σε αυτά. Και πάλι όμως με 7Κ ο κμαν έχει καλό ωριαίο ρειτ. Βέβαια αυτός δεν είναι ο μέσος όρος του, προφανώς μας έβαλε την αμοιβή του καλύτερου του μήνα, το έχει λίγο με την επίδειξη. Ο μ.ο. του πρέπει να είναι γύρω στα 5.5Κ - 6Κ που και πάλι δεν είναι λίγα

Εβγαλα του τελευταίου μήνα του Οκτωβρίου.Και πάλι δεν είναι πολλά.Αμα δείτε τι βγάζουν εδώ κάτι παντελώς άχρηστοι θα τραβάτε τα βυζιά σας.
Γενικά για μη ψωλίστ η κονόμα είναι εύκολη στη Δύση.Βέβαια μετά απο συγκεκριμένο ύψος εισοδήματος παίζει χοντρή φορολογία κάπου 40% άμα είσαι άγαμος.Ουσιαστικά δηλαδή πριμοδοτούμε τους οικογενειάρχες,δουλεύουμε για να έχουν φοροαπαλλαγές,νηπιαγωγεία,παιδικούς σταθμούς,επιδόματα,πληρωμένες διακοπές γονέων κτλ ενώ οι εργένηδες σπόνσορες παίρνουν μισό αρχίδι απο τους φόρους που πληρώνουν.

Τελευταία τροποποίηση:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
844
Πόντοι
96
Εβγαλα του τελευταίου μήνα του Οκτωβρίου.Και πάλι δεν είναι πολλά.Αμα δείτε τι βγάζουν εδώ κάτι παντελώς άχρηστοι θα τραβάτε τα βυζιά σας.
Γενικά για μη ψωλίστ η κονόμα είναι εύκολη στη Δύση.Βέβαια μετά απο συγκεκριμένο ύψος εισοδήματος παίζει χοντρή φορολογία κάπου 40% άμα είσαι άγαμος.Ουσιαστικά δηλαδή πριμοδοτούμε τους οικογενειάρχες,δουλεύουμε για να έχουν φοροαπαλλαγές,νηπιαγωγεία,παιδικούς σταθμούς,επιδόματα,πληρωμέμες διακοπές γονέων κτλ ενώ οι εργένηδες σπόνσορες παίρνουν μισό αρχίδι απο τους φόρους που πληρώνουν.

Κάνε κανέναν εικονικό με καμιά σπονσορέτα να περάσεις στην απέναντι πλευρά των ευνοούμενων

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• tumblr_6798c32ae1f491dcae9946c4e0cd4f3e_8196dcdc_500.gif
    tumblr_6798c32ae1f491dcae9946c4e0cd4f3e_8196dcdc_500.gif
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 10
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.721
Πόντοι
2.306
Το βασικό είναι οι πολλές ώρες εργασίας,οι ώρες πτήσης.Αν δουλεύεις ακατάπαυστα και σκληρά αποκτάς τεράστια εμπειρία και ισχυρό προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού αφού είσαι πολύ πιο γρήγορος και αποτελεσματικός.ΗΠΑ δεν υπάρχουνε καν νόμοι για την απαγόρευση του ανταγωνισμού όπως στην Ευρώπη αλλά και Ευρώπη μπορείς να παραβιάσεις αρκετούς κανόνες.
Οι γκόμενες κάνουν το αντίθετο δουλεύουν ελάχιστα,είναι συνέχεια άρρωστες,κουτσομπολεύουν και όλο κλαίγονται.Επίσης πολλοί προσπαθούνε να εκμεταλευτούνε το σύστημα.Ρε μαλάκα του λέω το σύστημα έγινε για τους Γερμανούς,εσύ είσαι ξένος πώς έχεις το θράσος να προσπαθείς να εκμεταλευτείς το σύστημα?
Αν κρύβεσαι και δεν αναλαμβάνεις ευθύνες γίνεσαι αναποτελεσματικός,φλουέρας,κλαπαρχίδης για τον πούτσο και επιβιώνεις μόνο με γλύψιμο,ρουφιάνεμα και δημόσιες σχέσεις.
Αμα είσαι μάχιμος πρωτη γραμμή ελέγχεις και την κατάσταση.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Τα αναλύει πιο πίσω ο μύστης midas. Αλλά οι περισσότεροι έχουμε φίλους που έχουν φύγει σε αυτά τα μέρη, ή πρώην γκομενες Γερμανίδες για να μας πουν τι ισχύει στην πραγματικότητα..

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.515
Πόντοι
206
Τα αναλύει πιο πίσω ο μύστης midas. Αλλά οι περισσότεροι έχουμε φίλους που έχουν φύγει σε αυτά τα μέρη, ή πρώην γκομενες Γερμανίδες για να μας πουν τι ισχύει στην πραγματικότητα..
Ναι με συγχωρείς. Νόμιζα ότι αμφισβητούσες τη φωτογραφία που πόσταρε για αυτό ρώτησα από που προκύπτει η όποια αμφισβήτηση. Όσο για τη γενική κατάσταση των μισθωτών στη Γερμανία, φαντάζομαι ότι τα ποσά και τα παραδείγματα που αναφέρθηκαν (με +/- υπερβολές), δεν αφορούν την πλειοψηφία των μισθωτών, αλλά το αντίθετο.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.737
Πόντοι
1.706
Τι μας ενδιαφέρει τι κουμπώνει έχει βγει να πει τις γαμαγα τις βρώμες όλο το βράδυ ; Στα παπαρια μας αν ήταν ντοπαρισμένος τις τον έχωσε αυτό μας αρκεί
Αφού στο άλλο ποστ έχεις βάλει τον εαυτό σου στους μπανιστηρτζήδες, είναι επόμενο να σκέφτεσαι έτσι. Ε μάλλον δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα κι εντυπωσιάζεσαι από τις γκόμενες που ποστάρει. Δεν είναι καμμιά μαγκιά να βρεις τέτοιες, μερικά κλικ σε ένα πουτανοσάιτ είναι. Η μαγκιά είναι το ότι μπορεί να βγάζει πολλά λεφτά να τις έχει. Και η μαλακία το ότι ζορίζεται για να σπάει ρεκόρ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.305
Πόντοι
2.606
Αφού στο άλλο ποστ έχεις βάλει τον εαυτό σου στους μπανιστηρτζήδες, είναι επόμενο να σκέφτεσαι έτσι. Ε μάλλον δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα κι εντυπωσιάζεσαι από τις γκόμενες που ποστάρει. Δεν είναι καμμιά μαγκιά να βρεις τέτοιες, μερικά κλικ σε ένα πουτανοσάιτ είναι. Η μαγκιά είναι το ότι μπορεί να βγάζει πολλά λεφτά να τις έχει. Και η μαλακία το να ζορίζεται για να σπάει ρεκόρ.
δεν εχουν κανενα ειρμο οι εικασιες σου για μενα δεν συναδουν με αυτο που με παραθετεις

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Δεν υπάρχει αυτο που λες πουθενά . Αν έχεις ένα νορμάλ επάγγελμα , ένα σταθερό εισόδημα δ φροντίζεις την εμφάνιση σου με γυμναστική και καλή διατροφή δεν έχεις σοβαρά κόμπλεξ ώστε να επικοινωνείς άνετα με γυναίκες γαμάς άνετα στα 35-45 άνετα και 25αρες . Μετά τα 45 πας για πάνω απο 30 .... υπάρχουν αξιόμαχα τεμάχια παντού. Να ξέρεις γαμάνε πολλοί μην βγάζεις συμπέρασμα από εδώ . Οι γκόμενες θέλουν τρόπο όχι κόπο.
Αυτά φίλε ξέχαστα
Δεν ξέρω τι ισχύει Ελλάδα ξέρω τι ισχύει Γερμανία
Για το 90%
Ελλάδα είναι σαφώς πιο εύκολο να γαμισεις είναι άλλη νοοτροπία και άλλες ανάγκες - αφραγκιες από τις γυναίκες
Αυτά 45 Άρης με 25αρα στην Γερμανία ισχύει μόνο με πολύ ευκαταστατους με ανατολικες γκόμενες βασθκα
Γερμνανιδα να κοιταγεται δεν πάει με γκαπ πάνω από 5ετια
Ας γράψει και ο βαλκάνιος και ο κμαν που είναι ήταν στο ντοιτς
Ελλάδα αυτή την στιγμή εκτός από ρωσσοφωνες χώρες Αγγλία και Πολωνία είναι ότι πιο εύκολο πεδίο για τους 40 πλας

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.515
Πόντοι
206
Εγώ προσωπικά τον kman τον συγχαίρω για τον απλό λόγο του ότι είναι φουλ αφοσιωμένος στο στόχο του. Ο ζήλος που τον διακατέχει και ο τρόπος που έχει προσαρμώσει όλη του τη καθημερινότητα ώστε να βγάζει τα γούστα του και να περνάει καλά με τις πουτάνες που γουστάρει είναι απαράμιλλος. Δηλαδή αυτό γουστάρει να κάνει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το επιτύχει.
Και πάλι προσωπικά, για εμένα ο τρόπος ζωής του ή/και η καθημερινότητά του (από αυτά που διαβάζω εδώ), δεν αποτελούν επ ουδενί παράδειγμα προς μίμησιν, αλλά δε μου πέφτει λόγος στη τελική. Αυτό φυσικά δε με εμποδίζει να παραδεχτώ ότι σε αυτό που γουστάρει να κάνει και με αυτές που γουστάρει (όποιες είναι αυτές του γούστου μου ή όχι) δεν έχει "αντίπαλο" εδώ στο forum.

Επειδή και εγώ γουστάρω να πληρώνω αλλοδαπές και να τις βγάζω για φαγητά/ποτά/γαμήσια (εγώ τις βρίσκω εδώ στα τζάδικα, προφανώς και βαριέμαι/το θεωρώ ανούσιο/δεν είναι προτεραιότητά μου να πάω σε κάποια άλλη χώρα για το σκοπό αυτό) θα πω το εξής
Ας υποθέσουμε ότι έχω μεγαλύτερα εισοδήματα από τον Kman (μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι) και θέλω να πάω πχ Πολωνία να βγάλω γούστα 1 βδομάδα. Είμαι σίγουρος ότι συγκριτικά με τον Kman, για την ίδια εξόρμηση, τα δικά μου αποτελέσματα θα ήταν πολυ χαμηλότερα των προσδοκιών μου. Από την άλλη, ο Kman τα ταξίδια που κάνει είναι 9/10 επιτυχήμενα με βάση τις προσδοκίες του! Βγάζει τέτοια ενέργεια, κάνει τέτοιο προγραμματισμό, υπολογίζει τα πάντα.
Αυτό δε μπορώ να μη το επικροτήσω. Θα δώσει το 100% του να επιτύχει αυτό που θέλει. Μιλάμε πάντα για το θέμα του σπόνσορινγκ και του σεξοτουρισμού. Αυτό είναι και το θέμα του νήματος εξάλλου

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
66
Πόντοι
0
Αυτά φίλε ξέχαστα
Δεν ξέρω τι ισχύει Ελλάδα ξέρω τι ισχύει Γερμανία
Για το 90%
Ελλάδα είναι σαφώς πιο εύκολο να γαμισεις είναι άλλη νοοτροπία και άλλες ανάγκες - αφραγκιες από τις γυναίκες
Αυτά 45 Άρης με 25αρα στην Γερμανία ισχύει μόνο με πολύ ευκαταστατους με ανατολικες γκόμενες βασθκα
Γερμνανιδα να κοιταγεται δεν πάει με γκαπ πάνω από 5ετια
Ας γράψει και ο βαλκάνιος και ο κμαν που είναι ήταν στο ντοιτς
Ελλάδα αυτή την στιγμή εκτός από ρωσσοφωνες χώρες Αγγλία και Πολωνία είναι ότι πιο εύκολο πεδίο για τους 40 πλαςΔΕ
Δεν ξέρω για όλη την Γερμανία , Φρανκφούρτη και Βερολίνο ξέρω γιατί πάω συχνά για πολλά χρόνια. Έμενα για πολλά χρόνια Πολωνία απο το 2014 (σε πόλη κοντά στα γερμανικά σύνορα) και τώρα πάω συχνά για δουλειά . Φυσικά εννοώ για άντρες με καλή οικονομική κατάσταση και με επάγγελμα κύρους. Αλλά στο μετρό που δεν σε ξέρουν ποιος είσαι μπορείς να μιλήσεις άνετα στην Γερμανία....... έχω βγει και ραντεβού ανταλλάσσοντας τηλέφωνο πολλές φορές (όταν δεν συνοδεύομαι από την σχέση μου) . Στην Ελλάδα οι Ελληνίδες δεν μου μιλάνε στο μετρό απαξιούν, οι Γερμανίδες ακόμα και αν δεν γουστάρουν είναι ευγενής αν γουστάρουν βγαίνουν εύκολα . Πολωνία άλλος λαός εγώ έχω μόνιμη σχέση και δεν με ενδιαφέρει να κάνω παιχνίδι αλλά όσες φορές βγαίνω φλερτάρουν ακόμα και αν συνοδεύεσαι . Στην Ελλάδα μόνο σε κύκλο γνωστών έχω επιτυχίες στο μετρό σχεδόν μηδέν .

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.721
Πόντοι
2.306
Εγώ προσωπικά τον kman τον συγχαίρω για τον απλό λόγο του ότι είναι φουλ αφοσιωμένος στο στόχο του. Ο ζήλος που τον διακατέχει και ο τρόπος που έχει προσαρμώσει όλη του τη καθημερινότητα ώστε να βγάζει τα γούστα του και να περνάει καλά με τις πουτάνες που γουστάρει είναι απαράμιλλος. Δηλαδή αυτό γουστάρει να κάνει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το επιτύχει.
Και πάλι προσωπικά, για εμένα ο τρόπος ζωής του ή/και η καθημερινότητά του (από αυτά που διαβάζω εδώ), δεν αποτελούν επ ουδενί παράδειγμα προς μίμησιν, αλλά δε μου πέφτει λόγος στη τελική. Αυτό φυσικά δε με εμποδίζει να παραδεχτώ ότι σε αυτό που γουστάρει να κάνει και με αυτές που γουστάρει (όποιες είναι αυτές του γούστου μου ή όχι) δεν έχει "αντίπαλο" εδώ στο forum.

Επειδή και εγώ γουστάρω να πληρώνω αλλοδαπές και να τις βγάζω για φαγητά/ποτά/γαμήσια (εγώ τις βρίσκω εδώ στα τζάδικα, προφανώς και βαριέμαι/το θεωρώ ανούσιο/δεν είναι προτεραιότητά μου να πάω σε κάποια άλλη χώρα για το σκοπό αυτό) θα πω το εξής
Ας υποθέσουμε ότι έχω μεγαλύτερα εισοδήματα από τον Kman (μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι) και θέλω να πάω πχ Πολωνία να βγάλω γούστα 1 βδομάδα. Είμαι σίγουρος ότι συγκριτικά με τον Kman, για την ίδια εξόρμηση, τα δικά μου αποτελέσματα θα ήταν πολυ χαμηλότερα των προσδοκιών μου. Από την άλλη, ο Kman τα ταξίδια που κάνει είναι 9/10 επιτυχήμενα με βάση τις προσδοκίες του! Βγάζει τέτοια ενέργεια, κάνει τέτοιο προγραμματισμό, υπολογίζει τα πάντα.
Αυτό δε μπορώ να μη το επικροτήσω. Θα δώσει το 100% του να επιτύχει αυτό που θέλει. Μιλάμε πάντα για το θέμα του σπόνσορινγκ και του σεξοτουρισμού. Αυτό είναι και το θέμα του νήματος εξάλλου

Ετσι είναι.Μην ξεχνάμε οτι έχω και 25 χρόνια εμπειρία στα μουνολίβαδα και μια δεκαπενταετία στο σπόνσορινγκ οπότε έχω σηκώσει κάθε πέτρα που λένε.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.737
Πόντοι
1.706
δεν εχουν κανενα ειρμο οι εικασιες σου για μενα δεν συναδουν με αυτο που με παραθετεις
Θες πιο direct? Αν βάζεις τον εαυτό σου στους μπανιστιρτζήδες της ζωής του και λες «δεν μας νοιάζει τι κουμπώνει κι αν είναι ντοπαρισμένος, αρκεί που τον χώνει», αψηφώντας τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες του χαπακώματος, σημαίνει ότι έχεις ανάγκη την «πραγματικότητα» που παρουσιάζει σε τέτοιο βαθμό που αδιαφορείς για τα υπόλοιπα.

Το παρακάτω ποστ σου αποπνέει αυτή τη μεγάλη ανάγκη:

Δεν μας ενδιαφέρει αν τις γαμησε κοιμήθηκε μαζί στο ίδιο κρεβάτι και έγλειψε ότι κοκκαλακι μπορούσε εστο κι αν το ακριβοπληρωσε πήγαινε κάνα νιαρχος κάνα πάρκο ελληνικού να δεις κάτι τραγικούς που γαμάνε κάτι μπαλοτσια και σπρώχνουν καρότσια και ειναι 20 χρόνια πιο μικροί από δαυτονε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.951
Πόντοι
25.467
Θες πιο direct? Αν βάζεις τον εαυτό σου στους μπανιστιρτζήδες της ζωής του και λες «δεν μας νοιάζει τι κουμπώνει κι αν είναι ντοπαρισμένος, αρκεί που τον χώνει», αψηφώντας τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες του χαπακώματος, σημαίνει ότι έχεις ανάγκη την «πραγματικότητα» που παρουσιάζει σε τέτοιο βαθμό που αδιαφορείς για τα υπόλοιπα.

Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς!

Τον αποδομήσατε εντελώς.

Πείτε μας τώρα και κάνα δυο λόγια για αυτούς που όταν δουν κάποιον να είναι σεξουαλικά ζωηρά ενεργός με πολλές διαφορετικές παρτενέρ, προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον βγάλουν ελλατωματιάρη εξαρτημένο. :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.305
Πόντοι
2.606

Όταν πάω σε μια έκθεση αυτοκίνητων και χαζεύω μια πορσε σημαίνει ότι θέλω να την αποκτήσω κι εγώ ;η μπορεί να έχω μια Φεράρι αλλά κοιτάζω και την πορσε γιατί είναι κι αυτή ένα ωραίο αυτοκίνητο ;

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.305
Πόντοι
2.606

Τον αποδομήσατε εντελώς.

Πέστε μας τώρα και κάνα δυο λόγια για αυτούς που όταν δουν κάποιον να είναι σεξουαλικά ζωηρά ενεργός με πολλές διαφορετικές παρτενέρ, προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον βγάλουν ελλατωματιάρη εξαρτημένο. :coffee:
Εδώ τα αρχιδια μπορεί να γίναν μπλε γιατί ξέβαψε το σώβρακο κι ο άλλος από τις φωτό κατάλαβε ότι ο αρχηγός κουμπώνει ματζουνια και στην τελική τι μας ενδιαφέρει εμάς σαν πορνοστάρ μας πλασαρίστηκε ;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.951
Πόντοι
25.467
Εδώ τα αρχιδια μπορεί να γίναν μπλε γιατί ξέβαψε το σώβρακο κι ο άλλος από τις φωτό κατάλαβε ότι ο αρχηγός κουμπώνει ματζουνια και στην τελική τι μας ενδιαφέρει εμάς σαν πορνοστάρ μας πλασαρίστηκε ;

Ο Καβαλοκαλαμόγερας, εκτός από τραγουδιστής, καθηγητής σε πανεπιστήμιο, ξενοδόχος, και οικονομικός σύμβουλος επενδύσεων, έχει δουλέψει και στο CSI του L.A :coffee:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Ετσι είναι.Μην ξεχνάμε οτι έχω και 25 χρόνια εμπειρία στα μουνολίβαδα και μια δεκαπενταετία στο σπόνσορινγκ οπότε έχω σηκώσει κάθε πέτρα που λένε.
Άρα 25y×15d Μ.Ο /τον χρονο = 375 ημερες εμπειρίας δηλαδη 1 χρόνο και κάτι ημέρες- μέχρι εκει είσαι δεν μένεις συνεχόμενα.. ανασούλες των 2-3 ημερων παίρνεις και παλι, επομένως,άραξε στα κυβικά σου.
Όσο για το- σπονσοριγκ= προτείνω χρήματα σε πφουτανες 15 χρόνια τώρα και αν κάτσει- δεν μετράει, γιατί ακόμη κι ένας παππούς 80αρης μπορεί να παιχτεί έτσι, τι να του πουμε.. μπραβο;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Τον αποδομήσατε εντελώς.
Πείτε μας τώρα και κάνα δυο λόγια για αυτούς που όταν δουν κάποιον να είναι σεξουαλικά ζωηρά ενεργός με πολλές διαφορετικές παρτενέρ, προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον βγάλουν ελλατωματιάρη εξαρτημένο. :coffee:
Μα ο ίδιος το είπε απ έξω'απ έξω προσφατα ότι κουμπώνεται με ενα διεγερτικο για να αποδίδει γενικα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom