Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 276K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
202
Πόντοι
20
Επιστροφή από Βαρσοβία μετά από 7ήμερη επίσκεψη...
Εϊχα κατά νου αρκετά πράγματα που έχω διαβάσει εδώ, οπότε σε κάποιο βαθμό οι προσδοκίες ήταν υψηλές.

Το λοιπόν... Αν εξαιρέσω το σχετικό ψωλόκρυο και την απουσία αξιοθέατων (που να μου άρεσαν) το μέρος είναι στα όρια του παράδεισου.

Διαμονή στο κατάκεντρο σε 5στερο με περί τα 200 τη νύχτα. Εύκολο το κάπνισμα στο δωμάτιο.
Επίσκεψη σε 2 clubs, το Level 27 και το Wesely. Στο L27 πήγα με τύπισσα που είχα κανονίσει να γνωριστούμε το ίδιο πρωί. Γνωριμία από Chaturbate, και συνολικό κόστος μαζί με τα τοκενς περί τα 500. Έμεινε μαζί μου 3 νύχτες. Στο Wesele πήγα με Πολωνό που γνώρισα στο ξενοδοχείο και ζει στο Κατάρ.
Στα μαγαζία αυτά, ήμουν οριακά όσον αφορά την ηλικία (45) μιας και οι ηλικίες που παίζουν είναι 25-35. Ένας στους δέκα/δεκαπέντε άντρες ήταν ξένος Για τις γκόμενες, δεν μπορώ να καταλάβω εύκολα τη διαφορά μεταξύ ρωσίδων, πολωνίδων, ουκρανών κλπ. Τόσα τούμπανα με διάθεση καλή και εξωστρέφια, δεν έχω δει πουθενά στη ζωή μου. Με 400-500euro λογαρισμό, κάνεις παιχνίδι άνετα και "φαίνεσαι". Θα δεις και παρέες που πρέπει να πληρώνουν χιλιάρικα, αλλά μια παρέα 2-4 άτομα με 4-5 κατοστάρικα τα σπάει μια χαρά.
L27. Κυριλέ club, καθαρά ποτά, ΑΠΕΙΡΕΣ μουνάρες, αναλογία γυναικών/αντρών 60/40. Επαιξε πέσιμο σε τύπισσα που καρφωνόμασταν καμιά ώρα και τελικά ήταν εσκορτού με αρχική τιμή... 1000 το βράδυ. Δεν πήρα και δεν ψάχτηκα μιας και ήμουν με γκόμενα.
Wesele. Πιο "φθηνό" μαγαζί, με ωραίο vibe, και ένα κλικ κάτω σε ποιότητα σε όλα. Πιο εύθυμος κόσμος. Αναλογία παρόμοια. Εκεί γνώρισα πόλκα στα 32, ντυμένη τσόντα. Κανένα κόστος, έμεινε/εβγαινε μαζί μου όλες τις υπόλοιπες μέρες. Στο μαγαζί ταίριαζα ηλικιακά καλύτερα, μιας και έβλεπες αρκετούς άντρες 40-45+. Δεν παίζει να μην περάσει κάποιος καλά εκεί μεσα.

Μπυραρίες και μπαρ. Πολλά και καλά, αλλά όχι κάτι που δεν βρίκεις και σε άλλα μέρη. Κάθε βράδυ (εκτός των 2 που πήγα σε club) πήγαινα σε μπυραρίες/μπαρ. Τιμες πάνω-κάτω σαν Αθήνα. Πάλι, το εντυπωσιακό είναι τα μουνιά. Σίγουρα και εκέι μπορεί να γίνει παιχνίδι αν είσαι με την κατάλληλη παρέα.

Συνολικό κόστος για 6 νύχτες, μέ όλα μέσα, περί τα 5 χιλιάρικα, που τα θεωρώ καλά. Και με τις 2 τύπισσες με τις οποίες βρεθηκα, ότι και να επαναληφθεί θα είναι ακόμη καλύτερο και στην περίπτωση της στριματζούς θα είναι τσάμπα.

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
202
Πόντοι
20
Αρχηγε, αν θες δώσε καμιά πρόταση συγκεκριμένη για βράδια, φαγητο κλπ

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.024
Πόντοι
2.306
Αρχηγε, αν θες δώσε καμιά πρόταση συγκεκριμένη για βράδια, φαγητο κλπ

Για φαγητό Alchemist,Prime Cut,Beef and Pepper αν είσαι του μπριζολικού.Για να πας γκόμενα πολύ καλό το Reina.Για κλαμπ Sen είναι high end,παρόμοιο επίπεδο από γκόμενες με το Level 27,Ritual σπονσοράδικο,Enklawa,Bank πιο mainstream,Teatro Cubano γεμάτο Πόλκες που ψάχνονται για ξένους αλλά πιτσιρικαρία.
Το Wesele είναι υπόγειο μαγαζί ντίσκο πόλο πλησίον του Novotel,πολλές πιωμένες εκεί γίνεται χαμός.Δίπλα είναι το Zanzibar.Πρέπει να είσαι σχετικά εμφανίσιμος για να έβγαλες γκόμενα εκεί.Το Wesele πρέπει παλιά να λεγόταν metadisco,το συνέστηνε και ο Dr. Love.
Γενικά Βαρσοβία είναι όπως Μόσχα,Κίεβο είναι πόλεις για γλεντζέδες.Χρειάζεσαι λεφτά κάπου 500 τη μέρα,αλλά περνάς καλά έχει πολύ μουνί και διασκέδαση.
Αυτή από το Chaturbate ήταν Πολωνέζα ή Λευκορρωσίδα,Ουκρανέζα?Είναι τίγκα στις Λευκορρωσίδες η Βαρσοβία.

Τελευταία τροποποίηση:

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
202
Πόντοι
20
Για φαγητό Alchemist,Prime Cut,Beef and Pepper αν είσαι του μπριζολικού.Για κλαμπ Sen είναι high end,παρόμοιο επίπεδο από γκόμενες με το Level 27,Ritual σπονσοράδικο,Enklawa,Bank πιο mainstream,Teatro Cubano γεμάτο Πόλκες που ψάχνονται για ξένους αλλά πιτσιρικαρία.
Το Wesele είναι υπόγειο μαγαζί ντίσκο πόλο πλησίον του Novotel,πολλές πιωμένες εκεί γίνεται χαμός.Δίπλα είναι το Zanzibar.Πρέπει να είσαι σχετικά εμφανίσιμος για να έβγαλες γκόμενα εκεί.Το Wesele πρέπει παλιά να λεγόταν metadisco,το συνέστηνε και ο Dr. Love.
Γενικά Βαρσοβία είναι όπως Μόσχα,Κίεβο είναι πόλεις για γλεντζέδες.Χρειάζεσαι λεφτά κάπου 500 τη μέρα,αλλά περνάς καλά έχει πολύ μουνί και διασκέδαση.
Αυτή από το Chaturbate ήταν Πολωνέζα ή Λευκορρωσίδα,Ουκρανέζα?Είναι τίγκα στις Λευκορρωσίδες η Βαρσοβία.
Κάπως έτσι το είδα και εγώ.... Περί τα 500.
200-300 βράδυ, 100 φαγητό, 100 λοιπά.
+ Διαμονή + μουνί αν παίζει ανάγκη δώρου.
Κοίτα, το κόστος δεν είναι ούτε χαμηλό ούτε υψηλό.
Είναι απλά οκ.
Το θέμα ειναι πόσες γκόμενες με καλή διάθεση έχει παντού.
Για τη δική μου φάση που δεν γαμάω 6 φορές τη μέρα, αλλά γουστάρω καυλωτική ατμοσφαιρα, είναι σχεδόν τέλειο το μέρος. Με αρνητικό το κρύο. Αν τώρα πάγωνα, το καταχείμωνο θα είναι θέμα....

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
202
Πόντοι
20
Κάπως έτσι το είδα και εγώ.... Περί τα 500.
200-300 βράδυ, 100 φαγητό, 100 λοιπά.
+ Διαμονή + μουνί αν παίζει ανάγκη δώρου.
Κοίτα, το κόστος δεν είναι ούτε χαμηλό ούτε υψηλό.
Είναι απλά οκ.
Το θέμα ειναι πόσες γκόμενες με καλή διάθεση έχει παντού.
Για τη δική μου φάση που δεν γαμάω 6 φορές τη μέρα, αλλά γουστάρω καυλωτική ατμοσφαιρα, είναι σχεδόν τέλειο το μέρος. Με αρνητικό το κρύο. Αν τώρα πάγωνα, το καταχείμωνο θα είναι θέμα....
Thanks για τα suggestions

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
202
Πόντοι
20
H chaturbate είναι Πολωνέζα από χωριό δίπλα στη Βαρσοβία. 29 χρονών τουμπανο αλλά είχε διαφορά με τις τύπισσες στο L27.
Διαφορά σε στυλ και τρέλα. Ηταν πιο κάτω.

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
202
Πόντοι
20
Αν εσύ αρχηγέ ή κάποιος άλλος ψαχτεί μεσω Chaturbate/ stripcat etc, προσοχή να δώσεις στο να μην είναι τύπισσα pου δουλεύει σε στουντιο. Αυτό το καταλαβαίνεις από το διάκοσμο του δωματιου αλλά και το πόσες οθόνες κοιτάζει.
Και φυσικά να μην εχει μερικές 100ντάδες χιλιάδες followers

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.024
Πόντοι
2.306

Κρύο έχει πολύ.Τον Ιανουάριο που ήμουνα ξεπάγιαζες.Για αυτό είναι σημαντικό να μένει κανείς σε ξενοδοχείο με καλή θέρμανση και να μη χρειάζεται να περπατάει πολύ,να πάει με τα πόδια σε όλα και στα κλαμπ με ταξί.
Τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν αρκουδίσιο οπότε αν είναι παλιό και μεγάλο το δωμάτιο παίζει να κάνει κρύο μέσα.Για αυτό π.χ. προτιμώ Raddisson που είναι καινούργιο,εντελώς κεντρικό δίπλα σε Prime Cut και Alchemist να φέρεις τις γκόμενες και έχει μπόμπα αρκουδίσιο,σα φούρνος είναι μέσα άμα ανεβάσεις τη θερμοκρασία ακόμα και χιόνι να έχει έξω.
Από την άλλη είναι σχετικά βρώμικο και έχει χάλια ηχομόνωση,ακούς τα πάντα όλα απέξω.
Υπάρχουν και γκόμενες που βαριούνται να βγουν από το ξενοδοχείο οπότε παίζει ρόλο το εστιατόριο του ξενοδοχείου και το room service.Στο Raddisson το εστιατόριο είναι ψιλοχάλια ενώ στο Sheraton είναι πολύ καλό.Το Sheraton έχει πολύ πιο εντυπωσιακή ρεσεψιόν,είναι πολύ πιο ήσυχο και καθαρό αλλά τα δωμάτια,επίπλωση είναι παλιά και κάνει περισσότερο κρύο,έχει πολύ ανεπαρκές αρκουδίσιο.Επίσης είναι κάπως λιγότερο κεντρικό από το Raddisson.Τα στρώματα στο Raddisson είναι φανταστικά πολύ υψηλής ποιότητας οπότε συνολικά μάλλον λέει περισσότερο το Raddison αλλά μόνο τα Premium δωμάτια τα κανονικά είναι για τον πούτσο,θεοβρώμικα.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.561
Πόντοι
6.056
Ο Πούτιν ανέλυσε τους λόγους για ποιο λόγο χάσαμε τότε ως Ρώσοι ενώ είχαμε στρατιωτική υπεροχή
Γράφε για τις γκόμενες και άσε τις στρατηγικές αναλύσεις. Δεν είχαν στρατιωτική υπεροχή οι σοβιετικοί στα 80s. Αντιθέτως, ο πόλεμος των άστρων του ρήγκαν , είχε θέσει εκτός μάχης τους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς της σοβιετίας.
Ακόμη και αν τους εκτόξευαν όλους μαζί , οι αμερικάνοι θα τους ανατίναζαν στο διάστημα εκτός ατμόσφαιρας χωρίς να πλήξουν τις ηπα. Αυτό είδαν οι σοβιετικοί και το έκλεισαν το μαγαζί .

Αργότερα έφτιαξαν νέους, που μπορούν να χτυπήσουν τις ηπα. Για αυτό οι αμερικάνοι θέλουν να φτιάξουν βάσεις στην ουκρανία, για να μπορούν να τους πλήξουν πριν βγούν από την ατμόσφαιρα. Από τις βάσεις στην ουκρανία γίνεται αυτό . Άπαξ και φύγουν στο διάστημα , χαιρετίσματα.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.024
Πόντοι
2.306
Γράφε για τις γκόμενες και άσε τις στρατηγικές αναλύσεις. Δεν είχαν στρατιωτική υπεροχή οι σοβιετικοί στα 80s. Αντιθέτως, ο πόλεμος των άστρων του ρήγκαν , είχε θέσει εκτός μάχης τους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς της σοβιετίας.
Ακόμη και αν τους εκτόξευαν όλους μαζί , οι αμερικάνοι θα τους ανατίναζαν στο διάστημα εκτός ατμόσφαιρας χωρίς να πλήξουν τις ηπα. Αυτό είδαν οι σοβιετικοί και το έκλεισαν το μαγαζί .

Αργότερα έφτιαξαν νέους, που μπορούν να χτυπήσουν τις ηπα. Για αυτό οι αμερικάνοι θέλουν να φτιάξουν βάσεις στην ουκρανία, για να μπορούν να τους πλήξουν πριν βγούν από την ατμόσφαιρα. Από τις βάσεις στην ουκρανία γίνεται αυτό . Άπαξ και φύγουν στο διάστημα , χαιρετίσματα.

Ο πόλεμος των άστρων ήταν ένα παραμύθι των ΗΠΑ που έχαψαν οι Σοβιετικοί.Βλέπεις να παίζουν τώρα τέτοια συστήματα?Αφού ήταν τεχνολογικά αδύνατο να τα επιτύχουν,απλά με αυτή την απειλή στρέσαραν πολύ τη σοβιετική ηγεσία και στρατιωτική ελίτ.
Τέλος πάντων ας μην επεκτεινόμαστε.

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
202
Πόντοι
20
Κρύο έχει πολύ.Τον Ιανουάριο που ήμουνα ξεπάγιαζες.Για αυτό είναι σημαντικό να μένει κανείς σε ξενοδοχείο με καλή θέρμανση και να μη χρειάζεται να περπατάει πολύ,να πάει με τα πόδια σε όλα και στα κλαμπ με ταξί.
Τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν αρκουδίσιο οπότε αν είναι παλιό και μεγάλο το δωμάτιο παίζει να κάνει κρύο μέσα.Για αυτό π.χ. προτιμώ Raddisson που είναι καινούργιο,εντελώς κεντρικό δίπλα σε Prime Cut και Alchemist ναφέρεις τις γκόμενες και έχει μπόμπα αρκουδίσιο,σα φούρνος είναι μέσα άμα ανεβάσεις τη θερμοκρασία ακόμα και χιόνι να έχει έξω.
Από την άλλη είναι σχετικά βρώμικο και έχει χάλια ηχομόνωση,ακούς τα πάντα όλα απέξω.
Υπάρχουν και γκόμενες που βαριούνται να βγουν από το ξενοδοχείο οπότε παίζει ρόλο το εστιατόριο του ξενοδοχείου και το room service.Στο Raddisson το εστιατόριο είναι ψιλοχάλια ενώ στο Sheraton είναι πολύ καλό.Το Sheraton έχει πολύ πιο εντυπωσιακή ρεσεψιόν,είναι πολύ πιο ήσυχο και καθαρό αλλά τα δωμάτια,επίπλωση είναι παλιά και κάνει περισσότερο κρύο,έχει πολύ ανεπαρκές αρκουδίσιο.Επίσης είναι κάπως λιγότερο κεντρικό από το Raddisson.Τα στρώματα στο Raddisson είναι φανταστικά πολύ υψηλής ποιότητας οπότε συνολικά μάλλον λέει περισσότερο το Raddison αλλά μόνο τα Premium δωμάτια τα κανονικά είναι για τον πούτσο,θεοβρώμικα.
Μάλιστα...
Εγώ έμεινα στο Σοφιτελ, με τα πόδια έπρεπε να περάσω όλο το πάρκο για να πάω στους δρόμους των μαγαζιών κλπ, αλλά και πάλι το θεωρώ κεντρικό. Αρκετά καλό κατά τη γνώμη μου. Επίσης καλά στρώματα, κλιματισμός και φαγητό. Κακό room service, connecting door. Σημαντικό, στο δωμάτιο μου το παράθυρο άνοιγε.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.561
Πόντοι
6.056
Ο πόλεμος των άστρων ήταν ένα παραμύθι των ΗΠΑ που έχαψαν οι Σοβιετικοί.Βλέπεις να παίζουν τώρα τέτοια συστήματα?
Όλοι οι στρατιωτικοί το πίστευαν . Οι τωρινοί διηπειρωτικοί , είναι τελείως διαφορετικοί .
Άπαξ και βγουν στο διάστημα θα πλήξουν το στόχο . Τώρα μπορούν να τους πλήξουν μόνο αμέσως μετά την εκτόξευση .

Δεν έχει χώρο το θέμα εδώ. Γράφε για τα μουνιά.

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
202
Πόντοι
20
Πρότεινες σε γκόμενα του chaturbate συνάντηση και δέχθηκε ;;; Με 500€ είπες ;;;;;
Γενικά το έχω κάνει ακόμα 2 φορές με επιτυχία. Μία στο Novosibirsk και μία στο Κισιναου. Εχω προσπαθήσει πολλές παραπάνω, αλλά για διάφορους λόγους το παρατούσα στο τέλος.

Ναι, κανα 500ρικο. Δώρο 1000σλοτυ, + τοκενς απο πριν κλπ

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.024
Πόντοι
2.306
Μάλιστα...
Εγώ έμεινα στο Σοφιτελ, με τα πόδια έπρεπε να περάσω όλο το πάρκο για να πάω στους δρόμους των μαγαζιών κλπ, αλλά και πάλι το θεωρώ κεντρικό. Αρκετά καλό κατά τη γνώμη μου. Επίσης καλά στρώματα, κλιματισμός και φαγητό. Κακό room service, connecting door. Σημαντικό, στο δωμάτιο μου το παράθυρο άνοιγε.

Αυτό είναι το πρόβλημα με τα ξενοδοχεία Βαρσοβία.Δε βρίσκεις κάτι τέλειο από κάθε άποψη.
Γενικά πώς σου φάνηκαν οι Πολωνέζες σε σχέση με Ρωσίδες,Ουκρανέζες?Σου φάνηκε οτι βλέπεις περισσότερες μουνάρες Βαρσοβία ή Μόσχα,Κίεβο?
Σε συμπεριφορά πιο εύθυμες,ανοιχτές οι Πολωνέζες ή Ρωσίδες,Ουκρανές?

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
202
Πόντοι
20
Αυτό είναι το πρόβλημα με τα ξενοδοχεία Βαρσοβία.Δε βρίσκεις κάτι τέλειο από κάθε άποψη.
Γενικά πώς σου φάνηκαν οι Πολωνέζες σε σχέση με Ρωσίδες,Ουκρανέζες?Σου φάνηκε οτι βλέπεις περισσότερες μουνάρες Βαρσοβία ή Μόσχα,Κίεβο?
Σε συμπεριφορά πιο εύθυμες,ανοιχτές οι Πολωνέζες ή Ρωσίδες,Ουκρανές?
Μόσχα δεν έχω πάει...
Κίεβο έχω πάει 3 φορές.
Με βάση τα γούστα μου και την οπτική μου, οι Ουκρανές είναι σαν "αρπακτικά" σε σχέση με τις Πολωνές που γνώρισα. Το δείγμα που έχω για Ουκρανές είναι πιο μεγάλο. Ναι κούκλες και αρκετά πιο θυληκές αλλά έχω κατα νου ότι σκέφτονται μόνο και μόνο τα φράγκα και αυτό μου χαλάει το όλο σκηνικό/'εργο.

Οι Πολωνές, μπορεί και αυτές να ξεκινάν από παρόμοια βάση, αλλά δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην καλοπέραση και στον χαβαλέ. Εχω μικρό δείγμα όμως.

Οι Ουκρανές ίσως δίνουν και λίγο μεγαλύτερη σημασία στην καθαριότητα. Αλλά γενικά το παραγαμάνε με τα κατοικίδια, οπότε πάει στράφι σε ένα βαθμό.

Η Βαρσοβία είναι πιο εύκολη για το βράδυ σε σχέση με το Κίεβο. Για αυτό και μου έδωσε την εντύπωση ότι έχει μεγαλύτερο συνωστισμό μουνιών. Από την άλλη, σε mall στο Κιεβο είχα λαλήσει. Βαρσοβία πιο νορμάλ.

Σε παιχνίδι σε αλλες χώρες, μεταξύ ρωσίδων και ουκρανών, 1000% βάζω πιο πάνω τις ρωσίδες, αν και δύσκολα θα γαμηθούν πιο καλά από αντίστοιχες ουκρανές.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.544
Πόντοι
206
Όλοι οι στρατιωτικοί το πίστευαν . Οι τωρινοί διηπειρωτικοί , είναι τελείως διαφορετικοί .
Άπαξ και βγουν στο διάστημα θα πλήξουν το στόχο . Τώρα μπορούν να τους πλήξουν μόνο αμέσως μετά την εκτόξευση .

Δεν έχει χώρο το θέμα εδώ. Γράφε για τα μουνιά.
Άπαξ και φτάσουμε σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει επιστροφή. Δεν υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης (ρεαλιστικός), πυρηνικής επίθεσης όταν μιλάμε για εκατοντάδες πυραύλους. Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση ο Πούτιν να χρησιμοποιήσει κάποιο τέτοιο όπλο. Η αντεπίθεση, από τη στιγμή της εκτόξευσης, θα είναι τέτοια που θα αφανιστεί όλη η Ρωσία (και γενικά τα πάντα). Απλά να έχουμε να λέμε είναι αυτά τα σενάρια. Ακόμα και να υποθέσουμε ότι θα χρησιμοποιούσε κάτι τακτικό σε χώρα εκτός ΝΑΤΟ (Ουκρανία), λογικά η αντίδραση θα ήταν επίθεση και καταστροφή της Ρωσίας απλά με συμβατικά όπλα. Aυτό θα προκαλούσε τη Ρωσία να κυρήξει πυρηνικό ολοκληρωτικό πόλεμο. Που αυτό μας φέρνει πάλι στην ολική καταστροφή

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.561
Πόντοι
6.056
Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση ο Πούτιν να χρησιμοποιήσει κάποιο τέτοιο όπλο. Η αντεπίθεση, από τη στιγμή της εκτόξευσης, θα είναι τέτοια που θα αφανιστεί όλη η Ρωσία (και γενικά τα πάντα).
Από πλευράς έκτασης και σχήματος στο χάρτη , πλεονεκτεί η Ρωσία. Επίσης έχει έκταση 17.1 εκατομμύρια τ.χλμ έναντι 9.5 των ΗΠΑ.
Οπότε οι ηπα, καταστρέφονται πιο εύκολα . Έχουν και μεγαλύτερες πόλεις με τεράστιο πληθυσμό σε μικρή έκταση , οπότε με μικρής σχετικα ισχύος πυρηνικά σε αυτές , σκοτώνεις 8ψήφιο πληθυσμό

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.561
Πόντοι
6.056
Τα ακριβότερα που βλέπω στο ίντερνετ, είναι

Raffles Europejski Warsaw και

Hotel Bristol​

Αυτά δεν είναι τέλεια ;
Κάπου 400€ το δίκλινο βέβαια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom