midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
Καλά κρασιάΜιλάω άπταιστα Δολλαρικα όμως
Πήγαινε να κάνεις την έκπληξη
Με τις ευχές μου αλλά το βλέπω σαν την νίκη της Χάρις
Είναι ρεαλιστικό μόνο στην θεωρία...
Καλά κρασιάΜιλάω άπταιστα Δολλαρικα όμως
Η έστω κάνα σωβρακο με φόντο ντεβουσκα στο κρεβάτι πίσω τουΆντε ντε μας είχες ζαλίσει τα παπαρια με τα φωτορεπορτάζ από το ιντερνετε θελουμε Βαλκαν χέρι σε άσπριδερο μπούτια
Καλά κρασιά
Πήγαινε να κάνεις την έκπληξη
Με τις ευχές μου αλλά το βλέπω σαν την νίκη της Χάρις
Είναι ρεαλιστικό μόνο στην θεωρία...
Μασσαλια να πας, που να τρεχεις σε αλλες ηπειρουςΟ προαναφερθείς γνωστος μου με το Φιλιπ Πατεκ, είχε μια από εκεί , η οποία όμως περίμενε από αυτόν να ταΐσει όλη τη φυλή.
Είναι καλή περίπτωση και δεν το είχα σκεφτεί , θα ψαχτώ
Τις βγάζεις από τη ζούγκλα και γίνονται σαν ελέφαντες , για να θυμούνται το χωριό τουςΜασσαλια να πας, που να τρεχεις σε αλλες ηπειρους
Πολωνία άμα πήγαιναν να κάνουν τέτοια συγκέντρωση θα τις είχαν χάσει τις σημαίες.Θα τις ψάχνανε ξανά στο τρενάκι.
Η πίσω φαίνεται για πολωνεζα η εμπρός σαν εβραιοεστονή.δύσκολα ξεχωρίζει Πολωνέζες από Ουκρανές
Εδώ κυριολεκτικά θα του κλασουν τ' @@.Γατάκια μόνο να σας πετύχει η πολωνική αστυνομία στο Πόζναν.
Manchester.Τη φόρτωσε ο τύπος την Ανατολική.
Ναι το γράφει στο βρακι τηςΠολκα;
Καλό παιδί ο Σεφερλής της Ουκρανίας , του ταιριάζει και η εξορίαΤους ξαναπέτυχα όταν βγήκαμε από το σπίτι και στο τέλος της πορείας ήταν και λίγοι Ελβετοί μακ-γκάου και οι γνωστές καμμένες,κάποιες και με παλαιστινιακή μαντίλα...
Από χθες έχω και μερικούς καραμαλάκες στη δουλειά να το παίζουν σοκαρισμένοι που βγήκε ο Τράμπαρος..
Ακόμη και η γκόμενα χθες μου είπε σε μια φάση :"Είδες τι έγινε στην Αμερική;"
Τέσπα,ελπίζω η εκλογή Τράμπαρου να διευκολύνει τα ταξίδια στο μπλοκ και να βγάλει και από τη μέση τον κοντό ηθοποιό με τα ψηλοτάκουνα..
Καλό παιδί ο Σεφερλής της Ουκρανίας , του ταιριάζει και η εξορία
Medvedev αρκουκα δεν σημαινει?Μην τον κλείσουν σε καμιά φυλακή της Σιβηρίας με τον Medvedev στο dungeon.
Medvedev αρκουκα δεν σημαινει?
Είναι καλή περίπτωση και δεν το είχα σκεφτεί , θα ψαχτώ
Αρκετά πιο τσιμπημένο σε τιμές από την Ασία , βέβαια αν έχεις αντιμετώπιση/παροχες ΕΕ και μιλάς Γαλλικά, πρέπει να είναι πολύ καλό μέρος