Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 188K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.708
Πόντοι
1.056
Τσεπωσε τα πράσινα μαρουλοφυλλα και μετά άνοιξε μακ ντον- αυτό τα λέει όλα. 2 σ' ένα- και σαμπουάν και μαλακτικo, κι ο οποιος κατάλαβε, καταλαβε..

Δεν τσέπωσε μόνο αυτός αλλά πολλοί.Η διαφορά τώρα με Πούτιν είναι οτι όποιος τσεπώνει πέφτει από μπαλκόνια,ταράτσες,κότερα,ελικόπτερα,αυτοκτονεί έχει βάλει τις μυστικές υπηρεσίες στο παιχνίδι και έχουν χεστεί όλοι.Περιμένουν πότε θα πεθάνει ο Πούτιν.
Ο Πούτιν ανέλυσε τους λόγους για ποιο λόγο χάσαμε τότε ως Ρώσοι ενώ είχαμε στρατιωτική υπεροχή και τι μπορούμε να διορθώσουμε και να κάνουμε τώρα διαφορετικά για να το γυρίσουμε.
Δεν είπε έφταιγε ένας προδότης,ένας μαλάκας,ένας πουλημένος κτλ έκανε βαθιά ανάλυση και έπιασε τη Δύση σε λήθαργο.
Εχει την οπτική που είχε ο τσάρος,ο Στάλιν κτλ και δίνει λύσεις στα ίδια προβλήματα που αντιμετώπιζαν και αυτοί.
Για αυτό δεν μπορεί να κερδίσει η Ουκρανία.Οι Ουκρανοί πάντα γελοίο κράτος είχανε ιστορικά με αστείους ηγέτες,οι Ρώσοι το ξέρουν αυτό.Η Ρωσία έχει συνέχεια.

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.073
Πόντοι
3.656
Μιλάω άπταιστα Δολλαρικα όμως
Καλά κρασιά
Πήγαινε να κάνεις την έκπληξη
Με τις ευχές μου αλλά το βλέπω σαν την νίκη της Χάρις
Είναι ρεαλιστικό μόνο στην θεωρία...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.073
Πόντοι
3.656
Άντε ντε μας είχες ζαλίσει τα παπαρια με τα φωτορεπορτάζ από το ιντερνετε θελουμε Βαλκαν χέρι σε άσπριδερο μπούτια
Η έστω κάνα σωβρακο με φόντο ντεβουσκα στο κρεβάτι πίσω του

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.708
Πόντοι
1.056
Καλά κρασιά
Πήγαινε να κάνεις την έκπληξη
Με τις ευχές μου αλλά το βλέπω σαν την νίκη της Χάρις
Είναι ρεαλιστικό μόνο στην θεωρία...

Δεν μπορούσε η Χάρις να κερδίσει τον Τραμπ.Ο Τραμπ είναι μπουλντόζα,η Χάρις είναι αλαφροίσκιωτη τι να κλάσει.Απλά ο Τραμπ είναι boomer,άμα έλεγε ένας GenX αυτά που λέει ο Τραμπ θα τον παίρναν με τις πέτρες,θα τον είχαν κλείσει φυλακή βασικά.
Τον Τραμπ τον συγχωρούνε γιατί οι boomers είναι πολλοί,μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος ,σου λένε οι αντίπαλοι πού θα πάει κάποια στιγμή θα πεθάνει μετά δεν υπάρχει άλλος θα κάνουμε τη δουλειά μας.Τον βλέπουν σαν εμπόδιο στις φυσιολογικές εξελίξεις,πρέπει πάντα να βλέπουμε την ανώμαλη άποψη της αντίθετης πλευράς.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.547
Πόντοι
206
Ο προαναφερθείς γνωστος μου με το Φιλιπ Πατεκ, είχε μια από εκεί , η οποία όμως περίμενε από αυτόν να ταΐσει όλη τη φυλή.

Είναι καλή περίπτωση και δεν το είχα σκεφτεί , θα ψαχτώ
Μασσαλια να πας, που να τρεχεις σε αλλες ηπειρους

IMG_7349.jpeg

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.864
Πόντοι
3.506

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.964
Πόντοι
456
Πολωνία άμα πήγαιναν να κάνουν τέτοια συγκέντρωση θα τις είχαν χάσει τις σημαίες.Θα τις ψάχνανε ξανά στο τρενάκι.

Τους ξαναπέτυχα όταν βγήκαμε από το σπίτι και στο τέλος της πορείας ήταν και λίγοι Ελβετοί μακ-γκάου και οι γνωστές καμμένες,κάποιες και με παλαιστινιακή μαντίλα...

Από χθες έχω και μερικούς καραμαλάκες στη δουλειά να το παίζουν σοκαρισμένοι που βγήκε ο Τράμπαρος..

Ακόμη και η γκόμενα χθες μου είπε σε μια φάση :"Είδες τι έγινε στην Αμερική;":rolleyes:

Τέσπα,ελπίζω η εκλογή Τράμπαρου να διευκολύνει τα ταξίδια στο μπλοκ και να βγάλει και από τη μέση τον κοντό ηθοποιό με τα ψηλοτάκουνα..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.351
Πόντοι
3.936
Οποιος και να βγει στην αγελαδοχωρα κ πάλι οι γελαδάρηδες θα κάνουν μπίζνες με τα μεμετια κλείνοντας τους πίσω απ την πλάτη μας το μάτι - κανοντας τα χατίρια τους, επομένως κλαιν- μαιν ποιος θα παρει τα ηνια. Αν και το καλύτερο σεναριο θα ήταν να πυροδοτηθει ένας εμφύλιος στη χώρα τους (ετσι όπως κάνουν και αυτοί με άλλα κρατη) ωστε να μειωθεί η δύναμη τους και να σταματήσουν να πουλανε παγκόσμιο νταβατζιλικι.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.864
Πόντοι
3.506
Τους ξαναπέτυχα όταν βγήκαμε από το σπίτι και στο τέλος της πορείας ήταν και λίγοι Ελβετοί μακ-γκάου και οι γνωστές καμμένες,κάποιες και με παλαιστινιακή μαντίλα...

Από χθες έχω και μερικούς καραμαλάκες στη δουλειά να το παίζουν σοκαρισμένοι που βγήκε ο Τράμπαρος..

Ακόμη και η γκόμενα χθες μου είπε σε μια φάση :"Είδες τι έγινε στην Αμερική;":rolleyes:

Τέσπα,ελπίζω η εκλογή Τράμπαρου να διευκολύνει τα ταξίδια στο μπλοκ και να βγάλει και από τη μέση τον κοντό ηθοποιό με τα ψηλοτάκουνα..
Καλό παιδί ο Σεφερλής της Ουκρανίας , του ταιριάζει και η εξορία

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.708
Πόντοι
1.056
Πάω αύριο Κρακοβία για ΠΣΚ αν και ψιλοάρρωστος.Η Πολωνία μας καλεί αν και γενικώς προτιμώ Βαρσοβία για νυχτερινή ζωή.Να δούμε πώς έχουν εξελιχθεί τα κλαμπ ιδίως το Shine.
Εδώ το Coco.Παράδεισος για καμάκια.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.864
Πόντοι
3.506

Stories

Νέο!

Stories