Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 187K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.950
Πόντοι
456
Γενικά γεμίσαμε στη μαλακια political correct ...
Νομίζω ότι έχουμε αγγίξει το ένα άκρο, οπότε το μόνο που απομένει είναι να οδευσουμε ξανά προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Πιστεύω ότι τυχεροί είναι όσοι ζουν εποχές που ο ζυγός ήταν στη μέση,π.χ.δεκαετιες 80 και 90

Η συγκεκριμένη γκόμενα μου είπε μεταξύ άλλων ότι δε θεωρεί απαραίτητο να ζει με τον άντρα της στο ίδιο σπίτι.
Είχαμε φαινόμενα με ξεχωριστά κρεβάτια, ξεχωριστά δωμάτια,τώρα και ξεχωριστά σπίτια..
Οικογένειες μπουρδέλα..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.028
Πόντοι
3.656
Ισχυει,λατρευε τη Μολδαβια,
οταν την δεκαετια του 70 επισκεφθηκε το Κισιναου ως γενικος γραμματεας πλεον και ειχε κατεβει στα υπογεια κελαρια της πολης ο μυθος λεει οτι ερωτευτηκε κατασπρη μολδαβη βλαχα και εξαφανιστηκε για μια βδομαδα.
Ειχε δωσει εντολη στη Μοσχα να μην τον ενοχλησει κανεις ... :D:
Ναι μια μόνο θα γαμισε ο μπρεζνιεφ τότε, νάσαι σίγουρος

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.043
Πόντοι
2.356
Καψουρευτηκε λεμε(για μια βδομαδα) και τον ψαχνανε ... τι σχεση εχει αυτο που γαμουσε πραγματι πολλες?
:cheesy:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.494
Πόντοι
206
Διαβάζω νυχτερινό λουτρό αλήθειας από τύπο Glyfomounix,
τρώγοντας παριζάκι από το Lidl στο διάλειμμα της νυχτερινής βάρδιας:confused:

Όσο για τις μουνοπεριπέτειες στην Ευρώπη, αν και έχω αποφύγει τελείως λέσια εναλλακτικές,
έχω γαμησει και αριστερές και πράσινες γκόμενες...
Μπορώ να πω ότι οι περισσότερες ήταν υπερβολικά αφελείς στα πολιτικά..
Καμία άποψη για λάθρο για να μην μας πουν ρατσιστές,κ.λ.π.

Αλλά γενικά βλέπω ότι δεν έχω υπομονή..
Μεταξύ άλλων,έχω εδώ και κάτι μήνες γνωρίσει όμορφη και γυμνασμενη τύπισσα 34 χρόνων που νομίζει ότι είναι 24, δε δουλεύει ούτε αυτή ούτε η αδερφή της γιατί η οικογένεια έχει παθητικό εισόδημα από ακίνητα..
Όλο ταξίδια με αδερφή ή μάνα,τώρα ειναι Βιετνάμ όλες μαζί..
Ο πατέρας τις παράτησε πριν χρόνια για νεότερη γυναίκα..
Βλέπω τώρα που ανεβάζει και stories υπέρ της Καμάλα :confused:
Οικογένεια διαλυμένο σωματείο..
Το μόνο που αξίζει είναι να μπω συνειδητά σαν σωγαμπρος στη φάση, τουλάχιστον αφού ότι και να κάνουμε θα μπλέξουμε με μαλακιστήρια, ας είναι τουλάχιστον όμορφη και πλούσια..
Μπορει απλα να ακολουθει την μοδα, ειδικα αν εχει απλετο ελευθερο χρονο
Αν δεν ειναι πολυ ψυχοπαθης, αξιζει η επενδυση
Και να την χωρισεις, τα βαλκανια πουτσαρακια που θα κανεις μαζι της θα βρουν περιουσια χωρις να αγχωνεσαι, αρκει να τα καθοδηγησεις σωστα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.828
Πόντοι
3.506
Διαβάζω νυχτερινό λουτρό αλήθειας από τύπο Glyfomounix,
τρώγοντας παριζάκι από το Lidl στο διάλειμμα της νυχτερινής βάρδιας:confused:

Όσο για τις μουνοπεριπέτειες στην Ευρώπη, αν και έχω αποφύγει τελείως λέσια εναλλακτικές,
έχω γαμησει και αριστερές και πράσινες γκόμενες...
Μπορώ να πω ότι οι περισσότερες ήταν υπερβολικά αφελείς στα πολιτικά..
Καμία άποψη για λάθρο για να μην μας πουν ρατσιστές,κ.λ.π.

Αλλά γενικά βλέπω ότι δεν έχω υπομονή..
Μεταξύ άλλων,έχω εδώ και κάτι μήνες γνωρίσει όμορφη και γυμνασμενη τύπισσα 34 χρόνων που νομίζει ότι είναι 24, δε δουλεύει ούτε αυτή ούτε η αδερφή της γιατί η οικογένεια έχει παθητικό εισόδημα από ακίνητα..
Όλο ταξίδια με αδερφή ή μάνα,τώρα ειναι Βιετνάμ όλες μαζί..
Ο πατέρας τις παράτησε πριν χρόνια για νεότερη γυναίκα..
Βλέπω τώρα που ανεβάζει και stories υπέρ της Καμάλα :confused:
Οικογένεια διαλυμένο σωματείο..
Το μόνο που αξίζει είναι να μπω συνειδητά σαν σωγαμπρος στη φάση, τουλάχιστον αφού ότι και να κάνουμε θα μπλέξουμε με μαλακιστήρια, ας είναι τουλάχιστον όμορφη και πλούσια..
όλες αυτές οι αριστερές/εναλλακτικες είναι είτε πλούσιες είτε από προβληματικές οικογένειες . Όπως και στην Ελλάδα δηλαδή

Μου έλεγε αυτή που γαμουσα για την παλαιστινη και όταν αρχίζω να της λέω για τον αδερφό του Νετανιάχου, για τους Παλαιστινίους που τους διώχνουν όλοι που και οι Αίγυπτος έχει σύνορα με Γάζα, για τη Βυρηττό και το Λίβανο που ήταν η πιο πλούσια χώρα , μένει χαζή.

Βέβαια πάραυτα δεν αλλάζουν άποψη. Και ακόμα αν και μέσα τους βλέπουν σιγά σιγά ότι κανένας δε θέλει να είναι με χυσοδοχειο , δυσκολεύονται να παραδεχτούν τις μαλακιες τους (κάτι σαν το μισό μπου αλλα στο χειρότερο). Γενικά οι γυναίκες είναι πρόβατα. Το ρίξανε κάποιες καμαλα για την έκτρωση λες και δεν υπάρχουν 15 άλλες μέθοδοι αντισύλληψης , ανευθυνότητα πλήρης και το βλέπεις και στις δουλειές αυτο, στις σχέσεις κλπ. Και αυτό συμβαίνει γιατί κάποιοι προκειμένου να γαμησουν δίνουν γη και ύδωρ

Για αυτό και εγώ ετοιμάζομαι για γκομενα από τρίτο κόσμο με μετακόμιση εκεί για να μη γίνουν τα μυαλά της πουρές. Για εκεί με παίρνει οικονομικά και εμφανισιακά και δεν έχω αυταπάτες (σαν το μισό μπου)

Ας πάρουν οι άλλοι ωραίες αλλα πουταναρες με μυαλό που τους κόβει μόνο μέχρι τη φωλιά του μαυροπακι. Και όταν τις πιάσουν με τον αλλοδαπό θα λένε μα γιατί δεν της άρεσε το Πατεκ Φιλιπ μου

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.347
Πόντοι
786
Ας πάρουν οι άλλοι ωραίες αλλα πουταναρες με μυαλό που τους κόβει μόνο μέχρι τη φωλιά του μαυροπακι. Και όταν τις πιάσουν με τον αλλοδαπό θα λένε μα γιατί δεν της άρεσε το Πατεκ Φιλιπ μου
Ο λάκης έχει γράψει ότι, εν γνώσει της συζύγου του, έχει τσιμέντο ταχείας πήξης για να θάψει το πτώμα της σε περίπτωση απιστίας της.
Ναυάγιο.
Μην τυχόν βάλει και ο πιλότος το ούζο βαρβαγιάννης φθηνότερο στην ισπανία...

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.683
Πόντοι
1.056
όλες αυτές οι αριστερές/εναλλακτικες είναι είτε πλούσιες είτε από προβληματικές οικογένειες . Όπως και στην Ελλάδα δηλαδή

Μου έλεγε αυτή που γαμουσα για την παλαιστινη και όταν αρχίζω να της λέω για τον αδερφό του Νετανιάχου, για τους Παλαιστινίους που τους διώχνουν όλοι που και οι Αίγυπτος έχει σύνορα με Γάζα, για τη Βυρηττό και το Λίβανο που ήταν η πιο πλούσια χώρα , μένει χαζή.

Βέβαια πάραυτα δεν αλλάζουν άποψη. Και ακόμα αν και μέσα τους βλέπουν σιγά σιγά ότι κανένας δε θέλει να είναι με χυσοδοχειο , δυσκολεύονται να παραδεχτούν τις μαλακιες τους (κάτι σαν το μισό μπου αλλα στο χειρότερο). Γενικά οι γυναίκες είναι πρόβατα. Το ρίξανε κάποιες καμαλα για την έκτρωση λες και δεν υπάρχουν 15 άλλες μέθοδοι αντισύλληψης , ανευθυνότητα πλήρης και το βλέπεις και στις δουλειές αυτο, στις σχέσεις κλπ. Και αυτό συμβαίνει γιατί κάποιοι προκειμένου να γαμησουν δίνουν γη και ύδωρ

Για αυτό και εγώ ετοιμάζομαι για γκομενα από τρίτο κόσμο με μετακόμιση εκεί για να μη γίνουν τα μυαλά της πουρές. Για εκεί με παίρνει οικονομικά και εμφανισιακά και δεν έχω αυταπάτες (σαν το μισό μπου)

Εσύ έλεγες οτι θα πας Λευκορρωσία.Υπολογίζω έχεις πάνω από πενταετία να πατήσεις στο μπλοκ.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.219
Πόντοι
206
Υπάρχει και η λύση να μη πάρουμε καμία και να είμαστε ΑΡΧΟΝΤΕΣ. Τα έχουμε πει. Γαμήσι και καλή ζωή μέχρι όσο γουστάρουμε και μετά παρακάτω

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.683
Πόντοι
1.056
Λογικά με την εκλογή Τραμπ οι Ουκρανοί θα αρχίσουν να παραδίδουν τα όπλα στο Ντονμπάς.Σιγά μη θες να είσαι ο χαζός που σκοτώθηκε τον τελευταίο μήνα του πολέμου.
Θα πάρουνε βούρδουλες οι Αζώφ θα γίνει χαμός.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.683
Πόντοι
1.056
Aυτος ηταν βιαστης και φονιας

Ηθελε συνέχεια να γαμάει.Αλλά τι του κάνανε ο Ζούκωφ και οι λοιποί.Στο τέλος έτοιμος ήταν στα τέσσερα να πιπώσει το πιστόλι του Ζούκωφ για συγχώρεση.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.494
Πόντοι
206
Ηθελε συνέχεια να γαμάει.Αλλά τι του κάνανε ο Ζούκωφ και οι λοιποί.Στο τέλος έτοιμος ήταν στα τέσσερα να πιπώσει το πιστόλι του Ζούκωφ για συγχώρεση.
Αρπαζε ανηλικες απο τους δρομους της Μοσχας ο γαμωγεωργιανος. Δυστυχως του προσφεραν εναν γρηγορο θανατο

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.683
Πόντοι
1.056
Αντε επιτέλους να ξεαραχνιάσει το Μπορύσπιλ να μας υποδεχτεί.Θα έχει γεμίσει χόρτα πλέον.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.683
Πόντοι
1.056
Βρήκα άλλη φοβερή Ρωσίδα από Αγία Πετρούπολη που ενδιαφέρεται για διακοπές Ιταλία και έχει και βίζα.Μια άλλη επίσης εντυπωσιακή από Μόσχα ψάχνεται για συνάντηση Κωνσταντινούπολη.Μου φαίνεται μόνο με Ρωσίδες θα ασχολούμαι στο εφεξής.
Καλή η Πολωνία δε λέω αλλά με τίποτα δε χτυπάς τις μουνάρες που είναι διαθέσιμες Ρωσία.Θα πάω όμως Πολωνία το ΠΣΚ έτσι και αναρρώσω.Πολλές Λευκορρωσίδες Βαρσοβία για σπόνσορινγκ και περιμένει και η δικιά μου Κρακωβία,της έχω υποσχεθεί.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.828
Πόντοι
3.506
Εσύ έλεγες οτι θα πας Λευκορρωσία.Υπολογίζω έχεις πάνω από πενταετία να πατήσεις στο μπλοκ.
Ήμουν Πράγα πριν έξι μήνες , και πέρσι.

Τα ίδια μας έλεγες και εσυ αλλα τελικά αρρωστησες. Περαστικά

ΥΓ: μαλακιες λέω , ξέχασα αλλα τρια ταξίδια στην τριετία το ένα διαρκείας 3 εβδομάδων

ΥΓ2: μια νύχτα , τότε που θα κοιμάστε όλοι , θα μπω με ποστάρισμα από Μινσκ (έχω ήδη τα εισητηρια για πτήση, λεωφορείο συν ασφάλεια ) με νύχια γκόμενας και στεκια

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.828
Πόντοι
3.506
Αρπαζε ανηλικες απο τους δρομους της Μοσχας ο γαμωγεωργιανος. Δυστυχως του προσφεραν εναν γρηγορο θανατο
Τυπικό Γεωργιανό σκουλήκι που ακόμα και ο Στάλιν έλεγε στην κόρη του να τον αποφεύγει

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.950
Πόντοι
456
@midas69
Έσκασα St.Gallen σε μια τσιγκολελετα και περπατώντας για το σπίτι της μου σκάσε αντίθετα μια πορεία μάο-μάο με σημαίες,κατέβασα και τον ήχο να μην μου ανεβαίνει η πίεση..
Τι στον πουτσο κάνουν όλοι αυτοί οι τριτοκοσμικοί στην Ελβετία..

Οι Ελβετοί δήθεν ενοχλημένοι από το θέαμα και τις φωνές, τραβάνε δυνατά μπας και σχίσουν το καλσόν τους..

Τελικά σε αυτό το θέμα δεν υπάρχει σωτηρία ούτε στην Ελβετία..
Μόνο στο μπλοκ..

Συνημμένα

• VID_20241106_191705.mp4
    14,8 MB · Εμφανίσεις: 0
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like