Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.582
Πόντοι
2.306
Λογικά με την εκλογή Τραμπ οι Ουκρανοί θα αρχίσουν να παραδίδουν τα όπλα στο Ντονμπάς.Σιγά μη θες να είσαι ο χαζός που σκοτώθηκε τον τελευταίο μήνα του πολέμου.
Θα πάρουνε βούρδουλες οι Αζώφ θα γίνει χαμός.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.582
Πόντοι
2.306
Aυτος ηταν βιαστης και φονιας

Ηθελε συνέχεια να γαμάει.Αλλά τι του κάνανε ο Ζούκωφ και οι λοιποί.Στο τέλος έτοιμος ήταν στα τέσσερα να πιπώσει το πιστόλι του Ζούκωφ για συγχώρεση.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.102
Πόντοι
456
Ηθελε συνέχεια να γαμάει.Αλλά τι του κάνανε ο Ζούκωφ και οι λοιποί.Στο τέλος έτοιμος ήταν στα τέσσερα να πιπώσει το πιστόλι του Ζούκωφ για συγχώρεση.
Αρπαζε ανηλικες απο τους δρομους της Μοσχας ο γαμωγεωργιανος. Δυστυχως του προσφεραν εναν γρηγορο θανατο

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.582
Πόντοι
2.306
Αντε επιτέλους να ξεαραχνιάσει το Μπορύσπιλ να μας υποδεχτεί.Θα έχει γεμίσει χόρτα πλέον.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.582
Πόντοι
2.306
Βρήκα άλλη φοβερή Ρωσίδα από Αγία Πετρούπολη που ενδιαφέρεται για διακοπές Ιταλία και έχει και βίζα.Μια άλλη επίσης εντυπωσιακή από Μόσχα ψάχνεται για συνάντηση Κωνσταντινούπολη.Μου φαίνεται μόνο με Ρωσίδες θα ασχολούμαι στο εφεξής.
Καλή η Πολωνία δε λέω αλλά με τίποτα δε χτυπάς τις μουνάρες που είναι διαθέσιμες Ρωσία.Θα πάω όμως Πολωνία το ΠΣΚ έτσι και αναρρώσω.Πολλές Λευκορρωσίδες Βαρσοβία για σπόνσορινγκ και περιμένει και η δικιά μου Κρακωβία,της έχω υποσχεθεί.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.910
Πόντοι
3.556
Εσύ έλεγες οτι θα πας Λευκορρωσία.Υπολογίζω έχεις πάνω από πενταετία να πατήσεις στο μπλοκ.
Ήμουν Πράγα πριν έξι μήνες , και πέρσι.

Τα ίδια μας έλεγες και εσυ αλλα τελικά αρρωστησες. Περαστικά

ΥΓ: μαλακιες λέω , ξέχασα αλλα τρια ταξίδια στην τριετία το ένα διαρκείας 3 εβδομάδων

ΥΓ2: μια νύχτα , τότε που θα κοιμάστε όλοι , θα μπω με ποστάρισμα από Μινσκ (έχω ήδη τα εισητηρια για πτήση, λεωφορείο συν ασφάλεια ) με νύχια γκόμενας και στεκια

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.910
Πόντοι
3.556
Αρπαζε ανηλικες απο τους δρομους της Μοσχας ο γαμωγεωργιανος. Δυστυχως του προσφεραν εναν γρηγορο θανατο
Τυπικό Γεωργιανό σκουλήκι που ακόμα και ο Στάλιν έλεγε στην κόρη του να τον αποφεύγει

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.087
Πόντοι
1.056
@midas69
Έσκασα St.Gallen σε μια τσιγκολελετα και περπατώντας για το σπίτι της μου σκάσε αντίθετα μια πορεία μάο-μάο με σημαίες,κατέβασα και τον ήχο να μην μου ανεβαίνει η πίεση..
Τι στον πουτσο κάνουν όλοι αυτοί οι τριτοκοσμικοί στην Ελβετία..

Οι Ελβετοί δήθεν ενοχλημένοι από το θέαμα και τις φωνές, τραβάνε δυνατά μπας και σχίσουν το καλσόν τους..

Τελικά σε αυτό το θέμα δεν υπάρχει σωτηρία ούτε στην Ελβετία..
Μόνο στο μπλοκ..

Συνημμένα

• VID_20241106_191705.mp4
    14,8 MB · Εμφανίσεις: 0
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.582
Πόντοι
2.306
Πολωνέζες πλένουν οχήματα στο Mazury.

Ndxjd8.png

rNAfql.png

6WgFlx.png

pwjdCF.png

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ggthd
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.582
Πόντοι
2.306
@midas69
Έσκασα St.Gallen σε μια τσιγκολελετα και περπατώντας για το σπίτι της μου σκάσε αντίθετα μια πορεία μάο-μάο με σημαίες,κατέβασα και τον ήχο να μην μου ανεβαίνει η πίεση..
Τι στον πουτσο κάνουν όλοι αυτοί οι τριτοκοσμικοί στην Ελβετία..

Οι Ελβετοί δήθεν ενοχλημένοι από το θέαμα και τις φωνές, τραβάνε δυνατά μπας και σχίσουν το καλσόν τους..

Τελικά σε αυτό το θέμα δεν υπάρχει σωτηρία ούτε στην Ελβετία..
Μόνο στο μπλοκ..

Πολωνία άμα πήγαιναν να κάνουν τέτοια συγκέντρωση θα τις είχαν χάσει τις σημαίες.Θα τις ψάχνανε ξανά στο τρενάκι.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
K εγώ στο Κέιπ Τάουν μπλέχτηκα με μια από Σουαζιλάνδη με πολλά λεφτά κ παθητικό εισόδημα αφού ο πατέρας της ήταν υπουργός οικολογίας στη χώρα της .
Όλο για ισότητες και ίσα δικαιώματα μου έλεγε και το ινσταγκραμ της όλο κυριλέ μέρη

Γενικά γεμίσαμε στη μαλακια political correct ...
Ισότητα για τους άλλους για εμάς να τρώμε τα λεφτά του κράτους ..
Τώρα είναι reunion island
Εν τω μεταξύ στη Σουαζιλάνδη έχουν πολυγαμία. Ο βασιλιάς έχει καμμιά 15αριά συζύγους κι όσοι πλούσιοι μπορούν να συντηρήσουν πολλές συζύγους έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Τώρα αυτή ήταν κόρη υπουργού και μίλαγε ανοιχτά για ισότητα;

Με ένα προσδόκιμο ζωής λίγο πάνω από τα 50 λόγω βιοτικού επιπέδου, η Reunion θα φαντάζει χάι προορισμός για τους Σουάζι.

ΥΓ Πάντως στη Reunion δεν είναι και τόσο άσχημα για τη σύνταξη, γιατί είναι μέρος της Γαλλίας και παραμένεις ευρωπαίος πολίτης. Τύπος Γλυφό που ψάχνει τριτοκοσμικούς προορισμούς ίσως θα έπρεπε να το δει ... :wink:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.582
Πόντοι
2.306
Γατάκια μόνο να σας πετύχει η πολωνική αστυνομία στο Πόζναν.

O21LsI.png

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.578
Πόντοι
736
Αρχηγέ για πες μας γιατί χρόνια σε διαβάζω και πέφτεις μέσα...πως θα επηρεάσει η εκλογή Trump το δικό μας σπορ και τα μουνολιβαδα ?

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.582
Πόντοι
2.306
Πολωνέζες αναβάτισσες.

bcLIzz.png

CbLYqz.png

GWH4xS.png

yGBsxI.png

8yh8Ox.png

Αμα δείτε τέτοιο τύπο ανάμεσα σε τέτοιες γκόμενες βρίσκεστε στην ανατολική Ευρώπη.

ZT9XfM.png

84IORx.png

Γενικά στις Πολωνέζες αρέσουν πολύ αυτά τα μαύρα δερμάτινα κολλητά παντελόνια τη βρίσκεις ανυπερθέτως.

gfpUTY.png

Αμα δεις Ανατολική με τέτοιο κολλητό παντελόνι είναι σχεδόν πάντοτε Πολωνέζα.
Κωλόφαρδοι Σλάβοι.Δυτικοί και μεσογειακοί τα παίρνουν στο κρανίο με αυτούς τους συνδυασμούς βλαστημάνε την τύχη τους.

uegWTi.png

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.582
Πόντοι
2.306
Αρχηγέ για πες μας γιατί χρόνια σε διαβάζω και πέφτεις μέσα...πως θα επηρεάσει η εκλογή Trump το δικό μας σπορ και τα μουνολιβαδα ?

Εννοείται θετικά.Τόσο καιρό τα γράφουμε.Αν τον αφήσουν βέβαια να κυβερνήσει.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.578
Πόντοι
736
Εννοείται θετικά.Τόσο καιρό τα γράφουμε.Αν τον αφήσουν βέβαια να κυβερνήσει.
Θα σταματήσει το εμπάργκο και θα φέρνουμε τεμάχια λυσασμενα από την στέρηση, θα πηγαίνουμε στα Αγία χώματα να χτυπάμε καταδρομικά? Ουκρανία πλευρά νομίζω ότι είναι αξιογαμευσιμο έχει ήδη φύγει και δεν πρόκειται να επιστρέψει άρα μηδέν ενδιαφέρον, τα λέω σωστά?

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.582
Πόντοι
2.306
Θα σταματήσει το εμπάργκο και θα φέρνουμε τεμάχια λυσασμενα από την στέρηση, θα πηγαίνουμε στα Αγία χώματα να χτυπάμε καταδρομικά? Ουκρανία πλευρά νομίζω ότι είναι αξιογαμευσιμο έχει ήδη φύγει και δεν πρόκειται να επιστρέψει άρα μηδέν ενδιαφέρον, τα λέω σωστά?

Θα αποκατασταθούν τα βασικά.Πτήσεις για Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορρωσία σε πρώτη φάση,μετά βίζες σε Ρωσίδες κτλ θα επανέλθει η τάξη.
Θα δουλεύει το Carribean full,θα γυρίσουν οι σεξοτουρίστες οπότε θα επιστρέψουν και οι Ουκρανέζες.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.810
Πόντοι
3.936
Πολύ ωραίος αλλά δυστυχώς δεν υπήρχαν διάδοχοι.Ηταν όλοι απολιθώματα με το ένα πόδι στον τάφο.Ο Τσερνιένκο πέθανε στο εξάμηνο,ο Αντρόπωφ στο έτος και έτσι ανελίχθη ο ελεεινός προδότης Γκορμπατσώφ.
Aν δεν υπήρχε αυτός ο μ@λακας ο σημαδεμενος- το λαδωμένο τομαρι σπο τους γελαδάρηδες σήμερα πραγματικά αυτά τα μέρη θα ήταν παρθένα μουνολιβαδα και ο καθένας θα καλιμπραριζε (με χαντρουλες κ καθρεπτακια) από επιπεδο Σαικ, Σκλεναρικοβα, Οντιντκοβα και πάνω.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom