Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.324
Πόντοι
206
Από πλευράς έκτασης και σχήματος στο χάρτη , πλεονεκτεί η Ρωσία. Επίσης έχει έκταση 17.1 εκατομμύρια τ.χλμ έναντι 9.5 των ΗΠΑ.
Οπότε οι ηπα, καταστρέφονται πιο εύκολα . Έχουν και μεγαλύτερες πόλεις με τεράστιο πληθυσμό σε μικρή έκταση , οπότε με μικρής σχετικα ισχύος πυρηνικά σε αυτές , σκοτώνεις 8ψήφιο πληθυσμό
Η Ρωσία πλεονεκτεί μόνο στις πουτάνες που παράγει για εμάς :smiling-face-with-heart-eyes:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.357
Πόντοι
3.656
Η Ρωσία πλεονεκτεί μόνο στις πουτάνες που παράγει για εμάς :smiling-face-with-heart-eyes:
Μας έχει κάνει ανθρώπους λέμε.
Αν δεν είχαμε γαμήσει ρώσικο μουνί , θα ήμασταν πιθηκάνθρωποι .... πρωτόγονοι ... τυφλοί ...
απολίτιστοι ... είδαμε το φως το αληθινό ... μούλιασε η ψωλή μας σε απαλά ροδαλά μουνάκια ...

Γίναμε άνθρωποι . Θα ήμασταν ζώα.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Μόσχα δεν έχω πάει...
Κίεβο έχω πάει 3 φορές.
Με βάση τα γούστα μου και την οπτική μου, οι Ουκρανές είναι σαν "αρπακτικά" σε σχέση με τις Πολωνές που γνώρισα. Το δείγμα που έχω για Ουκρανές είναι πιο μεγάλο. Ναι κούκλες και αρκετά πιο θυληκές αλλά έχω κατα νου ότι σκέφτονται μόνο και μόνο τα φράγκα και αυτό μου χαλάει το όλο σκηνικό/'εργο.

Οι Πολωνές, μπορεί και αυτές να ξεκινάν από παρόμοια βάση, αλλά δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην καλοπέραση και στον χαβαλέ. Εχω μικρό δείγμα όμως.

Οι Ουκρανές ίσως δίνουν και λίγο μεγαλύτερη σημασία στην καθαριότητα. Αλλά γενικά το παραγαμάνε με τα κατοικίδια, οπότε πάει στράφι σε ένα βαθμό.

Η Βαρσοβία είναι πιο εύκολη για το βράδυ σε σχέση με το Κίεβο. Για αυτό και μου έδωσε την εντύπωση ότι έχει μεγαλύτερο συνωστισμό μουνιών. Από την άλλη, σε mall στο Κιεβο είχα λαλήσει. Βαρσοβία πιο νορμάλ.

Σε παιχνίδι σε αλλες χώρες, μεταξύ ρωσίδων και ουκρανών, 1000% βάζω πιο πάνω τις ρωσίδες, αν και δύσκολα θα γαμηθούν πιο καλά από αντίστοιχες ουκρανές.

Φάνηκε αυτό που λέγαμε.Οτι Βαρσοβία αν ξοδέψεις τα αναγκαία ποσά και κάνεις ό,τι λέμε θα έχεις την αντίστοιχη εμπειρία.
Πήγες σε δύο κλαμπ και είδες τι παίζει.
Από τη Mazowiecka δεν πέρασες καθόλου?Στο Level27 είχες κλείσει τραπέζι?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Στο L27 πήγα με τύπισσα που είχα κανονίσει να γνωριστούμε το ίδιο πρωί. Γνωριμία από Chaturbate, και συνολικό κόστος μαζί με τα τοκενς περί τα 500. Έμεινε μαζί μου 3 νύχτες.
Τα 500 € είναι συνολικό ημερήσιο κόστος ή συνολικό τριημέρου; Μάλλον για ημερήσιο θα λες, αν κρίνω από κάποιο ποστ παρακάτω, αλλά δεν είναι σαφές, όπως το γράφεις. Σε τι αντιστοιχεί αυτό το ποσό; Πλήρωσες cash στο χέρι ή είναι ο λογαριασμός στο club συν λοιπά έξοδα; Τα τόκενς τι είναι;

Συνολικό κόστος για 6 νύχτες, μέ όλα μέσα, περί τα 5 χιλιάρικα, που τα θεωρώ καλά. Και με τις 2 τύπισσες με τις οποίες βρεθηκα, ότι και να επαναληφθεί θα είναι ακόμη καλύτερο και στην περίπτωση της στριματζούς θα είναι τσάμπα.
5 χιλιάρικα για να γαμήσεις δύο γκόμενες και να πιεις μερικά ποτά θα ήταν καλό στα πλαίσια τουριστικής απόδρασης. Αλλά από τουρισμό δεν ανάφερες τίποτα και νομίζω βγαίνει λίγο ακριβά.

ΥΓ Επίσης επειδή βλέπω ότι ο Kman πάει να προσανατολίσει το review σου προς το δικό του αφήγημα, να υπενθυμίσω και τον παράγοντα ηλικία. 45 είπες ότι είσαι. Αν πήγαινα εγώ θα έπρεπε να βάλω το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη και με αυτό το δεδομένο, δεν θα είχα και κανένα όφελος να τρέχω στην Πολωνία, αφού μπορώ να το κάνω κι επιτόπου.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Τα 500 € είναι συνολικό ημερήσιο κόστος ή συνολικό τριημέρου; Μάλλον για ημερήσιο θα λες, αν κρίνω από κάποιο ποστ παρακάτω, αλλά δεν είναι σαφές, όπως το γράφεις. Σε τι αντιστοιχεί αυτό το ποσό; Πλήρωσες cash στο χέρι ή είναι ο λογαριασμός στο club συν λοιπά έξοδα; Τα τόκενς τι είναι;

5 χιλιάρικα για να γαμήσεις δύο γκόμενες και να πιεις μερικά ποτά θα ήταν καλό στα πλαίσια τουριστικής απόδρασης. Αλλά από τουρισμό δεν ανάφερες τίποτα και νομίζω βγαίνει λίγο ακριβά.

ΥΓ Επίσης επειδή βλέπω ότι ο Kman πάει να προσανατολίσει το review σου προς το δικό του αφήγημα, να υπενθυμίσω και τον παράγοντα ηλικία. 45 είπες ότι είσαι. Αν πήγαινα εγώ θα έπρεπε να βάλω το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη και με αυτό το δεδομένο, δεν θα είχα και κανένα όφελος να τρέχω στην Πολωνία, αφού μπορώ να το κάνω κι επιτόπου.

Λέει οτι ξόδεψε συνολικά 5000 ευρώ σε 7 ημέρες.Αρα 500 ευρώ τη μέρα σε γούστα,διασκέδαση,φαί και 200 ευρώ τη μέρα στο πεντάστερο.Είναι λογικό ποσό.
Την άλλη μπορεί να τη γάμησε φτηνά αλλά την πήγε στο Level27 που το τραπέζι πάει στα 700-1000 ζλότυ μίνιμουμ.Οπότε μιλάμε για 200 ευρώ τουλάχιστον σε ποτά στο κλαμπ.
Ετσι είχα κάνει με τη Λευκορρωσίδα την Πρωτοχρονιά.Ναι μεν της έδωσα ένα συμβολικό δώρο 100 ευρώ αλλά είχα σκάσει 1000 ζλότυ στο κλάμπ του Sen(εφάμιλλο του Level27) για τραπέζι συν άλλα 500 ζλότυ στο ρεστωράν του Sen για σούσια,τουτέστιν κα΄που 400 ευρώ έξοδα διασκέδασης που βεβαίως έφαγα και ήπια και εγώ και καλοπέρασα.

Αυτό είναι το καλό Βαρσοβία οτι έχει τις σπονσορέτς και το σκηνικό για να γλεντάς και να περνάς καλά,εκεί δηλαδή είναι όλα μαζεμένα και τα μαγαζιά και οι γκόμενες και οι σπόνσορες-γαμείς κτλ.Είναι σε στυλ Κίεβο προπολεμικά.Πας εκεί γιατί εκεί είναι όλα όσα έχουν ενδιαφέρον,υπάρχει έτοιμο σκηνικό.Δεν υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείς και να κακοπεράσεις αν τα χώνεις.
Πολύ σωστή προσέγγιση επιλογών,διαμονής,κόστους από τον Slavic fucker.Και έχει και την ατυχία να μη λειτουργεί με πιστωτική πλέον το goldenbikini,οπότε κατέφυγε σε chaturbate που είναι πολύ πιο δύσκολο.Αν και σίγουρα θα έβρισκε την άκρη και χύμα να πήγαινε αφού είχε σωστή προσέγγιση.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Ακόμα και ο Ελον Μασκ διαπίστωσε τη φοβερή παρακμή της Δύσης.

Βλέπουμε τη φοβερή υπεροχή του σλαβικού κόσμου ως φάρου πολιτισμού.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056

E ναι,τι θα γράψει ο άνθρωπος για τις προοπτικές που έχει ένας εξηντάρης και εξηνταπεντάρης?Φαντάσου να έμπαινε ένας μπάρμπας σε φόρουμ εικοσάρηδων για καμάκι και να τους έλεγε παιδιά αυτά δεν ισχύουν για εμένα ό,τι και να λέτε.
Και εγώ για τους 40-50 ετών γράφω,απο εκεί και πέρα λέω αν είσαι 35 και κάτω πολλαπλασια΄ζονται οι δυνατότητες και τα μέρη.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Αυτό είναι το καλό με τους Πολωνούς μοιράζουν καυλιά.Αυτοί,οι Ρώσοι και οι Σέρβοι είναι τελείως αμετανόητοι,πούτσα το κεφάλι.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Η Καμάλα τελείωσε,άλλη μαύρη θα προωθήσουν μετά

Αμα δεις και ο Μασκ τα ίδια λέει που γράφουμε και εδώ για ψωλάδες,λαθρο κτλ.Απλά αυτόν κάπως τον αφήνουνε και το πολιτικοποιεί ενώ υποτίθεται είναι επιχειρηματίας.
Εμείς το αξιοποιούμε στο γαμηστικό επίπεδο όχι στο βωμό του κέρδους.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.053
Πόντοι
446
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Σου λέει γαμάω τους ψωλάδες και έχω και την εξουσία,φοβερό αυτό.Ανυπέρβλητος.Οχι αυτός,όσοι τον αφήνουνε.
Ωραίος πάντως.Και GenX,όχι boomer να τον συγχωρούν.Αν και περίεργο που τον αφήνουν.
Το οτι τον αφήνουνε τα κάνει όλα ύποπτα,αν ήταν επικίνδυνος θα είχε ήδη σωπάσει.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.324
Πόντοι
206
Ο Musk να αφήσει την "πολιτική" στην άκρη και να μας πει με την Amber Heard τι έγινε :confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Αυτό είναι το καλό Βαρσοβία οτι έχει τις σπονσορέτς και το σκηνικό για να γλεντάς και να περνάς καλά,εκεί δηλαδή είναι όλα μαζεμένα και τα μαγαζιά και οι γκόμενες και οι σπόνσορες-γαμείς κτλ.Είναι σε στυλ Κίεβο προπολεμικά.Πας εκεί γιατί εκεί είναι όλα όσα έχουν ενδιαφέρον,υπάρχει έτοιμο σκηνικό.Δεν υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείς και να κακοπεράσεις αν τα χώνεις.
Πολύ σωστή προσέγγιση επιλογών,διαμονής,κόστους από τον Slavic fucker.Και έχει και την ατυχία να μη λειτουργεί με πιστωτική πλέον το goldenbikini,οπότε κατέφυγε σε chaturbate που είναι πολύ πιο δύσκολο.Αν και σίγουρα θα έβρισκε την άκρη και χύμα να πήγαινε αφού είχε σωστή προσέγγιση.
Σημαντικό το «έτοιμο σκηνικό», αλλά είναι ενδιαφέρον μόνο για το σεξ. Είναι δυνατόν να ξεκινάει κανείς από άλλη χώρα και να ξοδεύει ένα κάρο λεφτά μόνο για αυτό, ενώ θα μπορούσε να το δει πιο τουριστικά;

Ρώτησα το chatgpt από περιέργεια και μου έβγαλε τα παρακάτω. Σε αυτά θα πήγαινα με καμμιά γυναίκα.

1. Πράγα, Τσεχία: Η πόλη είναι υπέροχη το χειμώνα, με τις χριστουγεννιάτικες αγορές της, την γοτθική αρχιτεκτονική και τα πλακόστρωτα δρομάκια. Μην παραλείψετε το κάστρο της Πράγας και τη γέφυρα του Καρόλου.

2. Βουδαπέστη, Ουγγαρία: Η Βουδαπέστη είναι διάσημη για τα ιαματικά λουτρά της, που είναι ιδιαίτερα ευχάριστα το χειμώνα. Η πόλη είναι επίσης φωτισμένη κατά τη διάρκεια των εορτών, με πολλές χριστουγεννιάτικες αγορές.

3. Κρακοβία, Πολωνία: Αυτή η ιστορική πόλη είναι γνωστή για την όμορφη κεντρική πλατεία της και το κάστρο της. Το χειμώνα, οι χριστουγεννιάτικες αγορές και η εορταστική ατμόσφαιρα την κάνουν μια γοητευτική προορισμό.

4. Ταλίν, Εσθονία: Η μεσαιωνική παλιά πόλη του Ταλίν είναι καταχωρημένη στην παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO και είναι ιδιαίτερα γραφική το χειμώνα, με τα πλακόστρωτα δρομάκια και τα ιστορικά κτίρια.

5. Λβιβ, Ουκρανία: Το Λβιβ είναι μια πολιτιστική πόλη με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική. Το χειμώνα προσφέρει μια ζεστή ατμόσφαιρα με τα καφέ και τις χριστουγεννιάτικες αγορές του.

6. Σόφια, Βουλγαρία: Η βουλγαρική πρωτεύουσα είναι περιτριγυρισμένη από βουνά, γεγονός που την καθιστά καλή βάση για σκι. Η πόλη έχει επίσης πλούσια ιστορία και πολλά αξιοθέατα για εξερεύνηση.

7. Ρίγα, Λετονία: Η πρωτεύουσα της Λετονίας είναι γνωστή για την αρχιτεκτονική Art Nouveau και το παλιό της κέντρο. Οι χριστουγεννιάτικες αγορές και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις το χειμώνα προσθέτουν στην ελκυστικότητά της.

8. Βίλνιους, Λιθουανία: Η παλιά πόλη του Βίλνιους είναι επίσης καταχωρημένη στην παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO, με πολλά μπαρόκ κτίρια. Οι εορταστικές εκδηλώσεις και οι χριστουγεννιάτικες αγορές είναι επίσης δημοφιλείς.

Αυτοί οι προορισμοί προσφέρουν έναν συνδυασμό πολιτισμού, ιστορίας και όμορφων χειμερινών τοπίων, ιδανικών για ένα ταξίδι το χειμώνα.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.053
Πόντοι
446
Σου λέει γαμάω τους ψωλάδες και έχω και την εξουσία,φοβερό αυτό.Ανυπέρβλητος.Οχι αυτός,όσοι τον αφήνουνε.
Ωραίος πάντως.Και GenX,όχι boomer να τον συγχωρούν.Αν και περίεργο που τον αφήνουν.
Το οτι τον αφήνουνε τα κάνει όλα ύποπτα,αν ήταν επικίνδυνος θα είχε ήδη σωπάσει.
Ισως επαιξε το παιχνιδι τους, μεχρι στο σημειο που δεν μπορουν πλεον να τον σωπασουν
Πηρε το μαθημα απο την κατασταση της Ν. Αφρικης
Ηξερε οτι πρεπει να παει με το συστημα, μεχρι το σημειο που θα μπορει να γαμησει το συστημα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Το goldenbikiniclub λέει ότι η πιστωτική λειτουργεί. Το δοκίμασες και δεν δούλευε; Και το είχα βάλει στα υπόψιν αυτό το site.

goldenbikini_payment.png

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.357
Πόντοι
3.656
Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ ρε μάγκα.
Με έκανες και το τσέκαρα και έχεις δίκιο . Είναι αφρικάνερ (ή μπόερ όπως είπες με την παλιά) .
Για αυτό είναι τέτοια μορφή και όχι χαλβάς.

Γουστάρω αφρικάνερς και όλους όσους γάμησαν τη μεγάλη βρετανία.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Σημαντικό το «έτοιμο σκηνικό», αλλά είναι ενδιαφέρον μόνο για το σεξ. Είναι δυνατόν να ξεκινάει κανείς από άλλη χώρα και να ξοδεύει ένα κάρο λεφτά μόνο για αυτό, ενώ θα μπορούσε να το δει πιο τουριστικά;

Ρώτησα το chatgpt από περιέργεια και μου έβγαλε τα παρακάτω. Σε αυτά θα πήγαινα με καμμιά γυναίκα.

1. Πράγα, Τσεχία: Η πόλη είναι υπέροχη το χειμώνα, με τις χριστουγεννιάτικες αγορές της, την γοτθική αρχιτεκτονική και τα πλακόστρωτα δρομάκια. Μην παραλείψετε το κάστρο της Πράγας και τη γέφυρα του Καρόλου.

2. Βουδαπέστη, Ουγγαρία: Η Βουδαπέστη είναι διάσημη για τα ιαματικά λουτρά της, που είναι ιδιαίτερα ευχάριστα το χειμώνα. Η πόλη είναι επίσης φωτισμένη κατά τη διάρκεια των εορτών, με πολλές χριστουγεννιάτικες αγορές.

3. Κρακοβία, Πολωνία: Αυτή η ιστορική πόλη είναι γνωστή για την όμορφη κεντρική πλατεία της και το κάστρο της. Το χειμώνα, οι χριστουγεννιάτικες αγορές και η εορταστική ατμόσφαιρα την κάνουν μια γοητευτική προορισμό.

4. Ταλίν, Εσθονία: Η μεσαιωνική παλιά πόλη του Ταλίν είναι καταχωρημένη στην παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO και είναι ιδιαίτερα γραφική το χειμώνα, με τα πλακόστρωτα δρομάκια και τα ιστορικά κτίρια.

5. Λβιβ, Ουκρανία: Το Λβιβ είναι μια πολιτιστική πόλη με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική. Το χειμώνα προσφέρει μια ζεστή ατμόσφαιρα με τα καφέ και τις χριστουγεννιάτικες αγορές του.

6. Σόφια, Βουλγαρία: Η βουλγαρική πρωτεύουσα είναι περιτριγυρισμένη από βουνά, γεγονός που την καθιστά καλή βάση για σκι. Η πόλη έχει επίσης πλούσια ιστορία και πολλά αξιοθέατα για εξερεύνηση.

7. Ρίγα, Λετονία: Η πρωτεύουσα της Λετονίας είναι γνωστή για την αρχιτεκτονική Art Nouveau και το παλιό της κέντρο. Οι χριστουγεννιάτικες αγορές και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις το χειμώνα προσθέτουν στην ελκυστικότητά της.

8. Βίλνιους, Λιθουανία: Η παλιά πόλη του Βίλνιους είναι επίσης καταχωρημένη στην παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO, με πολλά μπαρόκ κτίρια. Οι εορταστικές εκδηλώσεις και οι χριστουγεννιάτικες αγορές είναι επίσης δημοφιλείς.

Αυτοί οι προορισμοί προσφέρουν έναν συνδυασμό πολιτισμού, ιστορίας και όμορφων χειμερινών τοπίων, ιδανικών για ένα ταξίδι το χειμώνα.

Δεν πιάνεις το νόημα.Εστω οτι έχεις δαγκώσει το καυλί σου από το κρύο και τουρτουρίζεις στο κέντρο.Σκέφτεσαι να χωθείς σε κλαμπ για να βρεις ζεστό μουνάκι.Πού είναι καλύτερα να βρίσκεσαι?Πράγα?Βαρσοβία?Ταλίνν?Σόφια?Ρίγα?Βουδαπέστη?Λβιβ?Βίλνιους?
Αν δεν έχεις πάει στις παραπάνω πόλεις και δεν έχεις δαγκώσει το καυλί σου δεν έχεις άποψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom