Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.233
Πόντοι
206
Δεν πιάνεις το νόημα.Εστω οτι έχεις δαγκώσει το καυλί σου από το κρύο και τουρτουρίζεις στο κέντρο.Σκέφτεσαι να χωθείς σε κλαμπ για να βρεις ζεστό μουνάκι.Πού είναι καλύτερα να βρίσκεσαι?Πράγα?Βαρσοβία?Ταλίνν?Σόφια?Ρίγα?Βουδαπέστη?Λβιβ?Βίλνιους?
Αν δεν έχεις πάει στις παραπάνω πόλεις και δεν έχεις δαγκώσει το καυλί σου δεν έχεις άποψη.
Μοναστηράκι τύπε προφανώς :confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.144
Πόντοι
3.656

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.144
Πόντοι
3.656
Μοναστηράκι τύπε προφανώς :confused:
Μάγκα ... να δούλευε ένα μαγαζί στο Μοναστηράκι .... δευτέρα-πέμπτη μετά τις 01.00 με κόσμο ....

Αν βγεις ... μόνο το χάρο βλέπεις ... και μερικούς χαμάληδες ....

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δεν πιάνεις το νόημα.Εστω οτι έχεις δαγκώσει το καυλί σου από το κρύο και τουρτουρίζεις στο κέντρο.Σκέφτεσαι να χωθείς σε κλαμπ για να βρεις ζεστό μουνάκι.Πού είναι καλύτερα να βρίσκεσαι?Πράγα?Βαρσοβία?Ταλίνν?Σόφια?Ρίγα?Βουδαπέστη?Λβιβ?Βίλνιους?
Αν δεν έχεις πάει στις παραπάνω πόλεις και δεν έχεις δαγκώσει το καυλί σου δεν έχεις άποψη.
Αμα έχω δαγκώσει το καυλί μου από το κρύο και τουρτουρίζω σε καμμιά πλατεία μόνος το πραγματικό μου πρόβλημα θα είναι σοβαρότερο από το κρύο.
:2funny: Ποιο νόημα να πιάσω, αυτά που γράφεις είναι για εικοσάρηδες που ξεκινάνε στα κουτουρού και ό,τι τύχει. Άμα πάω χειμωνιάτικα σε τέτοια μέρη θα είναι γιατί έχω κανονίσει με αξιόπιστη σπονσορέτα. Αλλιώς γιατί στέλνεις μηνιάτικα;

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.233
Πόντοι
206
Μάγκα ... να δούλευε ένα μαγαζί στο Μοναστηράκι .... δευτέρα-πέμπτη μετά τις 01.00 με κόσμο ....

Να ήταν μόνο μερικοί... Και πσκ δηλαδή.. ναι σίγουρα έχει περισσότερο κόσμο (δεν συγκρίνεται), αλλά τα καψιμί με τις πεντάδες και ενδεκάδες που αράζουν για ομαδική μαλακία, σε συνδυασμό με όλους τους καγκουροτράπερς και γυφτολεχρίτιδες δε παλεύεται.
Δηλαδή εγώ που μένω βόρεια δεν έχει κανένα νόημα να κατέβω κέντρο. Και βόρεια για τον ΜΠΟΥΤΣΟ είναι αλλά τουλάχιστον είμαι δίπλα. Να φύγω να κατέβω πχ Γκάζι Σάββατο?

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.837
Πόντοι
206
Να ήταν μόνο μερικοί... Και πσκ δηλαδή.. ναι σίγουρα έχει περισσότερο κόσμο (δεν συγκρίνεται), αλλά τα καψιμί με τις πεντάδες και ενδεκάδες που αράζουν για ομαδική μαλακία, σε συνδυασμό με όλους τους καγκουροτράπερς και γυφτολεχρίτιδες δε παλεύεται.
Δηλαδή εγώ που μένω βόρεια δεν έχει κανένα νόημα να κατέβω κέντρο. Και βόρεια για τον ΜΠΟΥΤΣΟ είναι αλλά τουλάχιστον είμαι δίπλα. Να φύγω να κατέβω πχ Γκάζι Σάββατο?
Μοναστηρακι και περιξ εχει αρκετες τουριστριες, απο teen μεχρι milf ακομα και gilf για τους μερακληδες, ολο τον χρονο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.144
Πόντοι
3.656
εγώ που μένω βόρεια

Νεα Ερυθραία ... πέθανε η πιάτσα .... στην κηφισιά .... αν δεν θες ντε και καλά τραπέζι φαγητού ... κουκουρούκου .... καλά .... καθημερινές .... μόνο το χάρο βλέπεις ........
Μετά τις 01.00 έχει πάει κ ι αυτός για ύπνο .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μοναστηρακι και περιξ εχει αρκετες τουριστριες, απο teen μεχρι milf ακομα και gilf για τους μερακληδες, ολο τον χρονο
Νωρίς όμως παιχταρά.Ξενύχτι πλέον δεν παίζει .

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.233
Πόντοι
206
Αύριο Beer Way Μελίσσια για μάσα και άφθονη μπίρα και μετά Αγία Παρασκευή μπας και βρούμε κάνα μουνάκι για καβλάντα. Ούτε για τζάδικο δε θα κατέβω. Βαριέμαι
Και η μαλακία σπίτι καλή είναι

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.144
Πόντοι
3.656
Αύριο Beer Way Μελίσσια για μάσα και άφθονη μπίρα και μετά Αγία Παρασκευή μπας και βρούμε κάνα μουνάκι για καβλάντα.
images

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.391
Πόντοι
3.936
Επιστροφή από Βαρσοβία μετά από 7ήμερη επίσκεψη...
Συνολικό κόστος για 6 νύχτες, μέ όλα μέσα, περί τα 5 χιλιάρικα, που τα θεωρώ καλά. Και με τις 2 τύπισσες με τις οποίες βρεθηκα, ότι και να επαναληφθεί θα είναι ακόμη καλύτερο και στην περίπτωση της στριματζούς θα είναι τσάμπα.
Με αυτά τα χρήματα και στο Λας Βέγκας να πήγαινες πάλι καλά θα περνούσες. Θα έμενες πχ. στο Bellagio με 110$ -120$ την ημερα, θα έτρωγες στο ιδιο χοτελ μπουφε με 20$ τα πάντα όλα- μέχρι κ τεραστιες καβουροδαγκανες οσες θες, με σαμπάνια άφθονη. Κάτω και τριγύρω κυριολεκτικα στα πόδια σου θα πήγαινες σε απίστευτα κλαμπ με πολύ μ@υνι- ευκολο κ σε καλο επιπεδο από κάθε χώρα. Χώρια το πανηγύρι του τζόγου στο ισόγειο- μέχρι και κουλοχερηδες ειχε με πόσο στοκ για τράβηγμα 27μυρρια $$$.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.748
Πόντοι
3.656

Αν έχει μέχρι τις 1,πάλι καλά

Ευρώπη ας πούμε...Δευτέρα-Πέμπτη χειμώνα μετά τις 8-9...ούτε το Χάρο δε βλέπεις

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
72
Πόντοι
0

Φάνηκε αυτό που λέγαμε.Οτι Βαρσοβία αν ξοδέψεις τα αναγκαία ποσά και κάνεις ό,τι λέμε θα έχεις την αντίστοιχη εμπειρία.
Πήγες σε δύο κλαμπ και είδες τι παίζει.
Από τη Mazowiecka δεν πέρασες καθόλου?Στο Level27 είχες κλείσει τραπέζι?
Ναι, περνουσα κάθε βράδυ. Πολύ κόσμο γενικά και φοβερο vibe. Εμενα σχετικά κοντά.
Level27, οχι, δεν είχα κλείσει τραπέζι, αλλά πήρα ένα chivas 15αρι και τραπέζι τελικά. Είναι μαγαζί που "σηκώνει" έξοδο, αλλά με 500-600 μια παρέα 4 άτομα περνά φανταστικά.
Τώρα δυστυχως δεν μπορώ να ξαναπάω άμεσα... οπότε πάει για Φεβράρη. Ίσως 4 μέρες Βαρσοβία και 3 Κρακοβία.

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Τα 500 € είναι συνολικό ημερήσιο κόστος ή συνολικό τριημέρου; Μάλλον για ημερήσιο θα λες, αν κρίνω από κάποιο ποστ παρακάτω, αλλά δεν είναι σαφές, όπως το γράφεις. Σε τι αντιστοιχεί αυτό το ποσό; Πλήρωσες cash στο χέρι ή είναι ο λογαριασμός στο club συν λοιπά έξοδα; Τα τόκενς τι είναι;

5 χιλιάρικα για να γαμήσεις δύο γκόμενες και να πιεις μερικά ποτά θα ήταν καλό στα πλαίσια τουριστικής απόδρασης. Αλλά από τουρισμό δεν ανάφερες τίποτα και νομίζω βγαίνει λίγο ακριβά.

ΥΓ Επίσης επειδή βλέπω ότι ο Kman πάει να προσανατολίσει το review σου προς το δικό του αφήγημα, να υπενθυμίσω και τον παράγοντα ηλικία. 45 είπες ότι είσαι. Αν πήγαινα εγώ θα έπρεπε να βάλω το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη και με αυτό το δεδομένο, δεν θα είχα και κανένα όφελος να τρέχω στην Πολωνία, αφού μπορώ να το κάνω κι επιτόπου.
250 cash και καμιά 250αρα σε τοκενσ όταν την έψηνα. Δεν περιλαμβάνει προφανώς τίποτα άλλο (φαγητα, κλαμπ κλπ)

Νομίζω ότι για το συνολικό πακέτο "εμπειρίας", δεν είναι πολλά τα 5χιλιάρικα. Βγαίνει κάτω από 1000 τη μέρα, με όλη τη μέρα γκόμενα, σχετικά καλό ξενοδοχείο, εισιτήρια, φαγητά έξω και αρκετά λεφτά σε νυχτερινή διασκέδαση. Ελλάδα θες πολύ παραπάνω, και δεν έχει ούτε το 5% της καυλιάρικης ατμόσφαιρας.

Ναι, λίγο πάνω από 45 είμαι. Δεν ξέρω τι σήμαίνει αυτό σε σχέση με τα συνολικά έξοδα... Το συνολικό κόστος, μόνο σε ένα σχετικά μικρό ποσοστό του διαμορφώνεται από το τι έσκασα στην γκόμενα. Όλα τα άλλα είναι προκύπτουν από αυτά που έκανα και γουστάρω να κάνω γενικά.

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Με αυτά τα χρήματα και στο Λας Βέγκας να πήγαινες πάλι καλά θα περνούσες. Θα έμενες πχ. στο Bellagio με 110$ -120$ την ημερα, θα έτρωγες στο ιδιο χοτελ μπουφε με 20$ τα πάντα όλα- μέχρι κ τεραστιες καβουροδαγκανες οσες θες, με σαμπάνια άφθονη. Κάτω και τριγύρω κυριολεκτικα στα πόδια σου θα πήγαινες σε απίστευτα κλαμπ με πολύ μ@υνι- ευκολο κ σε καλο επιπεδο από κάθε χώρα. Χώρια το πανηγύρι του τζόγου στο ισόγειο- μέχρι και κουλοχερηδες ειχε με πόσο στοκ για τράβηγμα 27μυρρια $$$.
Αφήνω το κόστος στην άκρη... αν και είναι πολύ μεγαλύτερο συνολικά στο Las Vegas.
Tο ότι θες σχεδόν 3 μέρες πανε έλα + jet lag που το πας?
Επίσης, το ότι δεν έχω πάει σε πολλά μέρη του σλάβικου κόσμου (αλλά πάντα έψαχνα σλάβες σε άλλα μέρη του πλανήτη), είναι ο "οδηγός" μου αυτή την περίοδο....

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Λέει οτι ξόδεψε συνολικά 5000 ευρώ σε 7 ημέρες.Αρα 500 ευρώ τη μέρα σε γούστα,διασκέδαση,φαί και 200 ευρώ τη μέρα στο πεντάστερο.Είναι λογικό ποσό.
Την άλλη μπορεί να τη γάμησε φτηνά αλλά την πήγε στο Level27 που το τραπέζι πάει στα 700-1000 ζλότυ μίνιμουμ.Οπότε μιλάμε για 200 ευρώ τουλάχιστον σε ποτά στο κλαμπ.
Ετσι είχα κάνει με τη Λευκορρωσίδα την Πρωτοχρονιά.Ναι μεν της έδωσα ένα συμβολικό δώρο 100 ευρώ αλλά είχα σκάσει 1000 ζλότυ στο κλάμπ του Sen(εφάμιλλο του Level27) για τραπέζι συν άλλα 500 ζλότυ στο ρεστωράν του Sen για σούσια,τουτέστιν κα΄που 400 ευρώ έξοδα διασκέδασης που βεβαίως έφαγα και ήπια και εγώ και καλοπέρασα.

Αυτό είναι το καλό Βαρσοβία οτι έχει τις σπονσορέτς και το σκηνικό για να γλεντάς και να περνάς καλά,εκεί δηλαδή είναι όλα μαζεμένα και τα μαγαζιά και οι γκόμενες και οι σπόνσορες-γαμείς κτλ.
Ακριβώς έτσι

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.391
Πόντοι
3.936
Βγαίνει κάτω από 1000 τη μέρα, με όλη τη μέρα γκόμενα, σχετικά καλό ξενοδοχείο, εισιτήρια, φαγητά έξω και αρκετά λεφτά σε νυχτερινή διασκέδαση. Ελλάδα θες πολύ παραπάνω
Και στην Αθήνα μια χαρά περνάς με αυτά τα χρήματα σε μια ημερα.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
532
Πόντοι
96
Άρα καταλήγουμε πως Βαρσοβία είναι ένας αξιόλογος μεν, ακριβός δε προορισμός, ειδικά για τους 40+ που πηγαίνουν για λίγες μέρες

Θα ήταν ιδανική για έναν 30-35 που θα έμενε εκεί μόνιμα ως εισοδηματίας, δουλειά remote, κλπ

Για τέτοια ποσά υπάρχουν πόλεις-βασίλισσες που δύσκολα να χάσουν τα πρωτεία, όπως Λονδίνο, κλπ όπου και εκεί με 1000 την ημέρα αν δεν περάσεις καλά κάτι κάνεις πολύ λάθος

Αθήνα αν μπορείς να φέρνεις σλάβες, με 1000 την ημέρα πάντως κάνεις παππάδες.

Με εξασφαλισμένη τη διαμονή, ακόμα και με 500 την ημέρα κάνεις παππαδες, 100 για μασαμπούκα σε ταβερνάκι, 200 για μπουζούκια, 50 σε μετακινήσεις και ένα δωράκι για τη γκόμενα τα υπόλοιπα 150

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.391
Πόντοι
3.936
Άρα καταλήγουμε πως Βαρσοβία είναι ένας αξιόλογος μεν, ακριβός δε προορισμός, ειδικά για τους 40+ που πηγαίνουν για λίγες μέρες
ο G71 ομως αλλά έλεγε, του πήγε πολύ ακριβά το μαλλί και έμεινε με το λαπτοπ αγκαλιά μονος στο ξενοδοχείο ψάχνοντας για ιντερνετικες π@υτανες,( όχι πολωνεζες φυσικά επειδή είναι τόσο ευκολες- όπως παρουσιάζουν καποιοι χωρις γλωσσα) αλλα τυχαια ψωνίζουν απ το ίδιο καλάθι. Μετα το στραπάτσο που έφαγε ( αφού παρασύρθηκε) ο κακομοιρης σε αυτό το ταξίδι δεν ξαναπατησε στο σαιτ.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356
Ειδικα χειμωνα που δεν εχει αφορητη ζεστη ειναι ιδανικα, οπως εχω ξαναγραψει τις καλυτερες γκομενες που εχω δει ηταν στο Οmnia club του Caesars Palace, εισοδο 60$ και το ποτο στη μπαρα στα 20.
Τωρα αν βρισκεις με ενα χιλιαρικο τη μερα για να τον χωσεις σε λευκη ωραια αμερικανα(οχι μετρια) δεν ξερω δεν δοκιμασα :grin: ουτε λιγα αλλα ουτε και πολλα μου φαινονται για εκει * στο πληρωμενο παντα αναφερομαι ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom