tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.950
- Πόντοι
- 6.056
Αύριο Beer Way Μελίσσια για μάσα και άφθονη μπίρα και μετά Αγία Παρασκευή μπας και βρούμε κάνα μουνάκι για καβλάντα.
Αύριο Beer Way Μελίσσια για μάσα και άφθονη μπίρα και μετά Αγία Παρασκευή μπας και βρούμε κάνα μουνάκι για καβλάντα.
Με αυτά τα χρήματα και στο Λας Βέγκας να πήγαινες πάλι καλά θα περνούσες. Θα έμενες πχ. στο Bellagio με 110$ -120$ την ημερα, θα έτρωγες στο ιδιο χοτελ μπουφε με 20$ τα πάντα όλα- μέχρι κ τεραστιες καβουροδαγκανες οσες θες, με σαμπάνια άφθονη. Κάτω και τριγύρω κυριολεκτικα στα πόδια σου θα πήγαινες σε απίστευτα κλαμπ με πολύ μ@υνι- ευκολο κ σε καλο επιπεδο από κάθε χώρα. Χώρια το πανηγύρι του τζόγου στο ισόγειο- μέχρι και κουλοχερηδες ειχε με πόσο στοκ για τράβηγμα 27μυρρια $$$.Επιστροφή από Βαρσοβία μετά από 7ήμερη επίσκεψη...
Συνολικό κόστος για 6 νύχτες, μέ όλα μέσα, περί τα 5 χιλιάρικα, που τα θεωρώ καλά. Και με τις 2 τύπισσες με τις οποίες βρεθηκα, ότι και να επαναληφθεί θα είναι ακόμη καλύτερο και στην περίπτωση της στριματζούς θα είναι τσάμπα.
Φωτο ρετρο απ το κευγ αρτας τελλυ;
Μάγκα ... να δούλευε ένα μαγαζί στο Μοναστηράκι .... δευτέρα-πέμπτη μετά τις 01.00 με κόσμο ....
Αν βγεις ... μόνο το χάρο βλέπεις ... και μερικούς χαμάληδες ....
Mazowiecka
Ναι, περνουσα κάθε βράδυ. Πολύ κόσμο γενικά και φοβερο vibe. Εμενα σχετικά κοντά.Φάνηκε αυτό που λέγαμε.Οτι Βαρσοβία αν ξοδέψεις τα αναγκαία ποσά και κάνεις ό,τι λέμε θα έχεις την αντίστοιχη εμπειρία.
Πήγες σε δύο κλαμπ και είδες τι παίζει.
Από τη Mazowiecka δεν πέρασες καθόλου?Στο Level27 είχες κλείσει τραπέζι?
250 cash και καμιά 250αρα σε τοκενσ όταν την έψηνα. Δεν περιλαμβάνει προφανώς τίποτα άλλο (φαγητα, κλαμπ κλπ)Τα 500 € είναι συνολικό ημερήσιο κόστος ή συνολικό τριημέρου; Μάλλον για ημερήσιο θα λες, αν κρίνω από κάποιο ποστ παρακάτω, αλλά δεν είναι σαφές, όπως το γράφεις. Σε τι αντιστοιχεί αυτό το ποσό; Πλήρωσες cash στο χέρι ή είναι ο λογαριασμός στο club συν λοιπά έξοδα; Τα τόκενς τι είναι;
5 χιλιάρικα για να γαμήσεις δύο γκόμενες και να πιεις μερικά ποτά θα ήταν καλό στα πλαίσια τουριστικής απόδρασης. Αλλά από τουρισμό δεν ανάφερες τίποτα και νομίζω βγαίνει λίγο ακριβά.
ΥΓ Επίσης επειδή βλέπω ότι ο Kman πάει να προσανατολίσει το review σου προς το δικό του αφήγημα, να υπενθυμίσω και τον παράγοντα ηλικία. 45 είπες ότι είσαι. Αν πήγαινα εγώ θα έπρεπε να βάλω το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη και με αυτό το δεδομένο, δεν θα είχα και κανένα όφελος να τρέχω στην Πολωνία, αφού μπορώ να το κάνω κι επιτόπου.
Αφήνω το κόστος στην άκρη... αν και είναι πολύ μεγαλύτερο συνολικά στο Las Vegas.Με αυτά τα χρήματα και στο Λας Βέγκας να πήγαινες πάλι καλά θα περνούσες. Θα έμενες πχ. στο Bellagio με 110$ -120$ την ημερα, θα έτρωγες στο ιδιο χοτελ μπουφε με 20$ τα πάντα όλα- μέχρι κ τεραστιες καβουροδαγκανες οσες θες, με σαμπάνια άφθονη. Κάτω και τριγύρω κυριολεκτικα στα πόδια σου θα πήγαινες σε απίστευτα κλαμπ με πολύ μ@υνι- ευκολο κ σε καλο επιπεδο από κάθε χώρα. Χώρια το πανηγύρι του τζόγου στο ισόγειο- μέχρι και κουλοχερηδες ειχε με πόσο στοκ για τράβηγμα 27μυρρια $$$.
Ακριβώς έτσιΛέει οτι ξόδεψε συνολικά 5000 ευρώ σε 7 ημέρες.Αρα 500 ευρώ τη μέρα σε γούστα,διασκέδαση,φαί και 200 ευρώ τη μέρα στο πεντάστερο.Είναι λογικό ποσό.
Την άλλη μπορεί να τη γάμησε φτηνά αλλά την πήγε στο Level27 που το τραπέζι πάει στα 700-1000 ζλότυ μίνιμουμ.Οπότε μιλάμε για 200 ευρώ τουλάχιστον σε ποτά στο κλαμπ.
Ετσι είχα κάνει με τη Λευκορρωσίδα την Πρωτοχρονιά.Ναι μεν της έδωσα ένα συμβολικό δώρο 100 ευρώ αλλά είχα σκάσει 1000 ζλότυ στο κλάμπ του Sen(εφάμιλλο του Level27) για τραπέζι συν άλλα 500 ζλότυ στο ρεστωράν του Sen για σούσια,τουτέστιν κα΄που 400 ευρώ έξοδα διασκέδασης που βεβαίως έφαγα και ήπια και εγώ και καλοπέρασα.
Αυτό είναι το καλό Βαρσοβία οτι έχει τις σπονσορέτς και το σκηνικό για να γλεντάς και να περνάς καλά,εκεί δηλαδή είναι όλα μαζεμένα και τα μαγαζιά και οι γκόμενες και οι σπόνσορες-γαμείς κτλ.
Και στην Αθήνα μια χαρά περνάς με αυτά τα χρήματα σε μια ημερα.Βγαίνει κάτω από 1000 τη μέρα, με όλη τη μέρα γκόμενα, σχετικά καλό ξενοδοχείο, εισιτήρια, φαγητά έξω και αρκετά λεφτά σε νυχτερινή διασκέδαση. Ελλάδα θες πολύ παραπάνω
ο G71 ομως αλλά έλεγε, του πήγε πολύ ακριβά το μαλλί και έμεινε με το λαπτοπ αγκαλιά μονος στο ξενοδοχείο ψάχνοντας για ιντερνετικες π@υτανες,( όχι πολωνεζες φυσικά επειδή είναι τόσο ευκολες- όπως παρουσιάζουν καποιοι χωρις γλωσσα) αλλα τυχαια ψωνίζουν απ το ίδιο καλάθι. Μετα το στραπάτσο που έφαγε ( αφού παρασύρθηκε) ο κακομοιρης σε αυτό το ταξίδι δεν ξαναπατησε στο σαιτ.Άρα καταλήγουμε πως Βαρσοβία είναι ένας αξιόλογος μεν, ακριβός δε προορισμός, ειδικά για τους 40+ που πηγαίνουν για λίγες μέρες
Ειδικα χειμωνα που δεν εχει αφορητη ζεστη ειναι ιδανικα, οπως εχω ξαναγραψει τις καλυτερες γκομενες που εχω δει ηταν στο Οmnia club του Caesars Palace, εισοδο 60$ και το ποτο στη μπαρα στα 20.Με αυτά τα χρήματα και στο Λας Βέγκας να πήγαινες πάλι καλά θα περνούσες. Θα έμενες πχ. στο Bellagio με 110$ -120$ την ημερα, θα έτρωγες στο ιδιο χοτελ μπουφε με 20$ τα πάντα όλα- μέχρι κ τεραστιες καβουροδαγκανες οσες θες, με σαμπάνια άφθονη. Κάτω και τριγύρω κυριολεκτικα στα πόδια σου θα πήγαινες σε απίστευτα κλαμπ με πολύ μ@υνι- ευκολο κ σε καλο επιπεδο από κάθε χώρα. Χώρια το πανηγύρι του τζόγου στο ισόγειο- μέχρι και κουλοχερηδες ειχε με πόσο στοκ για τράβηγμα 27μυρρια $$$.
Ειδικα χειμωνα που δεν εχει αφορητη ζεστη ειναι ιδανικα, οπως εχω ξαναγραψει τις καλυτερες γκομενες που εχω δει ηταν στο Οmnia club του Caesars Palace, εισοδο 60$ και το ποτο στη μπαρα στα 20.
Τωρα αν βρισκεις με ενα χιλιαρικο τη μερα για να τον χωσεις σε λευκη ωραια αμερικανα(οχι μετρια) δεν ξερω δεν δοκιμασαουτε λιγα αλλα ουτε και πολλα μου φαινονται για εκει * στο πληρωμενο παντα αναφερομαι ...
Ναι, περνουσα κάθε βράδυ. Πολύ κόσμο γενικά και φοβερο vibe. Εμενα σχετικά κοντά.
Level27, οχι, δεν είχα κλείσει τραπέζι, αλλά πήρα ένα chivas 15αρι και τραπέζι τελικά. Είναι μαγαζί που "σηκώνει" έξοδο, αλλά με 500-600 μια παρέα 4 άτομα περνά φανταστικά.
Τώρα δυστυχως δεν μπορώ να ξαναπάω άμεσα... οπότε πάει για Φεβράρη. Ίσως 4 μέρες Βαρσοβία και 3 Κρακοβία.
Άρα καταλήγουμε πως Βαρσοβία είναι ένας αξιόλογος μεν, ακριβός δε προορισμός, ειδικά για τους 40+ που πηγαίνουν για λίγες μέρες
Θα ήταν ιδανική για έναν 30-35 που θα έμενε εκεί μόνιμα ως εισοδηματίας, δουλειά remote, κλπ
Για τέτοια ποσά υπάρχουν πόλεις-βασίλισσες που δύσκολα να χάσουν τα πρωτεία, όπως Λονδίνο, κλπ όπου και εκεί με 1000 την ημέρα αν δεν περάσεις καλά κάτι κάνεις πολύ λάθος
Αθήνα αν μπορείς να φέρνεις σλάβες, με 1000 την ημέρα πάντως κάνεις παππάδες.
Με εξασφαλισμένη τη διαμονή, ακόμα και με 500 την ημέρα κάνεις παππαδες, 100 για μασαμπούκα σε ταβερνάκι, 200 για μπουζούκια, 50 σε μετακινήσεις και ένα δωράκι για τη γκόμενα τα υπόλοιπα 150
Τις εβλεπα αλλα γενικα δεν μου αρεσουν και πολυ ... εχει καποιες δυνατες φυσικαΚαι να μη βρεις Αμερικάνα έχει τίγκα στις λατίνες εκεί, Μεξικάνες, Κολομπιάνες, κλπ μια χαρά μουνάρες
Δεν έχει σχέση το σκηνικό με Βαρσοβία.Βαρσοβία είδες,πήγε ο άλλος με κοννέ με μία και έβγαλε άλλη γκόμενα εκεί επί τόπου στη ντίσκο.
Ελλάδα θα πας πενθήμερο σαν τουρίστας και θα βγάλεις γκόμενα στα μπουζούκια π.χ.?Σλαβικά κέντρα έχεις τεράστιες δυνατότητες,κάποια σιγμή εγκαταλείπεις τελείως το ονλάιν και στρέφεσαι στο live καμάκι με τόση μουνοθύελλα γύρω.
Αυτή την αίσθηση αφθονίας,επιλογών και οτι όλα είναι δυνατά προσφέρουν μόνο τα σλαβικά κέντρα.Μπαίνεις στο κλαμπ ή το ρεστωράν και νιώθεις οτι μπαίνεις στον παράδεισο.Είναι παράλληλο σύμπαν σε σχέση με Δύση.
Τις εβλεπα αλλα γενικα δεν μου αρεσουν και πολυ ... εχει καποιες δυνατες φυσικα
Κοιτα, γενικά ήμουν μέρες halloween... και το είχαν πολυ το θεματικό. Επίσης 2-3 βράδια που μπορούσα να πάω σε κλαμπ και περνούσα απο κει είχαν τα πιο πολλά αρκετό κόσμο στην είσοδο. Μπήκα με κόπο στο Pose, αλλά μέτριο και πήχτρα και ήμουν με την Πολωνή από το Wesele και βγήκαμε γρήγορα. Από την απέναντι μεριά μπήκαμε σε ένα γαμάτο μπαράκι.Αφού περνούσες από Μαζοβιέτσκα πώς και δεν μπήκες κανένα Ενκλάβα ή Bank ή Ritual?
Για το τραπέζι στο Level27 κάπου 1000 ζλότυ έδωσες?Σε άφησαν στην πόρτα επειδή ήσουν με γκόμενα ή τους είπες οτι θες να κλείσεις τραπέζι και πλήρωσες επιτόπου?
Για το Wesele τι σου είπε ο Πολωνός?Μάλλον θα το επέλεξε επειδή είναι όλες πιο χύμα εκεί μέσα.
Κοιτα, γενικά ήμουν μέρες halloween... και το είχαν πολυ το θεματικό. Επίσης 2-3 βράδια που μπορούσα να πάω σε κλαμπ και περνούσα απο κει είχαν τα πιο πολλά αρκετό κόσμο στην είσοδο. Μπήκα με κόπο στο Pose, αλλά μέτριο και πήχτρα και ήμουν με την Πολωνή από το Wesele και βγήκαμε γρήγορα. Από την απέναντι μεριά μπήκαμε σε ένα γαμάτο μπαράκι.
Στο L27 μπήκαμε χωρίς μα και μου (νωρίς πήγαμε, αλλά αν λες ότι παίζει σκληρή πόρτα, τότε μπήκαμε άνετα λόγω γκόμενας), αλλά από την αρχή ρώτησα για τραπέζι. Συνολικά έδωσα μαζί με μπουρμπουαρ 2000 σλοτυ. Το μπουκάλι έκανε αν θυμάμαι καλά κάτω από 1000.
Το Wesele είναι μαγαζί που θα το κανα στέκι. Ναι ο Πολωνός μου το γνώρισε. Και εκεί σχετικά πολλά ξόδεψα, αλλά το έκανα μπάλα το μαγαζί. Είναι πιο κάτω η ποιότητα από το L27 προφανώς, αλλά και η ευκολία του να "φανείς" και παίξεις πολύ μεγαλύτερη.
Λατινες και λευκες ... μαυρες πολυ λιγες.Αυτές που είδες στο Ομνια τι εθνικότητας ήταν κυρίως;