Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 187K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.683
Πόντοι
1.056
@midas69
Έσκασα St.Gallen σε μια τσιγκολελετα και περπατώντας για το σπίτι της μου σκάσε αντίθετα μια πορεία μάο-μάο με σημαίες,κατέβασα και τον ήχο να μην μου ανεβαίνει η πίεση..
Τι στον πουτσο κάνουν όλοι αυτοί οι τριτοκοσμικοί στην Ελβετία..

Οι Ελβετοί δήθεν ενοχλημένοι από το θέαμα και τις φωνές, τραβάνε δυνατά μπας και σχίσουν το καλσόν τους..

Τελικά σε αυτό το θέμα δεν υπάρχει σωτηρία ούτε στην Ελβετία..
Μόνο στο μπλοκ..

Πολωνία άμα πήγαιναν να κάνουν τέτοια συγκέντρωση θα τις είχαν χάσει τις σημαίες.Θα τις ψάχνανε ξανά στο τρενάκι.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
K εγώ στο Κέιπ Τάουν μπλέχτηκα με μια από Σουαζιλάνδη με πολλά λεφτά κ παθητικό εισόδημα αφού ο πατέρας της ήταν υπουργός οικολογίας στη χώρα της .
Όλο για ισότητες και ίσα δικαιώματα μου έλεγε και το ινσταγκραμ της όλο κυριλέ μέρη

Γενικά γεμίσαμε στη μαλακια political correct ...
Ισότητα για τους άλλους για εμάς να τρώμε τα λεφτά του κράτους ..
Τώρα είναι reunion island
Εν τω μεταξύ στη Σουαζιλάνδη έχουν πολυγαμία. Ο βασιλιάς έχει καμμιά 15αριά συζύγους κι όσοι πλούσιοι μπορούν να συντηρήσουν πολλές συζύγους έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Τώρα αυτή ήταν κόρη υπουργού και μίλαγε ανοιχτά για ισότητα;

Με ένα προσδόκιμο ζωής λίγο πάνω από τα 50 λόγω βιοτικού επιπέδου, η Reunion θα φαντάζει χάι προορισμός για τους Σουάζι.

ΥΓ Πάντως στη Reunion δεν είναι και τόσο άσχημα για τη σύνταξη, γιατί είναι μέρος της Γαλλίας και παραμένεις ευρωπαίος πολίτης. Τύπος Γλυφό που ψάχνει τριτοκοσμικούς προορισμούς ίσως θα έπρεπε να το δει ... :wink:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.683
Πόντοι
1.056
Γατάκια μόνο να σας πετύχει η πολωνική αστυνομία στο Πόζναν.

O21LsI.png

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.402
Πόντοι
736
Αρχηγέ για πες μας γιατί χρόνια σε διαβάζω και πέφτεις μέσα...πως θα επηρεάσει η εκλογή Trump το δικό μας σπορ και τα μουνολιβαδα ?

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.683
Πόντοι
1.056
Πολωνέζες αναβάτισσες.

bcLIzz.png

CbLYqz.png

GWH4xS.png

yGBsxI.png

8yh8Ox.png

Αμα δείτε τέτοιο τύπο ανάμεσα σε τέτοιες γκόμενες βρίσκεστε στην ανατολική Ευρώπη.

ZT9XfM.png

84IORx.png

Γενικά στις Πολωνέζες αρέσουν πολύ αυτά τα μαύρα δερμάτινα κολλητά παντελόνια τη βρίσκεις ανυπερθέτως.

gfpUTY.png

Αμα δεις Ανατολική με τέτοιο κολλητό παντελόνι είναι σχεδόν πάντοτε Πολωνέζα.
Κωλόφαρδοι Σλάβοι.Δυτικοί και μεσογειακοί τα παίρνουν στο κρανίο με αυτούς τους συνδυασμούς βλαστημάνε την τύχη τους.

uegWTi.png

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.683
Πόντοι
1.056
Αρχηγέ για πες μας γιατί χρόνια σε διαβάζω και πέφτεις μέσα...πως θα επηρεάσει η εκλογή Trump το δικό μας σπορ και τα μουνολιβαδα ?

Εννοείται θετικά.Τόσο καιρό τα γράφουμε.Αν τον αφήσουν βέβαια να κυβερνήσει.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.402
Πόντοι
736
Εννοείται θετικά.Τόσο καιρό τα γράφουμε.Αν τον αφήσουν βέβαια να κυβερνήσει.
Θα σταματήσει το εμπάργκο και θα φέρνουμε τεμάχια λυσασμενα από την στέρηση, θα πηγαίνουμε στα Αγία χώματα να χτυπάμε καταδρομικά? Ουκρανία πλευρά νομίζω ότι είναι αξιογαμευσιμο έχει ήδη φύγει και δεν πρόκειται να επιστρέψει άρα μηδέν ενδιαφέρον, τα λέω σωστά?

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.683
Πόντοι
1.056
Θα σταματήσει το εμπάργκο και θα φέρνουμε τεμάχια λυσασμενα από την στέρηση, θα πηγαίνουμε στα Αγία χώματα να χτυπάμε καταδρομικά? Ουκρανία πλευρά νομίζω ότι είναι αξιογαμευσιμο έχει ήδη φύγει και δεν πρόκειται να επιστρέψει άρα μηδέν ενδιαφέρον, τα λέω σωστά?

Θα αποκατασταθούν τα βασικά.Πτήσεις για Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορρωσία σε πρώτη φάση,μετά βίζες σε Ρωσίδες κτλ θα επανέλθει η τάξη.
Θα δουλεύει το Carribean full,θα γυρίσουν οι σεξοτουρίστες οπότε θα επιστρέψουν και οι Ουκρανέζες.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.348
Πόντοι
3.936
Πολύ ωραίος αλλά δυστυχώς δεν υπήρχαν διάδοχοι.Ηταν όλοι απολιθώματα με το ένα πόδι στον τάφο.Ο Τσερνιένκο πέθανε στο εξάμηνο,ο Αντρόπωφ στο έτος και έτσι ανελίχθη ο ελεεινός προδότης Γκορμπατσώφ.
Aν δεν υπήρχε αυτός ο μ@λακας ο σημαδεμενος- το λαδωμένο τομαρι σπο τους γελαδάρηδες σήμερα πραγματικά αυτά τα μέρη θα ήταν παρθένα μουνολιβαδα και ο καθένας θα καλιμπραριζε (με χαντρουλες κ καθρεπτακια) από επιπεδο Σαικ, Σκλεναρικοβα, Οντιντκοβα και πάνω.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.028
Πόντοι
3.656
Ήμουν Πράγα πριν έξι μήνες , και πέρσι.

Τα ίδια μας έλεγες και εσυ αλλα τελικά αρρωστησες. Περαστικά

ΥΓ: μαλακιες λέω , ξέχασα αλλα τρια ταξίδια στην τριετία το ένα διαρκείας 3 εβδομάδων

ΥΓ2: μια νύχτα , τότε που θα κοιμάστε όλοι , θα μπω με ποστάρισμα από Μινσκ (έχω ήδη τα εισητηρια για πτήση, λεωφορείο συν ασφάλεια ) με νύχια γκόμενας και στεκια
Θα πάρεις τα παπαρια σου προβλέπω. Ειδικά που δεν ξέρεις τίποτα ρωσσικα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.683
Πόντοι
1.056
Aν δεν υπήρχε αυτός ο μ@λακας ο σημαδεμενος- το λαδωμένο τομαρι σπο τους γελαδάρηδες σήμερα πραγματικά αυτά τα μέρη θα ήταν παρθένα μουνολιβαδα και ο καθένας θα καλιμπραριζε (με χαντρουλες κ καθρεπτακια) από επιπεδο Σαικ, Σκλεναρικοβα, Οντιντκοβα και πάνω.

Το Γκορμπατσώφ τον ανέλυσαν πολλοί.Το τις πταίει.Βέβαια ο Πούτιν και οι συν αυτώ το πήγαν βαθύτερα δεν έμειναν στο προδότης και ένας άνθρωπος μόνο μας κατέστρεψε όπως έκανε το ΚΚΕ στην αυτοκριτική του.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.348
Πόντοι
3.936
Ναι το 1950 το διάβασα μόλις ήταν στην Basarabia δηλ την Μολδαβία κομισαριος
Έστειλε λέει πολλούς στην Σιβηρία
Την βεσσαραβια και την Μολδαβία την πήραν οι ρωσσοι από τους Ρουμάνους για να κατεβουν νοτιοτερα, δίνοντας τους ως ανταλλαγμα μεγαλο κομμάτι της σημερινής δυτικής ρουμανιας.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.028
Πόντοι
3.656
Πολωνία άμα πήγαιναν να κάνουν τέτοια συγκέντρωση θα τις είχαν χάσει τις σημαίες.Θα τις ψάχνανε ξανά στο τρενάκι.
Στ γκαλεν έχει βλαχια είναι κάτι σαν εσωτερικές Πολιτείες την ΗΠΑ
Εντύπωση μου κάνει
Αυτά τα σκηνικά είναι για Βέρνη Ζυρίχη Γενεύη

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.348
Πόντοι
3.936
Το Γκορμπατσώφ τον ανέλυσαν πολλοί.
Τσεπωσε τα πράσινα μαρουλοφυλλα και μετά άνοιξε μακ ντον- αυτό τα λέει όλα. 2 σ' ένα- και σαμπουάν και μαλακτικo, κι ο οποιος κατάλαβε, καταλαβε..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.683
Πόντοι
1.056
Πολωνέζες με γούνες.

0s7rOu.png

gkj3VB.png

Q17Mhv.png

z1ITAR.png

SzREwT.png

Ο μέσος Ελληνας δύσκολα ξεχωρίζει Πολωνέζες από Ουκρανές.
n6lDqm.png

Θα πάω τώρα να δω πώς εξελίχθησαν οι σεξοπόλκες.

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.760
Πόντοι
2.606
Βρήκα άλλη φοβερή Ρωσίδα από Αγία Πετρούπολη που ενδιαφέρεται για διακοπές Ιταλία και έχει και βίζα.Μια άλλη επίσης εντυπωσιακή από Μόσχα ψάχνεται για συνάντηση Κωνσταντινούπολη.Μου φαίνεται μόνο με Ρωσίδες θα ασχολούμαι στο εφεξής.
Καλή η Πολωνία δε λέω αλλά με τίποτα δε χτυπάς τις μουνάρες που είναι διαθέσιμες Ρωσία.Θα πάω όμως Πολωνία το ΠΣΚ έτσι και αναρρώσω.Πολλές Λευκορρωσίδες Βαρσοβία για σπόνσορινγκ και περιμένει και η δικιά μου Κρακωβία,της έχω υποσχεθεί
Άντε ντε μας είχες ζαλίσει τα παπαρια με τα φωτορεπορτάζ από το ιντερνετε θελουμε Βαλκαν χέρι σε άσπριδερο μπούτια

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.828
Πόντοι
3.506
Εν τω μεταξύ στη Σουαζιλάνδη έχουν πολυγαμία. Ο βασιλιάς έχει καμμιά 15αριά συζύγους κι όσοι πλούσιοι μπορούν να συντηρήσουν πολλές συζύγους έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Τώρα αυτή ήταν κόρη υπουργού και μίλαγε ανοιχτά για ισότητα;

Με ένα προσδόκιμο ζωής λίγο πάνω από τα 50 λόγω βιοτικού επιπέδου, η Reunion θα φαντάζει χάι προορισμός για τους Σουάζι.

ΥΓ Πάντως στη Reunion δεν είναι και τόσο άσχημα για τη σύνταξη, γιατί είναι μέρος της Γαλλίας και παραμένεις ευρωπαίος πολίτης. Τύπος Γλυφό που ψάχνει τριτοκοσμικούς προορισμούς ίσως θα έπρεπε να το δει ... :wink:
Ο προαναφερθείς γνωστος μου με το Φιλιπ Πατεκ, είχε μια από εκεί , η οποία όμως περίμενε από αυτόν να ταΐσει όλη τη φυλή.

Είναι καλή περίπτωση και δεν το είχα σκεφτεί , θα ψαχτώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom