Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 332K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.595
Πόντοι
4.827
Οι δικές μου ήταν ρωσοβαλτικές όλο ρωσικά μιλούσανε.Παρόλα αυτά η βαλτική επίδραση είναι βαριά,μεγάλη ξενερωτίλα.Δεν έχουν το ρωσικό ραφιναρισμένο στυλ,πολύ πεζές.
ολες σχεδον ξερουν ρωσικα...απο τα επιθετα καταλαβαινεις την καταγωγη.π.χ λιθουανια..σε -ιτε εχουν λιθουανικη καταγωγη,σε- ιτς εχουν πολωνικη,-ενκο,-οβα κτλ ρωσικη

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.297
Πόντοι
3.506
Πιστεύω οι τοπ γκομενες ξεκινάνε μεταξι βιστουλα και δνειπηρου η αλλιως 22 ου εως 32ου παράλληλου ουτε δυτικότερα ουτε ανατολικοτερα

Ετσι βγάζεις έξω όλες τις Ρωσίδες,δεν πάει έτσι.
Επίσης βγάζεις έξω τις δυτικές Πολωνέζες και τις Τσέχες που είναι μουνάρες.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.297
Πόντοι
3.506
Οι δυτικές Πολωνέζες είναι τοπ.Ειδικά οι Ποζνανιάνκες σκίζουν κωλέους.Και οι Βροτσλαβιώτισσες βέβαια έχουν φοβερά σώματα άσχετα αν είναι μπουγατσόφατσες.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.297
Πόντοι
3.506
Συγκεντρώσου που να μείνεις στο Μονακό ; Θα είσαι στη Γούβα πλατεία πλυτα να βλεπεισ Το α νεκροταφείο και θα λες παραέξω είμαι ηρωδου αττικού και βλέπω Καλλιμάρμαρο

Μπορεί να είναι ο μπάτλερ που ανοίγει την πόρτα της Λαμποργκίνι και βοηθάει να βγει η γκόμενα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ggthd

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.742
Πόντοι
2.606
Μπορεί να είναι ο μπάτλερ που ανοίγει την πόρτα της Λαμποργκίνι και βοηθάει να βγει η γκόμενα.

ειμαι σε σκεψεις να πα να μεινω πορτοφινο πορτο τσερβο η μπιαριζ για βοηθειστε

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.646
Πόντοι
6.056
ειμαι σε σκεψεις να πα να μεινω πορτοφινο πορτο τσερβο η μπιαριζ για βοηθειστε
Καλή φάση τυπάρα το πόρτοφίνο.
Έχει ωραία airbnb και οικονομικά.
Με 6-7 κατοστάρικα σπιτάρες .... τη βραδιά

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.753
Πόντοι
1.706

Για μπάτλερ μπορείς να πας εσύ, αν θες. Με το μισθό και τα έξτρα για μικροεξυπηρετήσεις θα βγάζεις όσα και στη Γερμανία, αλλά σε ένα καλύτερο περιβάλλον. Βέβαια θα στριμωχτείς λίγο με το νοίκι, ίσως να βρεις γκαρσονιέρα με 2500€, και θα αναγκαστείς να κάνεις κάποιες θυσίες όπως πχ να σπονσοράρεις μόνο τη γκόμενα χωρίς τον προπονητή της. :grin:
Εγώ πάλι όσα βγάζεις δουλεύοντας τα βγάζω από επενδύσεις και δεν χρειάζεται να πάω μπάτλερ. Όποτε δουλεύω το κάνω για να βγάλω παραπάνω. Κι ασχολούμαι με όσες γκόμενες χρειάζομαι κι όχι χαρέμι για να αποδείξω κάτι κι επίσης με κοστολογημένο πακέτο για να ξέρω πού πάνε τα λεφτά μου. Για αυτό μου μείναν και λεφτά για να επενδύω. :sunglasses:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.297
Πόντοι
3.506
Πολωνικό βουκολικό καμάκι.
-Hanka Ruchanka?(η Χάνκα η γαμιόλα?)
-Oczywiscie(βεβαίως).

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.297
Πόντοι
3.506
Οδησσός με πολωνική ματιά.

Σλαβικό lifestyle.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.297
Πόντοι
3.506
Βλέπετε πώς το δουλεύει το ρωσικό ο Πολωνός αλλά όλοι οι Ρώσοι καταλαβαίνουν από την προφορά οτι είναι ξένος.

Πολωνός καμακώνει Ρωσίδες στην πλαζ της Μόσχας.

Wy3Yw9.png

YtpMDw.png

IgkPCw.png

Γενικά είναι αυτό το χυμαδιό στις σλαβικές χώρες,επισκέφτεσαι την παραλία της πόλης στο ποτάμι ή τη λίμνη και έχεις μια έντονη αίσθηση οτι θα γαμήσεις.
Βέβαια και ο Πολωνός δίνει ρέστα στο καμάκι.

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.222
Πόντοι
3.556
Εντάξει ρε ... με 2-3 μύρια βρίσκει κανείς συμπαθητικά σπίτια .......
Μπιαριτζ 3 χαρτιά για σπίτι ; Πιωμένος είσαι ρε λιγδιάρη ;

Η τις μαλακιες που σου λένε στο καφενείο όταν πηγαίνεις για μπαρμπούτι πιστεύεις ;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.297
Πόντοι
3.506
Για μπάτλερ μπορείς να πας εσύ, αν θες. Με το μισθό και τα έξτρα για μικροεξυπηρετήσεις θα βγάζεις όσα και στη Γερμανία, αλλά σε ένα καλύτερο περιβάλλον. Βέβαια θα στριμωχτείς λίγο με το νοίκι, ίσως να βρεις γκαρσονιέρα με 2500€, και θα αναγκαστείς να κάνεις κάποιες θυσίες όπως πχ να σπονσοράρεις μόνο τη γκόμενα χωρίς τον προπονητή της. :grin:
Εγώ πάλι όσα βγάζεις δουλεύοντας τα βγάζω από επενδύσεις και δεν χρειάζεται να πάω μπάτλερ. Όποτε δουλεύω το κάνω για να βγάλω παραπάνω. Κι ασχολούμαι με όσες γκόμενες χρειάζομαι κι όχι χαρέμι για να αποδείξω κάτι κι επίσης με κοστολογημένο πακέτο για να ξέρω πού πάνε τα λεφτά μου. Για αυτό μου μείναν και λεφτά για να επενδύω. :sunglasses:

Μπάτλερ είναι καλή φάση.Θα σου δίνει και η γκόμενα κρυφά τον αριθμό της σουίτας που μένει όταν την τραβάς απο το χέρι να βγει ώστε να τη γαμήσεις τη νύχτα που ο οδηγός της Λαμποργκίνι θα κοιμάται.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.297
Πόντοι
3.506

Ισχύει αυτό.Από το 2006 ανεβάζουν οι γκόμενες φωτός στο facebook από τα μέρη που τις έχω πάει αλλά δεν είμαι σε καμία από αυτές.Και στα εστιατόρια κάνουν λήψεις για να μη φαίνεται οτι είναι με άλλον και στα ξενοδοχεία το ίδιο.Είμαι σίγουρος οτι όσες ποστάρουν από γιωτ προφανώς δεν το έχουν ναυλώσει ή οδηγούν οι ίδιες ούτε η κοριτσοπαρέα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom