Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.998
Πόντοι
1.056
Πολωνικό βουκολικό καμάκι.
-Hanka Ruchanka?(η Χάνκα η γαμιόλα?)
-Oczywiscie(βεβαίως).

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.998
Πόντοι
1.056
Οδησσός με πολωνική ματιά.

Σλαβικό lifestyle.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.998
Πόντοι
1.056
Βλέπετε πώς το δουλεύει το ρωσικό ο Πολωνός αλλά όλοι οι Ρώσοι καταλαβαίνουν από την προφορά οτι είναι ξένος.

Πολωνός καμακώνει Ρωσίδες στην πλαζ της Μόσχας.

Wy3Yw9.png

YtpMDw.png

IgkPCw.png

Γενικά είναι αυτό το χυμαδιό στις σλαβικές χώρες,επισκέφτεσαι την παραλία της πόλης στο ποτάμι ή τη λίμνη και έχεις μια έντονη αίσθηση οτι θα γαμήσεις.
Βέβαια και ο Πολωνός δίνει ρέστα στο καμάκι.

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.931
Πόντοι
3.506
Εντάξει ρε ... με 2-3 μύρια βρίσκει κανείς συμπαθητικά σπίτια .......
Μπιαριτζ 3 χαρτιά για σπίτι ; Πιωμένος είσαι ρε λιγδιάρη ;

Η τις μαλακιες που σου λένε στο καφενείο όταν πηγαίνεις για μπαρμπούτι πιστεύεις ;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.998
Πόντοι
1.056
Για μπάτλερ μπορείς να πας εσύ, αν θες. Με το μισθό και τα έξτρα για μικροεξυπηρετήσεις θα βγάζεις όσα και στη Γερμανία, αλλά σε ένα καλύτερο περιβάλλον. Βέβαια θα στριμωχτείς λίγο με το νοίκι, ίσως να βρεις γκαρσονιέρα με 2500€, και θα αναγκαστείς να κάνεις κάποιες θυσίες όπως πχ να σπονσοράρεις μόνο τη γκόμενα χωρίς τον προπονητή της. :grin:
Εγώ πάλι όσα βγάζεις δουλεύοντας τα βγάζω από επενδύσεις και δεν χρειάζεται να πάω μπάτλερ. Όποτε δουλεύω το κάνω για να βγάλω παραπάνω. Κι ασχολούμαι με όσες γκόμενες χρειάζομαι κι όχι χαρέμι για να αποδείξω κάτι κι επίσης με κοστολογημένο πακέτο για να ξέρω πού πάνε τα λεφτά μου. Για αυτό μου μείναν και λεφτά για να επενδύω. :sunglasses:

Μπάτλερ είναι καλή φάση.Θα σου δίνει και η γκόμενα κρυφά τον αριθμό της σουίτας που μένει όταν την τραβάς απο το χέρι να βγει ώστε να τη γαμήσεις τη νύχτα που ο οδηγός της Λαμποργκίνι θα κοιμάται.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.998
Πόντοι
1.056

Ισχύει αυτό.Από το 2006 ανεβάζουν οι γκόμενες φωτός στο facebook από τα μέρη που τις έχω πάει αλλά δεν είμαι σε καμία από αυτές.Και στα εστιατόρια κάνουν λήψεις για να μη φαίνεται οτι είναι με άλλον και στα ξενοδοχεία το ίδιο.Είμαι σίγουρος οτι όσες ποστάρουν από γιωτ προφανώς δεν το έχουν ναυλώσει ή οδηγούν οι ίδιες ούτε η κοριτσοπαρέα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.395
Πόντοι
3.936
Οι Βαλτικές είναι εντυπωσιακές το πρόβλημα είναι ο χαρακτήρας.Πολύ χοντρόπετσες κανένα τακτ.Η άλλη μου λέει είμαι πολύ χαρούμενη με το δώρο που μου έδωσες θα πάρω επιτέλους ένα φούρνο.
Καλά αυτή νόμιζε ότι είσαι ο Μικρούτσικος στο μεγαλο παζαρι και μοιραζες οικιακές συσκευές.
Γι αυτό λέω τυπε κουτσά άλογα, οταν ακούω για τέτοια φτιωχεια -πονεμενες ιστοριες απο γκομενες ξενερώνω και παθαίνω αντικουκου. Θέλω η γκομενα να έχει οικονομική ανεση, ιδιότητα, αυτοκίνητο, σπίτι- και να μην ειναι κακομηρογλου οπως στις ελληνικες ταινιες. Αν δεν τα έχει αυτά πλεον δεν γουσταρω να προχωρήσω παρακάτω.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.998
Πόντοι
1.056
Οι Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες που έχω στις χώρες τους 100-200 ευρώ μηνιαίως κονομάνε από τη δουλειά τους.Πραγματικά έχουν ανάγκες.Και Πολωνία οι ξένες μου λένε οτι υποφέρουν οικονομικά.Στην καλύτερη να βγάζουν 1000-1500 ευρώ το μήνα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.195
Πόντοι
3.656
Μπιαριτζ 3 χαρτιά για σπίτι ; Πιωμένος είσαι ρε λιγδιάρη ;

Η τις μαλακιες που σου λένε στο καφενείο όταν πηγαίνεις για μπαρμπούτι πιστεύεις ;
Βλέπω μια υποτίμηση στο πρόσωπο του φίλτατου Τελλυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

1500 στην Πολωνία????
Αυτό είναι σαν 3000 στην Γερμανία
Πάλι 100 και 200 μισθό σε ρωσσια??? Κ μπελαρους??? Από 300 κ πάνω ξέρω...
Κάτι μπερδεύεις
Οι Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες που έχω στις χώρες τους 100-200 ευρώ μηνιαίως κονομάνε από τη δουλειά τους.Πραγματικά έχουν ανάγκες.Και Πολωνία οι ξένες μου λένε οτι υποφέρουν οικονομικά.Στην καλύτερη να βγάζουν 1000-1500 ευρώ το μήνα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.931
Πόντοι
3.506

1500 στην Πολωνία????
Κάτι μπερδεύεις
Τύπος Σταλόνε είναι ο κλασικός ελληναρας που έχει άποψη για τα πάντα, έχει μπατζανακηδες και φίλους φίλων που έχουν φτάσει μέχρι και στον στενό κύκλο του Γκορμπατσοφ κι όταν βρεθούν απέναντι σε πραγματικό γνωστη καταστάσεων τσαμπουνάνε για πανάκριβες φωτογραφικές μηχανές.

Πιο γραφικός και από τη Σαντορίνη

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.931
Πόντοι
3.506
Πορθητή, πραγματικά πιστεύεις το παραμυθάκι της φτώχειας που κάθε πρώην σοβιετική χαμουρα τσαμπουνάει;

Που όλες είναι φτωχές και δεν έχουν πχ να πάνε να δουν παράσταση μπαλετο στο Κιέβο αλλά έχουν πάντα το πιο καινούργιο κινητό ;

Αυτά λένε οι άπλυτες και μας τα τρώνε . Αλλά τουλάχιστον να ανοίγουν πόδια , όχι όπως γίνεται τώρα με τις προσφυγοπουλες

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.998
Πόντοι
1.056

1500 στην Πολωνία????
Κάτι μπερδεύεις
1500 Βαρσοβία τα πιάνουν άνετα.Επαρχία π.χ. Κρακοβία βγάζουν κάπου 800-1000.
Ρωσία επαρχία κάπου 100-300.Μιλάμε πάντα για γυναίκες.Μόσχα πάνε στο χιλιάρικο έως 1500.Βέβαια Μόσχα παίζουν και άλλα ενοίκια.

Πορθητή, πραγματικά πιστεύεις το παραμυθάκι της φτώχειας που κάθε πρώην σοβιετική χαμουρα τσαμπουνάει;

Που όλες είναι φτωχές και δεν έχουν πχ να πάνε να δουν παράσταση μπαλετο στο Κιέβο αλλά έχουν πάντα το πιο καινούργιο κινητό ;

Αυτά λένε οι άπλυτες και μας τα τρώνε . Αλλά τουλάχιστον να ανοίγουν πόδια , όχι όπως γίνεται τώρα με τις προσφυγοπουλες

Είναι αλήθεια τόσα παίρνουν.Αλλο πόσα τσεπώνουν από τους άντρες.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.058
Πόντοι
456

Αρχηγέ, αφαιρούμε περίπου 300 ευρώ από όσα ανέφερες για Πολωνία και τα προσθέτουμε στην Ρωσία.

Δεν ξέρω τι σου λένε αυτές, αλλά νταραβεριζόμουν με μια νεαρή γιατρό Πολωνία,
που με εφημερίες,υπερωρίες,κ.λ.π. ήταν αρκετά κάτω από 2000 ευρώ.
Γενικά έχω γνωρίσει και πωλήτριες και άλλες ιδιωτικές υπαλλήλους που παίρνουν τ'αρχίδια μου τα δυο
και είτε μένουν με γονείς,γκόμενο ή WG.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.998
Πόντοι
1.056
Παλιά δηλαδή προ πενταετίας πολλοί Πολωνοί επαρχία την έβγαζαν με 2000 ζλότυ μηνιαίως.Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα.
Εδώ περιγραφή μισθών με την καυλιάρικη σλαβική προφορά.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.058
Πόντοι
456
ολες σχεδον ξερουν ρωσικα...απο τα επιθετα καταλαβαινεις την καταγωγη.π.χ λιθουανια..σε -ιτε εχουν λιθουανικη καταγωγη,σε- ιτς εχουν πολωνικη,-ενκο,-οβα κτλ ρωσικη

Ότι έχω γαμήσει από αυτά τα μαλακιστήρια, ήταν πάντα -ιτε

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.058
Πόντοι
456
Μπορείς να μείνεις αν έχεις δραστηριότητα ή αποδείξεις οικονομικών πόρων 500Κ. Οι τοποθεσίες που λες ωραίες είναι, αλλά κι εκεί την ίδια φορολογία με το Montpellier θα έχω και περίπου την ίδια εγκληματικότητα.

Όλα τα κριτήρια εγκατάστασης τα περνάω. Το πρόβλημα είναι ότι ο πληθυσμός είναι διπλάσιος από όσο λες και δεν βρίσκεις εύκολα να μείνεις. Βασικά και το να βρεις να μείνεις είναι κριτήριο, οπότε ας πούμε ότι δεν είμαι και τόσο σίγουρος για αυτό.

Επειδή με τα χρόνια αρχίζω να ξεχνάω τα ελλήνικως, εδώ αφήνεις να εννοηθεί ότι έχεις "δραστηριότητα ή αποδείξεις οικονομικών πόρων 500Κ" ή το κατάλαβα λάθος;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.931
Πόντοι
3.506
Ότι έχω γαμήσει από αυτά τα μαλακιστήρια, ήταν πάντα -ιτε
Σχόλιο, βγαλμένο από το μυαλό μου.

Οι βαλτικές συνδυάζουν τα τοπ αρνητικά του ρωσικού κόσμου ( ανάγκη για σπονσορινγκ) με τα ψεύτο φεμινιστικά του δυτικού.

Χρειαζόμαστε πανσλαβισμο και τον τσάρο Βλαδίμηρο να τις φέρει ξανά στο μαντρί. Κλάσεις κατώτερες από τις Βιζεγκραντιοτισες

Επειδή με τα χρόνια αρχίζω να ξεχνάω τα ελλήνικως, εδώ αφήνεις να εννοηθεί ότι έχεις "δραστηριότητα ή αποδείξεις οικονομικών πόρων 500Κ" ή το κατάλαβα λάθος;
έτσι τις χτυπάει τις βοσκοπουλες ο τυπάς

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.182
Πόντοι
3.656
Από quotes , παίρνω πρέφα ελάχιστα από αυτά που σχολιάζουν τα σκατά της λίστας μου.
Κάποιο εξ αυτών (σκατό δηλ.) αμφισβήτησε κάτι από αυτά που έγραψα ;

Αν θυμάμαι καλά ο Μπραμπ , μίλαγε για ΑΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΦΙΝΟ ... ΙΤΑΛΙΑ ....
και αν θυμάμαι επίσης καλά ... έγραψα ότι μονοκατοικίες εκεί ... παίζουν 2-3 μύρια .......

Βέβαια να μου πεις σκατό της λίστας τι να πει σχετικά με αυτό .
Για Γευγελή, Ελμπασάν ,Σαντάνσκι .... ίσως ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom