tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.779
- Πόντοι
- 6.056
Και τι σε χαλάνε αυτοί ;Μπα, σκάτωσε πολύ. Γέμισε ρώσικη μαφία.
Μια χαρά παληκάρια είναι .
Και τι σε χαλάνε αυτοί ;Μπα, σκάτωσε πολύ. Γέμισε ρώσικη μαφία.
Νομίζω όλες οι ανατολ περιοχές Δρέσδη ρεγκενσντορφ πχ Κολωνία επίσης, Κασελ φουλντα έχω εμπειρία παίζει σίγουρα κ πιστεύω κ γενικά παντού όπου έχει κάπως πιο φτηνή ζωή και πολλές δουλειές ποδαριού χωρίς γλώσσα
Σίγουρα η ατμόσφαιρα δεν έχει σχέση με Ανατ Ευρώπη αλλά ίσως τα λοτζιστικ είναι πολύ καλύτερα
Μπα, σκάτωσε πολύ. Γέμισε ρώσικη μαφία.
τέτοια πινακίδα έχω δει σε τουαλέτες σε πανεπιστήμιο γερμανίας,οι άντρες σχεδόν κστουράνε καθισμένοι εκεί.
Θα έβρισκε μια λεκανατζου μολδαβεζα βήτα (μη πω γαμα και δέλτα) διαλογής (γιατί οι καλές θέλουν Γερμανούς) , που θα του έκανε μπουκι, μετά θα του τα επρηζε και θα καταντούσε σαν τον Λακη σε μορφή γκασταρμπαιτερΔεν έχεις δίκιο σε αυτό
Ένας κανονικός με εισόδημα έχει άπειρες ευκαιριες με ανατολικες από οπουδήποτε από Μολντοβα Πολωνία Τσεχία κ δεν έχει τέλος
Αυστρία είναι ακόμα πιο καλά τα πράγματα γιατί είναι φουλ και σε ουγγαρεζες
Εάν είχες σπίτι καλό όχι σούπερ καλό, 2μ5 δωμάτια ανακαινισμένο σε μέτριο καλή περιοχή, ένα SUV 10000 7ετιας, και σπιτωνες όσες γνώριζες στο νετ ή και στο δρόμο μπανοφ κλπ θα είχες μόνιμα όσες ήθελες όχι τόσο μισ ματσ βέβαια και γκαπ 25ετιας αλλά 35αρες με ανάγκη κ μουναρες θαβρισκε με το κιλό ειδικά πολωνες ουγγαρεζες
Θα μου πεις γιατί εγώ που έχω αυτά που ανέφερα γιατί δεν κάνω το γκειμ αυτό στην ελβετια
Δεν υπάρχουν πολλές δουλειές του ποδαριού για ναρδονται αυτές να ψάχνουν για τέτοιες φάσεις, είναι πολύ ακριβά για να μένουν καιρό ενώ Γερμανία τρως με 5ε την μέρα, και το βασικό δεν είναι ΕΕ (ευτυχώς) και υπάρχει δυσκολία κι έλεγχος στις δαίμονες πέρα του τριμήνου....
Είχα σκεφτεί να νοικιάσω κι ένα σπίτι Γερμανία σύνορα για να το κάνω από εκεί, αλλά με τα ακριβά ενοίκια κ τα πολλά πέρα δώθε το παράτησα σαν σχέδιο, άσε που δεν έχει κοντά Ελβετία καμμια μεγάλη πόλη για να υπάρχουν αδέσποτες καβλιαρες
Για κάποιον που είναι πάντως μέση κ πάνω στο ντους είναι πολύ πιο εύκολο να γαμάει έτσι από το να τρέχει στα πρώην μουνολίβαδα
Το Ελσινκι είναι μέσα στο κουνούπι το καλοκαίρι τύπε. Πολύ χειρότερο από ΜπανγκογκΚ μόνο που σκέφτομαι την υγρασία,την κουφοβραση τα εντομα κι όλη αυτή την κόλαση θερμοκρασίας ούτε τη φωτογραφία μ δε θέλω να στείλω εκεί. Θα ήθελα να πάω κ να ζήσω στο Όσλο ή στο Ελσίνκι, εκει μέσα στους πάγους στο κρύο κ τα ξανθά τριζατα μ@υνακια.
Στα αρχιδια μας. Αυτά λες και κυκλοφορείς μπουφλιασμενοςκαλησπερα σε ολους ηθελα να σας ενημερωσω οτι δεν πηγα τελικα ιουνη βυρητο μπαςκαι κλισουν
τα αεροδρομια.2 οχτωβριου πηγαινα θεσαλονικη και μου ακυρωσαν οι κυπριακες την πτηση!
μετα απο αναζητηση δεν βρηκα καπου να παω και σκεφτηκα να πεταχτω ιστανπουλ!
τελικα εκλισα πριν λιγο χωρις να μελετησω ανταλια που ειναι πιο μικρη πολη!
αεροπορικο με τουρκικες130 ευρο και 370 8βραδια χοτελ
Επειδή κάτι ξέρω απο Σκανδιναβικές χώρες, κατα πρώτον έχεις φάει μπαν επειδή είσαι Ελληνας. Αν καμια περίεργη, σου κάτσει για το παλμαρέ (το δικό της) ξεχνάς κώλο, ξεχνάς καν να κάνεις ότι γουστάρεις στο κρεββάτι. Ο κρεάτινος δονητής της θα είσαι για μια βραδιά. Αν υπάρξει και δεύτερη, θα ειναι θαύμα. Ωραίες γυναίκες, δε λέω, οργανωμένες χώρες, αλλα ούτε μας γουστάρουν, ούτε κι εμείς μπορούμε εύκολα να προσαρμοστούμε. Και τι να την κάνεις τη γκλαμουριά άμα έχεις 6 μήνες νύχτα και χιόνι.Κ μόνο που σκέφτομαι την υγρασία,την κουφοβραση τα εντομα κι όλη αυτή την κόλαση θερμοκρασίας ούτε τη φωτογραφία μ δε θέλω να στείλω εκεί. Θα ήθελα να πάω κ να ζήσω στο Όσλο ή στο Ελσίνκι, εκει μέσα στους πάγους στο κρύο κ τα ξανθά τριζατα μ@υνακια.
Τα σκανδιναβικά σιχάματα είναι ο δούρειος ίππος του wokeΕπειδή κάτι ξέρω απο Σκανδιναβικές χώρες, κατα πρώτον έχεις φάει μπαν επειδή είσαι Ελληνας. Αν καμια περίεργη, σου κάτσει για το παλμαρέ (το δικό της) ξεχνάς κώλο, ξεχνάς καν να κάνεις ότι γουστάρεις στο κρεββάτι. Ο κρεάτινος δονητής της θα είσαι για μια βραδιά. Αν υπάρξει και δεύτερη, θα ειναι θαύμα. Ωραίες γυναίκες, δε λέω, οργανωμένες χώρες, αλλα ούτε μας γουστάρουν, ούτε κι εμείς μπορούμε εύκολα να προσαρμοστούμε. Και τι να την κάνεις τη γκλαμουριά άμα έχεις 6 μήνες νύχτα και χιόνι.
Φίλε έτσι είναι! Woke και πίπες. Παγανιστές, θυμάμαι ένα τύπο στο Μπέργκεν που έπινε τον κώλο του και νόμιζε οτι έχει σχέση με μια νεράιδα, γενικά για να σου μιλήσουν πρέπει να γίνουν γκολ. φουλ ανωμαλία, (όχι γκαιηλίκια, αυτά ειναι το νορμάλ πλέον εκει πάνω) και πουτσόκρυο. Τονίζω το πουτσόκρυο, γιατι οι εικόνες που βλέπουμε δεν το αποτυπώνουν και λέμε "α τι ωραίες χώρες"Τα σκανδιναβικά σιχάματα είναι ο δούρειος ίππος του woke
Μιλάμε για χώρες που κάποτε βγάζανε Βίκινγκ και Χαραλντ Χαρντραντα και τώρα έχουν γεμίσει Σομαλούς
Είπες Μπεργκεν τύπε.Φίλε έτσι είναι! Woke και πίπες. Παγανιστές, θυμάμαι ένα τύπο στο Μπέργκεν που έπινε τον κώλο του και νόμιζε οτι έχει σχέση με μια νεράιδα, γενικά για να σου μιλήσουν πρέπει να γίνουν γκολ. φουλ ανωμαλία, (όχι γκαιηλίκια, αυτά ειναι το νορμάλ πλέον εκει πάνω) και πουτσόκρυο. Τονίζω το πουτσόκρυο, γιατι οι εικόνες που βλέπουμε δεν το αποτυπώνουν και λέμε "α τι ωραίες χώρες"
Μη ξεχνάς οτι βρίσκονται στην ίδια ευθεία με την EngaylandΕίπες Μπεργκεν τύπε.
Ωραία πόλη , ωραία φύση κοντά , τόσες πουστοσημαιες όσες στη Νορβηγία δεν έχω δει πουθενά. Μέχρι και στο φούρνο που πούλαγαν ψωμί. Οι δε γυναίκες τους είναι άθλιες. Άντρες ευνουχισμένοι , να μη μπορούν να πουν τίποτα. ξεφτίλες. Να είχες προπάππου Βίκινγκ και να έχεις γίνει η πουστακος η προσκυνημένος
Όχι δεν ισχύειΘα έβρισκε μια λεκανατζου μολδαβεζα βήτα (μη πω γαμα και δέλτα) διαλογής (γιατί οι καλές θέλουν Γερμανούς) , που θα του έκανε μπουκι, μετά θα του τα επρηζε και θα καταντούσε σαν τον Λακη σε μορφή γκασταρμπαιτερ
Ούτε άλογα ούτε τίποτα. Ούτε μικρό πόνο που λέει ο λόγος
Εμπειρία με σκαυνδιναυες κ πολλές άνω των 50 σαιζόν είχα όταν μικρός δούλευα στην Κω πόρτα σε κλαμπΕπειδή κάτι ξέρω απο Σκανδιναβικές χώρες, κατα πρώτον έχεις φάει μπαν επειδή είσαι Ελληνας. Αν καμια περίεργη, σου κάτσει για το παλμαρέ (το δικό της) ξεχνάς κώλο, ξεχνάς καν να κάνεις ότι γουστάρεις στο κρεββάτι. Ο κρεάτινος δονητής της θα είσαι για μια βραδιά. Αν υπάρξει και δεύτερη, θα ειναι θαύμα. Ωραίες γυναίκες, δε λέω, οργανωμένες χώρες, αλλα ούτε μας γουστάρουν, ούτε κι εμείς μπορούμε εύκολα να προσαρμοστούμε. Και τι να την κάνεις τη γκλαμουριά άμα έχεις 6 μήνες νύχτα και χιόνι.
ΟκΦίλε μου δεν παρεξηγήθηκα, με χαμόγελο σου απάντησα. Εγώ καλά περνάω, αν με πιστεύεις η όχι αυτό δεν αλλάζει. Αλλά και ουδέποτε έχω πει ψέματα και υπερβολές για τα κατορθώματα μου. Οι φωτογραφίες είναι πριν από δέκα μέρες. Δεν της έχω ανεβάσει ποτέ και δεν μπορεί να είναι πριν χρόνια γιατί απλά το Samsung Galaxy Watch 6 LTE που φοράω βγήκε πέρσι σαν μοντέλο ούτε και θα κρατούσα τα ρούχα που φορούσα 15 χρόνια για να τα ποστάρω σαν απόδειξη τώρα.![]()
Στηρίζουμε Θεό αρχιναυαγιο ΧάρηΣτα αρχιδια μας. Αυτά λες και κυκλοφορείς μπουφλιασμενος
Τι θα κερδίσει κάποιος να πάει Μονακό σαν συνταξιούχος????Το θέμα υγείας απαιτεί ιδιωτική ασφάλιση, γιατί δεν μπορείς να βασίζεσαι και τόσο σε αυτά τα κράτη.
Επίσης εκτός από το κρύο είναι και η αλλαγή οικοσυστήματος. Πρέπει να συνηθίσεις σε μία νέα κατάσταση, όπως γλώσσα, νοοτροπία και πρακτικές του λαού, λειτουργία κράτους, απομάκρυνση από οικεία πρόσωπα και δημιουργία νέου κύκλου κλπ. Η αλλαγή οικοσυστήματος στην ηλικία μου με προβληματίζει.
Σκέφτομαι να κάνω ένα ταξίδι στην Τσεχία το χειμώνα με τα κρύα να δω την κατάσταση και τον καιρό, αν και με έχει πιάσει αποθάρρυνση στην προσπάθεια να μάθω τη γλώσσα. Χωρίς τη γλώσσα αισθάνεσαι μόνιμα ξένος κάπου με περιορισμένη δυνατότητα κινήσεων. Το συζήτησα με τους γνωστούς μου εδώ και μια παλιά γκόμενα από τις Κάννες με προέτρεψε να εγκατασταθώ Monaco, όπου έχουν πέσει οι απαιτήσεις εγκατάστασης, γιατί δέχεται σκληρό ανταγωνισμό από Ανδόρρα και Ντουμπάι.
Σουηδία Νορβηγία γεμάτο αραπαδες εινσιΝα σου πω το κρύο έχει και πολλά θετικά.Κυρίως εξαφανίζονται οι εξωτικοί,αράπηδες,λατίνοι κτλ λόγω κρύου όπως και οι καυλωμένοι τουρίστες.Επίσης οι γκόμενες κρυώνουν και ψάχνουν λαχταριστή ζεστή ψωλή που λέει ο λόγος.Βέβαια έχουν και περισσότερα έξοδα χρειάζονται παλτά,μπότες,έξοδα θέρμανσης κτλ αλλά τι να κάνουμε?Το να πας σλαβικές χώρες ακριβώς μέσα στο ψωλόκρυο είναι κίνηση ματ.
Χάλια είναι η Ινδία βρώμα κ δυσωδία παντούΤυπάρα ... για αυτό που έχεις στο νου σου και προτείνεις
πολύ ανώτερος προορισμός η ΓΚΟΑ-ΙΝΔΙΑ.
Και μεταξύ μας, καλύτερα ινδές από ταυλανδες, βιετναμεζες, φιλιπινεζες .
Και πολλοί δυτικοί γερομπισμπίκιδες ... άσε που πάνε και ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ.
Οπότε άλλες δυνατότητες για παιχνίδι .
Το φηλιμγκ είναι εντελώς άλλο έχεις δίκιοΦρανκφούρτη και Κολωνία έχει πολλές γκόμενες αλλά χρειάζεσαι πολλά λεφτά.Ανατολική Γερμανία έχει πιο μέτριες γκόμενες αφού οι καλές έχουν φύγει Δύση και τις λοιπές τις κρατούν οι ανατολικογερμανοί ως κόρη οφθαλμού οπότε παίζει να φας και ξυλίκι.Εξαίρεση το Βερολίνο βέβαια αλλά το Βερολίνο δεν έχει σχέση με την υπόλοιπη Γερμανία.Γενικά Γερμανία δύσκολα περνάς καλά.Εντάξει μπορείς να είσαι μόνο στα πεντάστερα και στα κυριλέ ρεστωράν αλλά είναι πολύ αποστειρωμένη εμπειρία.Λείπει το σλαβικό φολκλόρ να χουφτώνεις τη δικιά σου και γύρω να χορεύουνε οι Σλάβες ξελιγωμένες.Σλαβικές χώρες είναι πανδαισία των αισθήσεων άλλη φάση.
Ναι είναι στην Γερμανία αλλά. Κι ελεβετια Αυστρία δείγμα καλής συμπεριφοράςτέτοια πινακίδα έχω δει σε τουαλέτες σε πανεπιστήμιο γερμανίας
Μλκιες είναι κ τα δύο κουμπσροναυαγιοκαλησπερα σε ολους ηθελα να σας ενημερωσω οτι δεν πηγα τελικα ιουνη βυρητο μπαςκαι κλισουν
τα αεροδρομια.2 οχτωβριου πηγαινα θεσαλονικη και μου ακυρωσαν οι κυπριακες την πτηση!
μετα απο αναζητηση δεν βρηκα καπου να παω και σκεφτηκα να πεταχτω ιστανπουλ!
τελικα εκλισα πριν λιγο χωρις να μελετησω ανταλια που ειναι πιο μικρη πολη!
αεροπορικο με τουρκικες130 ευρο και 370 8βραδια χοτελ