Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Τυπάρα ... για αυτό που έχεις στο νου σου και προτείνεις
πολύ ανώτερος προορισμός η ΓΚΟΑ-ΙΝΔΙΑ.
Και μεταξύ μας, καλύτερα ινδές από ταυλανδες, βιετναμεζες, φιλιπινεζες .

Και πολλοί δυτικοί γερομπισμπίκιδες ... άσε που πάνε και ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ.
Οπότε άλλες δυνατότητες για παιχνίδι .

Γκόα έχει και πολλές Ρωσίδες αλλά γενικά τις Ασίες τις αποφεύγω.Εχει άλλα θρεντ για SEA.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Δεν ξέρεις καλά τι παίζει.Είναι άλλα τα ποσά που χρειάζονται.Νομίζεις δεν το έχω δοκιμάσει?
Γερμανία μόνο Βερολίνο μπορείς κάτι να κάνεις με απονσοριλίκια.Κάτω από χιλιάρικο το μήνα δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις.Πολωνία είναι πολύ πολύ πιο άνετα και εύκολα όλα.
Υστερα Γερμανία δίνεις στόχο εδώ όλοι παρακολουθούνε,δεν κινείσαι τόσο άνετα.Σφίγγουν οι κώλοι.Καμία σχέση με σλαβικές χώρες που είσαι καπετάν γαμάω φάση.
Νομίζω όλες οι ανατολ περιοχές Δρέσδη ρεγκενσντορφ πχ Κολωνία επίσης, Κασελ φουλντα έχω εμπειρία παίζει σίγουρα κ πιστεύω κ γενικά παντού όπου έχει κάπως πιο φτηνή ζωή και πολλές δουλειές ποδαριού χωρίς γλώσσα
Σίγουρα η ατμόσφαιρα δεν έχει σχέση με Ανατ Ευρώπη αλλά ίσως τα λοτζιστικ είναι πολύ καλύτερα

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Θα γράψεις αυτοβιογραφία ή τις περιπέτειες του δημητράκη?
Έχω και προσωπικές ιστορίες, αλλά και το bou είναι μεγάλη πηγή έμπνευσης.
Ο Δημητράκης δεν νομίζω ότι έχει καμμιά ενδιαφέρουσα ιστορία. Μάλλον δεν πέρασε σε καμμιά σχολή και τον έστειλαν οι δικοί του να πάρει εύκολα πτυχίο από μία χώρα υπό διάλυση, έμεινε εκεί λόγω γυναίκας-παιδιού και κάνει ταρζανιές για επιβίωση, επειδή δεν θέλει ή δεν μπορεί να δουλέψει κανονικά. Δεν βλέπω κάτι αξιόλογο να γραφεί.
Εσύ ίσως έχεις κάτι να πεις με ιστορίες για το παλιό μπλοκ, αλλά θα έπρεπε να σε συστήσω στη ghostwriter να τα πείτε και δεν παίρνω το ρίσκο, γιατί σε θεωρώ λίγο περίεργο.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Κάτσε ακόμα δεν κατάλαβα παρότι μοιάζω του Μιτσαρα όσο μεγαλώνω.
Οι φωτογραφίες είναι 15 ετιας η όχι?όχι όλες, κάποιες...
Δεν υπάρχει κάτι περίεργο στην ερώτηση, κι εγώ αν ποσταρω κάτι πολύ καλό θαναι 12ετιας και πίσω.. Έκτοτε κατεβήκαμε κατηγορίες
Πάντως νομίζω ότι τις έχεις ξαναβάλει αυτές παλιότερα
Τώρα γιατί παρεξηγήθηκες δεν κατάλαβα ακόμα?
Δεν είχε κάτι ειρωνικό η επιθετικό το ποστ...

Φίλε μου δεν παρεξηγήθηκα, με χαμόγελο σου απάντησα. Εγώ καλά περνάω, αν με πιστεύεις η όχι αυτό δεν αλλάζει. Αλλά και ουδέποτε έχω πει ψέματα και υπερβολές για τα κατορθώματα μου. Οι φωτογραφίες είναι πριν από δέκα μέρες. Δεν της έχω ανεβάσει ποτέ και δεν μπορεί να είναι πριν χρόνια γιατί απλά το Samsung Galaxy Watch 6 LTE που φοράω βγήκε πέρσι σαν μοντέλο ούτε και θα κρατούσα τα ρούχα που φορούσα 15 χρόνια για να τα ποστάρω σαν απόδειξη τώρα. :D:

Συνημμένα

• 20240922_110021.jpg
    20240922_110021.jpg
    4,1 MB · Εμφανίσεις: 24
  • Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-22 181616.png
    Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-22 181616.png
    255,6 KB · Εμφανίσεις: 25
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Νομίζω όλες οι ανατολ περιοχές Δρέσδη ρεγκενσντορφ πχ Κολωνία επίσης, Κασελ φουλντα έχω εμπειρία παίζει σίγουρα κ πιστεύω κ γενικά παντού όπου έχει κάπως πιο φτηνή ζωή και πολλές δουλειές ποδαριού χωρίς γλώσσα
Σίγουρα η ατμόσφαιρα δεν έχει σχέση με Ανατ Ευρώπη αλλά ίσως τα λοτζιστικ είναι πολύ καλύτερα

Φρανκφούρτη και Κολωνία έχει πολλές γκόμενες αλλά χρειάζεσαι πολλά λεφτά.Ανατολική Γερμανία έχει πιο μέτριες γκόμενες αφού οι καλές έχουν φύγει Δύση και τις λοιπές τις κρατούν οι ανατολικογερμανοί ως κόρη οφθαλμού οπότε παίζει να φας και ξυλίκι.Εξαίρεση το Βερολίνο βέβαια αλλά το Βερολίνο δεν έχει σχέση με την υπόλοιπη Γερμανία.Γενικά Γερμανία δύσκολα περνάς καλά.Εντάξει μπορείς να είσαι μόνο στα πεντάστερα και στα κυριλέ ρεστωράν αλλά είναι πολύ αποστειρωμένη εμπειρία.Λείπει το σλαβικό φολκλόρ να χουφτώνεις τη δικιά σου και γύρω να χορεύουνε οι Σλάβες ξελιγωμένες.Σλαβικές χώρες είναι πανδαισία των αισθήσεων άλλη φάση.

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
227
Πόντοι
21
καλησπερα σε ολους ηθελα να σας ενημερωσω οτι δεν πηγα τελικα ιουνη βυρητο μπαςκαι κλισουν
τα αεροδρομια.2 οχτωβριου πηγαινα θεσαλονικη και μου ακυρωσαν οι κυπριακες την πτηση!
μετα απο αναζητηση δεν βρηκα καπου να παω και σκεφτηκα να πεταχτω ιστανπουλ!
τελικα εκλισα πριν λιγο χωρις να μελετησω ανταλια που ειναι πιο μικρη πολη!
αεροπορικο με τουρκικες130 ευρο και 370 8βραδια χοτελ

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
227
Πόντοι
21
εκλισα 4 κμ απο την παλια πολη και κεντρο διπλα απο ενα μεγαλο μολλ εχει λεοφορεια για το κεντρο
και με τα ποδια πας παραλια.η μαλακια εκλισα 15 κιλα βαλιτσα και αναγκαστηκα δεν θα παρω οπως παντα
πολλα ρουχα.ειχε και πιο φτηνη διαμονη σε ξαλαχοτελ αλλα μου εβγαζε τωρα δεν ειναι στο μπουκινηκ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τελος οχτοβριου ξεκινα η λοτ βαρσοβια θα παω αργοτερα.δεκεβριο 3 μερες εχω αδεια δεν πηγαινε
να κλισω,

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Δεν έχεις δίκιο σε αυτό
Ένας κανονικός με εισόδημα έχει άπειρες ευκαιριες με ανατολικες από οπουδήποτε από Μολντοβα Πολωνία Τσεχία κ δεν έχει τέλος
Αυστρία είναι ακόμα πιο καλά τα πράγματα γιατί είναι φουλ και σε ουγγαρεζες
Εάν είχες σπίτι καλό όχι σούπερ καλό, 2μ5 δωμάτια ανακαινισμένο σε μέτριο καλή περιοχή, ένα SUV 10000 7ετιας, και σπιτωνες όσες γνώριζες στο νετ ή και στο δρόμο μπανοφ κλπ θα είχες μόνιμα όσες ήθελες όχι τόσο μισ ματσ βέβαια και γκαπ 25ετιας αλλά 35αρες με ανάγκη κ μουναρες θαβρισκε με το κιλό ειδικά πολωνες ουγγαρεζες
Θα μου πεις γιατί εγώ που έχω αυτά που ανέφερα γιατί δεν κάνω το γκειμ αυτό στην ελβετια
Δεν υπάρχουν πολλές δουλειές του ποδαριού για ναρδονται αυτές να ψάχνουν για τέτοιες φάσεις, είναι πολύ ακριβά για να μένουν καιρό ενώ Γερμανία τρως με 5ε την μέρα, και το βασικό δεν είναι ΕΕ (ευτυχώς) και υπάρχει δυσκολία κι έλεγχος στις δαίμονες πέρα του τριμήνου....
Είχα σκεφτεί να νοικιάσω κι ένα σπίτι Γερμανία σύνορα για να το κάνω από εκεί, αλλά με τα ακριβά ενοίκια κ τα πολλά πέρα δώθε το παράτησα σαν σχέδιο, άσε που δεν έχει κοντά Ελβετία καμμια μεγάλη πόλη για να υπάρχουν αδέσποτες καβλιαρες
Για κάποιον που είναι πάντως μέση κ πάνω στο ντους είναι πολύ πιο εύκολο να γαμάει έτσι από το να τρέχει στα πρώην μουνολίβαδα
Θα έβρισκε μια λεκανατζου μολδαβεζα βήτα (μη πω γαμα και δέλτα) διαλογής (γιατί οι καλές θέλουν Γερμανούς) , που θα του έκανε μπουκι, μετά θα του τα επρηζε και θα καταντούσε σαν τον Λακη σε μορφή γκασταρμπαιτερ

Ούτε άλογα ούτε τίποτα. Ούτε μικρό πόνο που λέει ο λόγος

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Κ μόνο που σκέφτομαι την υγρασία,την κουφοβραση τα εντομα κι όλη αυτή την κόλαση θερμοκρασίας ούτε τη φωτογραφία μ δε θέλω να στείλω εκεί. Θα ήθελα να πάω κ να ζήσω στο Όσλο ή στο Ελσίνκι, εκει μέσα στους πάγους στο κρύο κ τα ξανθά τριζατα μ@υνακια.
Το Ελσινκι είναι μέσα στο κουνούπι το καλοκαίρι τύπε. Πολύ χειρότερο από Μπανγκογκ

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
καλησπερα σε ολους ηθελα να σας ενημερωσω οτι δεν πηγα τελικα ιουνη βυρητο μπαςκαι κλισουν
τα αεροδρομια.2 οχτωβριου πηγαινα θεσαλονικη και μου ακυρωσαν οι κυπριακες την πτηση!
μετα απο αναζητηση δεν βρηκα καπου να παω και σκεφτηκα να πεταχτω ιστανπουλ!
τελικα εκλισα πριν λιγο χωρις να μελετησω ανταλια που ειναι πιο μικρη πολη!
αεροπορικο με τουρκικες130 ευρο και 370 8βραδια χοτελ
Στα αρχιδια μας. Αυτά λες και κυκλοφορείς μπουφλιασμενος

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
24
Like
11.625
Πόντοι
3.236
Κ μόνο που σκέφτομαι την υγρασία,την κουφοβραση τα εντομα κι όλη αυτή την κόλαση θερμοκρασίας ούτε τη φωτογραφία μ δε θέλω να στείλω εκεί. Θα ήθελα να πάω κ να ζήσω στο Όσλο ή στο Ελσίνκι, εκει μέσα στους πάγους στο κρύο κ τα ξανθά τριζατα μ@υνακια.
Επειδή κάτι ξέρω απο Σκανδιναβικές χώρες, κατα πρώτον έχεις φάει μπαν επειδή είσαι Ελληνας. Αν καμια περίεργη, σου κάτσει για το παλμαρέ (το δικό της) ξεχνάς κώλο, ξεχνάς καν να κάνεις ότι γουστάρεις στο κρεββάτι. Ο κρεάτινος δονητής της θα είσαι για μια βραδιά. Αν υπάρξει και δεύτερη, θα ειναι θαύμα. Ωραίες γυναίκες, δε λέω, οργανωμένες χώρες, αλλα ούτε μας γουστάρουν, ούτε κι εμείς μπορούμε εύκολα να προσαρμοστούμε. Και τι να την κάνεις τη γκλαμουριά άμα έχεις 6 μήνες νύχτα και χιόνι.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Επειδή κάτι ξέρω απο Σκανδιναβικές χώρες, κατα πρώτον έχεις φάει μπαν επειδή είσαι Ελληνας. Αν καμια περίεργη, σου κάτσει για το παλμαρέ (το δικό της) ξεχνάς κώλο, ξεχνάς καν να κάνεις ότι γουστάρεις στο κρεββάτι. Ο κρεάτινος δονητής της θα είσαι για μια βραδιά. Αν υπάρξει και δεύτερη, θα ειναι θαύμα. Ωραίες γυναίκες, δε λέω, οργανωμένες χώρες, αλλα ούτε μας γουστάρουν, ούτε κι εμείς μπορούμε εύκολα να προσαρμοστούμε. Και τι να την κάνεις τη γκλαμουριά άμα έχεις 6 μήνες νύχτα και χιόνι.
Τα σκανδιναβικά σιχάματα είναι ο δούρειος ίππος του woke

Μιλάμε για χώρες που κάποτε βγάζανε Βίκινγκ και Χαραλντ Χαρντραντα και τώρα έχουν γεμίσει Σομαλούς

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
24
Like
11.625
Πόντοι
3.236
Τα σκανδιναβικά σιχάματα είναι ο δούρειος ίππος του woke

Μιλάμε για χώρες που κάποτε βγάζανε Βίκινγκ και Χαραλντ Χαρντραντα και τώρα έχουν γεμίσει Σομαλούς
Φίλε έτσι είναι! Woke και πίπες. Παγανιστές, θυμάμαι ένα τύπο στο Μπέργκεν που έπινε τον κώλο του και νόμιζε οτι έχει σχέση με μια νεράιδα, γενικά για να σου μιλήσουν πρέπει να γίνουν γκολ. φουλ ανωμαλία, (όχι γκαιηλίκια, αυτά ειναι το νορμάλ πλέον εκει πάνω) και πουτσόκρυο. Τονίζω το πουτσόκρυο, γιατι οι εικόνες που βλέπουμε δεν το αποτυπώνουν και λέμε "α τι ωραίες χώρες"

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Φίλε έτσι είναι! Woke και πίπες. Παγανιστές, θυμάμαι ένα τύπο στο Μπέργκεν που έπινε τον κώλο του και νόμιζε οτι έχει σχέση με μια νεράιδα, γενικά για να σου μιλήσουν πρέπει να γίνουν γκολ. φουλ ανωμαλία, (όχι γκαιηλίκια, αυτά ειναι το νορμάλ πλέον εκει πάνω) και πουτσόκρυο. Τονίζω το πουτσόκρυο, γιατι οι εικόνες που βλέπουμε δεν το αποτυπώνουν και λέμε "α τι ωραίες χώρες"
Είπες Μπεργκεν τύπε.

Ωραία πόλη , ωραία φύση κοντά , τόσες πουστοσημαιες όσες στη Νορβηγία δεν έχω δει πουθενά. Μέχρι και στο φούρνο που πούλαγαν ψωμί. Οι δε γυναίκες τους είναι άθλιες. Άντρες ευνουχισμένοι , να μη μπορούν να πουν τίποτα. ξεφτίλες. Να είχες προπάππου Βίκινγκ και να έχεις γίνει η πουστακος η προσκυνημένος

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
24
Like
11.625
Πόντοι
3.236
Είπες Μπεργκεν τύπε.

Ωραία πόλη , ωραία φύση κοντά , τόσες πουστοσημαιες όσες στη Νορβηγία δεν έχω δει πουθενά. Μέχρι και στο φούρνο που πούλαγαν ψωμί. Οι δε γυναίκες τους είναι άθλιες. Άντρες ευνουχισμένοι , να μη μπορούν να πουν τίποτα. ξεφτίλες. Να είχες προπάππου Βίκινγκ και να έχεις γίνει η πουστακος η προσκυνημένος
Μη ξεχνάς οτι βρίσκονται στην ίδια ευθεία με την Engayland

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Θα έβρισκε μια λεκανατζου μολδαβεζα βήτα (μη πω γαμα και δέλτα) διαλογής (γιατί οι καλές θέλουν Γερμανούς) , που θα του έκανε μπουκι, μετά θα του τα επρηζε και θα καταντούσε σαν τον Λακη σε μορφή γκασταρμπαιτερ

Ούτε άλογα ούτε τίποτα. Ούτε μικρό πόνο που λέει ο λόγος
Όχι δεν ισχύει
Θαβρισκε κατά βάση πολλές Πολωνέζες μουναρες βλαχες που ψάχνουν για δουλειές ή απλά θέλουν να σπιτωθουν για να μην χάλαν λεφτά σε ενοίκια
Αν είσαι λίγο ευέλικτος δεν την αφήνεις πάνω από 3 μήνες κ μετά η νεξτ
Επίσης πολλές Τσέχες σπιτονωνται στη Γερμανία
Ξερω Έλληνα στην φουλντα εχεινσπιτωσει και γαμισει πάνω από 20 Τσέχες σε βάθος 7ετιας
Οι μισές πολλοί Καλές οι άλλες καλές
Ο ίδιος εμφανισιμος επίσης αλλά 40+τοτε, 50αρης πλεον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom