Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
fscaIC.jpg

Γενικά Βελιγράδι και γαμώ.Πολύ μουνί τριγύρω.Το θέαμα στα καφέ και τα ρεστωράν μοναδικό,πας με τη δικιά σου και βλέπεις τις μπουτάρες και τις βυζάρες να ξεχξεχειλίζουν.
Με την ωρα πήγε η μίσθωση για παροχή υπηρεσιών με την κυρια ή με την ημέρα.
Δηλαδή είναι σαν να πηγαίνεις για παιχνίδι στο jumbo αλλα με το ενοικιασμενο παιχνίδι σου- το λες και λίγο ποντιακο το σκηνικό.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Τα εισιτήρια μόνο Μόσχα Βελιγράδι κόστισαν 1200 ευρώ.Το ξενοδοχείο στα 1500 ευρώ.Οπότε μία η άλλη έτσι κι αλλιώς πληρώνεις.Οι Ρωσίδες πάντα ζητάνε δωράκια του στυλ να της αγοράσεις φορεματάκι,μπότες κτλ,αυτή ζητάει συνεχώς αθλητικά είδη.Ουσιαστικά της δίνω κανά κατοστάρικο τη μέρα σε δώρα αν είμαι ευχαριστημένος,αλλιώς τίποτα.Βάζει τα δυνατά της στο μπούκι,κάνει deep throat,βέβαια δεν είναι το τιγρίσιο πολωνικό μπούκι αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα,κάθε εθνικότητα έχει τα συν και τα πλην.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Γενικά βλέπεις καμια συμπάθεια άμα τις λες εισαι Έλληνας;

Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα της κοινής κουλτούρας.Το βλέπεις παντού αυτό.Οι Σέρβοι έρχονται κάπως αγριωποί και σε τεστάρουν αν είσαι ο συνήθης μαλάκας ξένος,εσύ απαντάς βαλκανικά λίγα λόγια και κούνημα της κεφαλής και είναι όλα εντάξει.
Δεν είμαι τόσο χυμαδιό εδώ όπως Πολωνία,υπάρχουν κανόνες συμπεριφοράς.Βλέπεις και καφριλίκια βέβαια να κάνουν σούζες στον κεντρικό δρόμο,ε ρε λέω να τα κάνατε Γερμανία αυτά που θα βρισκόσασταν τώρα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Ακριβως , για αυτο και μου φανηκαν ευκολα τα πραγματα στη Μολδαβια και εκτοξευσα την ηλικιακη διαφορα στα υψη μια φορα (48/21)
Ημουνα μεγαλυτερος απο τη μανα και τον πατερα της :D:
Άρχοντας θείος Τάσος

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Σε αυτή τα έξοδα διακοπών πληρώνω,της αγορασα χτες κάτι γυαλιά που ήθελε για το τρέξιμο,ακριβούτσικα βέβαια στα 170 ευρώ,τώρα μου είπε οτι χρειάζεται μια τετρακοσάρα για προπονητή για το μαραθώνιο.Αυτά βέβαια είναι στη διακριτική μου ευχέρεια αν και σαν τζέντλεμαν δεν ορωδώ.
Το πρόβλημα είναι οτι χτύπησε ξανά ο ερυθρός δαίμων υπό μορφή περιόδου οπότε ακυρώθηκαν οι πισινικές αναζητήσεις η γκόμενα έμεινε ξενοδοχείο να ξεκουραστεί και ξεχύθηκα για καμάκι.Πολλές ευκαιρίες έξω αλλά πρέπει κάπως να συντονιστείς δεν είναι Πολωνία,σε βλέπουν κιόλας πολλοί τι κάνεις.
Εχουν και κάπως σκληρό ύφος οι Σέρβες οπότε αναζητώ τις Ρωσίδες αλλά άμα πάρεις το κολλάει γίνεται και με Σέρβες.
Τυπαρα μου αν έχει περίοδο έχει και άλλη δίοδο.

Ο σπόνσορας είναι ανίκητος , ξηγησου της σύστημα ταναλια και Λουφτβάφε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είδες ο Κινέζος; Γιατί δεν μεταφέρεις εκεί το Κέντρο Επιχειρήσεων και θες να το πας στο Μινσκ και να ταλαιπωρείσαι στα σύνορα; Για να μπουκάρεις στα κλαμπς και να εξαπολύεις βαλκανικούς πυραύλους; Άμα κυκλοφοράς business style στο Βελιγράδι, όπως ο Κινέζος, δεν θα θελήσουν να σε προσεγγίσουν κάποιες; Και παράλληλα θα κανονίζεις να έρχονται οι Ρωσίδες και Λευκορωσίδες εκεί.
Ο κινέζος θα είναι καθαρός τύπε , ο ΚΜΑΝ θέλει να βγάζει παλκο και αρχιδικη αφανα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Έχω πληρώσει σε διαφορετικές περιπτώσεις εισιτήρια,φαγητό ή διαμονή αν πηγαίναμε εκτός της πόλης μου εμένα.
Δώρο τύπου αντικείμενο,πέρα από κανένα αναμνηστικό στο Oktoberfest,δεν έχω κάνει.

Αλλά αυτό δεν είναι σπονσορινγκ,ούτε οι συγκεκριμένες κοπέλες αρμενιζουν όλο το καλοκαίρι από κότερο σε κότερο και το χειμώνα το παίζουν παρθένες.
Απλά ήταν αυτονόητο π χ.όταν η άλλη δούλευε στο Stockmann στη Ρίγα με τον βασικό,να αναλάβω εγώ κάποια έξοδα αν ήθελα να έρθει σε εμένα.
Και γκομενα να την είχες , αν είσαι κιμπάρης άντρας αυτά τα έξοδα θα τα έκανες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Για αυτό θέλουν να πετάξουν την Ουγγαρία εκτός Σένγκεν.Είναι και αυτό ένα πρόβλημα.
Πάντως πολύ μουνί έξω μερικές καρφώνουνε αλλά καμία σχέση με Τσεχία,Πολωνία.
Εγώ αν κ λάτρης της μαύρης ηπείρου των περιοχών με διμετρες μαύρες γαζέλες με δαγκειο πυρετό οδειλο να πω ότι είμαι πέτρες της Ουγγαρίας
Αλά οι βίζες σεγκεε έχουν τους ίδιους όρους για όλα τα κράτη μέλη ....βέβαια στην Ελλάδα είμαστε οι πιο τυπικοί ώστε να μην μπαίνουν Ρωσίδες κ με το ζόρι να γαμαμε τριχωτές ελληνικές αρκουδες

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ακριβως , για αυτο και μου φανηκαν ευκολα τα πραγματα στη Μολδαβια και εκτοξευσα την ηλικιακη διαφορα στα υψη μια φορα (48/21)
Ημουνα μεγαλυτερος απο τη μανα και τον πατερα της :D:

Μέχρι και λίγο πριν ξεσπάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία ήταν σχετικά εύκολο κάποιος 38-40 χρ. να καμακώσει κάποια στο fiffty club 21-24 χρ. χωρίς σπονσοριλίκια τύπου Κάημαν. Μόνο με διακοπές στην Ελλάδα και με απλά δωράκια κανένα φορεματάκι, καλλυντικά ή καμιά τσάντα μέχρι 100 ευρώ μάξιμουμ.
Για κοπέλες 28-32 χρ. μόνο το παραμύθι της σοβαρής σχέσης ήταν αρκετό

Τελευταία τροποποίηση:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Gap 10ετιας ίσον μηδέν δηλ ένας 45αρης με 30αρα?? Και με Ελληνίδα γίνεται. Βασικά 40αρηδες πλας με εικοσατες ήταν το μπόνους του μπλοκ όταν ήταν σε σωστές βάσεις,!!!!

έτσι ακριβώς Μίδα :thumbsup:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Για αυτό θέλουν να πετάξουν την Ουγγαρία εκτός Σένγκεν.
Κάτι κοπρίτες της Ε.Ε. Συζητιόταν πολύ μέχρι το 2020. Οι Στρατηγοί των ΗΠΑ όμως τους κόψαν το βήχα.
Ξεκαθάρισαν ότι η Ουγγαρία δεν βγαίνει ούτε από Σένγκεν , ούτε από Ε.Ε.
Γιατί την ίδια μέρα, όχι την επόμενη , θα έφευγε από παντού και από το ΝΑΤΟ
και θα έστελνε ο Βλαδίμηρος μερικά εργαλεία εκεί ....

1725464123200.jpeg

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Με την ωρα πήγε η μίσθωση για παροχή υπηρεσιών με την κυρια ή με την ημέρα.
Δηλαδή είναι σαν να πηγαίνεις για παιχνίδι στο jumbo αλλα με το ενοικιασμενο παιχνίδι σου- το λες και λίγο ποντιακο το σκηνικό.

ο Κάημαν το είπε δεν το έκρυψε ότι χαλάει 100 ευρώ την μέρα γι' αυτήν σε ψώνια συν άλλα 400 ευρώ για προπονητή στίβου πέραν των πάγιων εξόδων διαμονή, αεροπορικά, καφέδες και φαγητά. Είναι ειληκρινής σ' αυτό δεν τρέφει αυταπάτες ότι πήγε εκεί η κοπέλα για τα ωραία του μάτια, αλλά γιατί θα ξοδέψει μέχρι να φύγει από το βελιγράδι +5000 ευρώ

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Ετσι είναι.Στη Μπούντβα μου έφυγαν κάπου 6000 ευρώ σε εισιτήρια,ξενοδοχείο,μάσες,δωράκια.Τώρα είμαστε σε boat tour στο Σάβα και το Δούναβη,πολύ μουνί εδώ κυρίως Ρωσίδες και οι μισές κατεβάζουν μπύρες.Βέβαια είναι σε παρέες με Ρώσους και ντόπιους.Πολύ γουστάρουν οι γκόμενες τις βόλτες με σκάφη,μου φάινεται οι κοτεράτοι θα γαμάνε και δέρνουνε.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Τυπαρα μου αν έχει περίοδο έχει και άλλη δίοδο.

Ο σπόνσορας είναι ανίκητος , ξηγησου της σύστημα ταναλια και Λουφτβάφε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο κινέζος θα είναι καθαρός τύπε , ο ΚΜΑΝ θέλει να βγάζει παλκο και αρχιδικη αφανα

Φοβερό φυστίκι φέτος με τις περιόδους.Το Μάρτιο η Βαλτική στην Αθήνα είχε περίοδο τη δεύτερη μέρα,η Τσέχα το Μάιο το ίδιο.Συναντώ τη Ρωσίδα Μπούντβα τον Ιούλιο και στα καπάκια της έρχεται περίοδος και τώρα τεταρτώνει το κακό.Τις αλλάζει και τη διάθεση,γίνονται κυκλοθυμικές.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Φοβερό φυστίκι φέτος με τις περιόδους.Το Μάρτιο η Βαλτική στην Αθήνα είχε περίοδο τη δεύτερη έρα,η Τσέχα το Μάιο το ίδιο.Συναντώ ρη Ρωσίδα Μπούντβα και στα καπάκια της έρχεται περίοδος και τώρα τεταρτώνει το κακό.Τις αλλάζει και τη διάθεση,γίνονται κυκλοθυμικές.
Θα έπρεπε να μη κανεις δωράκια αν σου έρχονται ματωμένες

Κανονικά έπρεπε να είναι ματωμένες από τη γλίτσα του Βαλκάνιου Τσοπάνη

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Θα έπρεπε να μη κανεις δωράκια αν σου έρχονται ματωμένες

Κανονικά έπρεπε να είναι ματωμένες από τη γλίτσα του Βαλκάνιου Τσοπάνη

Είναι αυτά τα απρόβλεπτα αλλά φέτος παραέγινε το κακό.
Αυτό είναι το πλεονέκτημα Βαρσοβία.Αράζεις στο ξενοδοχείο και τις καλείς όποτε γουστάρεις.Το ίδιο πλεονέκτημα έχουν Κίεβο,Μινσκ και Μόσχα.

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Αυτό είναι το πλεονέκτημα Βαρσοβία.Αράζεις στο ξενοδοχείο και τις καλείς όποτε γουστάρεις.Το ίδιο πλεονέκτημα έχουν Κίεβο,Μινσκ και Μόσχα.
Θα σου πω για Μινσκ το Νοέμβριο που θα είμαι εκεί.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.236
Πόντοι
3.820
το παρουσιαζεις ως πακετο διακοπων ,ενω το 1ο που πρεπει να τους λες ειναι οτι θα χει γαμησι και μπουκι στο ξενοδοχειο..λαθος για μενα τα τραπεζωματα..κρασακι και ξενοδοχειο 2,3,4,5 ωρες και λεφτα στο χερι...απο να τα δινεις στα ρεστοραν ,καλυτερα ειναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom