midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
Πολύ βαθιά όμωςΟυκρανη προσφυγας που ζει τα δυο τελευταια χρονια στη Κρακοβια και δουλευει στο ... τικτοκ
YASU on Instagram: "I interviewed a Ukrainian woman in Krakow, Poland. She was incredibly friendly and kindly agreed to the filming. Thank you so much for your cooperation! #krakow #poland #polandtravel #ukrainian #ukrainiangirl #tiktoker #fashion"
1,367 likes, 62 comments - yasubusi on August 28, 2024: "I interviewed a Ukrainian woman in Krakow, Poland. She was incredibly friendly and kindly agreed to the filming. Thank you so much for your cooperation! #krakow #poland #polandtravel #ukrainian #ukrainiangirl #tiktoker #fashion".www.instagram.com
Ακριβως κατι τετοιες ερχοτανε σπιτι μου πριν μια δεκαετια με εικοσι ευρω ... αντε να κανεις κατι παρομοιο στη Πολωνια τωρα η ακομα και στην Ουκρανια οταν τελειωσει ο πολεμος ,,, το βρισκω αδυνατον πλεον καθοτι ειδικα το ινσταγκραμ και τικτοκ τα κατεστρεψαν σχεδον ολα.
Ουτε Λευκορωσια πιστευω μπορει να γινει πλεον ,μονο βαθια Ρωσια και αν ...
Μετά απο Τομσκ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποια είναι αυτή και τι βαθμό παίρνει (από ποιον?)τυπε δεν εχω παει πολωνια και ηθελα να παω που ειναι το λαθος ? αντι να ρωτησεις ποσο ειμαι εγω ρωτα ποσο ειναι αυτη και τι βαθμο παιρνει